Pages

15. 10. 2015

TOO FACED BULLETPROOF BROWS - JAK JSEM OBJEVILA NEJLEPŠÍ PRODUKT NA OBOČÍ

 
Dnešní článek je opět z rubriky "must haves". Moc se mi líbilo, jakou recenzi napsala Rendy z Ordinary Life blogu zde KLIK na Dip Brow  značky Anastasia Beverly Hills, kterou asi netřeba představovat. Velkou radost jsem měla, když jsem zjistila, že podobný produkt se prodává i u nás, v Sephoře! Je jím Bulletproof Brows od Too Faced. Prodává se pouze ve dvou odstínech, avšak věřím, že ty budou sedět většině barevných typů. Já používám tmavší odstín, s názvem "Universal Brunette"


Nutno podotknout, že k dokonalosti má mé obočí hodně daleko. Mohla by to být samozřejmě i úplná hrůza, ale mé obočí není tak husté, jak bych si přála a mohlo být tmavší. Některé chloupky mi rostou směrem dolů, což vyžaduje produkt, který jim ukáže "správný směr" :-D, nejlépe mi poslouží Gimme Brow nebo Speed Brow od Benefitu. K mé radosti se nedávno objevil velmi podobný přípravek i u Essence, ovšem bez jedné nuly na konci, na rozdíl od Benefitu a připadá mi skoro stejně dobrý (skoro). 

Začnu dnes cenou, protože ta vás většinou zajímá až na prvním místě :-).  Bulettproof Brows (dále BPB) se prodává okolo 800,- Kč, což není málo, ovšem když si uvědomíme, že součastí balení je naprosto luxusní a plně funkční dvoustranný kartáček, už se mi cena nezdá tak přemrštěná. BPB si vždy kupuji v nějaké akci. Momentálně používám své druhé balení. To první mi vydrželo cca 9-10 měsíců, při každodenním používání. BPB lze koupit i v některých zahraničních eshopech, např. zde KLIK  Cena se pohybuje v zahraničí okolo 30-33 EUR, dle eshopu.  





Balení je mimořádně kvalitní, ani po skoro roční používání se nerozbilo, nesetřel se nápis. Stětec relativně často peru a také se mi nezdá, že by se jeho kvalita změnila. Horní zaklapovací víčko obsahuje hezké zrcátko. Obaly Too Faced prostě miluju.

Sešikmená strana štětce je tak akorát tenká, aby přesně vykreslila chybějící chloupky, ale bezvadně zvládne i větší plochy. Velmi oceňuji kulatý kartáček na druhé straně, který obočí hezky rozčeše a uhladí. Používám ho skoro každý den i na úpravu řas.

Nejdůležitější je samozřejmě náplň. Hned na úvod napíšu otevřeně, že náplň postupem času vysychá. To jí ale na kvalitě neubírá, s malinko vyschlou náplní se trošku hůře kreslí, ale zato déle drží. První balení jsem spotřebovala až do posledního milimentru :-). Je utopie myslet si, že náplň vysychat nebude, to by musela být uzavřena v tubě, myslím si. 

Konzistence se trošku podobá té, kterou známe u  Colour Tattoos od L'Oreal,  ovšem rozhodně obsahuje mnohem více pigmentu a navíc ještě kašmírová vlákna, díky kterým je výsledek ultradokonalý, alespoň mě se líbí nejvíc, v porovnání s ostatními produkty na obočí. 

Odstín na fotu je středně hnědá "taupe", absolutně studený odstín, což je přesně to, co potřebuji. Intenzitu barvy lze měnit způsobem nanášení, a to je skvělé. Dostupné jsou pouze dva odstíny, pokryjí asi nároky většiny žen. Nicméně umím si představit, že zrzky anebo extrémně tmavé typy brunet, by mohly potřebovat něco jiného.




Foto berte prosím pouze jako ilustrační, neměla jsem čas si fotit jen "extra" obočí před a po nanesením produktu, ale používala jsem ho letos v tutoriálech na mém Youtube kanále.


Odolnost - dle výrobce 24h a waterproof. To první potvrdit nemůžu, protože já zásadně v makeupu nespím :-). Ale věřím, že 24h by to na obočí vydrželo. Voděodolnost je jistá, viz foto níže, kde jsem na ruku dala trochu vody a opravdu se nakreslené obočí nerozpilo, až po intenzivnějším stírání. 


Složení:



Jak již je zvykem u mne na blogu, nebudu se pouštět do chemických rozborů, ale na druhou stranu si myslím, že alespoň foto složení patří k plnohodnotné recenzi.

Věřím, že BPB budu používat stále. Ano, občas použiju jen tužku anebo stíny na obočí, ale velice rychle se zase vk BPB vracím :-)..

Jak to máte s obočím vy, našli jste už ideální produkt?? Láká vás vyzkoušet BPB? Podělte se v komentářích o vaše vychytávky, ať se můžeme vzájemně inspirovat :-).


18 komentářů:

  1. Krásný den Andrejko,
    já jsem věčná hledačka a svůj oblíbený produkt vlastně pořád nemám. Střídám to, tužka, stín, nějaký gel. Mě se hodně líbí, že tvé obočí vypadá na fotu i ve videích přirozeně. Brzy tedy zavítám do Sephory:-) Měj se krásně, Nadja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, taky jsem hrozně dlouho hledala :-), určitě doporučuju vyzkoušet :-)..

      Vymazat
  2. Ajo, skvělá recenze, na mě je tento produkt z vyšší cenové relace, ale třeba někdy, kdo ví...
    Zatím jsem svůj oblíbený produkt na obočí nenašla, stále testuji..:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Jarmilko, z drogérie mě v poslední době zaujala tužka (nová) na obočí od Catrice, skvělá barva i konzistence.

      Vymazat
  3. Anonymní16/10/15

    Ahoj Áji, tato recenze mě velmi zaujala. Pořád hledám produkt, který zastoupí fixací gel a dodá barvu jako stín (nemám ráno prostor se 10minut crcat s obočím) a tento vypadá, že zvládá obojí.
    Zkoušela jsem od Benefitu Gimme Brow - mě osobně zas tolik tento gel nenadchnul, byl na mě skoro neviditelný (jsem bruneta, ale ne nijak extra tmavá). Zatím nejlepší zkušenost mám s tužkou na obočí Benefit Instant Brow Pencil, ale hrozně rychle ubývá a její cena se neustále zvyšuje..
    Momentálně používám tužku na obočí od Chanel a bohužel nijak mě nenadchla efektem a má na můj vkus dost hrubý kartáček.
    Díky za doporučení, po produktu se ráda podívám...
    Moc zdravím Silvie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Silvie, to mne vážně potěšilo. Gimme Brow je spíš jenom na fixaci a finále. Ale rychle vysychá, jestli jsi bruneta, tak bych se podívala na Make Me Brow od Essence, stojí asi 70,- Kč ale oproti Benefitu je více mokrý a o malinko tmavší. Za ty peníze fantastický produkt. Nosím ho přes Bulletproof od TF. Benefit ceny jsou vážně strašidelný, u nás, v ČR, přitom ještě před cca 2 lety to docela šlo....

      Vymazat
  4. Vypadá to moc dobře, zajdu se na to podívat :) já používám na obočí stín od MAC :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Ájo, díky moc za recenzi. Na obočí jsem dlouhou dobu používala Gimme brow od Benefitu, jenže ta cena je už opravdu neúnosná...Díky mnoha doporučením jsem přesedlala na Make Me Brow od Essence a za tu cenu je skvělý, ale fakt je, že Benefit mi vyhovoval o něco více. Občas kombinuju také s tužkou od Catrice. TF určitě zkusím, jen teda musím kouknout na odstíny, asi budu potřebovat ten světlejší (snad nebude světlý až moc :-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Lucy, ten světlejší odstín není zase o tolik světlejší, je více do "kávova" nebo jak to nazvat :-)

      Vymazat
  6. Tento konkrétní produkt na obočí jsem už obhlížela taky. Jenom Too Faced u mě dost ztrácí body, protože Sephoru po ruce nemám a narozdíl od urbandecay.cz nemá Too Faced v ČR oficiální webovky, takže smůla :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Njn, to máš pravdu. Myslím ale, že Sephora německá nebo polská zasílá do Čech, musím se zeptat Rendy :o))).....

      Vymazat
  7. super článek...já nejvíc používám Catrice tužku a čirý gel a pak stín-vosk duo od Rimmelu, teď si nemůžu vzpomenout na název...po článku od Rendy jsem tak nějak z wishlistu odsunula ABH a zřejmě se raději kouknu na BPB :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice tužku mám také a je super (ta novější), ale pro mne je o dost lepší BPB... bez fixačního gelu bych se neobešla. Nejlepší je má Benefit, ale připadá mi fakt mega-ujetý dát 800,- za "řasenku" na obočí???!!! #wtf

      Vymazat
  8. Ahoj Ájo, moc povedená recenze - opět :), díky za tip, až budu v Sephoře tak se na to určitě mrknu :). Já používám buď vysunovací tužku (mám Milani a Jordana) kterou pak zafixuju buď bezbarvým gelem nebo bezbarvou tužkou, nebo gel na obočí, docela fajn je od Maybelline. A koupila jsem si i tu novou pěnu na obočí od Clinique, ale ještě jsem ji nezkoušela :).

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem ještě nenašla barvu stejnou jako je mé obočí, takže obočí nemaluji. Připadám si jak šašek.

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem objevila Catrice v odstínu Don´t let me brown a pro mne je to ta nej barva - šedohnědá absolutně studená. Zatím další nehledám. Obecně se šedé produkty na obočí špatně shánějí.

    OdpovědětVymazat
  11. Nejdříve jsem na obočí používala kit od Elfu, pak mám ještě ten od Rimmelu a teď jsem ještě přikoupila tužku od Catrice a ten nový gel od Essence, který tak trochu něco napodobuje..:) Střídám to podle nálady a času, ale tento gel mě zaujal, vzhledem ke své studeně hnědé barvě.. ! ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.