Pages

2. 1. 2015

NEW YEAR, NEW BLOG, OUR CHRISTMAS

NOVÝ ROK, NOVÝ BLOG, NAŠE VÁNOCE

Moc vás všechny zdravím v novém roce 2015!
Z celého srdce přeji, ať vám přinese jenom to, co si vy sami přejete :-). Osobně docela věřím na čínské horoskopy a i zpětně vidím, jak se mi v jednotlivých letech (ne)dařilo. Rok koně byl pro mne dost zběsilý, a tak mi ani moc nevadí, že končí. Věřím, že rok dřevěné kozy nás nechá trošku vydechnout.. :-).

Na úvod vám chci poděkovat za to, že jste zde byli se mnou celý uplynulý rok, za vaši podporu, komentáře, milé vzkazy
i emaily.Omlouvám se, že jsem ještě nestihla všem odepsat.

 Bez vás by můj blog nebyl. Většinou nepíšu moc o sobě a o svém životě, ale dnes vás to nemine :-D.
 
Minule jsem psala proč a jak se stalo to, že mi zmizel ve vteřině účet z Instagramu i Facebooku, a také proč teď vidíte jiný název blogu. Upřímně, život mne naučil, že čím rychleji člověk změnu přijme, tím lépe :-). Stejně už jsem dlouho přemýšlela o tom, že nepíšu nejen o kosmetice a "beauty", ale i o módě a životním stylu, zkrátka o všech těch maličkostech, které dělají život hezčím, a o kterých mám potřebu psát nebo točit videa.

Prosinec mne naučil, že nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Už dva měsíce vím, že hned na začátku ledna musím na operaci :-(. Svoji první "velkou" operaci v životě. Je to nutnost, protože v posledních měsících mi bylo ukrutně špatně. A jakoby to nestačilo, den před Štědrým dnem jsem mi doktor v nemocnici řekl: "tvoje krev je tak mizerná, že teď nemůžeš dostat narkózu. Přes svátky do sebe budeš sypat léky..". Docela to se mnou zamávalo. Den předtím byla na operaci naše kočička Chloe. Cítila jsem, že to není všechno. Pak přišel konec Beautypedie. A s ním moje rozhodnutí, že přestanu psát encyklopedii kosmetiky a začnu psát "hezký život". Doufám jen, že na něj někdo nemá patent :-D. Jestli jo, tak za patent na "hezký život" ráda zaplatím :-)(myšleno obrazně... :-)

"Beautylife" můžete sledovat na INSTAGRAMU a brzy se objeví i nová stránka na Facebooku. Hrozně moc děkuji Péťě, která v pro mne nejblbější měsíc v roce, opravdu fungovala jako přítel na telefonu, přestože sama měla šíleně moc práce. Děkuji i Markétce z Paris Flower a Iri, které byly tak hodné a samy od sebe mi pomohly vrátit se na Instagram. Díky nim jsem se mohla zase spojit s celou naší partičkou, což by pro mne byl jinak docela problém, protože jestli jsem na něco natvrdlá, tak to jsou jména a situace je ještě horší, pakliže přijde na přezdívky holek, to prostě nedávám :-).

Vánoce jsme si užili krásně s rodinou, já šťastná, že nemusím být v nemocnici a navíc se mi splnil obrovský sen, napadl sníh! Původně jsem měla v plánu dovolenou, ale tu jsem musela kvůli celé situaci zrušit. I tak se Vánoce povedly. Jeden den jsem strávila s maminkami z azylového domu. Natočila jsem krátký vlog z tohoto dne, který ještě musím sestříhat a nechat schválit od vedení azylového domu.


Takhle to vypadalo na Štědrý den ráno, krásně zbarvené nebe, ale žádný sníh...

Po třech letech s Yankee Candle, jsem objevila kouzlo votivních svící - brzy, že? :D

V průběhu svátků jsme vypálila celý balík čajových svíček :-D.


Štědrovečerní stůl, měli jsme kapra a salát...

Tyto adventní svíčky jsem si zamilovala a určitě si je pořídím i příští Vánoce, doufám jen, že se jich ve zdraví dožiju :-).

Před dvěma lety jsem koupila nové béžovo, zlato, bronzové ozdobičky v zahradnictví Chládek. Myslím, že se mi asi nikdy neokoukají.


S Nicolkou jsme nakoupily spoustu těchto opeřenců, sovičky nás okukují ze všech koutů :-).

 Rozkvetla mi po roce orchidej. Beru to jako dobré znamení, že něco krásného se rodí ...
 Na Štědrý den Chloe ještě spala po narkóze, vypadala moc špatně, a tak jsme o ni měli strach. Ale už je zase ve formě á lá "štastný plyšák" :-).
 Do konce života si budu pamatovat den, kdy jsem se vzbudila hrozně pozdě, otevřela oči a uviděla zasněženou pohádku. Přes noc napadl sníh. Za pár minut zazvonil pošťák a přinesl mi balíček od Péti, s krásnou modrou stužkou. Byla jsem hrozně šťastná...děkuju Ježíšku :-).



Takovou nádheru jsem nečekala ani v nejlepším snu, určitě vám dárky od Péti ukážu ve videu..... nevěřila jsem svým očím!

Na Štědrý den jsme si s Nicolkou oblékly stejné mikiny, obě ze Zara Kids :-)))... hodně jste se na to ptali, tak proto to zde píšu.
 Letos jsem nestihla upéct 10 druhů cukroví, jako většinou... Ale něco jsem stihla a se zbytkem mi pomohla ségra. Když jsme po Štěpánovi už neměli nic, další cukroví jsem dokoupila v cukrárně a bylo fakt skvělé. (To na obrázku je ještě naše... :-).
 Každý rok máme na Vánoce ve váze čerstvé květiny. Mají pro mne speciální význam.
Ano, další kousek oblečení máme už stejný :-D.

 Jestli jste dočetli až sem, tak máte můj obdiv :-D. Doufám, že vás článek nenudil. Určitě mi napište, jaké Vánoce jste měli vy a co vás nejvíce potěšilo. Ještě jednou šťastný rok 2015, mám vás ráda!
Ája

28 komentářů:

  1. Nádherný článek a fotky! :o) Přeji Ti do nového roku hlavně zdraví, štěstí a pohodu. S pozdravem Klára :o*

    OdpovědětVymazat
  2. Ájo,jsem moc ráda,jestli jsem ti aspoň trochu pomohla a doufám,že už tě čeká jen a jen vše dobré.... Krásný rok 2015, hodně zdraví a také brzký návrat nejen do blogerských kolejí,ale i po operaci do normálního režimu a pak už jen beautylife 😘

    OdpovědětVymazat
  3. Ájo přeji hodně sil, abys všechno zvládla! Těším se na další články a videa :)

    OdpovědětVymazat
  4. Aji, prajem vám nádherný a pohodový nový rok, veľa zdravíčka, krásne začiatky, nech sa novému blogu darí a čo najmenej negatívných a závistlivých ľudí. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní2/1/15

    Milá Ájo, do nového roku Ti přeji hlavně hoodně zdraví, štěstí a lásky. Ať vše v pohodě zvládneš a vrátíš se nám v plné síle. Jsem ráda, že jsi s blogem neskončila i přes to co se stalo. Byla by to velká škoda, jsi má nejoblíbenější blogerka a určitě by jsi hodně lidem chyběla. U nás sice až 26.12., ale taky napadl sníh a konečně to vypadá vánočně z toho mám taky velkou radost. Vánoce byly krásné, ale strašně rychle utekly a dovolená taky.
    Jinak moc hezký článek i fotky. Měj se krásně. Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já ti hlavně přeji, ať máš zdraví zase brzy v pořádku, ať ta operace dopadne jak nejlépe to jde a blog je super, vypadá to tu hezky, tak hodně zdaru!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Andrejko, přeji Ti ať všechno dobře dopadne a jsi brzy zdravá. Je to nádherný článek, takové jsou nejkrásnější, jsou psané od srdce. Máme Tě moc rádi!!

    OdpovědětVymazat
  8. zdravím Ájo v Novém roce... , nádherné fotky... vánoční atmosféra... , přeji hlavně to zdraví..... , nám se taky s Karoli podařilo !!! zůstat doma na vánoce....co bude v pondělí 5.1... bohužel asi taky špitál.... tak to chodí.... člověk to musí příjmout a věřit, že to zase všichni ustojíme... ,za poslední 4 roky jsem poznala tolik nových lidí ...tváří....bohužel převážně v bílých pláštích..... , ale na odreagování díky za blogy !!! :) trošku toho rozptýlení.... moc Vás zdravím a přeji jen to nejlepší.....zas bude líp !!! prostě musíííííííí ♥Laďka

    OdpovědětVymazat
  9. Je krásné vědět, že mezi blogerksmi není jen rivalita, ale že si naopak v těžkých chvílích umí i pomáhat. To je skvělé a holky tím u mě osobně ještě stouply :-) Přeji Ti Ájo do nového roku hlavně moře zdraví, lásky a spokojenosti.

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné fotky, nádherný domov a krásná rodinka ♥ Vše nejlepší do Nového roku přeji ;-)

    Lenka

    OdpovědětVymazat
  11. Především Ti Ájo, přeju pevné zdraví a ať vše dopadne nejlíp! Tvé fotky na blogu patří podle mého k těm nejharmoničtějším a nejkrásnějším... Mám tvůj blog moc ráda a těším se na rok dřevěné kozy ;) Hodně štěstí!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Ájo, já se na to vaše bydlení snad nikdy nevynadívám dostatečně :)) Nádhera.. I malá je krásná!
    Jen to nej fo nového roku, hlavně zdraví, dzraví, ZDRAVÍ a taky štěstí. Zbytek už si vcelku můžeme každý řídit sám..
    Držím palce a moc se těším na další články.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezký článek a krásné fotky. V novém roce přeji hodně zdraví a štěstí. Těším se na další články i videa :-)

    OdpovědětVymazat
  14. I já se připojuji s přáním ať je ten nový rok lepší než předchozí, hlavně hooodně zdraví a ať vše dobře ustojíš a jsi brzo fit.
    Jinak článek je krásný a fotky inspirující, moc se mi líbí váš výhled z okna a korálkový řetěz na stromečku nemá chybu :)

    OdpovědětVymazat
  15. Hodně zdraví a štěstí Ájo!

    OdpovědětVymazat
  16. Ajo, já se také připojuji s přáním a přeji Ti uspěšný Nový rok 2015, hlavně zdraví a splnění všech Tvých tajných přání...Bohužel jsem také přes svátky běhala po nemocnicích s naším miminkem, ale naštěstí už je v pořádku...Tobě přeji at vše dobře dopadne a budu se těšit na další super články a videa!

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní2/1/15

    Moc hezky clanek, Ajo jsem rada,ze Te zrušeni tvého blogu a všeho ostatního neodradilo a budeš nás dále obohacovat svými články,fotkami a vším ostatním :-) přeji Ti zdraví v roce 2015, to je totiž nejdůležitější. Nikdo nám ho nenahradí... :-) měj se krásné. Ivca

    OdpovědětVymazat
  18. Hezký večer Andrejko jsem ráda, že dala Markéta tuto stránku, že máš bylo to divné jak jsi všude zmizela nechci to komentovat, už tak je to pro tebe ted těžké , ale jsou to zvláštní ted poměry tady vid všechno vadí co dřív bylo pohoda.hlavně se uzdrav doufám, že už je líp a moc se těším na tvoje videa a hrozně by mě mrzelo kdyby tě tady ty problémy odradily,ono se vše zase usadí a bude pohoda uvidíš měj se krásně Danka promin chyby hrozně mě pálí oči , ale chi ti to napsat :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ajo jsem moc ráda, že si zpátky, hrozně by mě mrzelo kdybychom přišli o tak skvělou blogerku jako jsi ty :) Moc se mi libí jak to máš doma zařízené v bílém čistém stylu, nedivila bych se kdyby ti nabídli nafotit do časopisu nějaký editorial :))
    Přeju do Nového roku spousta štěstí a zdraví ;) na tom nejvíc záleží. Budu se těšit na další příspěvky :)
    Ahoj Kája

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní3/1/15

    Ahoj Ájo, to je skvělé že jsi zpátky, přeju Ti do nového roku moc a moc zdraví (ať vše dobře dopadne), kupu štěstí, moře lásky, splnění Tvých přání, prostě ať se daří! Krásná vánoční výzdoba, pohled z okna=pohádka :o)
    Irena P.

    OdpovědětVymazat
  21. Ajo, jsem nadšená, že jsi zpět.
    Do Nového roku jen to nej, hodně lásky, zdravíčka a neboj se, vše se v dobré obrátí.
    Myslíme na Tebe

    OdpovědětVymazat
  22. Tak mezi učením jsem konečně vypátrala tvůj blog s novým názvem, to mě hrozně moc potěšilo, že jsi s blogováním neskončila :-) Do nového roku přeji spoustu zdraví, štěstí i lásku, hodně sil a přidám své motto : nakonec všechno dobře dopadne,jestli to není dobré, tak ještě není konec :-)
    Těším se na tvé další příspěvky :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Áji, držím pěsti při operaci, ať dopadne všechno co nejlépe. Zrovna jsem se dodívala na vánoční dárkové video a ten prosinec jsi měla opravdu náročný. Jsi podle mě skvělý člověk, sleduji tě už od začátku a mám tě moc ráda. PS.: Nový blog je moc pěkný a název se mi líbí možná i víc než ta pedie :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Aji,
    jsem ráda, že pokračuješ v blogu. Krásný dum se skvěle sladenymi dekoracemi. Přeji ti hodně zdravíčka. Jana

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní5/1/15

    Ajooooo hlavu vzhůru!!Dobře všechno dopadne :) sem si všimla že ti to na dvou posledních videi moc slušelo zdá se mi že si nějak ještě víc zkrásněla :) takže bych ani vůbec neřekla že si nějak nemocna vypadáš moc dobře a to je hodně dobré znamení :) jinak na ty čínský horoskopy taky věřím vždy se mi všechno vyplnilo a tento rok má bejt hodně úspěšný a hodně pozitivních změn má být a lidi co jsou nemocný i vážně nemocný se mají uzdravit :) přeji ti mnoho štěstí a at už tu operaci máš za sebou a vše ti dobře dopadne!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Krásny článok. I tebe prajem všetko dobré do tohto nového roku. Inak nový názov sa mi páči, jednoduchý a vystižný. Sledujem ťa aj pod novým názvom všade :)
    Mimochodom fotky sú nádherné a ten nápad s čerstvými kvetmi na stole je úžasný. Asi sa od teba inšpirujem na buduci rok, lebo je to krásne :)

    OdpovědětVymazat
  27. Pro mě jeden z nejlepších článků :-) Máš můj obdiv!

    OdpovědětVymazat
  28. Anonymní12/1/15

    Moc krásný článek Ájo...konečně jsem Tě našla i zde!! S Nicolkou vám to na štědrý den moc slušelo. Co se týče cukroví, já naopak letos pekla více než dříve, nějak si to pečení užívám, a zrovna včera ráno jsem cukroví dojedla...kromě toho, že ho bylo zbytečně moc ;-) mi stejně nejvíc chutnalo to, které upekl někdo jiný (zrovna shodou okolností moje ségra taky přivezla). Sníh mi udělal ohromnou radost, stejně jako Haničce a Petříkovi a z celých vánoc se mi úplně nejvíc líbila naše rodinná procházka, kdy jsme se i s dědou všichni šli projít při setmění a -3 stupních po krásně křupajícím sněhu....síla okamžiku...jsem vděčná za tyto chvíle.
    Ještě jednou přeji vše nej nej nej v novém roce!! Péťa

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.