Pages

3. 1. 2015

CO JSEM DOSTALA K VÁNOCŮM * XMAS GIFTS video

 CO JSEM DOSTALA K VÁNOCŮM - video


Krásný sobotní večer,
Vánoce utekly jako voda, bohužel. Psali jste si o toto video, takže jsem ho pro vás natočila :-). K videu nově připojuji i popis líčení, protože je to nejčastější dotaz, který mi na YT přichází.

Doufám, že jste měli krásné svátky a hezky jste si je užili. Budu moc ráda, když mi napíšete, jak jste Vánoce strávili a co udělalo největší radost vám :-).

Ptaly jste se na nové stránky na Facebooku, stránka bude během pár dnů. Zatím mě můžete sledovat na nové účtu na INSTAGRAMU

Moc vám děkuju za to, že mě sledujete i na novém blogu a moc prosím o strpení s odpověďmi na vaše emaily, dejte mi prosím pár dnů, určitě všem odpovím :-). Krásný nový rok, od 19. února bude ve znamení Dřevěné kozy, tak snad přinese všem více v klidu, než ten předchozí :-).

líčení ve videu:
make-up Dermacol Caviar long stay no.2
concealer - Missha
linka Carbon black - L'Oreal
oči, bronzer, tvářenka a rozjasňovač -  Everything nice palette Too Faced
rty - kontura Perfect spice - Too Face
Colour Lip Bomb - Coral Pop -Too Faced
transparentní lesk na rty - NYX
zlatá oční linka Berry M z eshopu Pinkpanda
http://www.pinkpanda.cz/produkt/barry-m-vododolna-tuzka-bold-gold
řasenka - Lancome Hypnose Star
lak na nehty - Sally Hansen - Miracle Gel - Purplex
mikina - Zara Kids


27 komentářů:

  1. To jsem rada, ze kocicce vse dobre dopadlo:) Krasne darky, proste te tvoji mili maji radi. A kabelka dokonala!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :-)...... no snad ano - doufám :-D.

      Vymazat
    2. Anonymní11/1/15

      No tak všem už je jasné...na jaké operaci jste byla....kočička...:-(

      Vymazat
    3. ...úplně tomu nerozumím, ale jistě to bylo v dobrém míněno :-)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, balíček máš na cestě.

      Vymazat
    2. s tím sis nemusela dělat starost :) spíše jsem nevěděla, jestli ti email došel, chtěla jsem ti poděkovat jinak než komentářem pod video. A bohužel můj přesloužilý počítač má tu dokonalou vlastnost, že absolutně nefunguje :D tvůj kanál odebírám furt a furt dokola, protože se mi to po nějaká době vždy zruší :D Proto jsem si myslela, že je možná, že ti nic vůbec nepřišlo a já si prostě myslím, že když je někdo tak štědrý jako ty mělo by se mu poděkovat jinak než likem a komentářem pod video :)

      Vymazat
    3. Káťo, děkuju, tak hlavně, že balda dorazil, krásný nový rok :-)!

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Smarja, to mela byt reakce na tvou reakci meho prvniho komentare. Jsem to nechtela dat samostatne, ted vypadam jako psycho:-D

      Vymazat
    2. JJ, já jsem to pochopila :))), jako psycho fakt nevypadáš, od toho jsou jiní "návštěvníci" :-D

      Vymazat
  4. Kabelka je nádherná, asi je čas si najít brigádu a začít pořádně šetřit :D Maska na spaní se mi vždycky zdála zbytečná, ale poslední rok nad ní uvažuju, protože s usínáním mám problémy. Moc se těším na Lush haul, už dlouho jsem si tam nic nepořídila, takže se inspiruji :) A horoskopem jsi mě potěšila, lepší rok by se hodil :D Celkově jsi musela být moc hodná, protože jsi dostala krásné dárečky :) Já dostala pár kousků oblečení, nějakou kosmetiku, co jsem si sama vybrala a ještě si plánuji pořídit kulmu na vlasy. Největší radost mi udělal parfém Bright Crystal od Versace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-). Já jsem se na tu masku na oči naučila dřív, když jsem pořád lítala letadlem a měla neustálé časové posuny. Jen pozor, abys pak nezaspala, to se mi už taky párkrát podařilo :D. Bright Crystal voní krásně a teď jsem viděla i nějakou intenzivnější novinku, to jsi měla hezké Vánoce!

      Vymazat
  5. Krásné video, hezky si narýmovala ten úvod :-D a opravdu luxusní kousky, já dostat pod stromeček jen tu kabelku a šátek od těch značek, tak jsem spokojená :)) největší radost mi udělala osuška, zní to divně, jenže je fakt krásná, kvalitní, měkounká a mě tyhle funkční dárky vždy udělají radost, pak další věc, co vyzní trapně, bude výhra u tebe v GA, protože to bylo největší překvapení, že jsem vůbec něco vyhrála a ještě k tomu startovní set od SH, který jsem si opravdu přála :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, balíček máš na cestě a doufám, že dorazí v pořádku! Úvod byla náhoda, když natáčím večer, tak už melu z posledního :-D. Osuška nezní vůbec divně! Naopak, je vidět, že máš styl a sebeúctu. Spíš nechápu, že někomu nevadí utírat se do zapraného hadru. Já osušky nakupuju ve slevách většinou v zahraničí a taky z nich mám velikou radost :-)

      Vymazat
    2. Balíček dorazil v pořádku, děkuji mockrát i za věnování, které potěšilo! :-) hned jsem ho ozkoušela a trošku jsem se bála po jedné z recenzí, kde někdo neskákal radostí.. já zatím skáču, nehty hned funkční a ruce fungování schopné, výsledný efekt se mi také moc líbí :) tak pokud bude i výdrž obstojná, asi to také změní můj nehtový život :-)

      Vymazat
    3. Dáši, děkuju hrozně moc za zprávičku a mám radost, že jsi se sadou spokojená, budeš mít určitě více času :-). Hezký nový rok! :-)

      Vymazat
  6. Dostala jsi moc krásné dárečky. Kabelka je úžasná, taky jí mám ve wishlistu, ale v černém. :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Šári, tak černá je prostě klasika, o tom žádná :-)

      Vymazat
  7. Aji krásné dárky jsi dostala. Já jsem dostala set SH, parfém, kosmetiku a kulmu babyliss perfect curl. Maximalni spokojenost. Ja jsem stastna když vidim, že jsem splnila dětem jejich přání :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No panečku, to jsi měla tedy štědrou nadílku :-), je hezké, že největší radost máš z toho, že jsi splnila přání dětí, to mají skvělou maminku! :-)

      Vymazat
  8. Moc tě zdravím, dostala jsi moc hezké dárky. Pro mě byl největší dárek, že ke mě přijel syn, jinak jsem si naložila nové kalhoty a hlavně, že byla pohoda a klid. Brzy se uzdrav!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :-), to věřím, svátky s dětmi jsou úplně o něčem jiném... hodně štěstí v novém roce! :-)

      Vymazat
  9. Anonymní7/1/15

    Ahoj Ajo, mohla bych se zeptat, zda nebudeš prodávat svou starou šálu Burberry? Je to můj vysněný šátek, bohužel na nový nemám dostatek prostředků. Pokud bys byla nakloněna prodeji, mohla bys mi, prosím, poslat email s požadovanou sumou na hahavelka@email.cz? Moc děkuji a přeji vše nej do nového roku a hlavně hodně zdraví, protože to je v životě to nejdůležitější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, šálu určo prodávat nebudu, protože mám 4 sestry :-) ....

      Vymazat
  10. Krásne darčeky si dostala. A krásne si nalíčená.

    http://maddestfashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Moc krásné dárky, na video už jsem se moc těšila :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.