Pages

21. 11. 2015

PODZIMNÍ OBLÍBENCI Z DROGÉRIE

Poslední dobou jste mi psali, že vám chybí u mne na YouTube/blogu produkty z drogérie. Je pravda, že poslední dobou jsem je trošku opomíjela, ale ne proto, že bych si v posledních měsících nic v drogérii nekoupila/neoblíbila. Nic není vzdálenější realitě :-). Dnes jsem zde s několika oblíbenci z této kategorie a jsem přesvědčena, že svou kvalitou šlapou na paty i luxusnějším brandům.

 

Začnu u MAKE-UPU... 

Jak víte, mám velmi ráda makeupy Dermacol. Když se objevila novinka Wake&Makeup v DM-ku, vyzkoušela jsem tento makeup v testeru a byla jsem nadšená. Bohužel, byla jsem hodně opálená po dovolené a zvolila jsem odstín č.3, který v těchto dnech už začíná být na mne tmavý. Ze začátku se mi zdálo, že se makeup po zaschnutí drolí, ale byla to moje chyba, protože jsem pod něj dávala příliš velké množství báze. Tento makeup poměrně dobře kryje, zároveň hydratuje, solidně zmatňuje i rozjasňuje zároveň, což si trošku "protiřečí". Výsledkem je makeup neobvyklé konzistence, je hustý a gelový, krásně kryje i kruhy pod očima. Můj názor je, že nebude moc vyhovovat ženám se suchou pletí. Používala jsem ho ve video tutoriálu ZDE KLIK. Tento makeup není úplně levná záležitost (na drogérii), stojí něco okolo 350,- Kč, dá se ale sehnat v různých akcích.

Rimmel Match Perfection - přibližně v září se začala prodávat inovovaná varianta tohoto oblíbeného makeupu. Inovace vždy vyvolává hodně otázek, protože jak víme, občas inovace bývá krokem zpět, co do kvality. Naštěstí to není případ tohoto produktu. První benefit, který já sice nevyužiji, avšak pro majitelky velmi světlé pleti je dobrou zprávou - začal se u nás prodávat i ultrasvětlý odstín 010. Můj dojem po několika měsících používání je, že makeup nádherně sjednocuje pleť a zanechává ji velmi přirozenou a zdravě vypadající. Opravdu velmi slušně kryje a pleti dodá sjednocený, sofistikovaně vypadající look, správně nanesený není téměř vidět. Z mého pohledu určitě jeden z top makeupů, který se dá koupit v drogérii. Cena, pokud se nemýlím, je necelých 300,- Kč. 

SuperStay Better Skin - nový pudrový makeup od Maybelline. Jako makeup není nic extra, funkci pudru zastává velmi dobře. Nebude asi úplně pro bledulky, nejsvětlejší odstín je poměrně tmavý, pro mne akorát. Není extra zmatňující, což mi trošku vadí. Na druhou stranu je překrásně jemně namletý a vytváří velmi nenápadný finish. Koupila jsem ho v akci za 99,- Kč. 290,- Kč, což je normální PC, bych za něj spíše nedala, ale pokud je vaše pleť suchá, mohl by vám vyhovat velmi dobře. Souběžně s pudrem se objevil i korektor stejného názvu, který je naprosto průměrný a doporučit ho nemůžu, za stejnou cenu určitě najdete v drogérii lepší kousky.



Fenomenálním produktem je řasenka Studio LASH Dark Lashes od Miss Sporty, což je inovovaná, černější varianta žluté předchůdkyně, jež jsem ukazovala v mnoha videích a i na Instagramu. Tato řasenka je fantastická a suveréně šlape na paty mým neoblíbenějším řasenkám z mnohem vyšší cenové kategorie. Je žhavým adeptem na produkt roku! Prohnutý plastový kartáček spíše drobnějšího, zahnutého tvaru, krásně nabírá i nejkratší řasy, prodlužuje, rozčesává, neslepuje a už v jedné vrstvě jsou řasy poměrně výrazné. Navíc, absolutně se neobtiskává ani nedrolí. Tento produkt mne naprosto ohromil! Cena cca 70,- Kč.

Scandaleyes linky ve fixe od Rimmelu mne také velmi příjemně překvapily. Mají skvělou konzitenci, dostatečně pigmentovanou a tak akorát tekutou, takže se s ním dají nakreslit ultratenké linky i výraznější, při zachování dokonalé přesnosti. Tento fix mám stejně ráda, jako můj doposud nejoblíbenější - zebří od Dermacolu.

Matná rtěnka od Maybelline se konečně objevila i v ČR, hurá. Doposud jsem ji znala jen ze zahraničí. Na fotu je odstín 965 Siren in Scarlet, což je tlumená červená s modrým podtónem. Tento typ odstínu bych v drogérii nehledala. Čekala jsem, že rtěnka bude hrozná, ovšem naprosto předčila mé očekávání. Výdrž tedy není extra nadprůměrná, ale v této cenové kategorii určitě neobvykle dlouhá. Rtěnka nedělá ani ostudu svému názvu, je skutečně úplně matná.

Velmi mne zaujal modrý, metalický odstín laku na nehty  od s-he, s názvem in Wow. Opět barva, která se objevuje spíše ve spektru dražších značek. Temně modrá, s decentním množství shimmeru, který není na nalakovaném nehtu vidět, ale vytváří luxusní odlesky. 

Micelární odličovací ubrousky Garnier jsou dalším produktem, který mne nadchl, přestože nejsem přítelem pravidelného odličování touto metodou. Je okamžitě poznat, že ubrousky jsou napuštěny micelárním roztokem. Naprosto fantasticky rozpouštějí makeup, nesmírně oceňuji absenci vlezlého odéru, který bývá u odličovacích ubrousků poměrně častým jevem.  Na cesty nebo po dlouhé noci je takový pomocník "must have", vřele doporučuji. 
 
Balea - Lippenbutter - má nezvykle "tekutou" konzistenci, jež mne dosti překvapila :-D. Rozhodně nedoporučuji.... do kabelky... Nicméně na noc je balzám skvělý, moc hezky vyživuje a má lehounkou, vanilkově citrónovou vůni. Není to nejlepší balzám na světě, ale připadá mi o trošku lepší, než podobné produkty jiných značek.

Tetesept - krémové, pěnivé sole do koupele. Od té doby, co se ochladilo, se většinou 2x denně koupu, protože mi je šílená zima. Miluji luxusní koupele Lush, ale při mé frekvenci by se koupání pěkně prodražilo :-D. O dost levnější variantou jsou koupele a koupelové sole Tetesept. Pěny si vozím z Německa, sole se dají naštěstí koupit už i nás....  Vřele doporučuji. Moc hezky voní a z obyčejné vody vykouzlí relaxační lázeň s velmi příjemnou vůní.

Snad jsem dnešním postem potěšila milovníky přípravků z drogérií a určitě mi napište, co jste si v posledních měsících oblíbili vy, moc ráda se inspiruji, protože pochopitelně, jako většina beauty blogerek, nákupy v drogériích miluji a ráda zkouším novinky :-)...


51 komentářů:

  1. Medový Tetesept mě čeká v koupelně:-) Rtěnka vypadá krásně..... Taky mi chybí články o "obyčejnější" kosmetice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář, budu se snažit psát tyto posty častěji :-). Rtěnka je úžasná, na drogérku přímo nevídaná! PS. taky na mne čeká Tetesept :-D

      Vymazat
  2. Ahoj, na tu rtěnku jsem se dnes dívala v drogerii a je nadherná. A krásně kryje už v první vrstvě. :-) Naposledy jsem si koupila ten Match perfection ve staré verzi a velmi mi vyhovuje. Vůbec mě nevysušuje, což se mi stává často u jiných make upů. :-) Mockát děkuji za článek a krásné fotečky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuju, tvůj komentář mne hrozně moc potěšil :-), Match perfection je podle mne jeden z mála makeupů, který sedne skoro každému typu pleti.. měj se krásně <3

      Vymazat
  3. Ájo, super článek (a fotky!) :) Rtěnku od Maybelline jsem si pořídila taky, je super, rtěnky od Maybelline miluju takže jsem nemohla odolat :D, a líbí se mi i ten matný obal. Já jsem si v poslední době z drogerie oblíbila novou tělovou řadu od Dove, pro mě je perfektní ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, moc děkuju, docela jsem i čekala, že nová Maybellinka bude hit, souhlasím určitě, že jejich rtěnky jsou super! Dove jsem ukazovala ve videu, ale určitě ještě udělám post na péči o tělo zde na blogu, měj se krásně :-)

      Vymazat
  4. Moc fajn recenze, na dermacol make up určitě mrknu! A matnou maybelline musím vyzkoušet. Hezkou sobotu!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za milý komentář :-), sama jsem zvědavá, co na nový Dermacol řeknou další holky, zatím jsem ještě žádnou recenzi nikde neviděla.. Hezký víkend :-)

      Vymazat
  5. Děkuji za prima recenzi a oceňuji zaměření na drogerkové výrobky.:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký večer Andrejko,
    také jsem ráda, že jsi napsala článek o levnější kosmetice.
    Pěny do koupele mám ráda,, ale přijde mi, že ta vůně rychle vyprchá.
    Já si ted oblíbila šampon pro lesk vlasů od Baleii a je úžasný, i okolí si všimlo a pak matující pudr od Moje...už mám asi páté balení...-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarmilko, moc děkuju, budu psát na tohle téma častěji... Já ještě nemám jedinou věc od Moje, podívám se a děkuji za tip :-)

      Vymazat
  7. Anonymní21/11/15

    krásne fotky :)) mňa veľmi prekvapila báza pod očné tiene od catrice, na viečkach mi udrží všetko krásne celý deň, samozrejme moja milovaná riasenka lash sensational od maybelline a tekutý camouflage cream :)) toto sú asi také moje 3 topky za posledné mesiace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za komentář i za tip :-), korektor od Catrice moc chválila Lou a už jsem si ho i chtěla koupit, ale bohužel ho nemůžu v té tmavší variantě vůbec nikde sehnat... škoda, že se Catrice neprodává na více místech...

      Vymazat
  8. Hezký den Ájo, já jsem si za poslední měsíc velmi oblíbila konturky od Alverde a tekutý korektor od catrice. Na nový M-UP od Dermacolu jsem velmi zvědavá, plánuji koupit jakmile bude v akci a sůl do koupele Teteseptu už na mě čeká :-).

    OdpovědětVymazat
  9. A já děkuji za tip na řasenku-s těmi jsem léta bojovala,až jsem díky tobě objevila a používám žlutou a určitě vyzkouším i tuto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Sofi, mám radost, že ti ta žlutá vyhovuje, ta černá je ještě o trošinku lepší, podle mne nej z drogérie..

      Vymazat
  10. Ajo,moc děkuji za další povedené oblíbence z drogerie.Vybrala jsi přesně to,co jsem chtěla vyzkoušet-koupelové pěny od Teteseptu a rtěnku od Maybeline.Makeup od Dermacolu,Wake me up, používám,koupila jsem ho jako novinku.Mám velmi suchou pleť a moc mi vyhovuje.Jako novinku z drogerie jsem objevila shimmering highlighter powder od essence z limitované vánoční edice Merry berry,je úžasný,doporučuji vyzkoušet.:)
    Krásnou neděli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc děkuju za tip... má radost, že se ti článek líbil :)

      Vymazat
  11. Měli i jiné odstíny těch matných rtěnek od Maybelline? Už nějaké 2 týdny obcházím drogerky u nás v Brně ale žádnou matnou Maybellinku jsem ještě neviděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, žádné "nositelnější" varianty jsem neviděla, myslím, že snad v Německu měli možná jednu béžovou, ale nejsem ti úplně jistá..

      Vymazat
  12. Tak na tu řasenku se určitě podívám.Měla by jsi články o kosmetice z drogerie dávat častěji.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, určitě budu psát na toto téma častěji :-)

      Vymazat
  13. rúž je krásny, aj lak :) inak nádherný blog :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ten odstín rtěnky je krásný!! Já moc laky od S-he nemusím, nevyhovují mi :-(

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Nelo, u S-he hodně záleží na odstínu..., určitě se dá najít samozřejmě v drogérii kvalitnější lak, ale když chce člověk nějaký výraznější odstín, který stejně nenosí často, tak tohle je fajn varianta za pár korun :)

      Vymazat
  15. Povedený článek Andrejko, právě mi docházejí linky ve fixe, takže super typ. Prosím víc takových článků o levnější kosmetice :)
    Mějte se krááásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to mám fakt radost! :-) Určitě tohle téma zařadím častěji, měj se moc fajn :-)

      Vymazat
  16. Ájo, ten balzám na rty od Balea jsem si chtěla pořídit, ale celkem mě překvapila ta jeho konzistence no :D

    Astor Perfect Stay 24H & Catrice Camouflage Cream

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konzistence mne taky překvapila, do kabelky balzám není, ale vyživuje super.

      Vymazat
  17. Ahoj Ajo, skvělý článek! Ja mam z drogerie ted oblibeny čistící pleťový olej od Balei, makeup od Dermacolu (24 hour...), oblicejovy olej od saloosu a nadchlo mě tělove olivove máslo od značky Ziaja takze bych ráda vyzkoušela i další vyrobky od teto znacky:). A na řasenku miss sporty si taky dělam zálusk:). Tesim se ns další články a fotky.

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní22/11/15

    Skvely clanek!
    Mam smisenou plet a makeup od dermacolu wake up mi sedi vyborne, taky mam odstin c. 3 a dalsi baleni si koupim c.2, i kdyz na testeru vypadal uz dost svetla. Jinak by me zajimal nejaky clanek o tvych nehtech, pece o ruce, jestli pouzivas laky, gellaky, atd. Dekuji a zdravim ;-)

    OdpovědětVymazat
  19. Anonymní22/11/15

    Ájo, tímhle článkem jsi mně potěšila, byla bych ráda, kdyby byly častěji:-)
    Novou verzi make-upu od Rimmelu jsem ještě nezkoušela a to proto, že když byla ta původní ve výprodeji, tak jsem ceně asi 100Kč nemohla odolat a udělala si zásobu, nicméně až ji vypotřebuji, tak určitě vyzkouším i tuhle novou verzi. Na tu řasenku od Miss Sporty se určitě podívám, mně vždycky potěší, když narazím na něco z té levnější cenové kategorie a efektem se to vyrovná produktům pětkrát tak dražším:-) A koupelové soli Tetesept jsem v dm omrkávala a ještě si říkám, že by stály za to vyzkoušet, pořád mám jen pěny do koupele od Avonu a už mně trochu nudí, tak až budu příště v dm, tak nějakou (a nebo možná všechny:-D) vezmu:-)
    A máslíčko na rty Balea je můj nejnovější úlovek, ale když jsem je otevřela k vyzkoušení, tak jsem se docela zděsila té řídké konzistence, od ,,lippenbutter,, bych tu konzistenci čekala opravdu jinou, ale ta vůně, ta se povedla:-)
    A co z drogerie jsem si poslední dobou oblíbila já, tak namátkou třeba Camouflage korektor od Catrice v té tekuté formě, od stejné značky i tekuté rtěnky nebo bázi pod oční stíny. Pak máslíčka na rty Labello, které už jsou konečně k dostání i dm, řasenku Lash Sensational, která je moje nejoblíbenější, makeup Infallible od Loreal nebo třeba nude rtěnku z kolekce Rimmel a ani jejich balzám na rty není vůbec špatný. Měj se krásně, ráda jsem si početla, Jana.

    OdpovědětVymazat
  20. Já můžu doporučit Tata Harper resurfacing mask, myslím, že by ti i vyhovovala ;) a ještě se chci optat, jaké kleštičky na řasy bys doporučila na delší řasy, které ovšem řasenka neumí natočit :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, nepoužívám kleštičky, mám doma jedny od Nyxu, které použiju 2x za rok. Na mne to není vidět, v tom bohužel nemůžu poradit...

      Vymazat
  21. Anonymní22/11/15

    Ájo, skvělý článek- téma i zpracování. Musím říct, že Tvůj blog je vážně pecka, strašně se mi líbí Tvůj projev, jsi mi velmi sympatická, líbí se mi i Tvoje "nekosmetické" názory a Tvůj cit pro bytový desing. Nechceš udělat článek o vybavení Tvého domu a těchto věcech? Myslím, že máš skvělý vkus a pro spoustu čtenářek bys byla skvělou inspirací. Měj se krásně Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní28/11/15

      Ahoj Ájo, přikláním se ke komentáři. Také si myslím, že máš vkus a mám pocit, že jsi v některém videu zmiňovala bytový design. Kdy se na něj můžeme těšit?
      Ráda sleduji tvůj blog a vždy se těším na další příspěvky.
      Přeji krásný advent a měj se báječně. Adéla

      Vymazat
  22. Ahoj Andrejko produktů z drogérie co jsou fajn je dost jen jsi každý musí najít to své :) mě hodně teď do koupele pasuje od tetesept a kosmetika od Rimmel řasenka makeup rtěnky :) hezký nový týden

    OdpovědětVymazat
  23. Super článek, zase mám inspiraci! :) na ten makeup si dělám zálusk už dlouho a až dopotřebuji svou zásobu řasenek, tak určitě půjdu do té od Miss Sporty, tu žlutou jsem taky měla moc ráda, navíc ta cena je nesmyslně nízko.. tak snad jí do té doby zas nepřestanou prodávat :-D

    OdpovědětVymazat
  24. Super článek;-) Ten modrý lak si musím pořídit, je krásný! Match Perfection teď používám denně a je super!!!

    OdpovědětVymazat
  25. Na makeup od dermacolu se chci podivat.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Ájo, velké díky za super tipy. Minimálně tři věci si musím pořídit :-) Určitě rtěnku, to je nádherná barva. Díky za inspiraci a krásné dny ;-)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  27. Perfect Match od Rimmelu mám taky a miluji ho, jak tu starou verzi , tak i tu novou, naopak linky mám radši ty zebří od Dermacolu, ty Rimmelácké mi vynechávaly, ale možná jsem měla jen vadný kus, řasenku určitě vyzkouším, je za skvělou cenu a od Miss sporty už mám doma tu pro kočičí výraz a je také dobrá, tak sem na tuhle hodně zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  28. Také se přidávám k pochvalám a budu za častější drogerkové posty moc ráda. Žlutou verzi řasenky Miss sporty mám moc ráda, jestli je tahle ještě o chlup lepší, tak ji musím zkusit. Moc mi teď vyhovuje Lash sensation - dělá mi výrazné řasy, z pudrů mám stálici Stay matte, nejlepší balzám na rty - Alverde měsíčkový.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, děkuju za výborný článek, už se těším až vyzkouším ten nový makeup od Dermacolu. Prosím ten nejsvětlejší odstín je spíš růžový nebo žlutý? Potřebovala bych nějaký hodně světlý žlutý. Moc se vždy těším na nová videa, je to taková chvilka odpočinku a relaxace. Díky za práci, kterou děláš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuji moc za milý komentář. Nemám tušení, jaký je nejsvětlejší odstín Dermacol, ten jsem nikdy neměla. Ale ve všech drogériích jsou testery... :)

      Vymazat
  30. Ty micelární ubrousky jsem vůbec neznala! Díky za tip, na cesty se budou hodit.. ;)

    OdpovědětVymazat
  31. Super tipy, Baleu a Telesept mám také ráda. A ta rtěnka vypadá nádherně, musím se na ně už konečně podívat :))

    OdpovědětVymazat
  32. scandaleyes ve fixu jsem měla v jumbo verzi a musela jsem je vyhodit, mám teda hodně mastná víčka, ale bez báze a stínu mi nevydrželi snad ani hodinu. Ale tu řasenku zkusim :).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.