Pages

19. 4. 2016

Haul - Sephora, Lindex, HM + vyhlášení YC GA!

Krásný večer,
jsem zde s novým videem a hlavně s vyhlášením Yankee Candle GA. Výherce vybral random.org, následovně :-)


Štěstí se usmálo na 22. komentující (chronologicky) a svíčka poputuje k Dianě Křivákové. Výherkyni moc gratuluji :-) a prosím o zaslání adresy, z emailu uvedeném v komentáři. 




Pokud jste tentokrát nevyhráli, můžete se brzy těšit na mega - giveaway, kterou plánuji ke třetím narozeninám mého blogu a YT kanálu. Děkuji všem za přízeň a podporu. Snad vás potěší nový Haul :-). Pořídili jste si něco během slev nebo jen tak, na jaro? Budu se těšit na vaše komentáře :-)

16 komentářů:

  1. Upřímně Áji, ty tvoje giveaway mě celkem štvou. Výtězce to samozřejmě moc přeji, ale ty dáš nějakou otázku např. Jaké video bychom u tebe na kanále chtěli vidět apod. Co jsem tak četla komentáře tak se většina lidí vymyslelo super nápady na videa která by mě také moc bavila, ale ty to vybereš pouze podle jakéhosi serveru. Nevím nepřijde mně to moc objektivní. :( Jako kdyby jste si ty komentáře vůbec nečetla. A neříkejte mi prosím, že vás žádný neoslovil natolik, že byste mu nechtěla dát :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Random mi připadá nejspravedlivější. Nepsala jsem do pravidel, že vyberu "nejzajímavější" komentář. Pokud bych dala tohle kritérium, tak je to zase hrozně subjektivní. Ovšem vzhledem k tomu, že jsem svíčku koupila za vlastní peníze a nemám ji z žádné spolupráce (která jiná blogerka tohle udělá???!), tak mne docela mrzí, že tě "ty moje giveaway štvou" :-((... Když něco do GA koupím, tak je snad moje věc, jakým způsobem výherce vylosuju. Ale je fakt, že mě zase štve, že když je soutěž, tak pod videem je min. 5x více komentářů, než u videí bez soutěže. Asi příště vyberu top 20 komentátorů za poslední rok a mezi nimi vylosuji, ať je to fér.

      Vymazat
    2. Podle mě je tedy random spravedlivý (jetli ne náhodné vylosování tak co? :-) ). To že v komentech měl zaznít tip na video neznamená, že si z toho Ája třeba nevezme inspiraci. Gratuluji vítězce a na další soutěž se moc těším :-) Jinak na jaro jsem zatím pořídila jen nové šaty, ale jak se znám, jen u nich to nezůstane :-)

      Vymazat
  2. Anonymní19/4/16

    „Ovšem vzhledem k tomu, že jsem svíčku koupila za vlastní peníze a nemám ji z žádné spolupráce (která jiná blogerka tohle udělá???!)“

    Víš Ájo, je spousta menších a nekomerčních blogů, které nedostávají nic zadarmo a taky dělají GA, kde dárky kupují za svoje vlastní vydělané peníze. Tak prosím nedělej, že jsi jediná.

    OdpovědětVymazat
  3. Bojíš se asi hodně, že musíš komentovat "anonymně", viď? Je ti asi hodně líto, že jsi nevyhrála, chápu. Nepsala jsem, že jsem jediná, kdo dává do GA vlastní dárky, tak to nepřekrucuj. Jak by řekla moje babička, každý dobrý skutek je po zásluze potrestán.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymni komentar neni muj. Ano ja te chapu a také vim ze tyhle svicky jsou dost drahy, ale parkrat by jsi mohla vybrat podle sebe a ne podle 'pocitace' ale tvoje penize takze delej jak myslis

      Vymazat
  4. skvělý úlovky :), ty měděný doplňky jsou moc hezký..a gratuluji výherkyni

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní20/4/16

    Já nesoutěžila, předražený svíčky YK mě fakt neberou, takže mě nemá být proč líto, že jsem něco nevyhrála :D :D :D
    Bát se a čeho? A anonymně komentuji z toho důvodu, že nemám účet ani na googlu, ani jiný z výběru pro přidání komentáře, takže mi jiný způsob, než komentovat anonymně nezbývá. A jistě chápeš, že si kvůli tobě a 1-2 komentářům, asi zřizovat někde účet/účty fakt nebudu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a to já zas si předražené svíčky ráda koupím. Za ty peníze prostě stojí :D Soutěžit o ně odmítám, protože veřejně svůj email vystavovat pod videem nebudu.

      Vymazat
  6. No dost koukam, jak nekdo muze vubec komentovat jak a komu das darek! Je to snad na kazdem jakym zpusobem a zda vubec bude delat GA,nebo je to nejaka povinnost blogera davat darky? Ja ctu blogy a koukam na YT,protoze me to bavi a ne kvuli GA. Kdyz je soutez a nabizena vec se mi libi,rada se zapojim. Ale prijde mi prinejmensim drze "komandovat" dotycneho blogera/ku ,jak ma GA poradat.
    PS: gratuluji vyherkyni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zcela souhlasim, perfektne napsano :o) Taky to nechapu, ze to ty rejpaly vubec bavi.

      Vymazat
  7. Výherce GA losuje přes Random většina blogerek, nepřijde mi na tom nic nefér, ba právě naopak. Dovedu si představit to rodeo, kdyby Ája vybrala komentář podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a vyhrála to třeba nedejbože nějaká známá tvář (to by bylo nařčení ze zaujatosti, ovlivňování, nadržování). Random je naprosto OK. Komentáře rozhodně nejsou zbytečné, slouží třeba jako inspirace, navíc každého autora blogu potěší, když má pod svým článkem zpětnou vazbu, ikdyž třeba z časových důvodů nereaguje.

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní20/4/16

    Aja se opět dělá tou nejlepší a jedinou.. :-) Tak ji nechte,at má radost :-) Nikol

    OdpovědětVymazat
  9. Gratulace vítězce a díky za super soutěž, Ájo :)

    OdpovědětVymazat
  10. Prosím Ájo nenech se znechutit - většina je určitě spokojená. Vítězce gratuluji;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní25/4/16

    Ahoj Ájo , zůstaň svá, máme tě rádi.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.