Pages

15. 12. 2014

JAK NAKUPOVAT OBLEČENÍ NA INTERNETU BEZ OBAV A RIZIKA

JAK NAKUPOVAT OBLEČENÍ NA INTERNETU BEZ OBAV A RIZIKA

foto zdroj: www.dreamstime.com
Nedávno jsem zveřejnila post s "wishlistem" a hodně lidí se mne pak ptalo, zda se nebojím nakupovat oblečení na internetu kvůli odhadu velikosti. Upřímně, po zkušenostech s dodavateli z celého světa musím přiznat, že to bývá riziko. Náhodou jsem se dozvěděla o nové službě, která mne nadchla, jmenuje se "Size ID" www.sizeid.com, pomůže vám správně změřit vaše míry a potom doporučí nejvhodnější velikost oblečení při nakupování na internetu.

A to je výhra pro obě strany,  jak pro nakupující, tak pro prodejce na internetu. Spokojení jsou jak zákazníci eshopů, protože nakupování je jednodušší a zboží jim lépe padne. Zároveň i provozovatelé internetových obchodů jsou nadšení, protože se spokojenějšími zákazníky odpadají náklady na řešení reklamací a výměny zboží. Velkou výhodou Size ID je také možnost sdílet nejvhodnější velikost oblečení se svými blízkými a tím se vyhnout nákupu nevhodného dárku, což právě před Vánocemi je úplně super. Size ID zcela zdarma a vytvoření profilu stačí jednoduchá registrace.

Používání je velmi jednoduché. Size ID Vám umožňuje vytvořit velikostní profil podle proporcí vaší postavy a podle nich vytvoří jedinečnou velikostní průkazku. Každý výrobce oblečení používá trochu jiné postupy při šití a stává se, že se jednotlivé velikosti i zásadně liší. Mám zkušenost např. s asijskými eshopy, které mám sice ráda, ale vždy narážím na to, že mám krátké rukávy a délky, protože jsem prostě oproti prototypu asijské postavy dost vysoká.  Na toto však Size ID myslí a každé doporučení vychází z odlišností jednotlivých výrobců. Uživatelé mají dále možnost zapojit se do vylepšování SizeID zadáváním svých oblíbených značek, které ještě nejsou v databázi. Používáním Size ID, získáte velikostní profil, který je diskrétní a k vašim skutečným mírám nemá nikdo přístup, jsou zašifrovány :-).  Pro ještě pohodlnější používání Size ID je v přípravě speciální aplikace pro iOS a Android, což ještě více zjednodušší používání této velikostní průkazky. 

Size ID řeší problém, který trápí spoustu lidí a proto věřím, že se podaří tuto vychytávku zapojit do našeho každodenního nakupování na internetu. Pro více informací navštivte FB Size ID https://www.facebook.com/sizeid.eu nebo internetovou adresu: www.sizeid.com

Líbí se vám nová služba? Nakupujete na netu oblečení? 


11 komentářů:

  1. Mám zkušenost zatím jen s nakupováním oblečení na Tchibo.cz, už to tam mám docela vychytané co se týče velikostí. Bezva článek, určitě na na SIZE ID podívám. Přeji hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Velikost vetšinou trefím, ale i tak mi oblečení někdy nesedí. Myšlenka je to výborná.

    OdpovědětVymazat
  3. Na internetu nakupuji oblečení pravidelně. Naštěstí mi něco nesedí jen výjimečně. Každopádně Size ID je skvělá věc :)

    New in: November 2014

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá myšlenka :) vůbec jsem netušila, že něco takového existuje... určitě mrknu!

    OdpovědětVymazat
  5. O sizeID slysim poprve a urcite vyzkousim. Dekuji za tip :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem ještě nikdy z internetu oblečení neobjednala a to kvůli těm velikostem :). Ale děkuji za tip na stránku, super
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. O téhle stránce jsem už četla ale ještě jsem ji aktivně nevyužila :) Oblečení na internetu občas nakupuji, ale jen takové levnější a většinou naštěstí sedělo dobře :) Ale nevím jestli bych si troufla objednávat třeba boty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na internetu nakupuji celkem běžně, ale bohužel už mi to párkrát nevyšlo s velikostí :( o size id jsem ještě neslyšela, takže děkuji za tip, určitě na to mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Kočko,

    tak to je super. Já na internetu moc nenakupuju, jelikož všechno, co jsem kdy koupila, prostě nesedělo. O botách nemluvě. Jsem nesouměrná a pak se vztekám, když mi to není:-D.

    Ájo, přeju krásný svátky a jsem ráda, že jsme na sebe letos narazily. Doufám, že se brzo někde potkáme:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Super vychytavka :o)) dekuji za tip

    OdpovědětVymazat
  11. Já nakupuji na internetu všechno. Oblečení, drogerii, hračky pro syna atd. Líbí se mi, že si můžu ceny porovnat a nakoupit tak nejlevněji. Mám pár oblíbených obchodů, se kterými jsem spokojená, takže se tam nebojím nakupovat. Využívám u nich navíc slevové kupóny , takže je pro mě nákup o to výhodnější.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.