Pages

30. 3. 2016

Oblíbenci březen 2016/March FAVS - video



Mám radost, že vás dnes můžu přivítat u nového videa, kterým jsou Oblíbenci za březen. Nestihla jsem natočit únor a tím pádem je video trošku delší, snad vám to nebude moc vadit. Strašně moc z vás mi psalo ohledně mých vlasů, čím a jak je mám nově barvené atd. Takže jsem toto zařadila hned na úvod, v infoboxu pod videem je jako vždy kompletní info.

Co jste v posledních měsících objevili vy? Napište mi v komentářích, ať se mohu od vás inspirovat :-). Přeju vám krásné jarní dny!

14 komentářů:

  1. Anonymní30/3/16

    Dobrý večer Ájo, mám na Vás dotaz trochu mimo téma, a to, zda máte zkušenost se zvětšením rtů a botoxem? Nedávno jsem shlédla Vaše starší videa, a všimla jsem si menši změny ve Vašem vzhledu, tak mě napadlo se zeptat. Hezký večer, Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, s botoxem atp Vám bohužel neporadím. A změny vzhledu jste si všimla správně, protože jsem poměrně rychle přibrala, což je pochopitelně vidět v obličeji. A překvapuje mne, že nikoho nenapadne, že třeba mám zdravotní problémy. Asi budu muset natáčet fňukací videa, jako některé youtuberky.

      Vymazat
    2. Anonymní31/3/16

      Dobré odpoledne, nemyslela jsem to zle, prostě mě jen napadlo, že jste si možná nechala zvětšit rty /což v dnešní době považuji za naprosto běžné/, tak jsem si dovolila se zeptat. Přiznám se, zdrav. důvody mě nenapadly, tak se vám omlouvám. Sama jsem kdysi přibrala 20 kg díky kortikoidům, takže o změnách v obličeji bych mohla vyprávět. U vás bych si bez upozornění změny ve váze nevšimla, a obličej máte krásný, působí vyhlazeným dojmem. Fňukací videa prosím ne, od toho jsou tady jiní. :) Hana

      Vymazat
    3. JJ, v pohodě, jen mne mrzí, že nikoho nenapadne, že blogerka může mít zdravotní problémy, minule mi zase psala nějaká paní u videa, že se na mne nedá dívat, jelikož jsem oteklá anebo mi psal někdo do komentáře 14 dnů po velké operaci, že jsem bez šťávy a vypadám blbě. Pak se někdo diví, že nemám chuť natáčet videa! Pominu-li zdravotní problémy, ženy snad mohou být kromě jiného i těhotné (dávám jen příklad). Avšak ze záhadného důvodu v našem zevnějšku někteří hledají úpravy, o kterých se domnívám, že je snad nepotřebuji. Tak se omlouvám, že jsem na vás trošku vystartovala, ale kdybyste byla na mém místě, asi byste mne i pochopila.

      Vymazat
    4. Vidíš a já si už od začátku myslím, že máš upravené rty a ani mě nenapadlo se na to ptát. Ale to asi nebude mít souvislost se zdravotním stavem. Jinak mi přijdeš naprosto v pořádku, přibrání jsem si nevšimla, jsi pořád stejně krásná a milá :)

      Vymazat
  2. Anonymní31/3/16

    Ájí, moc fajn video, člověk se " s Tebou" cítí moc příjemně. Chci se Tě prosím Tě zeptat, jak si ve videu říkala, že vůně lemongrass patří mezi tři Tvé nejoblíbenější vůně, jaké jsou další Tvé oblíbené vůně? Díky Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jich bude víc, než tři :-D! Třeba Shea Butter, Freshcut Roses, Honeyglow, Lemon Lavender, Wild Sea Grass, Cranberry Ice, vánoční vůně a všechny skořicové a vanilkové. Jukni se na moje YC videa :-)

      Vymazat
  3. Myslím, že tu svíčku jsem očichávala nedávno u Chládka a byla nádherná :) K Havlíkovi se musím podívat, taky jsem četla dost rozporuplné recenze, ale risknu to. Ty okurky mi připomněly mojí babičku, ta si dává celé léto slupky na celý obličej, musím to taky zkusit. Zaujal mě i ten lokální gel Clinique, protože jinak mi taky tyhle bodové věci nikdy nepomohly. A gelovky Rimmel chci zkusit taky, sice si nehty moc nelakuju, ale kdyby to drželo dýl, tak bych se překonala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svíce je úžasná, voní dokonce i chlapům a to je co říct :-). Havlíkův zázrak je dobrý, když je kůže poraněná nebo jinak narušená, je dobré ho mít po ruce. Ale třeba ta Krásná slečna mi moc nevyhovuje.. Až otestuju více výrobků, udělám nějaký speciál.. :)

      Vymazat
    2. Speciál by byl super, moc se v tom sortimentu neorientuji :) Nejvíc jsem koukala na tu ranní masku, ale právě na tu nejsou recenze nic moc :(

      Vymazat
    3. Krásná slečna mě zrovna moc zajímá! Já jsem se díky tobě zbavila po mnoha letech akné, jsem ti moc vděčná, dokonce jsem to psala i v jednom článku :) Tak pokud uděláš recenze na výrobky Havlíkkovy apotéky, budu moc ráda.

      Simple living: Novinky z nákupního seznamu

      Vymazat
  4. Anonymní1/4/16

    Je super že jsi nepřestala natáčet! Z protivných komentů si nedělej hlavu, já mám tvá videa moc ráda a vždy se na ně těším a myslím že je nás plno :-) Na mě vždy působíš moc pozitivně.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné video :o) Nové vlasy ti moc sluší :o)
    Nalákala jsi mi na make up od Narsu, jejich korektor je pro mě TOP, na jeho nanášení se mi nejvíc osvědčil štětec od Zoevy, jakmile použiji jiný není to ono. Z masek nedám dopustit na zklidňující od Avene, kterou jsem vyzkoušela díky tobě a Rendy, je skvělá.
    Na občasné pupínky používám Vitellu Ictamo, která je dobrá i na ekzém. Od Havlíka mám ranní masku a jsem z ní nadšená, ráno osvěží, krásně voní, ale hlavně pleť vypadá lépe, je čistší, póry se daleko méně zanáší. Je ale pravda, že jsem musela chvíli počkat, ze začátku se pleť trochu zhoršila, asi jak se čistila, ale teď vypadá opravdu dobře :o)

    OdpovědětVymazat
  6. love your video! :)

    Please check my Blog!! :)

    http://www.alessabernal.com/

    Alessa Bernal :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.