Pages

20. 11. 2014

DRÁŽĎANY HAUL - video

NÁKUPY V DRÁŽĎANECH


Krásný večer,
pokud se jmenujete Nikola, Nicol, Nicole atp., přeji vám všem vše nejlepší k dnešnímu svátku :-).

Právě jsem si hrůzou uvědomila, že za měsíc tu máme Vánoce. Úplně mne toto "zjištění"vylekalo,
protože se mi zdá, že ještě před chvílí bylo léto.... je fakt, že letošní podzim je docela teplý, což mně osobně připadá skvělé. Dnešní video je klasický nákupní haul z Drážďan,
třeba se to bude někomu z vás, kdo se tam chystáte, hodit.

Kromě tohoto videa pro vás  připravuji i krátký vlog, přímo výletu, ve kterém bych vám chtěla ukázat, jaká jsou moje oblíbená nákupní místa v Drážďanech.
 Zdaleka samozřejmě ne všechna místa, jelikož do Drážďan pouze čas od času jezdím, ale nežiji tam. Naopak Mia z KISSBOOKu v Drážďanech žije (jestli jsem to správně pochopila :-)  a docela často postuje jak na blogu, tak i na Instagramu různé zajímavosti, které určitě běžný turista nemá šanci zjistit.
Pokud do Drážďan jezdíte, určitě se podělte v komentářích o vaše tipy na to, co a kde nakoupit, kde se najíst a event. shlédnout něco kulturního :-).

Závěrem myslím hooodně dobrá zpráva :-). Už brzy se můžete těšit na vánoční mega-giveaway, zcela určitě největší, jaká kdy v "dějinách" Beautypedia byla ... brzy se dozvíte detaily :-)....

32 komentářů:

  1. Moc krasne video a super nakupy :) Ty klapky na usi jsou opravdu super ♡ :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda tyhle nákupní videa. Nikolce vše nejlepší :) . Ajo, ty sluchátka jsou boží :))))). Moc se mi líbí i sovičková knížka :). Německý Lenor miluji, bohužel můj manžel ho nesnese, takže modý Softlan z Německa je u nás na 1. místě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, děkujeme moc za gratulaci :-)! Proč manželovi vadí Lenor, alergie?

      Vymazat
  3. Moc pěkné video! T.K. Maxx mám fakt moc ráda, taky tam vždycky dobře nakoupím ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  4. Jinak ještě za sebe doporučuju obchod Xenox na Prager Strasse ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  5. Super video. Budu se muset taky někdy vypravit do Drážďan. :) Nikče vše nejlepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc za gratulaci! :-) Výlet do Drážďan určitě můžu doporučit :-)!

      Vymazat
  6. Přeji Nikolce všechno nejlepší k svátku. :) A těším se na vlog! :)

    OdpovědětVymazat
  7. mna najviac okuzlil sveter :) nadherny, hrejivy a za super cenu <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-), musím říct, že z něj mám velikou radost, je neskutečně teplý, docela to v posledních dnech oceňuji :-)

      Vymazat
  8. S temi rucniky mas naprostou pravdu!:( Tyjo tech potravin mohlo byt i vice, takove dobroty, se mas, ze si muzes jet nakoupit takhle, ze to mas blizko:) Jaj ja take mam moc rada kombinaci cokolady a mintu!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi jedna z mála, většina lidí mi psala, že mentol a čokoláda nic moc :D. Njn, s ručníky je to zde sto let za opicemi :/

      Vymazat
  9. Já zase tu kombinaci mentolu a čokolády nemusím :D, jednou jsem dostala od kamarádky velký balení těchto čokolád, no snědla jsem to, ale nepochutnala jsem si moc :). Jinak jsi koupila parádně, já jsem ještě v Drážďanech nebyla. Ta soví knížka je super :D. Moc pěkné video, sluší Ti to
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Veru :-). Takový dárek, jako jsi dostala od kamarádky bych brala všemi 20ti :-))

      Vymazat
  10. Skvělé video Ájo,
    díky za bezva tipy. Mám stejný názor na kvalitu v poměru s cenou a to nejen u výrobků v Německu. Kolikrát žasnu i nad diametrálně odlišnou cenou kosmetiky v ČR vs. USA, Anglie. Hlava mi to nebere....
    Naprosto souhlasím s tím, že prací prášky, čistidla, aviváže a jiné drogistické zboží je za hranicemi o dost kvalitnější.Kleenex je úúúúžasný, heboučký, jen hladí pleť.
    After eight to je nebe v pusině,.... sice nejsem úplný "závislák", ale chuťově je to pecka. Patří mi to hlavně tak nějak k předvánočnímu času/ k zimě celkově.... :-)
    Jako Brňačka mám Německo trochu z ruky, ale když je možnost dostat se k zahraničnímu zboží, tak málokdy odolám. Na vlog z Drážďan se moc těším a dávám mu všechny palečky nahoru.
    Pěkný den přeji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuji Míšo, máš to zase blízko do Vídně, tam je to také parádní :-)...

      Vymazat
  11. Video je super :) hauly mám všeobecně ráda, ale nejraději mám ty které jsou v podstatě od jinud než v ČR, baví mě dívat se na to co u nás není. Já mám Německo bohužel dost z ruky ale relativně blízko mám Rakousko (cca 2h do Vídně) tam se taky někdy chystám a myslím si, že to tam bude kvalitou stejně jako v Německu. A s těmi úsměvy máš naprostou pravdu! Já se teda snažím usmívat pořád :) protože když mám úsměv na rtech tak mám i takový šťastnější pocit než kdybych chodila zamračená jako většina lidí na ulici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-), Rakousko je také super, to já mám Vídeň bohužel docela z ruky a teď před svátky je to tam tak krásné :-). To jsem ráda, že si těch úsměvů všiml i někdo další :-)....

      Vymazat
  12. Nikolce všechno nejlepší! :-)a nemůžu se dočkat recenze na Strivectin(moc se za ni přimlouvám a doufám,že bude)
    Krásný den Áji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, hrozně moc děkujeme za gratulaci :-). Recenzi na Strivectin budu dělat až tak za 6 týdnů, myslím, že dřív to nemá moc smysl..... , zatím se mi zdá super, uvidíme dále no .... :-)

      Vymazat
    2. Holky nemáte vůbec zač;-)krém mě tak moc zaujal,ze už jsem ho málem rovnou objednala,ale raději počkám co na něj řekneš,jestli tedy opravdu dělá to, co slibuje:-) to bych kupovala po dvou:D moc se mi libí Tvá videa Áji a přeji pěkný víkend!

      Vymazat
  13. Moc pěkné video Ájo :) Děkuji za typy. například ty ručníky bych brala hned. Sháním už hrozně dlouho nějaké kvalitní a nemůžu nic sehnat:(
    Já se do Drážďan chystám poslední víkend před Vánoci, loni jsem byla touhle dobou ve Vídni, tak letos trošku změna. Už se tam opravdu těším. :)
    Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Vendy :-), užij si výlet, i když tam bude asi hodně lidí..., ale to už patří ke svátkům, mně to nějak extra nevadí, lepší, než liduprázdné ulice :-).....

      Vymazat
  14. Anonymní21/11/14

    Dobrý den, Vám to zase sluší!!! Nechtěla byste na toto líčení udělat, prosím, tutorial? Moc Vám fandím a na Vaše videa se vždy těším jako malá holka. A to mi je 27 :). K Vánocům "nadělím" rodině miminko. Tak dárky už moc neřeším. S pozdravem Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, moc děkuji a hlavně gratuluji k miminku, to je dárek nejkrásnější! :-) Nějaký tutoriál bych do Vánoc ještě moc ráda udělala... Krásný víkend!

      Vymazat
  15. Anonymní22/11/14

    Souhlasím , super video:-)
    Ještě bych se chtěla zeptat jestli ten krém Strivectin používaš denně pod make up nebo na noc a jestli i okolo očí.Děkuji moc za odpoved.
    S pozdravem Pavla:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní22/11/14

    Souhlasím super video:-)
    Chtěla jsem se optat jestli ten Strivectin krém používaš denně pod make up, nebo na noc a jesli ho nanášíš i kolem očí.
    S pozdravem Pavla:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem ze sympatických lidi nadšená:) úžasné video Ájo! O rozdilných recepturách stejných výrobců jsem už slyšela , bohužel. Příjemný večer :)

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní25/11/14

    Dobrý večer,na instagramu jsem u Vás viděla nový make-up od L oreal-perfect stay,obsahuje prosím také silikony?Nikde nemohu najít složení make-upu,možná budete vědět více...děkuji,Leona

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.