Pages

18. 6. 2015

CHANEL - CHANCE EAU VIVE

Photo credit - Chanel official

 Chance Eau Vive - novinka od Chanelu, která mi nedá spát!

Moji milí, 
dnes mám pro vás zprávu, která je bezesporu jednou z největších kosmetických údálostí letošního roku.
Kdo mne čtete průběžně od začátku, víte, jak moc miluji vůně Chanel, a že mi v podstaně kromě Chanelu voní máloco. A naopak, od Chanelu mi voní úplně vše, snad kromě klasické "pětky", do které jsem asi ještě nedorostla (i když odlehčené varianty Eau Prémiere jsem spotřebovala 160 ml :-D).

Mezi mé srdcovky a stálice patří Coco Mademoiselle EDT, Allure EDT, Chance EDT a nejvíce pak Chance Eau Fraiche i Chance Eau Tendre. Ano, za posledních 10 let jsem toho vypotřebovala hodně flakónů, počet nevím, ale raději to snad ani nechci vědět :-D.

Vůně Chance byla poprvé uvedena na trh v roce 2003 a následovaly pak varianty Eau Fraiche (2007) a Eau Tendre, v roce 2010. Chanel miluji proto, že se výrazně odlišuje od "mainstreem" vůní
a nesmírně si cením, že noblesu parfémů udržuje Chanel několikaletými odstupy mezi novinkami, což činí brand unikátním. Madam Coco by byla nadšená!

O to více mne potěšilo a zvedlo adrenalin, když jsem se dozvěděla, že v červnu, konkrétně 12.6.2015, bude uvedena na trh "živá voda" Eau Vive :-)!! Kolekce Chance byla inovována i modernizovaným designem flakónů a počátku letošního roku a doplněním sortimentu o nové balení v objemu 35ml.

Tvůrcem Chanel Chance Eau Vive je parfumér Olivier Polge, který vykouzlil kompozici jiskrných tónů grapefruitu mísícími se s ovocným, explozivním červeným pomerančem, který vytváří citrusový vánek, jež je umocněn elegantním jasmínem a bílým mošusem. Základní noty kompozice tvoří směs vetiveru, cedru, irisu, jež zanechávají svěží, jemný, elegantní a éterický závan.

Nová vůně je zahalena do stejné formy flakónů jako starší sestry této Chance vůně. Prodávat se bude v 50ml a 100ml balení. Kdy bude vůně uvedena na trh u nás, je zatím tajemstvím :-)

Kompletní informace na oficiálních stránkách Chanel ZDE.

Fajnšmekři možná uvítají  pyramidu vonné kompozice:


Photo credit - Fragrantica.com
Photo credit - Chanel official

Videoklip, který připojuji do článku,  se mi jeví jako filmařský i reklamní "master piece"!

Video mi nejde bohužel přímo vložit, můžete kliknout na odkaz a dále pak na "film", určitě vřele doporučuji, je to nádhera:

http://chance.chanel.com/en_GB/


Také milujete vůně od Chanelu? Která je vaše NEJ? Těšíte se na novinku jako já? :-)

 

14 komentářů:

  1. Wau to musí být božská vůně.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovědětVymazat
  2. Mně zase Chanel nevoní vůbec, nevím o žádné vůni, která by se mi líbila. Jsem na parfémy dost náročná, a mnoho mě jich nezaujme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký máš oblíbený parfém? :-)

      Vymazat
    2. Miluju Lady Million od Paco Rabanne a nově Opium Black od YSL :).

      Vymazat
  3. Dlouho jsem milovala Chance EDT a stále si nechávám jeho zbytek, kdybych se k němu chtěla vrátit. Poté jsem si myslela, že tou pravou je Coco Mademoiselle EDP, ale zaměřila jsem ji s Miss Dior EDP, která je pro mě ta pravá!! No a moje mamka, díky mému omylu s Coco M. si zamilovala právě ji. A upřímně ani nevím zda má raději EDP nebo EDT :))) každopádně Chance a Miss Dior jsou pro mě vůně úplně v jiném smyslu slova. S nima se mi teprve dotvoří má osobnost, nikdy jsem netušila, že je to možné. Ostatní vůně na sebe našplíchám a prostě nějak voní. Ale tyto dvě mě dokáží i psychicky hodit do pohody a třeba před stresovou situací mě udržet v kramflecích.


    Těším se, až pǔjdu očichat tuto živou vodu. A btw hrozně dobře jsi napsala tento článek. Na serverech českých lifestyle měsíčníků by si mohli brát příklad!!!

    Bára :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, moc děkuji za milý komentář :-). S vůněmi to mám úplně stejně jako ty! Miss Dior je skutečně hodně podobná na Mademoiselle, to je fakt! Měla jsem spoustu jiných značek a dalo by se říci, že mi to všechno splývá. Chanel je jenom jeden a Dior má také kultovní vůně, o tom žádná :-). Můj první "skutečný" parfém byl Diorissimo, konvalinkové, byla jsem z něj nadšená a prý ho milovala Lady Diana, ale teď už mi ta vůně připadá dost "old school" :-), mohli by tu vůni trošku "upgradovat" si myslím :-)...

      Vymazat
  4. díky za info o novince CHANELU Ájo ♥ těším !!
    Moje stálice Chance Eau Fraiche ♥
    přeji krásné nadcházející léto....

    OdpovědětVymazat
  5. S vůněmi Chanel to mám jako ty, miluju je, kromě Chanelu č. 5, která mi, stejně jako tobě, nejde pod nos :-) Mezi mou topku řadím Coco Chanel a pak Coco Mademoiselle. Takže na tuhle novou vůni se opravdu těším.

    OdpovědětVymazat
  6. Chance Eau Fraiche naprosto miluju! Docela jsi mě, Ájo, nalákala na tu novinku:-). Jsem moz zvědavá, jaká bude...

    Já jsem dlouho Chanel opomíjela, poprvé jsem zkoušela Chanel č. 5, ale ta vůně se mi vůbec nelíbila, takže jsem Chanel tak nějak přehlížela, jako by ani nebyl. Pak jsem jednou šla kupovat parfém s manželem a ten mi říkal, aby zkusila Chance Eau Fraiche. No, dobře, vyzkouším, ale spíš tak nějak ze slušnosti...no, ale strašně jsem si ho zamilovala. Někdy je dobrý se trošku odprostit od zavedených zvyků...I když, jak píšeš, do některých vůní musí člověk teprve "vyrůst".

    OdpovědětVymazat
  7. Pri nejblizsi prilezitosti musim prozkoumat :) Ted zrovna pokukuji po darku pro mamku tak bych mohla prekvapit :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  8. Natočila by jsi video o svých parfémech?

    OdpovědětVymazat
  9. Parfém od Channelu jsem nikdy neměla, možná je na čase to vyzkoušet. Zatím zůstávám věrná své srdeční záležitosti a to Miss Dior :)

    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem na ni upřímně zvědavá.

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.