Pages

4. 12. 2014

Odpoledne s Astorem, Ženy s.r.o. a Fyzioffice - vlog

ASTOR PERFECT STAY, ŠKOLA LÍČENÍ - VLOG


Krásný večer vám všem,
dnes vám chci napsat o báječné akci, kterou připravil Astor pro blogerky a novinářky, a to v rámci uvedení novinkového make-upu a korektoru Perfect Stay.

Tato akce byla tak trochu unikátní, protože se konala  v útulných prostorách Ženy s.r.o., což je sdružení, které poskytuje prostor a podporu ženám v podnikání, pracovních a komunitních činnostech. Další zajímavostí byla možnost vyzkoušet fyzioterapeuty z Fyzioofice, což je podle mne velmi zajímavá služba, která řeší a předchází problémům, které vznikají při sedavém zaměstnání. Pokud má zaměstnavatel na mysli efektivitu a blaho svých zaměstnanců, experti s Fyzioofice přímo na místě, ve vaší kanceláři pomohu navrhnout řešení, které pomáhá předcházet problémům pohybového aparátu.

Na akci jsem se potkala s Nikčou z A cup of style a Klárou z House of Skodulka, viz foto níže. Holky byly hrozně fajn a za sebe můžu říct, že jsme si akci skvěle užily. Velké díky patří zastoupení Astoru, jehož manažerky jsou tak milé a lidské , že se to nedá ani slovy popsat, starají se o nás blogerky, jako o vlastní :-D.

 Během prezentace jsem se seznámily i s novým odstíny oblíbených "lip butters", které vám ukážu
v příštím videu "novinky za listopad", mé pozornosti neunikly ani skvostné matné stíny v podobě jumbo tužky.








Součástí programu byla i  škola líčení, kterou vedly renomované vizážistky a další zajímavostí bylo raw občerstvení. Pro ty, kdo se ještě nesetkaly s pojmem "raw" stravování - jedná se o veganský systém stravování, kdy jsou veškeré suroviny upravovány za max. teploty 42°C, tak aby nebyly poškozeny enzymy a "životní energie" pokrmů. Malou ukázku uvidíte ve Vlogu.

Škola líčení byla určena nejen pro "beauty" blogerky, ale i pro novinářky a paní vizážistka Klaudie Havlová prezentovala, jak si vybrat "ideální" make-up. Myslím, že bude užitečné, když shrnu alespoň do pár bodů, co nám paní Klaudie poradila, i když to pro někoho třeba bude "opakování".
  • každá žena by měla mít minimálně 2 make-upy, světlejší a tmavší. Nejen kvůli změnám ročních období, ale i z toho důvodu, že by se měl používat světlejší odstín na střed obličeje a tmavší na okraje, aby nepůsobil jako maska
  • make up vybíráme podle toho, jaký je náš hlavní problém s pletí i dle našich očekávání (např. já jsem chtěla krycí make up na mastnou pleť
  • make up by se neměl příliš zapudrovávat, pakliže to není vysloveně nutností
  • co se týká nanášení make upu: je dobré ho nejprve zahřát na hřbetu ruky a pak teprve nanášet štětcem (event. prsty a pak štětcem)
  • make-upy Astoru mají žlutý podtón
  • rozjasňující make-up Lift me up mohou klidně používat i dívky a ženy okolo 20-ti let, kvůli schopnosti pleť opticky "rozsvítit"
Novinkový make up Perfect Stay je unikátní v tom, že již obsahuje i podkladovou bázi. Výsledkem je make up trošku nezvyklé konzistence, je potřeba ho opravdu mírně "nahřát", ale výsledek stojí opravdu za to a vydrží celý den (resp. já potřebuji přepudrovat po cca 4.h, jelikož mám opravdu hodně mastnou pleť). Dalším benefitem make upu je odolnost vůči setření, což mohu potvrdit, ovšem jakmile na make up dáte jakékoliv další líčidlo - pudr, bronzer, cokoliv, tak se stejně vše otře, i když méně, než při použití tradičního make-upu. 

Velmi mne zaujaly korektory, které jsou podle mého názoru, co do odstínů, nejsvětlejšími korektory, které se dají koupit v běžné drogérii. Krycí schopností bych je přirovnala ke korektorům NYX HD concealer anebo Nars (ten kryje o chlup lépe, ale není to zas tak velký rozdíl). Tváří make upu je opět překrásná Heidi Klum, opět uvidíte ve videu.

Níže je vlog z akce, respektive střípky z celého mého dne. Po zveřejnění posledního vlogu z Drážďan jsem bohužel nabyla dojmu, že někteří čtenáři nechápou úplně význam slova "vlog"
a očekávají sofistikovaná data, recenze a přesné návody. Vlog zachycuje střípky za zákulisí, ať už různých akcí anebo momentek ze života youtubera, jeho poselstvím není předat informace, ale pobavit, vytvořit možnost "ochutnat atmosféru" a tzv. vzít s sebou odběratele, v přeneseném slova smyslu, na různé akce atp
. Předpokládala jsem, že co je "vlog" asi ví každý, ale z komentářů u posledního vlogu mi došlo, že to někteří lidé nechápou, což samozřejmě není jejich vina, protože vlogy jsou v našich končinách poměrně nová záležitost. 
Máte už někdo novinku Pefect Stay doma?? Budu moc ráda, když mi napíšete, jak vám vyhovuje anebo zda-li máte v plánu si make up anebo korektor pořídit :-)?
Přeji vám krásný adventní čas! 


24 komentářů:

  1. mě by hodně zajímal ten korektor, světlý a krycí přesně potřebuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, určitě jukni, ten světlejší je skoro tak bílý, jako sádra (nadneseně řečeno), nic světlejšího jsem v drogérce neviděla :-). Myslím, že v Tescu je teď v akci cca za 100,- Kč :-).

      Vymazat
  2. Já jsem už koukala na ten korektor, je dokonce tak světlý, že je až moc světlý :). Jinak mě zaujal make-up, ale přijde mi, že naopak tam světlé odstíny chybí, i ten nejsvětlejší mi přišel strašně tmavý, což mě mrzelo, už jsem si ho skoro koupila. Ale mám moc ráda jejich stíny v tužce, ty jsou naprosto perfektní a používám je takřka denně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš naprostou pravdu.... I ten tmavší korektor je na mne světlý a naopak nejsvětlejší make up mi sedí perfektně, ale já jsem trošku tmavší, než většina holek asi. Ale na druhou stranu, hodně podobný tomuto make upu je Rimmel Long Stay a tam jsou opravdu velmi světlé odstíny. Řekla bych, že co do konzistence se jedná o velmi podobné produkty (teď mám na mysli od Rimmelu ten s červeným víčkem a pumpičkou, Astor ale trošku více kryje..).

      Vymazat
  3. Chci vyzkouset i make-up i korektor...ale korektor me zajima vic :o)) By the way moc Ti to slusi :o) preji krasny vecer ;o)) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Klárko, na korektor určitě jukni, podle mne kryje skvěle, jen na mne je opravdu hodně světlý - což ale na druhou stranu v drogériích chybělo :-)....

      Vymazat
  4. Teda, fakt je ten korektor tak krycí? To jsi mě nalákala a půjdu se na něj kouknout.

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek, akce musela být super. Jsem zvědavá na jumbo tužky! Díky za vysvětlení slova "vlog", taky mi jeho význam nebyl úplně jasný.

    OdpovědětVymazat
  6. To jídlo, hmmm:))) Korektor určitě zkusím, těch pro mě není nikdy dost a tyhle vypadají pěkně. Tolik kosmetiky, to musel být opravdu fajn den!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten korektor je naprosto úžasný. Už jsem psala jinde, já si ho nemohu vynachválit a používám ho i jako primer pod oční stíny ( opravdu perfektně drží, ani se nehne!) . Astor makeupy mám všeobecně ráda a tenhle korektor jsem si zamilovala opravdu ihned!

    OdpovědětVymazat
  8. to muselo být skvělé! :-)

    Zvu tě na mou giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-) <3

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezký článek. Jistě skvělá akce a slušelo vám to všem. Jen mne pobavila věta "než při použití tradičního make-upu" Mám pocit, že v dnešní době snad už ani tradiční make-up neexistuje. Který to je? To je jen taková řečnická otázka. Tuším, co jsi tím myslela. Jen mne to zaujala a zamyslela jsem se nad tím. To jsou samé 24h perfect stay, miracle, rozjasňující, pečující....bb, cc, dd a nevím co ještě.

    OdpovědětVymazat
  10. Ajuško, make-up určite v drogerke vyskúšam, ťažko mi niečo sadne. Mám mastnú pleť a ešte potrebujem, aby mi makeup vydržal celý deň v office.
    Čo by som si ale od teba velmi, velmi priala, je nejaký komplexnejší post o starostlivosti o pleť. Ako sa o ňu staráš ty, ktoré prípravky ty osobne používaš, aká kosmetika ti vyhovuje. Mám pleť podobnú ako ty, ale určite si aj ostatné kočky rady prečítajú.
    Pred časom si na Instagrame písala o svojej skúsenosti s chem.peelingom z Interbeuty, šlo by o ňom ešte niečo napísať?
    Tvoj nedávny post o prípravkoch na vlasy bol úplne super, už som pár vecí prikúpila :-)
    Osobne uprednostňujem klasicky text+fotky pred vlogom, ten si nemôžem pustiť v práci, alebo keď uspávam dieťa. :-) Ale je to len môj názor.
    pekný večer
    Miriam

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to moc krásně... hmmm raw <3
    Zajdu kouknout na korektor =o)

    OdpovědětVymazat
  12. Já makeupy až tak neprožívám, takže ho kupovat nebudu. No každopádně okouknu korektor a hlavně nové odstíny lip butters. Doufám, že tam bude nějaký berry použitelný na mě.

    OdpovědětVymazat
  13. ách.. milá Ája.. ja som z teba doslova odpadla ! Si prekrásna, veľmi sympatická a milá.. výzor, hlas, prejav.. jedným slovom wau ! :) Úplne skvelá prirodzená a hlavne kráásna baba. A ja som čakala (aspoň podľa fotiek) že budeš rázna a prísna.. taká odmeraná, ale si presný opak :) Super videjko, mám pocit akoby som celý deň prežila spolu s tebou :) Mária

    OdpovědětVymazat
  14. ten korektor me zaujal.... holky z cup of style jsou užasny

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní8/12/14

    Ahoj nechtěla bys natočit video o svých parfémech?

    OdpovědětVymazat
  16. Na korektor už jsem v drogérce koukala, je opravdu mega světlý (a to i odstín 2), až mě to při zkoušení na hřbet ruky úplně vyděsilo!:D Konečně něco světlého!:D

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní10/12/14

    Jaké číslo má nejsvětlejší make-up z této řady, prosím? Koupila jsem si 102 a je na mne bohužel moc tmavý a nejsme si nyní jistá, zda to je ten nejsvětlejší, nebo ne... Dík moc za info!

    OdpovědětVymazat
  18. Měla jsem v plánu pořídit si korektor Nars, ale když jsem si dnes ráno přečetla tenhle článek, tak jsem se cestou do práce stavila v Rossmanovi a koupila si tento korektor v odstínu č.1, je opravdu krásně světlý, do teď jsem používala korektor Skin Match, ten je taky celkem fajn, alespoň co se odstínu týče, ale moc nekryje, u tohoto se mi zdá krycí schopnost lepší, tak uvidím, jak se časem osvědčí.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahojky Ájí, chtěla jsem ti napsat na mail, ale nemohu ho tu najít. Chtěla jsem se zeptat.. Mám stejný problém jako ty. A to mastnou pleť. Nemohla by si mi prosím doporučit nějaký makeup? Do ted jsem používala jen BB Cream a chtěla bych si koupit makeup na příležitostné líčení. Jen nevím jaký. Aby byl vhodný na tu mastnou. Děkuji ti a měj se krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Díky za užitečné informace, já nedám dopustit na pudr Astor AntiShine Mattitude - krásně kryje a drží. Zrovna sháním korektor a mám hodně světlou pleť, tak už vím, kam pro něj ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.