Pages

22. 1. 2015

YANKEE CANDLE HAUL - video

Krásný večer/ráno vám všem,
 v poslední době se sešlo výjimečně hodně požadavků, abych natočila video o Yankee a já jsem ho náhodou objevila,při čištění
paměťové karty :-). Je rekordně krátké, což věřím, že nebude na škodu. Natáčela jsem ho před svátky, když jsem testovala Olympus PEN.
Tak snad se vám bude líbit. Votivní svíce mohu vřele doporučit, pokud chcete zjistit, zda investice do svíce ve skle nebudou vyhozené peníze. Protože jak víme, všechny vosky voní božsky, ale nedá se to absolutně říct o provedení svící ve skle. Tudíž, pokud koupíte cca 3 votivní svíce a zapálíte je najednou, získáte velmi reálnou představu o tom, jak svíce asi bude vonět a zda to bude dobrá investice anebo vyhozené peníze.... 

Pokud budete chtít, abych se tomuto tématu věnovala více do hloubky,
neváhejte mi napsat :-). Pakliže zvažujete koupit drahou svíčku ve skle, nenechte se ošálit tím, že vosk voní dokonale :-).

 Na závěr potěšující zpráva - přicházejí lepší dny!
Jmenují se sobota & neděle, haha :-).


10 komentářů:

  1. Výborné video! Snowflake cookie voní úžasně a asi testnu honey glow. Ještě jednou díky za fajn video a moc ti to na nem sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. Andrejko, super video :-) Víš že já YC naprosto miluju a na Tvé doporučení jsem na vánoce koupila honey glow a candy cane lane a jsem naprosto spokojená. Prosím Tě, doporučuješ TURQUOISE SKY ve skle? Chtěla bych se naladit na léto :-) Děkuji a těším se na další posty/videa :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní23/1/15

    Dneska jsem zakoupila vosk honey glow a waikiki melon za krásných 40kč, tak se těším na testování.

    OdpovědětVymazat
  4. Nejlepší vůně roku 2014 je pro mne také Honey glow. Fajn video :o). Jsem zvědavá na tvojí barvu vlasů, už dlouho uvažuji o světle hnědé, tak třeba po tvém obarvení do toho půjdu taky. A jen se zeptám budeš mít profil na FB?

    OdpovědětVymazat
  5. Super video Andrejko, moc za něj děkuji, protože jsem totální Yankee Candle nadšenec, úplně mi to prozářilo den :)

    Avene a La Roche Posay aneb.... na skok v lékárně

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké video, YC májí u nás ale bohužel velmi malý výběr a vánoční vůně prakticky v nabídce nebyly a přes internet si netroufám objednat, protože ne vše mi od YC voní, letos jsem sáhla po vánoční edici Glade a ta byla také povedená.

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Ájo,

    mívala jsem jednu věc od nich - vosk do aromalampy - voněl úžasně a dlouho. Myslím, že jsou v tomhle nepřekonatelní. A poznámka o lepších dnech mě fakt rozsekala:-). Užij si víkend a pusu!

    OdpovědětVymazat
  8. Super, tyhle svíčky miluju.

    OdpovědětVymazat
  9. Love it!
    You're blog is so perf, girl - I'm in love!

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Si krásna! :) http://chrischella.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.