Pages

11. 4. 2016

Video - Chatty Makeup Routine - práce, roomtour, plastické operace, dovolená



Krásné pondělí vám všem :-),
snad vám ho zpříjemní nové, kecací video, respektive Chatty Everyday Makeup Routine. U posledního videa jste si psali o každodenní líčení a také, že byste se rádi dozvěděli něco o mne, což samozřejmě chápu. Berte to jako pokus o nový formát. Je to  pro mne ale upřímně docela výzva, protože absolutně nedokážu dělat dvě věci najednou, neumím mluvit a líčit se u toho :o)). Takže berte líčení i mluvení trošku s rezervou, pokusím se to vylepšit.. (haha :-D). 
Napište mi, jestli se vám "pokec" se mnou líbí a jaká témata by vás zajímaly na příště, samozřejmě kromě soukromých věcí, což určitě pochopítě :-).
Mějte hezké jarní dny!

11 komentářů:

  1. Anonymní12/4/16

    Ahoj Ájo, moc ti to sluší! Líbí se mi tvůj mladistvý vzhled a máš moc příjemný hlas. Na dovolenou se chystáme do rakouských Alp. Jezdíme tam pravidelně každý rok. Přeji hodně osobních i pracovních úspěchů! měj stále slunce na duši a úsměv na tváři. příjemný den Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluju Rakousko a Alpy, mají tam úžasná jezera :-). Užijte si dovču a děkuji za hezký komentář :-)

      Vymazat
  2. Hezké video, líbí se mi jak u toho občas něco povíš :) Sice jsme se nedozvěděli skoro nic, ale to asi nevadí :)
    Já bych třeba ráda věděla, jakou máš práci, nepřijde mi to jako tak citlivé téma, ale samozřejmě to respektuju.
    Jinak na dovolenou se chystáme zatím jen do Chorvatska na pár dnů a na naši klasickou delší dovču zatím vůbec nevíme, protože se nám v nynější situaci nechce nikam létat :( Tak uvidíme.

    Simple living: Úkolníček na jaro

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, nemyslím to špatně, ale ty nemáš na blogu ani svoji fotku, jestli jsem nic nepřehlédla, natože nějaké další info a mně napíšeš, že jste se skoro nic nedozvěděli? :-D Zastavuješ lidi nebo sousedy z ulice a ptáš se, kde pracují? Pochop, že já nejsem z těch, který budou ve vlozích ukazovat manžela atp. Čím více lidem řekneš, tím více chtějí vědět a nikdy to nemá konce. Musím říct, že já se takhle neomaleně nikde neptám, protože mi do toho není vůbec nic. Užijte si dovolenou u moře, v Chorvatsku je krásně :-)

      Vymazat
    2. Ahoj :) myslim, ze slecna to vobec nemyslela zle ked povedala, ze sme sa skoro nic nedozvedeli, skor ako fakt. :) Ja osobne tvoje videa sledujem uz dlhsie a velmi som si ich oblubila, patris medzi moje TOP youtuberky vobec. No musim sa priznat, ze aj mna obcas napadla otazka, co robis, kde mas manzela a podobne. Nijak som to neskumala, nezistovala, ani nedavala anonymne otazky pretoze az tak velmi ma to nezaujima a mam svoj zivot len je to nieco co cloveku napadne. Myslim si ze to je uplne normalne. Zvedavost je prirodzena vlastnost a hlavne ked niekto niekoho sleduje dlhsie tak tieto otazky napadnu skoro kazdeho podla mna. U teba to je este specificke napriklad tym, ze na jednej strane povies ze netahas manzela do videa, lebo nie si jedna z tych, ale mas tam dceru... Nemyslim, ze to ludia beru ako hejt ked sa spytaju co robis alebo co robi tvoj manzel, pripadne ak sa opytaju ci si slobodna mamicka. Len im to nedava zmysel. Kto ide s kozou na trh musi pocitat s tym, ze tieto otazky casom padnu. Naviac je to cele zdemorfovane tym, ze vela youtuberov ma osobne videa a nemaju problem hovorit o takychto veciacha, ukazovat alebo apson spomenut rodinu vo videach a podobne. Samozrejme je to kazdeho osobna volba co si vyberie. Len si myslim, ze netreba odsudzovat ani jedno ani druhe a cudovat sa ked sa niekto spyta osobnu otazku. Ak sa nechces vyjadrovat k takymto otazkam tak to podla mna staci nechat tak a neriesit a najlepsie ani nespominat (mala rada do buducna). Takeho poloodpovede skor burcuju ludi k dalsim otazkam a zvedavosti. Pre mna si super youtuberka, ktoru sledujem hlavne kvoli kozmetike. A budem sledovat aj dalej, aj ked nic o tebe nebudem vediet lebo ma tvoje pohlady na produkty zaujimaju Kazdopadne vo videu makeup super. Velmi ti to pristane. Davam palec hore.

      Vymazat
  3. Anonymní12/4/16

    A to ti Áji nevadí, jak Lilian Voss vyloženě pomlouvá ostatní blogerky a youtuberky? Včetně Petry? Nebo holky z Acos, že spolu mají až incestní vztah? Že se neustále naváží do Týnuš, do Mamalifestyle? Měla by sis pustit i její videa o dětech, nebo článek o matkách. Taky ráda radí jak děti vychovávat, přitom je nesnáší. Konkrétně o tobě řekla, jak je trapný, že své dítě taháš do videí. V posledním videu o tobě řekla, něco ve smyslu, že jsi jak chodící reklama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, víš, v životě není nic černé anebo bílé. U Lilian mne zaujaly videa, která jsem zmínila, protože jsou to prostě dobrá videa. Nemám čas se dívat na všechna videa všech youtuberů a i kdybych ten čas měla, máme svobodu projevu. To, že někdo řekne něco kritického na moji adresu ještě neznamená, že já musím dělat to samé. Snad jsem ti to vysvětlila :-)

      Vymazat
  4. Ahoj Ájo, musím souhlasit s tím, že video je takové Šalamounské, protože jsi v něm vlastně nic neprozradila :-) ale úplně to chápu, také bych se veřejně nechtěla svěřovat, nebo ukazovat bydlení - je to pro mě také soukromá věc... i tak se mi moc líbila a bylo prima oddechové. My bychom s přítelem v létě chtěli na Krétu, tak snad nám to vyjde. Když už jsme u té dovolené a exotických destinací - neměla bys tip na krém s vysokým faktorem (pro mě alespoň SPF 30), který bude zároveň velmi lehký a nebo nej by byl přímo matující. Myslím že mám typ pleti jako ty (mastná hlavně v T zóně, rozšířené póry + sklon k jejich ucpávání) a v létě je to pro mě oříšek - s každým opalovacím krémem se v obličeji lesku jak naolejovaná. Díky a těším se na další videa / články.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě tip mám, je to krém, který si chci sama koupit, už jsem měla vzorek, je to LRP anti-brillance s SPF 50. Já se youtuberek, které sleduji také neptám na soukromé detaily, i když bych mohla, protože se známe osobně. Připadá mi to neslušné, neomalené a i hloupé. Ať si každý řekne, co uzná za vhodné. Problém je, že není možné se lidem zavděčit a i kdybych řekla více, tak to stejně nebude všem dost. Nemyslím to zle, jen vysvětluji, jak to vidím no :-)

      Vymazat
    2. Moc děkuju za tip! Určitě se po krému podívám. To soukromí je ožehavá věc a na jedné straně třeba ráda sleduju Peťu, která ukazuje ve vlozích spoustu věcí ze soukromí, ale na druhou stranu naprosto chápu že někomu jinému je to nepříjemné a také bych se nikdy na nic soukromého neptala. Hezký den :-)

      Vymazat
  5. Opět povedené video pořád si pouštím tvoje videa dokola stejně me nikdy neomrzí si úžasná YouTuberka a nepřestávej s natáčením ájo mám tě moc ráda a pozdravuj Nikču a Olivera❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.