Pages

9. 4. 2016

Yankee Candle Haul + Giveaway - video


Moc vás zdravím, 
ze záhadného důvodu zapomínám poslední dobou přidávat nová videa na blog. Což by v případě posledního videa byla určitě škoda, protože mám pro vás soutěž o novinkovou svíci Sea Salt & Sage, ve střední velikosti. Tuto vůni mám právě v tomto okamžiku zapálenou a musím říct, že je naprosto božská a luxusní :-). Ve videu se dozvíte mé prvotní dojmy z letní kolekce. Z mého pohledu přinesla to, co v sortimentu chybělo. Dříve jsem milovala Yankee C. řada SPA, kterou bohužel přestali do Evropy dovážet. Ale novinky, např. Riviera Escape, Sea Salt & Sage anebo Olive & Thyme, jsou původní SPA řadě velmi podobné :-). Jestli vám chybí vůně mořského vánku, určitě se na novinky jukněte :-). Všechny svíce mám z oficiálního eshopu KLIK. Což není žádná reklama, ale hrozně často se na to ptáte :-).
Napište mi do komentářů, co vás z jarních/letních novinek zaujalo. U mne vede Sea Salt & Sage, Rivera Escape, Peony, My Serenity a hlavně Lemongrass & Ginger.

A pokud se chcete zapojit do soutěže, tak komentáře pište přímo na Youtube. Zde KLIK.

Krásné jarní dny vám přeju :-)!

5 komentářů:

  1. Musím s tebou souhlasit.Novinky opravdu moc pěkně voní.Soutěžím a doufám.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní13/4/16

    Milá Ajo, chtěla bych Ti moc poděkovat. Je to neskutečná náhoda, ale seděla jsem doma v s peněženkou v ruce a čekala jsem, až otevřou obchod u nás ve městě, kde prodávají Yankee Candles, protože jsem si chtěla koupit novou vůni Vanilla ve svíci. Abych si ukrátila těch pár minut čekání, podívala jsem se k Tobě na blog a s úsměvem hned zhlédla video. Nejenže jsem si tuto vůni nekoupila, ale koupila jsem si Olive and Thyme a taky Sea Salt and Sage a vůbec nelituji, naopak!
    Přeji hodně štěstí Tobě i Nikolce. Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní19/4/16

    Dobrý den,krásné video,také moc ulítávám na YC,přes svíčky jsem se dostala na Váš blog a sleduji Vás už dva roky,kosmetiku-líčení,manžel ví že když Vás sleduji tak se bude utrácet.

    OdpovědětVymazat
  4. To je super, Yankee video už dloujo nebylo

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní23/5/16

    Ahoj, Áji, děkuji velmi za milá videa, zájem o YC svíce mě přivedl na Váš blog. Velmi zajímavá videa, hezky se na Tebe dívá :), profesionální přístup, paráda. S YC teprve začínám, chci investovat do velkých svící, ale s manželem vedeme debatu ohledně uskladnění přes léto. Svíce pálím pouze podzim/zima/jaro. Já bych si svíce ráda nakoupila už nyní, z velké nedočkavosti, manžel doporučuje na podzim. Týká se to především velmi teplého bytu v období léta, kdy máme doma kolem 28st. Klimatizujeme, ale skrze děti nemůžeme stále. Moje otázka zní možná absurdně, ale jak "pečovat" o svíce a produkty YC přes parné dny? J.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.