Pages

13. 7. 2016

PROČ MILUJU BIODERMU MATRICIUM



Moji milí :-), budu upřímná. Odložím dnes typickou blogerskou šablonu recenzí. Nechci se pouštět do popisu obalu, rozboru obsahu, ceny, všech pro a proti. Popíšu Matricium tak, jak bych ho popsala kamarádce.

 


Mám chuť vám napsat, že Matricium od Biodermy je pro mne Objev letošního roku a možná i století. Jak víte, v zimě chodím na IPL, které má podle mne naprosto nejlepší rejuvenační účinky, nedají se srovnat absolutně s ničím na světě. Nicméně, po ošetření pleť vypadá jako opařená. Pamatuji si, že mi paní doktorka věnovala několik ampulí s tím, že sérum je sterilní, hojivé a dá se použít i na oční víčka. 



Jestli něco nesnáším, tak jsou to pleťová séra, která slibují, že po první aplikaci vám ubyde 54% vrásek, po týdnu používání omládnete o pět let a po měsíci o 10. Ono se totiž často stává, že séra mají okamžitý efekt, ale jen díky tomu, že jsou narvaná silikony a mikroperletí, jež pleť pouze opticky rozjasní. Bohužel, v mém případě to znamená, že se mi ucpou póry a po týdnu opravdu omládnu o 10 let, neboť mi naskočí akné, které je typické jen pro adolescenty :o)))))



Matricium jsem měla několik dlouhých měsíců na "čekačce", až dopotřebuji to, co jsem testovala předtím. "TO" jsem dotestovala před Bali a po dovolené jsem pochopitelně zjistila, že pleť, přestože si obličej neopaluji, vypadá zvcrkle, flekatě, houbovitě a vůbec ne zdravě! No dobře, trošku přeháním :o))), ale pleť byla viditelně poškozená a jakoby tenká. Takže jsem otevřela Matricium a prvních několik dnů moje pleť "vypila" 2x denně 1 celou ampuli. Nepoužívala jsem už žádný oční krém a musím říct, že jsem nemohla poznat svoje víčka. Najednou byla absolutně hladká, což mi nikdy neudělal žádný drahý oční krém  (ani můj milovaný Clarins, je ale rozhodně lepší na kruhy pod očima).




Co se mi na Matricium líbí?  Efekt není patrný do 24h, ale až za pár dnů. Avšak víte, že to není jen optická iluze, klam a oblbování spotřebitele :-).  Pleť se uzdravuje, rychleji regeneruje a rapidně se zlepšuje hydratace, respektive schopnost retence vody. Aplikace je mega-hygienická a moc příjemná. Ampule obsahují roztok, který by se dal popsat jako "hustější oční kapky". Co dodat.... když jsem rozlomila poslední ampuli, bylo mi úzko. Po pár dnech mi bylo vyloženě do breku. Takže jestli potřebujete něco spolehlivě fungujícího po opalování, můžu Matricium určitě vřele doporučit. Nečekejte zázraky, ale férově čisté a k pleti více než "friendly" složení medicínské kvality. Absolutně určitě si ampule pořídím znovu a zařazuji je mezi své svaté skin care grály! :-)

P.S. Matricium se používá vždy pod denní/noční krém. 

Napište mi do komentářů, jestli jste Matricium někdy zkoušeli a co na něj říkáte. Eventuelně by mne moc zajímalo, zda máte zkušenosti i s krémy z této řady :-)

20 komentářů:

  1. Měla jsem z této řady krém Fermeté a byla jsem spokojená, ampulí jsem měla jen pár ve vzorku, takže jsem nic moc nezaznamenala, ale určitě si jedno balení koupím a budu je používat jako kúru jednou za čas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, po pár ampulích je brzy vidět nějaké změny, chce to trošku času, ale stojí to pak zato :-)

      Vymazat
  2. Ahoj Andrejko,
    tak tohle musím mít, četla jsem zatím samá pozitiva, hodně je chválila i PLH.
    Já ted používám olejíčky, séra a už jsem slyšela, že vypadám jako vyžehlená..:-)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu Jarmilko, Petra tuto řadu chválí už dlouho. Séra a olejíčky jsou základ, pominu-li čištění a hydrataci samozřejmě :o)))

      Vymazat
  3. Nezkoušela jsem, ale ráda bych si koupila krém ze stejnojmenné řady.

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj Áji, díky za super recenzi. Už docela dlouho jsem o těchto ampulkách přemýšlela a jelikož na podzim a v zimě chodím taky na chemické peelingy a IPL světlo, tak jdu rozhodně do nich :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po takovém ošetření jsou naprosto ideální :-)

      Vymazat
  5. Ja som mala krem Multi defense z tej rady s matricium ale neda sa zohnat vraj ho asi prestali vyrabat...fakt skoda...mala som ho velmi rada...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že tuhle řadu vyrábět nepřestanou, to by byla vážně škoda...

      Vymazat
  6. Ja jsem mela od Biodermy Matriciane a za me nic extra - neurazi ani nenadchne ... ty ampulky jsou urcite koncentrovanejsi. Jinak jsem od Biodermy jine kremy nemela...jen micelarku a ta je top !

    OdpovědětVymazat
  7. To je tak krásné napsaný článek! Mnohem více čtivý, než nudné recenze na většině blozích. Moje mamina Matricium také miluje. A tak mám skvělý tip do budoucna! Bioderma umí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuju, to mne fakt potěšilo :-)! Doufám jen, že se tato řada nepřestane vyrábět....

      Vymazat
  8. Anonymní17/7/16

    Dlouho jsem o ampulkách uvažovala....Díky tobě koupila a je to láska.Jsem v polovině balení a URČITĚ pořídím další. Díky Ajo za rady a tipy.Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Jani :-), užij si léto! Taky budu pořizovat další balení .o))

      Vymazat
  9. Anonymní17/7/16

    Dlouho jsem o ampulkách uvažovala....Díky tobě koupila a je to láska.Jsem v polovině balení a URČITĚ pořídím další. Díky Ajo za rady a tipy.Jana

    OdpovědětVymazat
  10. Marcela Pabišková20/7/16

    Ahoj Ájo, ampulky jsem ještě nezkoušela. Ale co se týká Biodermy jsem několikaletým uživatelem jejich růžové micelárky, té už jsem opravdu spotřebovala kvanta.Zkoušela jsem i jiné značky, ale vždy se k této vrátila. Mám zkušenost i s jejich krémy. Matriciane Rides mám tak nejmíň desáté balení. Super je i Matriciane serum. Ted nově zkouším Hydrabio legere v kombinaci s Hydrabio serum. Jsem spokojená, vyhovuje mi i pod makeup. Ampulky určitě vyzkouším taky. Hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tipy na krémy, určitě mám v plánu je vyzkoušet. A růžová micelárka je absolutní svatý grál, o tom žádná :o))

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.