Pages

27. 12. 2014

IS IT THE END OF MY BLOGGING?

PROČ KONČÍ BJŮTYPEDIA BY AJA?

Moc vás všechy zdravím po svátcích a doufám, že jste si je hezky užili, v rámci možností...
Dnes mám pro vás novinku, která vás asi poněkud překvapí, stejně jako překvapila mne. 

Včera mi během jedné vteřiny zmizel celý účet z Instagramu. Po několika hodinách ne-komunikace se supportem, jsem umístila dotaz na FB stránky svého blogu, zda-li by mi někdo nemohl poradit, co s tím. Bohužel, nemohl :-(. Během 3 hodin Facebook smazal i stránku mého blogu, a to tak, že definitivně. Opravdu jsem nevěděla, jestli sním či bdím a doufala, že se z hrozného snu probudím.

O zlý sen bohužel nešlo. Nicméně, dozvěděla jsem se alespoň důvod, proč se to celé stalo. Po skoro 2 letech fungování mého blogu přišla jedna americká korporace s tím, že na slovo "beautypedia"mají ochrannou známku, celosvětově platnou a tudíž musím svůj blog uzavřít anebo přejmenovat.

Budu upřímná, není náhodou, že si 2 roky mého pidi-blogísku nikdo nevšiml. Jak víme, Češi vynikají mnoha specifickými vlastnostmi a bonzáctví a závist patří bohužel mezi hlavní charakteristiky
některých spoluobčanů. Pochopitelně, že americké korporaci je šumák, jestli nějaká Ája nebo Pája si píše virtuální deníček, ovšem když dostanou američtí právníci upozornění, musí jej řešit.

Náhoda není ani načasování této události, někdo mi chtěl dát hezký dárek k Vánocům :-). 
Ale nevadí, na všem špatném je vždy i něco dobrého a já si konečně odpočinu. Určitě potěším touto zprávou i všechny známé "haters", ne že bych jich bylo tolik, ale aspoň pár jedinců bude mít radost
a to mne těší. 

Ano, musím teď některé věci změnit, ale nejsem z lidí, kteří by se nechali dlouhodobě někým deptat, takže se nemusíte bát, že bych nevymyslela nějaké řešení. Děkuji tímto z celého srdce svým přátelům (ti, kterých se to týká budou vědět :-) za podporu v této méně příjemné situaci. 

Pokud je mezi vámi někdo s pokročilejší znalostí právní problematiky v oblasti "duševního vlastnictví/autorských práv" uvítám vaši radu.... :-).

Je mi líto, že pro vás dnes nemám lepší zprávy....

PS. Vánoční GA určitě zítra vyhlásím, o tu se bát rozhodně nemusíte.

85 komentářů:

  1. Tak to je vážně velký hnus :-( Hrozně moc mě to mrzí a doufám, že se brzy najde nějaké smysluplné řešení. Držím palce, Ájo.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to mě moc mrzí, to je hodně nepříjemný :-( Chápu to tedy dobře, že kdybys svůj blog přejmenovala, tak bys ho mazat nemusela a všechno až na název by zůstalo jako by při starém?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holka, zatím nevím a nevím ani, jestli po tom všem mám ještě chuť v tom pokračovat. Nejsem první blogerka, na kterou tohle někdo zkouší :/

      Vymazat
  3. To je hrozný, co někteří lidi teda dělají, to mě mrzí Áji, to by mě nenapadlo, že někdo s takovým může přijít :(
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Já myslím,že...ať se budeš jmenovat jakkoliv....tak si Tě najdeme....jsi natolik oblíbená a dobrá,že ikdyž se budeš jmenovat fialová karkulka...budeš to stále TY...K ostatnímu se ani nebudu vyjadřovat,neb myšlení některých lidí dostatečně smrdí závistí už napohled...Doufám,že někdo neudá i mě:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Lidská závist je hrozná vlastnost :-( Buď silná a doufám, že o tobě neslyšíme naposledy.

    OdpovědětVymazat
  6. Ajo, nemůžu uveřit, co se stalo...upřimně nemám ani slov..Mrzi mě to moc- tvůj blog sleduji už přes rok a teprve nedávno, jen kvůli tvému blogu jsem si i založila učet na googlu, dala ti i hlas v blogerce roku a za mě jsi nejlepší blogerka v CR! Chápu ale, že to je rána a budeš si chtít od blogu na čas odpočinout, ale myslim, že budu mluvit i za jiné a prosím NEPRESTAVEJ s blogováním!!! Problematice s autorstvím nerozumím, ale přejmenuj blog třeba na beauty by aja a vykašli se na závistivce a hatery!!! Nás co tě podporují a milují tvůj blog, skvělé rady a tipy na kosmetiku atd. je určitě mraky. Tím jsem si jistá. Držím ti palce a budu doufat, že nás brzy potěšíš pozitivnější zprávou, že blog bude pokračovat....
    I přes to všechno si nenech zkazit svátky, JSME S TEBOU!!! Lucka

    OdpovědětVymazat
  7. No to snad ne?!! Nechápu, kde se v lidech bere tolik zloby a závisti !!! Doufám, že nezmizíš na dlouho, tvůj blog i videa jsou pro mě top a mám tě hrozně ráda! :)
    Držím palečky při řešení problémů a mrzí mě, že ti neumím poradit. :(

    OdpovědětVymazat
  8. To Je prasárna....nazvy svůj blog tak, jak si ho pojmenovala v názvu tohoto článku.....bjůtypedia :-) hezký den a neboj, my si tvůj blog najdem.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak akože aby ti niekto závidel to že si úspešná je už neskutočné :( dúfam že neprestaneš a zmeníš len názov blogu ale to človek aby si už dával pozor na to čo vlastne zvolí lebo sa nájde niekto kto ta nemá rád...

    OdpovědětVymazat
  10. Akoze zmazali blog ? ved vidim vsetky posty a prave sem davame svoje komenty, ci to zle chapem ?

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní27/12/14

    To nie je snad ani mozne...!!! Nebud z toho smutna, hlavne neprestavaj blogovat.... Si naozaj vyborna a tvoje vlogy su lepsie ako ameticke serialy !
    Nenechaj si pokazit ani jeden den, nejde o zivot a to ze ta chce niekto pripravit o nazov, neznamena ze ta pripravi aj o tvoje schopnosti, napady, vtip, ...proste to co robi tvoj blog vynimocnym a inym !! Hlavu hore...!!! Nech zije nova bjutypedia ci ájapedia..:)
    Maya

    OdpovědětVymazat
  12. no to si děláš srandu :( já doufám, že s blogováním nekončíš, protože jestli jo, asi někomu zakroutím krkem! achjo...

    OdpovědětVymazat
  13. to ma veľmi mrzí, dúfam že sa to vyrieši a bude všetko v poriadku. Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  14. No, jak jsi napsala..všechno špatné je pro něco dobré..takže:-)

    OdpovědětVymazat
  15. To mě moc mrzí. Některé lidi opravdu nikdy nepochopím. Každopádně doufám, že se najde nějaké řešení, protože já a spousta dalších máme tvůj blog i tvá videa moc rádi! Držím ti palce a hlavně si tím nenech zkazit svátky! ♥

    OdpovědětVymazat
  16. No tedy Áji já zírám!
    To snad není možné!
    Doufám,že s tím vším nepřestáváš ,držím palce :-)

    OdpovědětVymazat
  17. to mě mrzí, lidská závist je někdy opravdu nepochopitelná :( Přeji pevné nervy

    OdpovědětVymazat
  18. Tak tohle je hnus velebnosti :( mě to moc mrzí Ájo a doufám, že to ale neznamená, že nadobro zmizíš ;) bohužel poradit neumím a ani nemám známé, ale držím alespoň palečky, aby se to vyřešilo.

    OdpovědětVymazat
  19. Pro mně jsi špička,doufám,že Tě to neodradí a že si Tě opět najdu.Hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
  20. Nestačím se divit nad tím, jaký mezi náma žijou hnusný lidi...
    Třeba u nás v práci je osoba, nad jejímž chováním mi zůstává rozum i veškerá logika stát a jen koukám a dávám si pozor, abych nekoukala s otevřenou pusou... A když si hnusárny lidi dovolej v práci, tak virtuálně je to pro ně sranda.

    Jsem doma a fakt zírám s otevřenou pusou, sakra PROČ si lidi ubližujou? Proč bych měla někomu škodit?
    Andrejko, prostě se ti daří, naprosto očividně ti to klape doma, v práci i na blogu a to prostě lidi nenechává chladnými, slabší jedince to přivede do varu závisti a nestyděj se dělat zlo...

    Ať je to jak chce, tvůj blog miluju a budu ho číst za každou cenu, jsi takové naše sluníčko =o)

    OdpovědětVymazat
  21. Tohle je přednastavený článek na 1.dubna a omylem se ukázal dnes, co? :/ tak si nech jen byAja a je to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No bohužel...... :-(. Něco si nechám ... asi. Díky za podporu a raději si nech vystavit ochrannou známku :-)....

      Vymazat
  22. Andrejko, doufám že tě to neodradí..... bohužel v tomto problému ti neumím poradit. Lidská zavist a zloba nezná mezí a vždycky koukám jako blázen kde se to v lidech bere.? Mám tě moc ráda a myslím že nemluvím jenom za sebe. Pokračuj v tom co děláš, jsi báječná a tak ty zoufalce nejvíce nas...jako kdyby v životě nebylo i tak dost zla a nemocí?! Držím ti palečky ať vše dopadne dobře.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Ájo, to je síla! Jsem v šoku, čeho jsou lidé schopní a co umí závist. Doufám, že i přes takovou špatnou zkušenost to nevzdáš, protože jsi moje inspirace a na tvá videa a příspěvky se velmi těším. Je to pro mě relax a hezká chvilka. Přeji Ti hodně štěstí a pevné nervy, určitě se to nějak vyřeší. Nevzdávej to! Hodně lidí by bylo zklamáno, jsi totiž super blogerka a youtuberka!!!

    OdpovědětVymazat
  24. Máš naší podporu :)
    hlavně bloguj dál :)
    máme tě rádi a kdybych věděla jak na to, určitě Ti pomůžu :)
    sleduju tě už přes rok a tohle by byl opravdu šok, jsi moje oblíbená blogerka :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ájo,jestli to opravdu někdo udal tak je jasné že jsi velká konkurence.Změň si název a normálně pokračuj,ať si trhnou!!!!Pro mě jsi jasná jednička!!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Áji, to je teda hrůza... Jak psaly holky výše, klidně bych blog přejmenovala na Beauty by Aja nebo jen by Aja. Nebo bych vymyslela něco úplně jiného. Hlavně bych to udělala co nejdřív, ať nesmažou i blog :( Jinak v právu se nevyznám, ale mám dojem, že i když si blog přejmenuješ na žšč a budeš s tím názvem první na světě, ale neuděláš si na něj ochrannou známku, tak pokud se takhle podle tebe později pojmenuje nějaká firma a známku si udělá, může tě stejně nechat znovu vymazat nebo zažalovat. Jak říkám - nevyznám se v tom, ale mám pocit, že to tak funguje. Bohužel :( Na druhou stranu, takoví lidi jako ty se neztratí a my si tě vždycky někde najdem! :)

    OdpovědětVymazat
  27. To je teda absurdistán :( a ty víš, že tě někdo nabonzoval, 100%? Přeju hlavně klid a pevné nervy a něco nového vymyslet! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ty jo Ajo, tak to me moc mrzi! Zrovna dnes jsem se chtela podivat na fb Beautypedie a koukam, že mi stranka nejde načist, lekla jsem se, že jsi blog uplně zrušila! Tak teď už aspoň vidím, jak se věci mají :( nechce se mi věřit tomu, že si někdo dá takovou práci, aby ti tolik uškodil. To je vážně hnus :( Ještě, že ty jsi chytrá a šikovná blondýnka a poradíš si ;-) na tebe si jen tak nepřijdou ;-) držím palce!

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Aájo, já teda hledím co se to děje, pokud je to opravdu tak, že někdo ,,zařídil" aby ti smazali blog i insta, tak je to teda s prominutím pěkná prasárna. V dnešní době, kdy se v politice může vesele krást, většina je zkorumpovaná, a nic se neřeší.
    Moc mě to mrzí, chápu že už nemáš asi sílu ani náladu po tomto pokračovat v blogu, moc se přimlouvám aby jsi pokračovala.
    Drž se a budu tajně doufat že příjde nějaké řešení.

    OdpovědětVymazat
  30. Ájo, tys mě tím nadpisem tak vyšokovala! Co na to říct? Nechápu, že tě nejdřív neupozorní, aby sis všechny kanály přejmenovala a řeší to smazáním :( Doufám, že tě to neodradí od blogování, protože by mě to strašně mrzelo a tomu hajzlovi by to udělalo jen radost! Držím palce, ať se to co nejdříve vyřeší :-*

    OdpovědětVymazat
  31. taky nechápu, proč tě nejdřív neupozornili, to mi prostě hlava nebere... ale snad se k blogu pod jiným jménem vrátíš, byla by to škoda, i když chápu, že teď na to asi nemáš úplně chuť...
    a taky by mě teda ale fakt zajímalo, jestli je tu někdo, kdo až tak nemá co dělat a je plný zášti, že by tě napráskal... jestli jo, tak je mi toho člověka upřímně líto

    OdpovědětVymazat
  32. Ajo, to mě mrzí, ale věřím a vím, že najdeš to nejlepší náhradní řešení :-)))

    OdpovědětVymazat
  33. ježiši to není možný :((((

    OdpovědětVymazat
  34. To je hrůza a je to moc smutné... proč jsou lidé tak zlí :-(. Věřím, že se vše vyřeší a držím palce :-*

    OdpovědětVymazat
  35. Anonymní27/12/14

    Neviděla bych to tak tragicky. Prostě bych blog přejmenovala, to není přece problém, příznivci tě budou rádi sledovat pod jakýmkoliv jménem. Můžeš vymyslet spousty variant názvů, to je jen otázka chvíle a není přece problém pokračovat dál. Jen kvůli tomuto by bylo škoda končit blog, pokud tě baví.
    Gábina

    OdpovědětVymazat
  36. Tohle je vážně hrůza :/ nechápu, co z toho dotyčný bude mít... Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  37. :o( lidská závist je svině! Moc mě to mrzí. Já si říkala proč se mi na Tvém instagramu neobjevují žádné fotky..nic.. Ať je brzy vše tak jak má...S pozdravem K. :o*

    OdpovědětVymazat
  38. ach jo :( Tvůj kanál jsem si strašně oblíbila a ráda Tě nejen poslouchám ale i čtu Tvoje články, jelikož většinou produkty, které doporučuješ, mi většinou sedí... doufám, že to opravdu nebude definitivní konec :(

    OdpovědětVymazat
  39. Hrozný :-/ moc mě to mrzí a doufám, že neskončíš s blogováním úplně! :-) Myslím na tebe ;-)

    OdpovědětVymazat
  40. To je hrozné jak někteří dokážou být zákeřní:( Držím palce ať se s tím nějak vypořádáš :)

    OdpovědětVymazat
  41. Tak mi zmizel mega dlouhý komentář :( ...... psát ho znova nebudu, jen doufám, že na nás nezanevřeš a budeš pokračovat, protože by nám bylo moooc smutno :) a nás věrných je tisíckrát víc než záškodníků .... tak Ájo, prosím vydrž a dej vědět, kde tě najdem jak na Instagramu tak na FB.

    Jinak do nového roku přeji jen to dobré :). Pa . M.

    OdpovědětVymazat
  42. Cože? Úplně ve mě hrklo, když jsem si přečetla ten nadpis!! No, hlavní je, že nekončíš s blogem! Nechápu, jak to někdo může smazat!!

    OdpovědětVymazat
  43. už včera jsem si chtěla prohlídnout fotky na instagramu a nešlo mi to, myslela jsem, že je to jen moje chyba.
    Je nechutný, kam jsou závistivci schopni zajít.
    Andrejko, držíme moc palce a at je o Tobě ještě hodně slyšet !!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  44. Hubatá žába28/12/14

    Nerozumim...:( Doufám, že Tě najdu pod jiným jménem...;)

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, no tak hlavně, že nekončí blog. Přejmenovat ho je snad to nejmenší, to bych v tom neviděla nějaký problém. Je fakt, že když jsem Tě začala sledovat před cca rokem, tak jsem si říkala, že se pěkně opičíš s tou Beautipedii, ale rozhodně bych Tě nikam nehlásila a vlastně ani nevidím důvod k tomu, proč by to někdo dělal. Vždyť kvůli názvu sem nechodíme :). Obsah je důležitej a ten je super. Takže přejmenuj, je fakt jedno, jak se budeš jmenovat, my, kteří tě máme rádi sem budeme chodit dál.
    Jediný, co mě zaráží je to mazání. To se mi nějak nezdá, že by ti nedali možnost změnit název a rovnou mazali, ale nevím, tak dalece se nevyznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beautypedii jsem si vymyslela sama a je chyba, že jsem si neověřila ochrannou známku. Blog mi nikdo nesmazal. Ale Instagram patří Facebooku a když někdo podá hlášení a doloží ochrannou známku, tak tě sejmou bez prostoru pro diskuzi. Po dvou letech o mne museli na 1000% vědět. To, že to není náhoda, vím určitě. 2 roky to nikdo neřešil a tyhle on-line firmy dělají optimalizaci SEO každý týden, někdo si mne vychutnal, to je celý.

      Vymazat
  46. Ájo, držím palce ať to brzy vyřešíš. Tvůj blog by mi moc chyběl.

    OdpovědětVymazat
  47. Ajo, nemam slov....to je teda prasarna!!!!! Hodne zdaru v dalsim rizeni tesim se na tebe zase!:-)

    OdpovědětVymazat
  48. Včera jsem zjistila, že tvůj instagram neexistuje :'(. Že zmizely i tvé komentáře u mých ig fotek. Až dneska jsem se dostala na pořádný internetový propojení a tak jsem zjistila proč... Co na to říct? Některý věci asi nikdy nepochopím. Ty se ale drž a hlavně pokračuj! A nenech si zkazit svátky a vstup do nového roku!

    OdpovědětVymazat
  49. Úplně jsem se vylekala - prvně nefungoval FB a pak takový nápis.... Naštěstí to další řádky osvětlily. Bohužel žádnou radu nemám, jsem v tom naprostý laik, tak jen doufám, že se tím nenecháš otrávit a že se tato nepříjemná záležitost brzy vyřeší. Držím moc pěsti a drž se! A nedej se, máme tě rádi!

    OdpovědětVymazat
  50. Neskutečné :( každopádně tě budeme určitě všichni sledovat ať se budeš jmenovat jakkoliv Ájo:)

    OdpovědětVymazat
  51. Anonymní28/12/14

    Nechci se nikoho zastávat, ale je možné, že si to firma, co má copyright jen chrání - dají slovo do vyhledávače a "jdou" po "plagiátorech". Těžko říct, každopádně snad už bude po přejmenování klid a držím palce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tyhle firmy dělají optimalizaci SEO každý týden a věděli o mne. 2 roky to neřešili, protože pro ně nejsem žádné ohrožení a ani konkurence, dokud jim nepřišel bonz přímo k právníkovi. Že má někdo ochrannou známku jsem netušila ani ve snu. Název blogu byl z mé hlavy, nepočítala jsem s tím, že budu mít takovou návštěvnost. Nikdo, kdo si zakládá blog, nepátrá v mezinárodní databázi ochranných známek.

      Vymazat
    2. Anonymní29/12/14

      Taky mi to došlo, přemýšlela jsem o tom, že je blbost, aby na tebe náhodou přišli až teď. Tak nějak se mi pořád nechtělo věřit, že je někdo takový dement a udal by tě.

      Vymazat
  52. Anonymní28/12/14

    A jsem anonym, protože nemám účet nikde, kromě fb, tak se omlouvám...

    OdpovědětVymazat
  53. Anonymní28/12/14

    Mě to tedy hrozně mrzí..Stoupáš v oblibě,tak Tě někdo udal:(Tak snad brzy vše vymyslíš a vyřídíš a budeš pokračovat dál!Na You Tube všechna videa máš,to to taky smažou??Už aby to bylo vyřešené,pevné nervy přeju a nenech se tím znechutit,máme Tě rádi:)

    OdpovědětVymazat
  54. Ajo, rozhodně to nevzdávej! Mám tě moc ráda a budu sledovat i nadále! Nenech se vydeptat.

    OdpovědětVymazat
  55. Anonymní28/12/14

    Milá Ájo,
    jsi jednou z mých nejoblíbenějších blogerek, vždy se těším na nové příspěvky, které prostě mají šťávu a úroveň. Tak držím palce ke zvládnutí této zákeřné podpásovky a za tvé příznivce věřím, že tě to neodradí. Don´t give up :-).

    OdpovědětVymazat
  56. Ájo, vůbec té situaci nerozumím, ale doufám, že tě to neotráví. Sice nevím, kdo má zapotřebí psát někam na právní oddělení a komu to stojí za to, ale nenech ho vyhrát :) A možná to nikdo ani nehlásil, možná opravdu Amíci konečně pochopili, že jsi dobrá. Ber to jako důkaz popularity :)
    Moc se těším, až budeš zpět na IG!

    OdpovědětVymazat
  57. Áji, to snad není možné, já si právě říkám, jak je možné, že nemohu beautypedii na fb najít.. Hlavně mě mrzí, že nedali vědě dopředu, že tomu tak je, a nedali ti čas např. na zálohu, příp. upozornění těch, co tě sledují..
    Pevně věřím, že nám nikam nezmizíš a budeme tě moci střetávat znovu, a je úplně jedno kde. A také držím palce, především, aby z toho nevyplynuly nějaké další potíže, z vyznění článku se obávám, že to bohužel hrozí. Zvlášť teď přes svátky mi to přijde dost kruté..
    Ale jak píšeš, u nás se najde velké množství lidí, co nevidí dál než za špičku svého nosu..

    Jsem ráda, že jsi ten typ, který se nevzdá - a těším se, jak to dotyšnému/dotyčným natřeš tím, že se do své "práce" vrhneš i přes toto na 250%.. A tam na druhé straně zbydou tak max. oči pro pláč.

    Budu se na tebe těšit!

    OdpovědětVymazat
  58. Anonymní29/12/14

    Lekli se, že si založíš na základě své popularity obchodní značku :-) jak píše někdo přede mnou - ber to jako úspěch :-) až bude nový fb, tak prosím o info. A já si snad založím účet i tady, abych nemusela být anonym :-) ps: zkoušelas nějak pátrat, jestli to bylo fakt udání nebo vyměnili právníka a ten před koncem roku řádí?

    OdpovědětVymazat
  59. Milá Ajo!bloguji také, i když v jiné oblasti, ale díky svickam Yankee candle o tobě vím už z MMB. Dneska jsem si k tobě přišla pro radu, jaká je dobrá řasenka a čtu tady tohle. Moc mě to mrzí, i když Tě nesleduji pravidelně, cítím, s jakým zapálením a chutí tohle vše dělás a proto u blogerky roku si v této kategorii měla i můj hlas. Dovedu si představit, jak tě tahle situace mrzí, protože tomu věnuješ spousty energie, chuti a času a pak se najde někdo,kdo chce všechno tohle zničit. V našich zeměpisných šířkách bohužel běžné. Proto si ale nenech nikým zkazit náladu a vzít to, co máš ráda a co dělá radost tobě i druhým. To by ten druhý zvítězil a to nesmíš dopustit. Držím pěsti! Radka

    OdpovědětVymazat
  60. Anonymní29/12/14

    Koukám právě, že "beauty by aja" je na fb už obsazené někým jiným..

    OdpovědětVymazat
  61. Anonymní29/12/14

    Nevím,ale neviděla bych to jako velkou pohromu..blog si přejmenujete!Proč to tak zase zveličujete a hlavně proč máte stále pocit,že Vám někdo stále závidí ,snaží se Vás kopírovat atd..To si připadáte tak jedinečná?Neřešila jste náhodou něco podobného nedávno na MMB?Tam jste konkrétně osočila jednu maminku!Možná Boží mlýny???IKatka

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Aji,
    já jsem v šoku!!! Dlouho se mi neobjevil příspěvek na FB, tak jdu blog a koukám jako "puk". Myslela jsem si, že si užíváte v poklidu vánoční svátky a ono je to jinak. Jo v ČR se úspěch nepřeje, bohužel :((. Nenech se zlomit a přejmenuj jen svůj blog. Silná většina ti fandíme a díky tvým radám jsme krásnější :) .
    Jana

    OdpovědětVymazat
  63. Anonymní30/12/14

    Ja chapem ze co sa stalo nepotesi ale nejako nemozem uverit ze nejaky zavistlivy cechacik nenavidi tento blog tak velmi ze si dal tu namahu a tak ho napadlo prejst celu databazu registrovanych ochrannych znamok s nadejou ze co ak ma niekto ma patent na jedno slovo a bude ta moct bonznut.

    OdpovědětVymazat
  64. Anonymní30/12/14

    Ahoj Ájo,
    mrzí mě moc, co se stalo, lidská závist je hrozná. Chtěla bych Ti vyjádřit podporu a říct prosím POKRAČUJ, jsi skvělá. Tvůj blog je první, který čtu pravidelně a od samého začátku. Myslím, že nikdo z nás "neblogerů" si neumí představit kolik nad blogem strávíš času a kolik to stojí energie. Nedivím se, že jsi znechucená a otrávená. NENECH SE ODRADIT - Tvoje články a videa by mi moc chyběly.
    Irena P.

    OdpovědětVymazat
  65. Přesně, to taky nedokážu pochopit. Každopádně držím palce a přeju ti pevný nervy, protože všechno to co tady děláš je super!! Snad ti pomůže vědomí kolik máš čtenářů/-řek co to mají stejně :) Hezkého Silvestra přeju :)

    OdpovědětVymazat
  66. Na tvůj blog jsem narazil nedávno, tohle by byla obrovská škoda, nevzdávej se, máš super blog a píšeš výborně!
    Jakub Janata fashion blog

    OdpovědětVymazat
  67. nech sa dá celá americká Beutypedia vypchať! To je ako s reguláciou EU ohľadne (pomazánkového) masla. Na smiech!
    Som rada, že som konečne našla tvoj premenovaný blog aj IG; dúfam že si si všetku zlobu roku 2015 už užila a teraz si ho budeš len užívať.
    Krásny rok 2015, Ájo

    OdpovědětVymazat
  68. Hrůza..co na to říct..snad jen aby byl rok 2015 lepší ;-) Ti ze srdce přeju.. :-)

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Áji, myslela jsem, že je to jen chyba instagramu. Nešel mi načíst tvůj profil. Až po svátcích jsem se dostala na blok a čučím jako puk. Já nechci takovovou zprávu na Nový rok :-(. Nechápu jak může být někdo, tak zlí!Lidi si pořád jenom něco závidí. Smutné je, že v tom budou vyrůstat i naše děti a bude to asi jen horší. Určitě se nenech tím odradit, jedinou radost by z toho měli ti kteří to způsobili. Chyběly by mi tvá videa a články. A hlavně ty jako osoba, neskutečně nabíjíš pozivní energií. Přeji ti, ať to v klidu vyřešíš bez trápení!

    OdpovědětVymazat
  70. Tvůj blog mám ráda a už si tě všude přidávám pod novým názvem. :-) určitě v blogování pokračuj. :-) jinak co se týká těch právních rad :-) na fb je skupina "právní poradna u myšek". pokud vím, tak to založila paní, jejíž manžel je právník a bezplatně radí lidem, který mají jakýkoliv dotaz. Tak třeba ti to trochu pomůže. ;-)

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Ájo, když jsem si dnes přečetla na facebooku, že ti smazali insta a fb, myslela jsem, že je to jen sen... Příšerná je ta lidská potřeba někomu obližovat :-( Určitě to náhoda není. Je jen náhoda, že se toto zase spustilo chvilinku po blogerce roku, tak jako minulý rok u Péti? Držím ti palečky a přeju hodně síly! <3

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj Ájo,
    tak tohle mě docela zarazilo, nechápu lidi co jsou tohle schopný udělat..
    Je dobře, že máš ale poustu fanoušků a přátel, kteří ti v tomhle pomohli a pomůžou. Snad už teď všechno bude ok!
    Hodně štěstí do nového roku 2015! :))
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Ajo, tohle fakt nechápu, ale bohužel takoví někteří proste jsou, nenech se a držím palce! Vse nej v tomhle roce a i v tech dalsich! @lukynkovalenicka

    OdpovědětVymazat
  74. \tak jsem ráda,že jsi zpět a určitě nepřestávej,pokud tě to baví a baví to širokou škálu lidí,tak bych těm škarohlídům radost neudělala,a to určitě ne bez boje!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.