Pages

28. 1. 2016

Valentýn v LUSH - All we need is love

 

 Novinky z LUSH

Krásný večer, moc vás všechny zdravím po delší době. Začátek letošního roku mi přinesl hodně práce, a tak jsem se nemohla věnovat blogu a YT úplně podle svých představ. Doufám ale, že se to brzy zlepší :-). Jak víte, naprosto miluju Lush a píšu o této značce už od založení mého blogu. Líbí se mi produkty i filozofie značky, která sahá daleko za rámec kosmetiky, podporuje humanitární projekty a dělá osvětovou činnost i v kontroverzních oblastech. Navíc, každý produkt má svůj příběh, a to se mi moc líbí. Proto mne velice potěšilo, když mi přišlo od Lush pozvání, abych si prohlédla novinky a také valentýnskou limitku, která je jedním slovem úchvatná. 

Butik Lush je bohužel v tuto chvíli jen jeden, v Palladiu - Praha 1. Dobrá zpráva je, že kompletní sortiment, včetně novinek, které zmiňuji, můžete koupit v oficiálním eshopu, jež zasílá i na Slovensko ZDE KLIK

V Lush se mi věnoval manažer butiku Vojta, správný člověk na správném místě, perfektně vyškolený a hlavně nadšený, jeho výklad byl vážně strhující, profesionální a i zábavný. 

Pro valentýnskou kolekci je typická spíše unisex vůně, (často v tóny růží), jež je plně v souladu s "diversity" filozofií LUSH. Dalším společným znakem jsou srdíčka, která najdete v balistiku, na dárkovém balení, ale třeba i v peelingu na rty, jak uvidíte na fotu :-).

Balistik Lover Lamp má jemnou, relaxační vůni, mj. i s růžemi a vytváří skvělé "pyrotechnické" představení. V lázni se postupně při rozpouštění uvolňují větší a větší srdíčka.....opravdu působivé - viz foto :-)....
 

  Další, nevalentýnskou novinkou, jsou inovované FUN modelíny pro děti. Mají příznačný název "Duha" a obsahují krásné odstíny, některé mají i legrační papírové stickery. Důležité je, že část zisku je určena na podporu dětí z Fukušimy.  Což je úžasné, protože můžete udělat radost jak svým dětem, tak zároveň pomoci i dalším dětem :-)




Prince Charming je krémový sprchový gel, který má pro mne vcelku zvláštní vůni, oficiální popis je vanilka + granátové jablko. Ve sprše u mne tato vůně  okamžitě vyvolala vzpomínku na opalovací krém mojí babičky a nevím  už, jestli to byla Sahara nebo Contradiol (nebo jak se psalo). Každopádně, Princ Charming u mne zabodoval a také si mne svou vůní totálně získal! Nicméně bych byla pro lehčí ruku s červeným barvivem, ve výrobním procesu, haha :-D, a tak ho používám raději jako pěnu do koupele.
 V poslední době jsem si hodně oblíbila tradiční, tuhá mýdla. Stále tíhnu k tekutým sprchovým gelům, ale dost často používám i tuhou mýdlovou klasiku. Proto mne upoutalo a i potěšilo překrásné mýdlo Roses All The Way. Zelené srdce a lístečky, na kterém jsou mýdla položena, je také  vyrobeno z recyklovaných mýdel. Až se růžičky vyprodají, zelený podstavec bude opět recyklován, což příklad elegantní ekologické filozofie :-).

Málem bych zapomněla na pohádkově vypadající, tuhou pěnu Unicorn Horn. Jemně sladce vonící, duhově zbarvené homole bych možná i snědla, tak lákavě vypadají a především voní!
Tělovou řadu skvěle doplňují produkty péče o rty: tuhý lesko-balzámek a peeling.  Název The Kiss myslím mluví za vše :-). Fascinuje mne do detailové dokonalosti vyvedený peeling, který ukrývá malinká srdíčka, roooozkošné :-). Peeling na rty sladce voní, ale jeho chuť je spíše mírně slaná...








 Nesmírně mne zaujaly nové pudry a tablety na čištění zubů. Jak víte, ústní hygiena mne baví! Jednotlivé druhy se liší přísadami. V sortimentu jsou přípravky na podporu svěžího dechu, zlaté tablety jsou určeny pro rozzáření úsměvu, růžový pudr potěší děti a Atomic, který obsahuje řebříček a další složky, působí proti zánětu dásní. Atomic jsem si koupila a určitě o něm ještě uslyšíte, protože je naprosto skvělý!

Nejlepší nakonec. Pro mne jsou tím nejlepším dárková balení. Kdybych dostala jakékoliv dárkové balení LUSH jako dárek, budu nadšená. Podívejme se, co je ukryto v nádherných balíčcích. Začneme u srdíčka (resp. spíše velkého srdce) s krásným názvem Lots of Love - KLIK :-)...

 Anebo Lots of Kisses - ty názvy jsou super, co říkáte??? :-)



Pobavily mne i vtipné balení  s názvem "Od tajného ctitele" anebo "Koupel pro dva" či "Spousta kouzel a lásky".... Který balíček byste chtěli dostat, hm??????.... napište do komentářů :-D....


 Lush nebalí produtky do klasických obalů, protože je to neekologické. Originální šátky suplují papír a máte tak jistotu, že právě ten váš dárek bude originální jako žádný jiný a navíc šátek poslouží jako módní doplněk. Moc se mi líbí příběh "žabáka", který vidíte níže. Navrhly jej totiž děti s diagnózou autismu. Další skvělý počin Lush, tleskám!

 Druhý speciální valentýnský šátek je na poslední fotografii dnešního postu. Symbolicky znázorňuje diversity filozofii Lush, která je hezky popsaná ZDE - Klik. Z šátků můžete také vytvořit originální obraz(y), pokud je necháte zarámovat :-).

Jak se vám líbí valentýnská kolekce?? Co byste si přáli dostat anebo co byste chtěli darovat?? Ráda si přečtu vaše komentáře :-) Přeji vám všem "LOTS of LOVE"!



20 komentářů:

  1. Super report a krásné fotky! Lush jsem si oblíbila vcelku nedávno, ale kromě jiného se mi líbí vždy ochotný a vyškolený personál. A asi tam zajdu omrknout tuto koleci, láká mě hlavně peeling na rty a balzám.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To souhlasím Baruš, personál je super a hezky se chovají i k dětem. Děkuju moc za milý komentář :-)

      Vymazat
  2. Mně se hrozně líbí originální obaly Lushe ! :) Balistik Lover Lamp vypadá úchvatně,miluju jejich bomby do koupele :) Ta pěna,no jééžiši proč bydlím od Prahy tak daleko :/ Taky je pro mě ústní hygiena velmi důležitá a tohle vypadá jako skvělý nápad :) Ten dárkový balíček od "Tajného ctitele" by se mi moc líbil,ale nevím jak mému přítelovi,velmi originální názvy :D Je to krásná kolekce,všude samé barvičky a tak to má být :) Tobě také spousty lásky Ájo :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mne pobavilo :-D, aspoň by měl přítel o čem přemýšlet, ne? Haha, děkuji moc! <3

      Vymazat
  3. Lots of Love jsem koupila mamce k narozkám, má úplně všechno takže tohle je prostě taková ta věc co si sama nekoupí :))) Většinou lush kupuju jako dárek a vždycky na 1000 % potěší ! Měj se krásně :)

    Lenny Mali

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé no super výběr, tenhle balíček se mi líbí nejvíce, obalem, obsahem i názvem :-) a moc díky!

      Vymazat
  4. Anonymní28/1/16

    I z clanku dycha takove krasne a prijemne kouzlo. Jsi proste osobnost. Jsem rada, ze muzu byt u toho. Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuju, to mě fakt potěšilo <3! :-)

      Vymazat
  5. Mne by se libil jakykoliv darkovy set...kazdy nazev je originalni ,stejne jako obsah. Uplne nejvic jsou ty satky :-)). Moje dcerka by mi hned zabavila ten s ptacky - je uchvatny !! . Az pojedu do Prahy musiiiim se tam stavit ,uz jen kvuli te omamne vuni !! Moc krasny clanek , jsi super Aji ;-). Dobrou noc Pavlina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Pavlínko za krásný komentář. Ptáčci jsou super, taky se mi hrozně moc líbí :-)

      Vymazat
  6. Já bych brala ty balíčky, které neobsahují pěny do koupele, ale spíš sprcháče a mýdla, protože tomu válení ve vaně moc nedám :D Ale samozřejmě bych se nezlobila za žádný dárek z Lush, musím přítele nějak nenápadně navést :D Jinak kdysi jsem dostala k nákupu dvě tablety na zuby a vůbec mi neseděly. Normálně mě všechny pasty štípou a z některých mám ještě šíleně citlivé zuby a pocit, jako bych měla v puse kypřící prášek nebo tak něco. A přesně ten nepříjemný pocit jsem měla i z tablet. Ale nedávám jim to za vinu, mám prostě na tohle hrozné zuby :(

    OdpovědětVymazat
  7. Jéééj, jen u Lush mě mrzí, že nemáme vanu! :D Zaujaly mne ale ty přípravky na bělostný chrup! :

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to absolutně chápu, neumím si představ vanu doma nemít, ale znám docela hodně lidí, kteří ji nemají. No ale hlavně, že teče voda, jsou horší věci, že :-D

      Vymazat
  8. Mně Lush nijak netankuje. Koupila jsem si tam jednou tělový krém v mýdlové formě a sice to krásně vonělo, ale aplikace s ním na tělo byla příšerná a rychle se to spotřebovalo za tu cenu. Tak to mám jen ve skříňce a aspoň si z toho vše krásně voní :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tělový krém jsem zatím nezkoušela, tak to nemůžu posoudit. Miluju hlavně cokoliv do koupele, masky, šampuky a dalších pár věcí. Voní mi skoro vše, až na pár výjimek. Myslím ale, že by Lush mohl snížit trošku obsah barviva v některých produktech... :-)

      Vymazat
  9. Valentýn obecně nijak nemusím, přijde mi to hrozný kýč, což je především zaviněno tím, jak strašně je ve většině obchodech přeplácaná výzdoba :-) jinak mi nevadí, že je pár lidí "donuceno" vyznat si lásku, dělá to spíš ta výzdoba všude :-) nejvíc mě z Lush zaujal rozhodně ten peeling na rty, už dlouho si říkám, že si nějaký pořídím, tak i když jsou ty srdíčka kýč, tak v takovéhle formě? :)) asi jsem chycena :))

    OdpovědětVymazat
  10. LUSH se mi moc líbí, bohužel nejsem z Prahy a ještě jsem tam nebyla - Ostuda jsem já vím :D.
    Jelikož ještě nemám žádný produkt tak nemůžu soudit objektivně, ale ceny měn přijdou dost vysoko. Ano, je mi jasné že až vyzkouším tak třeba změním názor, ale přeci jenom 1 koupel za 150Kč a ty koule mně přijdou pro mě dost obrovské na to, že koupeli dám max. 45min. a to většinou to bývá tak 20min. :(
    Kája

    OdpovědětVymazat
  11. Na lush jsem viděla tolik recenzí, až mě mrzí, že jsem jej ještě nevyzkoušela, každopádně krásný článek a snad v brzké době jej i otestuju. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Lush jsem objevila teprve nedávno díky IG. Pěny a bomby jsou úžasná záležitost, navíc přírodní, skvělé jsou i čerstvé masky. Co oceňují, je i možnost vyzkoušet nejdříve produkt ve vzorku a pak si koupit produkt, který pleti vyhovuje.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.