Pages

14. 1. 2016

BEST of 2015/Top make-up produkty roku - video

Vítejte v roce 2016! Přestože trvá už dva týdny, dělá mi 6tka na konci neskutečný problém, kamkoliv píšu datum atd. :-). Taky to tak máte??
Letošní první post na blogu je video, které shrnuje top produkty v oblasti makeupu za loňský rok, alespoň z mého, čistě subjektivního pohledu. Jsou to věci, které jsem používala nejraději a nejčastěji. Seznam všech produktů je v info boxu pod videem. Budu moc ráda, když mi napíšete, jaký makeup produkt jste měli nejraději vy, v roce 2015?

PS. Video je šíleně dlouhé, snad vám to nebude moc vadit. A také se můžete těšit na pokračování, protože kategorii "skin care" věnuji 2. díl "best of"....

14 komentářů:

  1. Dermacol změnil složení 24 h. make-upu a je naprosto jiný, jiný odstín - 01. je víc do oranžova, míň kryje a i konzistence je jiná, a vůbec nevydrží tak dlouho jako jeho předchozí verze. Používala jsem ho 10 let a je prostě jinej :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? A kdy se ti zdá, že změnili složení?

      Vymazat
    2. Ve verzi kupované v lednu 2015 měl staré složení, ten co jsem kupovala v říjnu už měl složení jiné. Mám doma lahvičky obě, a složení se liší, v nové verzi třeba není Titanium Dioxide a mica, za to jsou tyhle látky nahrazené kupou silikonů.Pokaždé, když jsem ho použila, zhoršila se mi pleť, do večera zanesené póry a dokonce sem tam pupínek, přitom z péče to nebylo, jen po použití make-upu. Přitom s pletí normálně nemám žádné problémy.

      Vymazat
    3. Anonymní16/1/16

      Tak s tím musím souhlasit a vidím, že nejsem jediná, kdo si toho všimnul. Používala jsem několik let odstím č.2,o Vánocích na něj byla akce v Rossmannu a nevěřícně jsem kroutila hlavou nad tou barvou, přišel mi strašně tmavý oproti tomu, který mám doma (a opravdu to bylo č.2 a ne 2K, který je opravdu tmavší). Klára

      Vymazat
  2. Anonymní14/1/16

    Jdu na to! Tesim se na to 2 tydny a konecne jsem se dockala, je mi vlastne jedno co uslysim, hlavne ze to bude od tebe (hezke povidani) :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super, hned se jdu kouknout, a už se těším na shrnutí pečující kosmetiky, docházejí mi krémy i séra, tak se doufám inspiruji.

    OdpovědětVymazat
  4. Bože môj tá Tvoja spálňa je najkrajšia <3 A super video, zo všetkých sa mi Tvoje zhrnutie kozmetického roku 2015 páči najviac :-) Čo sa týka Tvojej otázky, môj najobľúbenejší make up na zimu je Astor Skin Match Protect Foundation a na leto je to zasa L´oréal Nude Magique Eau De Teint. Sú to ľahšie make up-, čo mne najviac vyhovuje, nemám rada ten spomínaný efekt masky. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní15/1/16

    Krásné video, moc jsem se na něj těšila :-) A na pečující kosmetiku se těším ještě víc, vždycky u tebe najdu super tipy, jen ne vše si můžu finančně dovolit :-) Kdyby byly v péči o pleť i levnější produkty, budu za to moc ráda. Měj se moc hezky! Deni.

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec nevadí,že je tak dlouhý.Udělala jsem si kávu a se zájmem poslouchala.Těším se na další.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní15/1/16

    Porad nevim, jak normalne napsat, ze to byl super prispevek, aniz by byl komentar plny radostnych vykriku :-) Uz ted se tesim na dalsi. Lucie

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní15/1/16

    Z levnejsich makeupu uplne nahodou a ne cilene zakoupeny makeup v Aldi...super :-)

    OdpovědětVymazat
  9. jsi úžasná, Ájo, hlavně se mi líbí, jak ukazuješ high-end i low-end věci, prostě makeup pro každého :)
    http://www.plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Ájo, neudělala bys nějaký tutorial k vláskům ? Například jako jsi měla v September Favs nebo tady ? Děkujii :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.