Pages

30. 12. 2015

KOČIČÍ VÁNOCE U NÁS - ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2016


Nemůžu uvěřit tomu, že do konce roku 2015 zbývá už jen pár hodin! (velmi udivený smajlík). Dnes vám chci napsat něco málo o tom, jaké u nás byly Vánoce. Nejraději mám dobu adventní, kdy se člověk těší, jakmile přijde Štědrý den, je konečná. Začnu tím, že těsně před Vánoci do naší rodiny přibyl kočičí chlapeček, jmenuje se Oliver :-). Dnešní post bude tím pádem hodně "kočičí" snad vám to nebude vadit :-).
Oliverkovi je teď 3,5 měsíce. Původně jsme měli vyhlédnuté koťátko v útulku. Ale pořád s ním něco bylo, mockrát jsem tam volala a nakonec mi došlo, že tahle cesta není pro nás. Viděla jsem tisíce fotek koček, ale připadaly mi cizí. Jakmile jsem uviděla Olíka, bylo ve vteřině jasné, že nás čeká výlet až skoro do Ostravy :-D. 



Bílou kočičku Chloe, kterou znáte i z videí, jsme dlouhodobě hlídali, ale už musela zpět. Je stále v rodině, takže ji asi zase budeme hlídat :-). Oliverek je nejmazlivější koťátko na světě a povahu má trošku jako pes, je to plemeno Ragdoll. Někdy o této úžasné rase můžu napsat více, pokud takové téma bude někoho zajímat. 

Hodně jste se ptali, jak Vánoce slavíme. Vánoce milujeme a dodržujeme běžné české tradice. Většinou se snažím ozdobit stromeček co nejdříve, už na začátku Adventu. Letos nás skolila nějaká chřipka, takže se mi příprava nepovedla tak, jak bych si představovala. 

Na výzdobě domu si dávám opravdu hodně záležet. Jen zahradu jsem nezdobila, protože bez sněhu mi venkovní dekorace připadají o ničem. Stromek kupujeme živý a skoro vždy jedličku, která je podle mne nejhezčí. Jediný "fail" byly letos světýlka, jedny jsem dokupovala a namísto žlutého světla jsem koupila bílé, házely na můj vkus odlesky moc do modra, ale neva :-).





Miluji světýlka a dávám je doslova všude, na krb, do oken, na stromek. Kromě světýlek máme (nejen) mezi okny lucerničky. S výzdobou vánočního stolu si také hodně vyhraju. Letos jsem dekoraci stolu ladila ke stromku, tzn. do měděna.

Nikdy u nás nesmí chybět cukroví, vánočka, bramborový salát a kapr. Rybí polévku jsem letos uvařila asi úplně nejlepší v životě, podle receptu Petry z blogu Kitchen And The City
Na cukroví jsem koupila nový tácek s ptáčky, který se mi moc líbí.







Během svátků padlo několik svící Yankee Candle :-D. Christmas Garland, Christmas Memories, Home for the Holiday, Cinnamon Stick, Candy Cane Lane a další. Na Štědrý den jsem zapálila Christmas Eve, ale ta mi přišla docela slabá. Nádherná pohádka Vánoční koleda se stala nej-filmem letošních Vánoc. Líbila se i kočičovi, jak vidíte :-D.




Olívkovi se nejvíce ze všech dárků líbily obalové papíry a provázky :-). Sněhu jsme se sice letos nedočkali, ale za to jsem si užívala barevně dokonalých západů slunce.

Jestli jste článek dočetli až sem, máte můj obdiv :-D. V příštím roce, což je už pozítří, bych ráda vytvářela mnohem více postů zde na blogu i z jiných oblastí, než je jenom beauty. Naopak, nejsem si jista další osudem mého YT kanálu. Tvorba videí je šíleně časově náročná a taky nevděčná. Dostala jsem se do stádia, kdy mi YouTube bere mnohem více, než dává. Mám pro vás ale ještě dvě videa, tak uvidíme, jestli budou poslední.

Z celého srdce vám všem děkuji za milou společnost a podporu v roce 2015. Přeji vám hlavně pevné zdraví, protože to je absolutní základ. A pak pochopitelně štěstí, abyste ho měli vždy dostatek na vše, co budete potřebovat :-). 

Na šťastný rok 2016. XoXo.


PS. napište mi, jak jste prožili letošní Vánoce vy a třeba odkuď jste (z jakého místa). V poslední době mne hodně z vás zastavilo na ulici a došlo mi, že sice víte hodně o mě, ale já vlastně nevím nic o vás :-)


46 komentářů:

  1. Moc pěkný článek, píšeš skvěle, ale abych byla upřímná tak videa jsou lepší. Vím, že je to časově velmi náročné a když nemáš tolik odběratelů třeba jako holky ACOP tak to není moc výdělečné jestli jsi to teda myslela takto.
    Krásný Silvester, pozdravuj Nikči, Olíka
    Kája
    http://style-et-vie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Kájo, já pracuju na full time, takže jsem to nemyslela vůbec na finance, to neřeším, ale jedno video je třeba 15-20 hodin práce a přestává mi to dávat smysl, za tu dobu napíšu 4 články na blog, víš, chci se více věnovat fotografii. Krásný nový rok 2016 ti přeju :-).

      Vymazat
  2. Kocúrik je nádherný:) ...Super článok:)Veľmi sa mi páči výzdoba a yankee candle museli teda ozaj navodiť super atmosféru:)
    Prajem šťastný nový rok:)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že mě to bude mrzet, protoze se na Tvá videa moc ráda divam, nechávám se inspirovat a plním si wishlist :). Kromě toho z Tebe vyzařuje taková pozitivní a pro mě uklidňující energie,clovek se prostě cítí fajn. Ale důvody chápu a i články si budu u kavicky číst :).

    OdpovědětVymazat
  4. Máš moc krásnou výzdobu, moc se mi líbí jak krásně to vypadá se zapáleným krbem, také ho máme a je k nezaplacení, navíc okamžitě vykouzlí útulnou atmosféru. Kočičku máme také, výzdoba to přežila, pro jistotu máme plastové ozdoby na stromku, jeden rok jsme měli sklěněné a úplně dobře to nedopadlo :-D :-D :-D Já mám ráda články i videa, je pravda , že u videa si vždycky zarelaxuji s hrnkem kafe, tak budu ráda, když aspoň sem tam nějaké to video natočíš :-) Měj se moc hezky a přeji šťastný nový rok.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, máte to doma moc hezké a odráží se tam tvůj skvělý vkus :)
    Já jsem si na tvoje doporučení koupila vosky YC a musím říct, že jsem dost zklamaná. Všechny mi voní skoro stejně, ve všech cítím jednu stejnou vůni v pozadí. A to jsem měla různé druhy - ovocné, kořeněné, květinové. Škoda.

    Simple living: Můj rok 2015

    OdpovědětVymazat
  6. Tvá videa by mi sice moc chyběla, ale sleduji i blog, takže by mi to až tak nevadilo. I tak kolikrát nechápu, kde na to berete všichni čas, ta videa tvořit atp., je za tím tolik práce, já jsem na mateřské, a času mám v podstatě hodně, ale ani nestačím vybraná videa sledovat.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Ájo, krásný článek, je vidět, že vytváříš domov s láskou. A kocourek, také bych se zamilovala, já jsem kočkomil. Máme doma sphynxku ;-) A přes počáteční váhání, zda se mi vůbec líbí, musím říct, že s dcerkama a manželem to je moje velká láska :-D
    Já Tě naprosto chápu ohledně natáčení. Přece jen blog může být kreativnější. A já miluji fotografii. Navíc pokud koníček začne víc brát než dávat, tak je to zcela pochopitelné. Každopádně držím palce ať je Tvé rozhodnutí jakékoliv, hlavně ať jste holky zdravé a šťastné, není nic důležitějšího.
    My jsme měli vánoce návštěvní a první pohádky jsem stihla až včera, za to tři najednou :-)
    Do Nového roku přeji jen to nejlepší ♥
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. Ájo hezký článek, i fotky, máte doma krásně a micík Olík je krásný. Také stále uvažuji o kočičce, protože jsem hodně sama, ale mám lalinký byt, nevím, kam bych jí dala záchod a jsem stále v práci. Tak nevím, no...
    Nejvíc jsem měla o letošních svátcích radost z toho, že jsem je prožila dohromady s dcerou i dospělým synem... to bylo uplně nejvíc.
    Tvůj blog ráda čtu a ráda se sem vracím.
    Přeji veselý konec roku 2015 a do nového hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody, radosti a úspěchů. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ajo, krásné fotky a článek, zbožnuju Tvůj výhled z okna..:-)))
    S videii určitě nepřestávej, dávala jsi nám inspiraci a mrzí mě, že vždycky, když si nějakou youtuberku oblíbím, pak skončí, byla by toho hrozně velká škoda.
    My Vánoce prožili v klidu, jsme z jižního Plzenska, sníh nikde, venku jak na jaře, takže letos jsem nějak nemohla chytit tu správnou vánoční atmosféru a jsem i nějak ráda, že je to pryč, i když jinak Vánoce miluju
    Kocourek je nádherný, také jsme toužili po kočičcee, tak jsme od kamarádky získali britskou modrou, ale už nebyla kotátko a byla strašně zlá, tak musela z domu a já jsem se tím nějak vyléčila..:-(((
    Ajo, Tobě i celé rodině přeji krásného Silvestra, krásný příchod Nového roku a vše nej nej, hodně moc lásky, zdravíčka a určitě s videii nepřestávej, máme Tě moc rádi.papa
    PS dnes jsem Tě objevila na FB a měla jsem druhé Vánoce....;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní31/12/15

    Ájí, ta výzdoba to je nádhera, tolik se mi líbí Tvůj styl... Bylo by mi moc líto, kdybys přestala točit, i když Tvůj argument chápu, s rodinou a časově náročnou prací to opravdu musí být dost náročné, ale ty jsi jedna z mála youtuberek, která má opravdu kultivovaný a příjemný projev, který má hlavu a patu a je erudovaný. Přeji Tobě a Nikče do nového roku jenom vše dobré a hlavně kupu zdraví Lucie

    OdpovědětVymazat
  11. Máš nádherně vyzdobený byt a cukroví vypadá taky moc pěkně :) Ačkoliv nejsem fanynka koček, kocourek je nádherný a klidně bych ho chtěla domů :) Pokud jsem správně identifikovala fotku, tak bydlím kousek od Tebe :) Je fakt, že letošní jarní Vánoce byly vážně divné a ani na chalupě, kde vždy trávíme svátky, nebyl žádný sníh. Ale i tak to bylo fajn, kapr a salát se povedly, ale bohužel za námi nepřijelo moc příbuzných, kteří se většinou během svátků stavují. Kdybys skončila s videi, byla by to velká škoda, moc ráda se dívám i na různá starší, včera jsem viděla dvě :) Ale chápu, že je to časově náročné :( Přeji vše nejlepší do nového roku :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nééé tak to je smutná zpráva, si jediná, koho na YT sleduju :( Ale moc se těším na články tady na blogu!! Ten dnešní je naprosto kouzelný, nádherná atmosféra!! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezký fotky.Kočičák je úžasný,mám doma 3 a rozbalování dárků je moc baví.Byla by moc velká škoda,kdybys nenatáčela videa,vždycky se na ně moc těším.Jsou taková pohodová.Krásný Nový rok přeju.

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Ájo, moc hezký článek, vždycky mě Tvoje články a videa moc potěší,máš výborný vkus, ráda se Tebou inspiruji.Byla by škoda netočit videa, ale jako pracující máma Tě plně chápu.Kocourek je nádherný, klidně napiš něco více o kočkách, uvítala bych o Ragdollech více informací.Měj se krásně a do nového roku přeji Tobě a Nikolce jen to nejlepší a hlavně pevné zdraví. Hanka.

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkný článek a úžasné fotky :)!! Přeji krásný nový rok a presne jak říkáš, hlavně zdraví!! A budu se moc těšit na nove příspěvky, jestli už nebudou videa tak mi to bude lito, ale tvoje články jsou taky perfektní a hlavně ať Te to baví! ☺

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Ajo, určite nekonči s videami na YT, strašne rada to pozerám. Si velmi inšpiratívna :-) Prajem tebe aj celej rodine veselého Silvestra a šťastný Nový rok 2016, hlavne vela vela zdravíčka, rodinnej aj pracovnej pohody.

    OdpovědětVymazat
  17. To je překrásný článek! To byly nejlépe strávené minuty v tomto roce. Hezky jsem si početla a jsem unešená z fotek! ❤️ Ty jsi šikovná. Jsem ráda, že už jste snad zdravé. Na Oliverka se moc těším. No fotkách je kouzelný a doufám, že se mi brzy poštěstí si ho i poňuchat. :)

    Konečně nám dnes po půlnoci začal v Praze padat sníh vid'? Byl to naprosto kouzelný okamžik a udělalo mi to obrovskou radost.

    Videa už jsme spolu trochu řešily, a i když by mi veeeeeelmi chyběly, tak tě naprosto chápu. Jsi skvělá blogerka i vlogerka, takže poslouchej své srdce. Věřím, že se rozhodneš správně. Já tě budu číst a sledovat kdekoliv. Moc mě inspiruješ a nejen mě.

    Šťastný Nový rok Ájo! Hlavně, ať jsi šťastná.
    M.

    OdpovědětVymazat
  18. Ajo, krása, jako vždy. Moc se mi líbí tvůj styl. Vánoce byly fajn, trochu hektické, jako vždy. Návštěvy, jídlo, procházky... Videii by byla škoda 😐i když článek s fotkami má taky svá plus, nebo jak to napsat. Jo a jsem kousek od Orlické přehrady 😀 šťastný nový rok celé tvé rodině.

    OdpovědětVymazat
  19. Jeee....byla by skoda,kdyby jsi prestala tocit. Jsi skvela a velmi mila a sympaticka zena. Chapu ,ze je to zrout casu,ale treba jen jedno videjko za mesic pro nas Tve fanynky - imaginarni kamaradky 😉?? Mmch..krasny a utulny dum. Nikolka je princezna 😇!! Krasny vikend a pohodu v zivote ☺. Pavlina L.

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní1/1/16

    Ahoj Ájo,
    přeji vše nej v roce 2016!! Moc se mi Tvůj blog líbí a budu vděčná za články, když ne videa. Máš krásný domov, moc se mi fotečky líbí, opravdu nádhera, dýchá z nich neskutečná pohoda a klid. Poprosila bych třeba i článek o Tvém bydlení, stylu atd.
    Měj se krásně, Andrea

    OdpovědětVymazat
  21. Ahooj Andrejko,
    moooc krásný článek, už mi nějaký foto-článek vážně chyběl, děláš nádherné fotografie. Nádherná výzdoba, nádherné doplňky a nádherné momenty. Videa mi budou vážně chybět, jsi jedna z mála, kterou sleduji. Ale i přesto děkuji za inspiraci a zábavu. Jsi super!

    Jen to nejkrásnejší v roce 2016, další splněné sny a hlavně zdraví. Deny

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Ájo, máte moc pěkného kocourka a Nikolce to na fotkách mooooc sluší...je to pěkná princezna :-). Jinak videa by mi moc chyběla, protože od Tebe se na video vždy těším nejvíce. Jsi mojí inspirací, vypadáš skvěle a moc ráda se na Tebe dívám ;-). Byla bych ráda kdyby aspoň sem tam, jak budeš mít čas jsi něco natočila. Jinak přeji Tobě a celé Tvé rodině šťastný Nový rok a hlavně pevné zdraví a ať se Vám splní vše co si přejete :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Ájo, máte moc pěkného kocourka a malé princezně Nikolce to na fotkách moc sluší. Stromeček se mi moc líbí a ten krb na fotkách je úžasný....zkoumala jsem jestli je pravý nebo ne :-) ale ať je to jak chce dotváří moc pěknou atmosféru. Jinak Tvé video sleduji nejraději a jsi mi inspirací. Moc ráda se na Tebe koukám na videích a mrzelo by mě, kdyby žádná videa nebyla. Alespoň jednou za čas by jsi mohla nějaké to video publikovat :-) velice si toho vážím, že obětuješ tolik času aby jsi pro nás mohla natočit video. Přeji Tobě i celé Tvé rodině šťastný Nový rok a hlavně pevné zdraví a ať se Vám splní vše co si přejete :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Nádherná výzdoba,sice je škoda,že nebudou videa,ale takovéto články s fotkami jsou taky super.Pokud budou i jiná témata než beauty,budu nadšená,moc se těším.S-Beroun

    OdpovědětVymazat
  25. Nádherné fotky, krásná číča. Je vidět že jste si vánoční volno užili v rodinné pohodě. Přeji do tohoto roku vše nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Ájo,
    zdravím Tě z Jirkova.
    Články a fotky na blogu se mi moc líbí a ráda sleduji i Tvoje videa. Také pracuji na full time a chápu Tvé rozhodnutí.
    Děkuji Ti za celoroční milou společnost a inspiraci prostřednictvím blogu a videí. Těším se na další krásné fotky a články.
    Přeji Tobě i Nikolce hodně zdraví, štěstí a lásky v roce 2016.

    OdpovědětVymazat
  27. Milá Ájo děkuji za příjemné počtení a inspirativní foto s krásnou vánoční atmosférou.Bylo by škoda přijít o tvá videa, ale chápu, že času není mnoho a na prvním místě je mátová tyčinka.Věřím, že bude-li to možné něco pro nás vymyslíš a natočíš.Jsi velmi inspirativní osobnost a ráda Tě sleduji i na blogu a instagramu.Přeji Tobě i Nikolce hodně štěstí, radosti a zdraví.Vlaďka ze Žatce :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Ájo, moc děkuji za článek a krásné fotky! :-) Já jsem tvůj blog a videa objevila asi před měsícem a myslím, že jsem za tu dobu stihla projít téměř všechna tvá videa a strašně mě to baví, mám pocit jako kdyby na mě z nich mluvila kamarádka, kterou znám roky ... díky tobě jsem objevila knížku od Marka Dzirasy a za to ti moc děkuji, je skvělá!

    PS: já jsem kousíček od Říčan :-) a Vánoce jsme snad celá rodina promarodili, ale i tak jsme si je užili.

    Měj se nádherně a ať ti rok 2016 přinese samé krásné zážitky a vše, co si přeješ!

    Lucka

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Ájo, hezký nový rok přeji! S natáčením prosím Tě nekonči, i jedno video za delší čas, třeba za čtvrt roku nás velmi potěší! Já jsem měla letos Vánoce učící, tak jsem si je moc nevychutlala...ale teším se už na ty letošní, snad budou bez učení..A jsem z okolí Hradce Králové, z podkrkonošší, takže do hor je to chvilka! (Což by bylo fajn, kdyby aspoň tam byl v zimě sníh, že.. ale tak snad ještě napadne!) P.S: Krásné fotky, pozdrav Nikolku! ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Krásný domov, krásné fotky...naše psí holčičky se tedy s těmi dárky tak nemazlily, ty je rozcupovaly na první dobrou :) Děkuju Ájo

    OdpovědětVymazat
  31. Krásný článek. Pokud ti YK víc bere než dává, tak si dej pauzu a uvidíš jestli časem budeš točit. Oliver je krásný. Já vybírám taky koťátko ragdolla. Mám doma britku, tak aby nebyla sama, pořídíme jí kámoše.
    Jsem z Karlových Varů :o) a Vánoce byly úžasné hlavně protože mám 2 děti, kterým zářila očíčka štěstím, že dostaly, to co si přály.
    Do roku 2016 Ti přeji hlavně zdraví, protože to je to nejdůležitější.
    Měj se krásně Jana

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Aji. Taky Ti přeji krásný nový rok! Ja jsem spíše "čtenář", takže mě potěší více článků na blogu. Posílám pozdrav cele Tvé rodině z Ratíškovic:). Přeji hezký vikend Bara

    OdpovědětVymazat
  33. oooo, božeee ❤️ Olísek je nádhernej!!! Miluju kočky a ragdollky jsou prostě boží a divím se, že je mazlivej, většinou toto plemeno moc mazlivé není, i když ony samy jsou k umazlení ❤️ ... jinak Tvoje výzdoba bytu je prostě dokonalá a Nikolka je strašně roztomilá, jak si hajá :) doufám, že videjka budou, protože je zbožňuju, vždycky se těším, až přidáš nové, ale chápu, že je to strašně časově náročné, proto taky přidávám míň videí než bych chtěla...

    OdpovědětVymazat
  34. Super článok a tie fotky s tou atmosférou vianočnou domácou :), rýchlo ubehol tento rok :/.
    A Oliver je zlatučký.
    aestaste blog

    OdpovědětVymazat
  35. Anonymní3/1/16

    Dobry den, prave jsem objevila Vas blog a jsem z nej nadsena. Jste strasne prijemna, o Vanocich (ktere neprobehly u nas doma prave dobre) jsem si Vasemi prispevky zachranila dobrou naladu. Muj zivot najednou dostal novy rozmer. Prosim, neskoncete s nimi, verte, ze rozdavate silu a pozitivni energii, jen pokracujte, jde Vam to skvele, mam Vas rada, Lucie

    OdpovědětVymazat
  36. Krásné fotky a máš krásnou dcerku :))

    www.ketyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Hezký den Andrejko :) nový člen vaši rodiny je moc krásný a věřím,že Oliverek bude velká radost :). Vím to podle svého broučka psího je to radost starost,ale když je mi ouvej vždy je při mě. Moc hezky máš zpracovaný blok a doplněný fotkama krásný štědrý den byl i u nás:) hlavně,že jsme všichni byli pospolu. Sice nemoc se nám taky nevyhla ,mamka si zlomila ruku dost špatně,tak se starám,ale vše se zvládne a bude zase fajn. Andrejko tobě Nikolce a všem co máš ráda zdravíčko štěstíčko a ten rok 2016 at je pro tebe ve všem nej :)

    OdpovědětVymazat
  38. Anonymní4/1/16

    Ahoj Ájo, předně přeji krásný rok 2016! Tvá videa mám moc ráda a mrzelo by mě kdyby skončily, protože mě moc baví. Snad si najdeš alespoň jednou za čas chvíli na natáčení, mě bys tím moc potěšila, i když chápu že je to časově náročné. Samozřejmě i za články a krásné fotky jsem ráda. Mě letos adventní čas utekl tak rychle že jsem si ho nestačila pořádně užít a i když jsem měla dovolenou, stejně mi přišlo že nic nestíhám a že jsem nestačila zvolnit. Dokončujeme ještě byt a tak místo odpočinku jsme s přítelem spíše pracovali, tak snad v létě si užijeme pořádnou dovolenou :-) Deni.

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Ájo, krásné fotky a článek též :). Moc mě mrzí, pokud už nebudeš natáčet, protože i zpětně na ně koukám, spousty věcí jsem si pořídila na tvé doporučení :) a tvá videa jsou moc fajn a hezky se na ně kouká. Ale ráda si přečtu i články. A kočička je sladká.

    OdpovědětVymazat
  40. Hezké fotky :-) taky máme doma podobnou číču, je to s ní radost..

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Ajuška, Tvoj byt je nádherne biely, priestranný :-) Strašne krásne to vyzerá. Inak, moja najobľúbenejšia Vianočná sviečka je Christmas Cookie :-). Ten youtube ma mrzí, ale treba ísť za tým čo je pre Teba dobré. Ja som Vianoce prežila s mojou a priateľov rodinou, boli sme všetci pokope plný dom :-). A keď sa pýtaš odkiaľ my, Tvoje čitateľky sme, tak ja som z Piešťan, Slovensko :-). Krásny začiatok roku 2016 Ti prajem.

    OdpovědětVymazat
  42. Moc se mi líbí,jak to máš do detailu promyšlené :) Takové Vánoce bych jednou se svou dcerou chtěla mít,i s tou číčou :D
    Je mi to hloupé a samozřejmě na to nemusíš odpovídat,ale pořád koukám z tvého okna na Pankrác,kde bydlím,ale furt nemohu přijít na to,z které strany to máš focené,tak se chci zeptat cca v jaké oblasti bydlíš,furt mi vrtá hlavou,zda jsi Pražská,či už mimopražská?Ne,že by na tom nějak záleželo,spíš má osobní zvědavost,pokud jsi to již někde nepsala..Pak se omlouvám za vtíravost ;)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Ájo, tady ten tvůj post jsem nějak přehlídla. V každém případě ti přeji opožděně krásný nový rok. :-) Moc mě mrzí, že zvažuješ konec s natáčením. Tvoje videa mám velmi ráda. Hezky v nich vše vysvětluješ a popisuješ a navíc se tě velmi pěkně poslouchá a dívá se na tebe. Moc si jich vážím. :-) Samozřejmě chápu, že je to časové náročné a zkombinovat práci, rodinu a natáčení není snadné, ale budu si držet palečky, abys s tím nepřestala. A jak jsi psala o tom, že ráda fotíš, tak fota ve článku jsou opravdu nádherná a cítím z nich krásnou vánoční atmosféru. :-)
    Jinak mně je 23, bydlím v Kyjově, přítele mám v Brně a studuji v Ostravě, takže se za měsíc pořádně najezdím. :-)

    OdpovědětVymazat
  44. Aji,
    super článek, krásné fotky. Moc se mi líbí Tvůj styl, takový luxusní, ne ale přehnaný a přeplácaný .. Zkrátka nádhera .. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.