Pages

12. 11. 2015

AUTUMN GOODIES - What's in My Handbag + OOTD



Krásný večer vám všem,
s blížícím se víkendem mám pro vás nový formát postu "season goodies",  mix toho, co mám nové, s mými oblíbenci pro aktuální sezónu. Takže něco jako "favourites" a "new in" dohromady :-). Určitě mi napište, zda se vám nová "rubrika" líbí :-)......

 

Jako pracující blogerka trávím většinu volného času (rovná se víkendů) tím, že natáčím videa anebo fotím produkty. A protože bylo minulý víkend krásné počasí, rozhodla jsem se, že blogerskou produkci spojím s procházkou, jak jste mohli vidět ve vlogu na mém YouTube kanále ZDE.

V poslední době jsem si udělala radost novým batůžkem, po kterém jsem dlouho toužila.  Nemohla jsem však dlouho nikde sehnat takový, jaký by splňoval mé představy (náročné asi :-D). Pak jsem kousek svých snů objevila v Zaře. Nikča mi ho hned zabavila :-).....

Obvykle samozřejmě nechodím do lesa s tunou kosmetiky, nicméně jsem si říkala, že krásné prostředí v přírodě využiju jako "ateliér" a ukážu vám své aktuálně nejoblíbenější rtěnky a novinky, které miluju. 

Po celý rok a zejména pak v zimních měsích nosím s sebou minimálně jeden krém na ruce. Na Interbeauty jsem si koupila krém Krásné ruce z Havlíkovy apotéky, certifikovaný biokrém, jehož design i obsah jako takový mne nadchl. Info o složení ZDE. Mým dalším favoritem je "zmrzlá švestka", vánoční limitka a novinka britské značky The Body Shop, na celou limitku můžete juknout k Rendy, která o ní psala ZDE
Zmrzlá švestka mi nepopsatelně krásně voní, až tak moc, že mám opravdu chuť krém sníst :-D.

Značka Bobbi Brown pro zimní období připravila spoustu naprosto úchvatných novinek, o kterých budu brzy psát zde na blogu. Zatím více informací ZDE.

Jako první bych chtěla zmínit Rich Caramel Eye Palette.

Rich Caramel Eye Palette
 Do této paletky jsem se zamilovala na první pohled. Je to sestava dokonalých tónů, ze kterých vykouzlíte různé looky, od úplně nude, až po výrazné večerní líčení. Intenzitu ještě zvýrazníte, nanesete-li stíny "na mokro". Vyzdvihnout chci u této paletky zejména perfektní a plně funkční profi štětec, což je nesmírná výhoda, protože nemusíte na cesty (nebo v kabelce) tahat žádné štětce. Tento chlupáč zvládne vše potřebné.

Velkou kapitolou jsou pochopitelně rtěnky :-)...

SWATCHES
Na mém aktuálním pomyslném rtěnkové trůnu momentálně vévodí tyto 4 krásky: 
Clinique - 18 Papaya Pop, tuto fenomenální rtěnku asi netřeba představovat. Č. 18 patří mezi podzimní novinky. Je to světlý, broskvově - nude odstín, s pidi množstvím shimmeru, který se ale na rtech opticky ztratí a hezky rozptýlí světlo.

Estée Lauder - Pure Color 120 Etreme Nude - pro mne zatím novinkou, č. 120 je výraznější nude odstín, skořicovo - nugátový, tekutá konzistence, jež zasychá do sametového finishe. Mám ji chvilku, takže se teprve seznamujeme :-)

MAC Amplified - COSMO - velmi neobvyklý nude odstín, trošku tmavší, mírně do cihlova, stále spíše ve studené škále odstínů. Varianta Amplified mi od MAC sedí asi nejvíce. Tuto rtěnku požívám momentálně asi úplně nejčastěji, společně s novinkou, kterou je:

Lux Lip Color od Bobbi Bobbi Brown - tato zlatá kráska je bezesporu mou nejluxusnější a také nejdražží rtěnkou v celé sbírce. Její božská, luxusně krémová konzistence mi vzala dech. Ani nevím, k čemu ji přirovnat, skvěle drží a také vyhlazuje i vyplňuje reliéf rtů. Zatím jsem nic podobného na rtech nikdy neměla. Nedivím se, že Kate Middleton rtěnky Bobbi Brown miluje. Určitě tuto novinku musíte vyzkoušet. Barevná škála je.... nepopsatelná... chybí mi zde na klávesnici zamilovaný smajlík :-D. Myslím, že ze 30ti!! odstínů si vybere úplně každý a ne jednu, haha, juknout se můžete ZDE
Vůní podzimu 2015 se pro mne stala Moderm Muse Le Rouge od Estée Lauder. Měsíc jsem okolo ní chodila, nespočetněkrát ji v parfumerii zkoušela, až pak zasáhl osud, v Sephoře měli akci slevu 25% na dárkové sady a byla moje.... :-D. Opravdu mi voní máloco, intuice mi říká, že tato novinka bude bestsellerem. Je opravdu mimořádná. Neotřelou kompozici vytváří ovoce, koření a dřeviny..... #totujestenebylo 

Kdo mne čtete pravidelně už víte, že bych se v žádné případě neobešla bez pudru a konturovací tužky na rty. Co pudrů týká, stále nejvíce miluji Rimmel 25 hour lasting foundation, dokonce jsem si už koupila 4. balení! Nejčastěji používanou konturovací tužkou jsou nyní Urban Decay 24/7 Glide-on v ostínu Deep (nugátová nude) a Estée Lauder Double Wear 08 Spice, což je mírně tmavší skořicovo-hnědý odstín. Celá řada Double Wear je dokonalá, používám různé produkty již skoro 10 let a zatím mne nezklamalo nic, včetně této tužky na rty. 

V kategorii oblečení bezmezně miluji klobouky, hřejivé šály a holinky :-).....

Hat - Promod
Scarf - GAP
Sweater - Mango
Pants - C&A
Boots - #donotknow



Snad se vám dnešní článek líbil a věřím, že si podzim užíváte. Letos je poměrně teplý, což mi ale vůbec nevadí :-). Napište mi do komentářů, zda vás něco z mých oblíbenců zaujalo a jaká je vaše vůně a rtěnka letošního podzimu, těším se, až si vaše favority přečtu :-).


 

29 komentářů:

  1. Tak mně se to líbilo opravdu moc.

    OdpovědětVymazat
  2. Super výbava do přírody :-). Velmi pěkný batůžek a moc to sluší tobě, i Nikolce. Moc se mi líbí i barvy rtěnek. Hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě je podzim hodně o tmavých krásných barvách, takže si říkám, jestli to náhodou není mé nejoblíbenější roční období hlavně kvůli líčení! :D Miluji tmavé barvy na očích, rtech, tmavé nehty..fialová, tmavě hnědá..letos si opravdu tyto barvy užívám!
    Moc krásné fotky a užívej dál podzimu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucy, to úplně chápu! Tmavé barvy se mi také líbí, ale když se s nimi nalíčím, tak mám pocit, že mi to nesluší (kromě očí, kde snesu i černé stíny :-D ). Moc děkuju za milý komentář :-)

      Vymazat
  4. Atmosféra fotek je moc povedená! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Moc děkuju Leni, je to EBD up to 10, jsem z něj nadšená :-)

      Vymazat
  6. Moc fajn článek v nove "rubrice"😉 s vůněmi jsem na tom podobně jako ty, voní mi máloco, přiznávám, jsem náročná. Nicméně letošnímu podzimu vládne Narciso Rodriguez s vůni Narciso, uz jen ten bily mléčný flakon, aaaaach. Vůně je typově podobná klasické Bottega Veneta, alespoň v mem nose. Střídám ji s DG pour Femme, úžasnou gurmankou s italským šmrncem. Co se týká rtenek, nejsem "rtenkovy typ" 😉 všechno mi jde rychle dolu, obnova me nebaví, respektive nemam moc cas nad tím v praci premyslet😉 a dlouhotrvající rtěnky typu Dermacol 16h me vysusuji. Nicméně když uz tak používám tužky-lip pencily od Mary Kay, na me relativně drží a nevysušuji a udělám s nimi i konturu, odstíny Candied Apple a Violet Love. A tak jak to v životě chodí, tyto výrobky konci, takže musím začít hledat náhradu. Ajo, díky za inspiraci, díky Tvému blogu jsem objevila spoustu novych nezbytnosti, kterými si dělám radost😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, děkuju, to jsi mě fakt hrozně moc potěšila :-). Také mi hodně voní Bottega V. i Narciso :-)... Bohužel i mě se stává každou chvilku, že přestanou vyrábět něco, na co si zvyknu...

      Vymazat
  7. Zajímavě nafocený fotky a samozřejmě super výběr produktů :))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem ráda, že nejsem jediná. Která má v kabelce více jak dvě rtěnky nebo lesky.. Já jsem schopná jich tam mít i 10 až není žádná v šuplíku, tak je jdu hledat.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu sama nejseš, vidím to u svých sester :-D. A nejlepší je, když si po dlouhé době beru nějakou kabelku, většinou najdu nějakou rtěnku, na kterou jsem úplně zapomněla :-D..

      Vymazat
  9. Na článek jsem se těšila, viděla jsem že jsi to fotila v tvém vlogu :) Nosím s sebou podobné věci ^^
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Překrásné fotky, úžasný článek! Tentokrát mě zaujal krém na ruce od The Body Shop, až půjdu kolem tak ho tam určitě budu muset očuchat :) Já jsem se teď úplně zamilovala do vůně pleťové čistící rolády od Lush, to je tak nádherná vůně že se mi o ní i zdá (a i hezky čistí). Těším se na report o novinkách od Bobbi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baruš, děkuju, moc jsi mě potěšila! :-) Na Lush také ujíždím, brzy bude nové video i článek :-)...

      Vymazat
  11. Super článek👍👏

    OdpovědětVymazat
  12. Jéé, tak to je super a ta příroda, krásný "ateliér", opravdu :))
    jinak tu rtěnku MAC asi potřebuju :-D bude mít práci Ježíšek asi až nejspíš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, hrozně moc děkuju za milý komentář, to mám fakt radost! :-) Já myslím, že se letos Ježíšek strhne :-D, hahah :o)))

      Vymazat
  13. Anonymní14/11/15

    Ájo, jste mi mooooc sympatická a ráda sleduji Vaše stránky a videa. Jen bych prosila více recenzí na drogerkové výrobky-dostupnějších. Většina Vašich výrobků je pro mne nesmííírně drahá a nedostupná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mám v plánu už hodně brzy post/video "oblíbené přípravky z drogérie" a děkuju za připomínku, budu na to myslet :-), hezký víkend!

      Vymazat
  14. Ahoj, super článek a krásné fotky:-) Mou vůní podzimu je Always od Avonu a na rty nejraději používám tekutou rtěnku od Lorealu v odstínu Ruby Opera.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Andrejko moc hezky zpracovaný článek i fotky a příroda ta mě vždy dostane a je to fakt hezké oživení toho co děláš pro nás, venku v přírodě plné barev i když je listopad :) . Mě se moc líbí kosmetika Bobbi Brown a ta rtěnka je tak jak bych řekla po našem štavnatá :) pa

    OdpovědětVymazat
  16. Ten klobouk je krásný! A moc se mi líbí barva tvého laku, který máš na nehtech :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.