Pages

13. 11. 2015

LUSH HAUL - VIDEO + otevření nové prodejny v Palladiu


Jak asi již víte, před pár týdny byla znovu-otevřena nově zrekonstruovaná prodejna Lush v pražském Palladiu. Na otevírací akci byli kromě novinářů pozváni i někteří blogeři, včetně mne. Nová prodejna se vizuálně více podobá britským obchodům a navíc je vybavena klimatizací, která odvádí poměrně silné vůně a lépe se zde dýchá a tím pádem i nezkresleně vybírá :-)... Dnes mám hrozně moc fotek a pod nimi je i video s Haulem, ve kterém ukazuji, co jsem si v Lush v průběhu října nakoupila.

Sortiment se výrazně rozšířil, a to zejména o speciality, které se v Londýně prodávají pouze na Oxford Street, což je myslím naprosto úžasné. Také je nyní prodejna naplněna k prasknutí dárkovými balíčky. Jako po celý rok, v Lush vám nákup rádi zabalí do šátku, který si můžete na místě koupit, získáte tak nejen ekologický obal, ale hlavně velmi originální dárek :-).

Přemýšlela jsem, zda dávat k videu i fota a nakonec jsem se rozhodla, že ano, neboť vzhledem k velkému počtu lidí  jsem v prodejně nemohla moc natáčet. Navíc, pro ty z vás, kdo nežijete v Praze,  myslím, že fotky lépe ukáží nové produkty a snad i částečně zachytí atmosféru :-).... Dejte mi pak vědět v komentářích, jestli máte raději spíše posty s malým počtem fotek anebo naopak, moc by mě to zajímalo! :-) ...

O této akci také psala Rendy z Ordinary Life: ZDE KLIK a Mia na Kissbooku:ZDE KLIK























Na mé nákupy se můžete podívat ve videu: 


★ eshop LUSH:
https://www.lushcz.cz/
★ článek o maskách na blogu:
ZDE KLIK
★ článek u Rendy Ordinary Life:
ZDE KLIK
★ článek u Mii na Kissbooku:
ZDE KLIK
PRODUKTY, O KTERÝCH MLUVÍM VE VIDEU:
★ Butterbear (medvídek - balistik):
https://www.lushcz.cz/shop/product/product/path/143_145/id/2138/Koupel-Koupelov-bomby-Butterbear
★ Intergalactic (balistik)
https://www.lushcz.cz/shop/product/product/path/143_145/id/2465/Koupel-Koupelov-bomby-Intergalactic
★ Yog Nog (balistik)
https://www.lushcz.cz/shop/product/product/id/2520/keyword/yog/yog-nog
★ pěna Brightside
https://www.lushcz.cz/shop/product/product/path/143_146/id/2034/Koupel-Koupelov-pny-Brightside
★ Magic Wand
https://www.lushcz.cz/shop/product/product/path/331_333/id/2139/VNOCE-A-HALLOWEEN-Koupel-Magic-Wand
★ šampuk Jumping Juniper
https://www.lushcz.cz/shop/product/product/id/2493/keyword/Juniper/jumping-juniper
★ mýdlo Layer Cake
https://www.lushcz.cz/shop/product/product/path/143_181/id/2473/Koupel-Krjen-mdla-Layer-Cake
★ čerstvá Brusinková maska
https://www.lushcz.cz/shop/product/product/path/224_160/id/2528/Tv-erstv-pleov-masky-Cranberry




10 komentářů:

  1. Mám Jungle ještě v té staré verzi a podruhé bych do něj nešla. Ta aplikace je pro mě moc zdlouhavá a nejdou mi po něm zas tak extra dobře rozčesat vlasy. Ale super je, že nezatěžuje a krásně voní, takže na léto ujde :) A dík za tip s fólií, dostala jsem mýdlo Baked Alaska a nechala jsem ho otevřené, abych se mohla kochat a už trochu vyčichlo a hlavně vypadá vysušeně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Jungle je asi jediný produkt od Lush, který mi úplně nevyhovuje. Jeho aplikace je zdlouhavá a efekt nic extra. Vůně je ale úžasná. JJ, kuchyňská fólie anebo celofán je tutovka, ale musí se to zabalit hned no ... :-)

      Vymazat
  2. Anonymní14/11/15

    Děkuji za video !!! Jako za všechny tvoje příspěvky, články, videa...., které mě vždy potěší! Do mých nejoblíbenějších produktů do koupele patří přípravky od značky Dresdner Essenz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuji za milý komentář, to mám vážně radost! Tuto značku vůbec neznám, to kupuješ v ČR?

      Vymazat
    2. Anonymní25/11/15

      Ahoj Ájo, omlouvám se za pozdní odpověď. Ano, tyto produkty kupuji v ČR.

      Vymazat
  3. Nemůžu uvěřit že už to je skoro rok co jsem tam kupovala vánoční balíčky :D To letí jak blázen ! Akorát moje mamina nepochopila to, jak má použít želé sněhuláka a já ho našla po téměř půl roce v létě na tom samém místě :D Tak letos asi vemu gel no .. :) Jinak pěkné fotky !
    LENNY v DÁNSKU

    OdpovědětVymazat
  4. V tomto obchodě jsem nikdy nebyla. Znám ho jen z tvých videií a článků. Mám to do Prahy daleko. Ale až budu v Praze, tak se určitě podívám.

    OdpovědětVymazat
  5. Na koupele moc nejsem - teda ne že bych se nemyla, ale já raději sprchu. Z Lushe mě lákají masky, ale protože mám Prahu daleko, musela bych objednávat v e-shopu. A to se přiznám, že mám trochu strach, co s čerstvou maskou udělá Česká pošta. Těmi šampuky se přímo "mydlí" vlasy nebo se ta pěna nejprve dělá v dlaních? Jsou vhodné i na vlasy poškozené odbarvováním? Post chválím jako vždy - krásné fotky, spoustu přínosných informací - palec nahoru!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní16/11/15

    Ájo čím víc fotek, tím líp :-) Jinak asi jsem jediná, která nemá s Lush příliš dobré zkušenosi. Mám od nich Jungle - nevyhovuje mi, přijde mi že nehydratuje a vlasy se ani lépe nerozčesávají - za mě vyhozené peníze. Šampuk New - musí v něm být opravdu moc SLS, strašně mi vymývá barvu z vlasů, takže pro mě bohužel nepoužitelný. Další tuhý šampon Trichomania - opět šíleně vymývá barvu + obsahuje hrubé kousky a ve vlasech drhne a tahá je a použití je dost nepříjemné. Jako poslední čistítko na pleť Fresh faracy - hodně vysušovalo a na pupínky mi nezabralo. Tak nevím, pátou šanci mu zatím asi dávat nebudu.

    OdpovědětVymazat
  7. Aho Aji,
    Lush jsem nikdy neměla.Jak koukám na ty fotky,tak jste si to s Mátovou tyčinkou hezky užily.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.