Pages

20. 12. 2014

SALLY HANSEN SALON GEL POLISH REVIEW

VÁNOČNÍ LAKOVÁNÍ SE SALLY A RECENZE SALON GEL POLISH


Krásný sváteční večer,
dnes mám pro vás tip na vánoční úpravu nehtů a také recenzi Salon Gel Polish od Sally Hansen, kterou píšu po půl roce kontinuálního používání. První recenze a video-tutoriál, kterou jsem zveřejnila na YouTube ZDE ,
vyvolala docela velký ohlas, jak v pozitivním, tak v opačném smyslu. 

Po půl roce se mi podařilo nashromáždit prakticky všechny odstíny SGP a rozhodla jsem se k "převelikému počinu" ...haha, vytvořit pro vás swatche! Myslím, že největším mínusem při prodeji, je právě absence swatchů,  odstíny nejsou vlastně nikde pořádně vidět, musíte "věřit" barvě na krabičce a doufat, že to bude plus mínus autobus vypadat stejně.

Každopádně, zákon schválnosti zafungoval, před pár dny jsem si vyndala natěšeně poslední odstín z Gel Polish rodiny - ruby woo a bohužel, po několika hodinách hledání musím konstatovat, že buď odešel sám anebo si ho "půjčil" Ježíšek, jako dárek pro někoho :-)). Pokud ho někdo najdete pod stromečkem, víte, odkud je, haha :D. Tzn. bohužel 12. lak ze 12ti neuvidíte... někdy příštěěěě... :/


Záleží na tom, jak máte nastavený monitor, já ho mám kalibrovaný pro grafické programy, swatche se mi jeví jako odpovídající reálu. Tři top coaty, které vidíte ve spodním pruhu, jsou tzv. overcoaty z vánoční edice Sally Hansen, které může použít jak na tradiční, tak na gelový lak.

Začnu tím, jak dlouho mi vydržel startovní set. Báze a top coat mi při pravidelném používání vydržely přesně půl roku, právě se chystám otevřít nová balení. Jediné, co jsem musela 1x dokoupit, byl odlakovač a odmašťovací ubrousky. Od jedné blogerky jsem slyšela, že se dají nahradit francovkou například, ale neměla jsem odvahu to zatím zkoušet, upřímně.



Co říkají na Salon Gel Polish moje vlastní nehty?
"Jsme silné jako silnice, neštěpíme se, rosteme jako tráva a nikdy jsme nebyly v lepším stavu, milujeme Sally, díky ní jsme pořád oblečené, a tak se k nám nedostane žádný narušitel".... ehm, souhlasím s tím, co říkají moje nehty :D. Jen bych dodala, že fakt rostou tak rychle, až mi to jde na nervy, protože jedinou nevýhodou, kterou jsem zatím na SGP shledala, je ta, že nehty se po aplikaci gel laku nedají pilovat. Což jste mohli vidět třeba u Péti z LH, že má opravdu mega dlouhé nehty. Nicméně, já osobně jsem nemehlo a s dlouhými nehty nedokážu fungovat a přiznám se, že se mi kratší nehty i více líbí, délka nehtů je hrozně individuální záležitost. Každopádně já si je po každé výměně gel laku musím razantně zkrátit. 


Jak dlouho po aplikaci SGP vydrží?
Troufám si říct, že moje nehty procházejí extrémní zátěží. Kdo má prcky, které 20x denně zapíná
a odepíná z autosedačky, asi ví, o čem mluvím. Tradiční lak mi vydrží v dokonalém stavu max. 2 dny. SGP minimálně 10 dnů bez jediné chybičky. Určitě by se dal nosit i déle, ale většinou je nejpozději za 2 týdny měním, kvůli odrostům, zkrácení nehtů a také změně barvy. SGP lze opravdu libovolně přelakovávat čímkoliv. 

Odloupl se mi někdy SGP?
Ano, ale díky mé blbosti. Konkrétně u odstínu wine not, ze startovní sady, který jsem nanesla v příliš silné vrstvě, abych nemusela dávat dvě. Tak na to pozor, barevná vrstva musí být opravdu slabounká a nanesená raději ve dvou vrstvách. Pokud se tento postup dodrží, lak je prakticky nezničitelný, přesněji řečeno, pokud ho náhodou neostrouháte při strouhání mrkve i s tou mrkví :-D, což se stalo přesně mě.


Jaké mám další postřehy, popř. vychytávky po půl roce?
Při sundavání odrostlého gel laku se mi osvědčilo nanést v silné vrstvě bezbarvý top coat (libovolný) na pár minut a gel lak potom sloupnete, jako když loupete pomeranč. Žádné složité alobalové zábaly nejsou potřeba. Důležitá je péče o nehtovou kůžičku, osvědčily se mi na ni tyto přípravky od stejné značky, tekutý pomáhá nehtovou kůžičku změkčit a odstranit, ten druhý je intenzivní regenerační výživný krém a nanáším ho na noc.

Můj subjektivní závěr....
Fantastický produkt, který zásadně změnil můj "nehtový" život a nejen ten nehtový. Je to vážně skvělý pocit, pokud jste detailisté jako já, když můžete péči o nehty hodit skoro na 2 týdny za hlavu. Pokud si náhodou nehet ostrouháte na struhadle, nemusíte se objednávat nikam k "Maruš", ale hned si nehodu samy opravíte doma

Ekonomická stránka věci...
Startovní sada je pochopitelně větší investice, ale pokud ji pořídíte v akci v DM (právě je ve slevové knížce za 75%, oproti běžné PC), navíc pokud na již zlevněný set ještě využijete slevový kupón -15% na celý nákup, dostanete se tak na koncovou částku okolo 2.000,- Kč, což se vám vrátí za 4 měsíce, za předpokladu, že za nehty dáváte 500,- Kč měsíčně (pokud jinak, tak si to spočítejte, nepište mi prosím do komentářů, kde to vyjde levněji, dávám pouze příklad :-). Jak jsem psala na úvod, jednou za 3 měsíce je potřeba dokoupit čistící ubrousky (teoreticky je možné nahradit něčím jiným - což spíše nedoporučuji a sama jsem nezkoušela), dále 1x za půl roku je potřeba pořídit bázi a top coat. Laky dle potřeby, sezóny, nálady (dosaďte cokoliv...).
Kromě toho, můžete používat jen bázi a top coat pro zpevnění nehtů a na ně lakovat tradiční laky, tzn. nemusíte se vázat na barevnou škálu SGP.

Ještě něco málo k novince, o které se zatím jenom šušká, ale prodávat se bude až v roce 2015. Jedná se o Miracle Gel:
Neberte to prosím jako plnohodnotnou recenzi, ale spíše jako můj bonus pro vás á la vánoční  "drbna" :-).
Miracle gel je nový lak, který by měl teoreticky fungovat jako gel lak, bez použití lampy. 
Mám tuto novinku již nějaký týden doma a zkoušela jsem ho zatím jen dvakrát a musím konstatovat, že Miracle Gel v žádném případě nelze srovnávat, co do finishe i výdrže, se Salon Gel Polish. Jestli si někdo myslí, že dosáhne stejného efektu, tak to bohužel ani omylem. Miracle Gel je rozhodně super kvalitní lak, s delší výdrží oproti tradičním lakům, ale já jsem pozorovala už 3. den drobné odřeninky, navíc se lak zdaleka tak krásně neleskne...

Ještě něco málo k vánoční overcoatům:

Overcoat můžete nanášet jak na tradiční lak, tak i přes gel lak. K dostání jsou tři odstíny, jahodově červený, zlatý a modro-fialovo-červený, který se mi líbí asi nejvíce. Na fotu mám jako základ gel lak "red my lips". Overcoaty vypadají krásně, ale s odlakovávání si dáte trošku práci, žádné překvapení :-).

Pro gel laky ještě existuje možnost použít odstín "karat cake", viz foto níže, bohužel se tak hodně leskne, že se mi ho bohužel nepodařilo dobře nafotit:


Snad se vám dnešní recenze líbila a byla pro vás užitečnou, psaly jste si o ni hrozně moc. Prosím nepište mi do komentářů, že sadu nesrovnávám s jinými produkty, od jiných značek. Tohle je recenze na Salon Gel Polish Sally Hansen, navíc srovnávání ani nemám potřebu dělat, protože jsem maximálně spokojená.




Máte tuto sadu někdo doma anebo uvažujete o tom si ji pořídit? Nezapomeňte, že ji můžete vyhrát u mne na blogu, pokud se zapojíte do Giveaway, kterou jsem vyhlašovala ZDE.
Zajímalo by mne, jakou úpravu nehtů máte v plánu na letošní svátky :-), podělte se o nápady v komentářích, moc ráda si přečtu vaše tipy!

11 komentářů:

  1. Já o této sadě uvažuji od té doby, co jsi nám jí představila, tak třeba ji Ježíšek donese ;)))

    OdpovědětVymazat
  2. I když si sadu nechci kupovat,musím ocenit tvoji recenzi,která, jako ostatně vždy jde do hloubky.Díky.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ajo. Sadu dostanu pod stromeček. Zatím jsem si nakoupila i další odstíny na galaxii přání za vynikající cenu 99,- Kč. Už se těším až jí začnu používat, protože lak mi vydrží jen jeden den bez chybičky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé paráda, nevěděla jsem, že se dají sehnat nějaké další odstíny i u nás a za tak super cenu. Hned objednávám :) Chytla jsem teda už jen zelený, modrý a třpytkatý. Nevím, jestli jich tam měli víc. Každopádně tyto odstíny se nedají v ČR normálně sehnat, takže paráda :) Ještě jednou moc díky!

      Vymazat
  4. Děkujeme za svělou recenzi :) sada vypadá naprosto báječně a pokud si ji někdy koupím (což bych ráda), tak se určitě vrátím k tomuto článku na swatche, abych si vybrala ten odstín, co opravdu chci :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super clanek. Gelovky me driv bavily hlavne v tom, ze mel clovek dlouhodobe upravene ruce + nehty fakt rychleji rostly, prestalo me ale bavit doplnovani atd... Tato sada se mi zda super a pokud budu mit chut do neceho takoveho jit, urcite si ji poridim.

    OdpovědětVymazat
  6. Mám podobnou sadu od jiné značky (Shellac) a jsem taky nadšená, protože mně, ať dělám a používám cokoliv, lak vydrží neporušený max.2 dny, takže gellaky jsou pro mě záchrana.

    OdpovědětVymazat
  7. Martina Peková21/12/14

    Perfektní článek :) ... Tuhle sadu mám doma a jak říkáš, že si se bála použít Alpu tak já jsem to zkusila, protože jsme to četla u hodně blogerek a musím říct, že Alpa funguje perfektně :) Rozhodně se tedy není čeho bát. Aspoň díky tomu ušetřím za ty jejich ubrousky :D

    OdpovědětVymazat
  8. Sadu nemám, ale určitě by se mi moc líbila :). Odstíny laků jsou krásné a ty vánoční jsou úplně ♥
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Ajo, díky Tobě a Rendy mám tuto sadu asi už od srpna a nemůžu si ji vynachválit! Za mě je to ta nejlepší investice, co jsem v poslední době udělala. U své manikerky jsem vždy platila 650Kč (bydlím v Praze a k Vietnamcům na nehty nechodím), takže mě se investice vrátila už po 4 použiti(kupovala jsem se slevovým kuponem). Už jsem nakazila i mamku a dělám ji gelové nehty pravidelně po 10 dnech- pouze odstín Ping Pong. Kamarádka si ke mně také chodí dělat nehtíky a díky ní mám spostu odstínu nakoupené v Americe, kde je to o něco levnější. Doma už se mi smějou, že to u nás vypadá jako v profesionálním salonu, protože pořád dělám nehty sobě (po 7dnech- mám je ráda upravené) nebo někomu jinému.
    Tuto sadu mohu jednoznačně doporučit!! Nemusím se nikde objednávat, mám vždy upravené nehty a hlavně je to velká uspora času!!! Pokud mám nehty už ostříhané a upravené, tak mi vše trvá jen 10min - po x měs treninku :-)
    Jinak originální ubrousky SH nekupuji, protože uplně to samé jsou ubrousky Soft-Zellin, které obsahují také isopropylalkohol jako SH, jen jsou o dost levnější. V balení je 100ks a cena něco přes 100Kč, dají se koupit pouze v lékárnách. Ajo, přeji Ti krásné prožití Vánočních svátků! Lucie

    OdpovědětVymazat
  10. Sada je fajn,ale zatim o sebe nechavam pecovat

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.