Pages

15. 3. 2015

Yankee Candle HAUL - video


Krásný večer, 
také se vám zdá, že víkend hrozně rychle uběhl? 
Za dva dny jsem vlastně nic nestihla.... večeři, procházku, cukrárnu, dvakrát jsem uvařila, jednou nakoupila, 4 hodiny jsem natáčela video,  další 3 hodiny ho stříhala, 10 hodin nahrávala a víkend je v čudu :-D.
Naštěstí bylo tak hnusné počasí, že mi vůbec nevadilo být převážně doma. Snad vám nedělní večer zpříjemní krátké video o jarních novinkách a nákupech Yankee Candle.

Jak trávíte sychravé víkendy a jaké jsou momentálně vaše nejoblíbenější vůně Yankee Candle nebo případně jiné svíce? Ráda se vašimi tipy inspiruji :-).



10 komentářů:

  1. Jako vždy pohodové video, vosky, votivy nebo svíce doma pálíme takřka denně. Nenapadlo mě, kolik hodin práce je za tak krátkým videem, obdivuji to..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majo, děkuji moc :-).... taky jsem dříve absolutně netušila, jak moc je koníček YouTube časově náročný a hrozně obdivuji holky, které stíhají třeba i 2-3 videa týdně...

      Vymazat
  2. ahoj Áji, k té black cherry - už mám druhý střední housewarmer a musím říct,že já tedy s intenzitou vůně problém nemám.je to již druhý rok taková moje jarní vůně (jelikož loni sem jí dostala k svátku od přítele a tento rok od maminky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ájo, krásné video,díky za tipy ;-) Můj muž má na vosky yankee asi nějakou alergii, takže vosky už ne. Některé jsou až příliš intenzivní do malého bytu ;-) Já mám ráda vůně, kde je ovoce ;-) A vlasy máš krásné!
    Také obdivuji tu práci, která je za natáčením, stříháním videa. A vážím si toho, že to pro nás děláte ;-)
    Krásný den
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní16/3/15

    Měla jsem možnost přičuchnout k jedné vůni, ale místo té jsem tam cítila pálivé žvýkačky, tak nevím.. :D

    OdpovědětVymazat
  5. YC mám moc ráda, ale co mě opravdu zaujalo, je odstín vlasů - moc ti sluší, ladí k pleti a celkový dojem pro mě - sofistikovaná kráska

    OdpovědětVymazat
  6. Teď mi přišli vosky :-) :Aloe water- ta mi něco připomíná a strašně se mi vůně líbí,Shea butter- vůně tělového másla-super,Oud oasis- voní mi krásně sladce relaxačně:-) moroccan argan oil - ten mi nevoní vůbec, Cassis - také není můj šálek a fresh cut roses- kdyby mi nebylo líto 55,- tak letí z okna - a bohužel pro mě, z těchto vosků nejintenzivnější vůně...-to už mi více voní true rose

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní18/3/15

    Paní Ájo,
    Vaše videa o svíčkách Yankee jsou pro mě obrovskou inspirací. Dokážete vůně výstižně popsat a za to jsem ráda. Koupila jsem si po zhlédnutí Vašeho staršího videa svíčku Cranberry Ice, protože jste mluvila o dobré intenzitě, no a musím Vám dát za pravdu.
    Ráda bych Vás požádala o radu a budu vděčná za Vaši odpověď.
    1. Všichni vychvalují vůni Lemon Lavender. Koupila jsem si ze zvědavosti vosk. Ta vůně byla tak nesnesitelně silná, až nepříjemná, musela jsem větrat celý dům. Zajímalo by mě, jestli je tato vůně stejná i ve svíci. Mně ten vosk spíš strašně páchl a kladu si otázku, jak je možné, že z tolik opěvované vůně se mi dělalo špatně. Přitom levanduli mám ráda.
    2. Mohla byste mi napsat pár vůní, které skutečně intenzivně voní i ve svíci?

    Moc Vám fandím, jste velice příjemná paní, ráda Vás poslouchám. Jana


    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Ájo,

    mně nějak všechno utíká hrozně rychle, poslední dobou i týden, který mám téměř půl na půl rozdělen mezi práci a školu, tak mi nic nestihne zevšednět a než se naděju je tady víkend, a to ještě občas píšu do kolonky rok 2014 místo 2015 :-D víkendy jsou ve znamení návštěv a zábav, takže si nemám na co stěžovat, všechno utíká, ale jsem se vším spokojená :-)

    Co se svíček a videa týče, kdo jiný než ty by měl dělat YC haul, příjemně se posloucháš, děkujeme :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Miluju YC zrovna pálim Vanilla Cupcake

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.