Pages

1. 3. 2015

Purple Spring Makeup - Golden Rose vol.2 Zoeva - video tutorial

Krásné nedělní odpoledne,
dnes je 1. března, a tak si myslím, že je správný čas pro první jarní tutoriál :-), který vznikl na přání, protože se vám líbilo líčení, které jsem měla na sobě v posledním videu.
Uvidíte v akci fantastické štětce ZOEVA GOLDEN ROSE VOL.2

Určitě se nebojte barev v líčení :-). Chápu, že na to není každý den nálada, ale mám vyzkoušeno sama na sobě, že troška barvy pozvedne náladu a dost často dostávám na líčení komplimenty, pokud použiji i jinou barvu, než "nude".

Fialové odstíny jsou úžasné v tom, že se hodí pro všechny barvy očí (samozřejmě je potřeba zvolit správný podtón). Jak jste na tom vy s barevným líčením? Máte na jaře potřebu se trošku "vybarvit"? :-)
Jaká je vaše nejoblíbenější barva očních stínů, kromě hnědých? :-)

 Přeji vám všem krásný březen!



8 komentářů:

  1. Ájo, to je krásné líčení, ale Ty jsi velmi krásná i bez makeupu ;-) Já mám fialovou moc ráda a také zelenou a jiné chladné odstíny. Barev se nebojím :-)
    Krásný večer
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, děkuji moc, já si tedy nenalíčená připadám jako Jožin z bažin :o))), ale i přesto díky a mám radost, že se našel někdo další, kdo má rád i trošku barevnější líčení :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, Tvoje videa jsou tak uklidňující, skvělá hudba, příjemný hlas a samozřejmě nádherné líčení! Děkuji moc :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ájo, moc krásné líčení. Fialovou mám hrozně ráda a když mám čas, tak si dělám podobné líčení. Používám docela i burgundy, zlaté a bronzové stíny. Pustila bych se i do jiných barvičky, ale to musím ještě vychytat...

    OdpovědětVymazat
  5. Ajo, líčení je nádherné, já na fialové líčení používám Too Faced Cat eyes. Ta je naprosto DOKONALÁ.

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé líčení! Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle ti moc sluší. Nechápu, jak by na tvé tváři někdo našel něco nepěkného. A nos máš úplně normální, nevidím potřebu extra ho konturovat. Rozhodně kdybys neměla čas, můžeš vyběhnout třeba jen s řasenkou a furt budeš krásná baba.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné líčení, snad se s jarem zase trochu pustím do barviček:-)) Děkuji za inspiraci. Občas si potřebuju zopáknout, ty přesné tahy a postupy:-)) Video je moc příjemné a pěkně se na něj kouká. Díky :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.