Pages

2. 6. 2015

AQUA DI GIOA JASMINE





Krásný večer,
dnes mám krátkou zajímavost pro všechny milovnice vůní :-).
Snad vás, stejně jako mne, potěší informace, že Giorgio Armani v květnu uvedl novinku Acqua di Gioia Jasmine, limitiovanou edici eau de parfum.

Výrobce o novince říká:
"přináší radost a úžasnou jemnost. Charakteristické srdce Acqua di Gioia tepe novou a svěží energií. Jeho zelené rysy jsou oslavovány novou a živoucí esencí radosti.
Zelená je barva přírody a vyniká nespočtem nuancí, od temně zelených pralesů po tyrkys chladivé vody. Něžné zelené tóny, jaké se rodí po letní bouřce, a intenzivní nepostihnutelné odstíny neklidného moře... Všechny pulzují vlastním životem.

Živoucí ženskost

Acqua di Gioia Jasmine je radostná pocta ženám a přírodě. Přenáší smysly do kaskády zářivých, bílých okvětních plátků. Zachycují třpytivost zeleného, ovocně-květinového akordu v luxusním pohlazení Eau de Parfum.
Povzbuzující vrchní tóny pikantní esence z citronu Primofiore a hořko-zelené esence galbana jsou ještě svěžejší díky jiskřivým a průzračným akordům zeleného jablka a fialky.
Smyslné srdce je tvořeno dvěma jasmíny: Akord křišťálové jasmínové vody a čistý jasmínový absolut MD. Mimořádně ženský aspekt ožívá díky šťavnatému tekutému absolutu z pomerančového kvítku.
Spodní tóny tiší a svádí díky esenci z nasládlého cedrového dřeva a jemných pižem se špetkou akordu třtinového cukru. Tato úžasná vůně se vznáší ve vzduchu jako dráždivá inspirace.

Vývoj

Příroda se zde vznáší jako kapka vody v čistých organických liniích slavné lahvičky Acqua di Gioia. Průsvitná a dégradé zelená se přelívá od tónů jasného jablka až k nefritovému odstínu. Uprostřed se rozpouští v mlžnou bílou, která připomíná zpěněný hřeben vlny. Je to odraz jasmínového srdce vůně.


Múzou nového Acqua di Gioia je Emily DiDonato.

Prodej novinky bude zahájen každým dnem a koupit ji můžete za (doporučená MOC):

GIOIA JASMINE    30 ml – 1325 Kč/ 44 €
GIOIA JASMINE  100 ml – 2495 Kč/ 83 €

Máte v oblibě parfémy Giorgio Armani, láká vás tato letní limitka? :-)


8 komentářů:

  1. Já ještě parfém od Girorgio Armani nezkoušela, ale vypadá parádně :-) a láká...

    OdpovědětVymazat
  2. Ja jsem na to strasne zvedava a uz se tesim az to ocmucham :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Podle popisu by se mi mohla líbit, musím se na ni zajít aspoň podívat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě odlehčené letní verze příliš nelákají. Preferuju obecně dřevité a těžší vůně.

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju vůně od Giorgio Armani! Tahle limitka vypadá skvěle. Určitě pǔjdu vyzkoušet a jestli bude vonět krásně jako ostatní vůně této značky, tak asi pořídím;-). Děkuji za tip.

    OdpovědětVymazat
  6. Limitka vypadá slibně, zrovna by se mi hodil nový parfém, tak jej určitě při nejbližší příležitosti "očuchám" :)

    Essence event

    OdpovědětVymazat
  7. vcera som ju vyskusala (na zaklade Tvojho clanku) a vonia krasne :), dokonca slecna v parfumerii bola taka mila, ze mi odstrekla vzorku, urcite si ju kupim :)

    OdpovědětVymazat
  8. Acqua di Gioia je super a aj ten jasmin znie zaujimavo

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.