Pages

7. 10. 2015

CHANEL ENTRELACS PALETTE - FIRST IMPRESSIONS

Zrození legendy - aka CHANEL No.1

Řekněme si to narovinu.... nemůžu za to já! Může za to RENDY, zase! Vsadím se, že jste si každá(ý) koupili někdy něco na doporučení kamarádky či kamaráda. Pokud sdílíte stejné hobby, vůbec o tom nepochybuji. No a teď si představte, že máte za kamarádku top beauty blogerku.....to samozřejmě vyjde draho :-D. Zvláště, když se jí svěříte, že už dva roky hledáte ideální "nude" paletku na cesty, luxusní, kvalitní, obsahující stíny matné, saténové, perleťové, aby nebyly ani příliš teplé nebo naopak studené.... Z tohoto zadání je jasné, že bohužel Urban Decay Basics toto kritérium nesplnilo. A tak se stalo, že mi jednoho dne přistál email s fotkou, hádejte od koho???! :-D.

S mírnou dávkou skepse se vydáte do Sephory a najednou spatříte hotové umělecké dílo, že se vám doslova zastaví dech, vypne mozek a dál?? Udělala jsem si několi swatchů..... k mému překvapení, jsem zjistila, že stíny jsou trošku perleťové, některé matné, další saténové, odstíny nejsou příliš studené ani teplé. Navíc, polovina odstínů má využití alernativní, tj. matný béžový odstín výborný na konturování, dva svělejší poslouží jako rozjasňovač, odstín nejtmavší jako linka a směs dalších dvou jako stín na obočí. Sečteno a podtrženo Mademoiselle COCO by zatleskala. Další legenda se zrodila, Chanel no.1, pro mne rozhodně. Bohužel se však obávám, že limitka má své limity, v tomto případě kapacitní. Proto neváhejte. Určitě se budete ptát na cenu, takže cca 70,- EUR, ovšem kdo by nakupoval bez slevy, že? Ani já ne, dokonce v případě totálního zatmění mozku Chanelem.

Zatím nemohu paletku plnohodnotně zrecenzovat, žije se mnou chvíli. Není můj styl se párkrát něčím máznout a hned o tom psát. Toto si však nemůžu nechat pro sebe, je to LIMITKA!





 
Naprosto jediný, z mého pohledu mínus(ek), je absence světlého odstínu v matném provedení, ovšem to přežiju a bez problémků. Protože mít v jedné paletce stíny, stíny na obočí, linku, konturu + bronzer a rozjasňovač,  to vše ve velikosti nezatěžující ani menší, než malou kabelku.... tak takový zázrak jsem ještě nikde nepotkala. I kdyby mi tisíc lidí napsalo, že se jim paletka nelíbí, tak já ji prostě miluju  <3.

Kdy jste se naposledy zamilovali do beauty produktu? Podělte se v komentářích, moc ráda si to přečtu :-)...

13 komentářů:

  1. Paletka je opravdu nádherná. Já jsem se takhle zamilovala do Make-upu Parure Lumiere, který jsem koupila na tvoje doporučení. Předčil všechny make-upy, které jsem dosud měla i můj milovaný Color Clone od HR. Na dnech Marianne jsem pořídila už druhé balení. Tímto znovu děkuji za doporučení. A přesně tak, jak ty jsi opožděně objevila TF Čokošku, tak já jsem opožděně objevila TF Budoir, naprosto božská paletka, splňuje podobné parametry, jako tato Chanel. Asi už jí dávno znáš, ale já jsem z ní úplně nadšená😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adriano, děkuji hrozně moc, to mne fakt potěšilo! Já tento makeup zbožňuju v zimě, škoda jen, že Guerlain nemá více odstínů... Color Clone jsem měla 2x, ten taky super.... TF jsou skvělé stíny a mám hodně paletek, akorát mi vadí, že jsou dost těžké do kabelky.....jinak jim ale nemám co vytknout :-)..

      Vymazat
  2. Vyzera nadherne :) Tieto odtiene ti budu naramne slusat ^^
    Ja som naviac zamilovana do makeupov Clarins a Gosh, ktory prave mam novy, - ako dokazu spravit fakt maly zazrak na tvari a pritom ostat neviditelne ♥
    Peackapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Sju, jaký máš prosím makeup od Clarins, Everlasting?

      Vymazat
  3. Hmmmmm! A to jsem chtěla tu druhou paletku. Diagnóza, co na to říct.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Njn, diagnóza to je a co, nekouřím, nepiju, za oblečení až tak neutrácím, atd. tak proč si občas neudělat radost, že :-)....

      Vymazat
    2. Diagnózu jsem myslela na sebe, prostě vidím Chanel a chtěla bych všechno. Zítra to jdu omrknout. ;-)

      Vymazat
  4. Ty mi tak lichotíš :) Ale můžu ti říct, že jsem si říkala, že si letos už žádné další oční stíny nekoupím a když vidíš ty swatche....ach jooo :)) Teď mě máš na svědomí zas ty :) O polední pauze půjdu místo oběda do Sephory, haha :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, hele jenom co je pravda! :-) Klidně ti jí půjčím na víkend, když budeš chtít :-)

      Vymazat
  5. Jé, nad tou slintám od doby, co jsem poprvé kdesi na IG viděla fotku.. Ty barvy.. To je něco. Pro mně bohužel momentálně nedostupné. Snad o téhle krásce nečteme naposledy. Jsem moc zvědavá na nějaké líčení :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kamila25/8/16

    U mně je Chanel jedna z top vůní :) Teď jde poměrně snadno vyhrát i tady https://business.facebook.com/1672919932927261/photos/a.1694105417475379.1073741828.1672919932927261/1839333162952603/?type=3&theater

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.