Pages

12. 12. 2014

WISHLIST - TIP NA DÁRKY PRO MUŽE/KLUKY

TIPY NA DÁRKY PRO NĚJ

I

Krásný den,

nevím jak vy, ale já mám každý rok největší hrůzu z vybírání dárků pro pánskou část naší rodiny, která je opravdu mega-velká :D. Ono koupit dárek jakékoliv ženě, to je radost a většinou se člověk bez problémů trefí. Proto jsem požádala svého drahého, aby mi pomohl s radou, co by se mohlo líbit mužům, spíše mladší generace.

Výsledek se mi osobně líbí, měla jsem jedinou podmínku, aby oblečení a obuv byly v rámci úspory času a taky peněz za doručení z jednoho eshopu, velmi mne zaujal eshop Spartoo.cz

Na Spartoo seženete snad všechny "kůl" značky, veškeré oblečení, včetně trendy pánské obuvi, jako např. Dr. Martens, Converse, Camper, Replay atd.
Osobně dávám přednost možnosti nakoupit vše na jediném místě. Ve Spartoo mne pochopitelně zaujala celá řada dámského oblečení a chic módní obuvi, no ale to už je jiná kapitola, že? :-)

Dnes bych vám ráda alespoň trošku pomohla s výběrem posledních dárků pro vaše muže, přítele, bratry atd.

Co je na wishlistu:

Kromě tohoto mám ještě několik osvědčených tipů na dárky pro muže..., například čaje a jiné dobroty z Marks&Spencer, plánovací diáře, luxusní psací potřeby, dárkové poukazy do knihkupectví, vinoték, elektroprodejen atd.             

Jaké máte vy tipy na dárky pro muže?? Budu hrozně moc ráda, když se o ně v komentářích podělíte :-).

5 komentářů:

  1. Jo, já mám teda už tak všechno pokoupený, mužům např. biker plakát, tričko s batmanem, vitamín C a největší položka byl zipo zapalovač a externí disk! A ještě uvažuji o vůni do auta YC, buď visačku nebo knoflíčky - leather nebo clean cotton, poradíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuju moc za tip na externí disk, to je fakt super nápad a úplně mi to vypadlo z hlavy :-). Do auta určitě Leather, Clean Cotton není skoro vůbec cítit a lepší mnohem jsou ty papírové. Kolíčky a gelové jsou fakt hodně slabé. Jen pozor u papírových visaček to chce vybalovat v autě postupně, jinak hrozí, že řidič odpadne :))))))

      Vymazat
  2. Skvělé tipy :) Já letos kupovala příteli bundu, knížku a ještě asi přikoupím nějaký kosmetický balíček :)

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní tipy :) Já letos příteli oblečení nekoupila, já mu koupila shaker do posilovny, DVD, balzám na rty pro muže a čokoládové Axe
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní23/11/20

    Díky za tipy. Já letos budu kupovat autokosmetiku do auta tady. Je totiž děsně tapálenej do aut. A své si abnormálně hýčká.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.