Pages

18. 7. 2016

UD VICE LIPSTICKS - NOVÁ ZÁVISLOST NEBO PROPADÁK? First Impressions


Zdravím vás v novém týdnu :-). Dnes se podíváme nové rtěnky Vice lipstick Urban Decay, jež jsou nově k dostání v Sephoře anebo v oficiálním eshopu KLIK.
Dělá to na mne dojem, že výrobci evidentně považují léto je nejlepší roční období pro launch nových rtěnek :-). Proč asi, co myslíte, haha :o))))


Rtěnky mi byly zaslány a touto cestou děkuji PR značky UD. Vice lipsticks se prodávají za 580,- Kč, což je podle mne ještě rozumná a přijatelná cena za rtěnky špičkové kvality. Upřímně, nečekala jsem zázrak. Dříve jsem si koupila původní rtěnku UD After Dark, ale netrefila jsem se v odstínu. I tak na mne ale kvalita udělala opravdu dojem. Na rovinu musím říct, že další odstíny jsem nezkoušela, protože se mi prostě nelíbil původní obal. Já vím, zní to povrchně. Avšak utratím-li za rtěnku takovou částku, chci aby obal lichotil oku při každém použití a kdykoliv se na ni podívám :-). Tento nedostatek UD v nové řadě naprosto odstranil! 

Z obalů mám nyní daleko lepší pocit. Je to sice stále kombinace plastu a kovu, ale když držíte rtěnku v ruce, už nemáte pocit, že je to rtěnka pro holčičky na hraní,  za 50,- Kč z drogérie. Podle mne se design opravdu povedl. Navíc, náplň do víčka hezky zapadá a zacvakává se na jedničku.



Jak víte, mou srdcovkou jsou rtěnky MAC a upřímně, nečekala jsem, že by se jejich kvalitě (aspoň v řadě Satin, Matte či Retro Matte), mohlo něco vyrovnat!

Asi to už tušíte, konalo se velké překvapení! A to v nejpozitivnějším slova smyslu. Na otestování mi přišly pouze finishe z kategorie "cream" a "comfort matte". Tudíž nemůžu plnohodnotně posoudit i ty ostatní - "metallized", "mega matte", "sheer shimmer". Určitě mám v plánu pořídit si ještě další odstíny v "mega matte" rodince.

Velice se mi líbí rozčlenění a organizace produktové řady.  Každá kategorie má ještě podkategorie podle barevného spektra. Což mi připadá naprosto skvělé, obzvlášť, pokud vybíráte rtěnku v eshopu. Ze 100 odstínů je prakticky nemožné si nevybrat.

Ještě než se dostanu ke swatchům, chtěla bych absolutně vyzvihnout nadpozemskou výdrž rtěnek, především "comfort matte", která přežila bez úhony i opulentní BBQ večeři :-). Z klasických šroubovacích rtěnek má Vicelipstick pro mne nejlepší výdrž... ohh yeees :o))). Mé srdce zaplesalo při zjištění, že rtěnky nemají vlezlou ani intenzivní vůni, ba právě naopak. Po nanesení naprosto zapomenete, že jsou vaše rty nalíčené! A tak by to mělo být. Osobně nesnáším převoněné rtěnky a některé kvůli tomu fakt nemůžu používat.

Výdrž "cream" je také fantastická a řekla bych srovnatelná se "satin" finishem rtěnek MAC. Rozhodně má milionkrát lepší pigmentaci i výdrž, než třeba "creamsheen". 



Rozhodla jsem se vytvořit pro vás něco, co absolutně neumím, nejde mi a vysloveně mi leze na nervy, a to je focení makeupu sama na sobě. Upřímně přiznám, že rtěnky jsem takto fotila snad poprvé (což je ostuda, já vím). Výsledek je pochopitelně dost hrozný  :-D. Nechtěla jsem použít žádnou konturku, abych odstín nezkreslila a bohužel jsem byla líná použít i štěteček na rty :-)), s mylnou představou, že to trefím :o))). #AjaJaj - to, co vypadá z metru obstojně, při zvětšení do detailu je docela průšvih :o))). Ale věřím, že mi to prominete a swatche vám usnadní orientaci ve výběru. Fota nejsou nijak upravované, fotila jsem se na denním svěle, bez přisvětlování, abyste měli férový výsledný odstín.


Tilt je hodně podobný, ale o pár procent méně zářivý, než Tropic Tonic od MAC. Tento odstín miluji a zrovna tak Menance, což je svítivá, sytá fuksiová (viděli jste na IG). Menance na první pohled připomíná MAC Flat out Fabulous, avšak nemá fialové podtóny.  Jilted a Mrs. Mia Wallace jsou odstíny, které bych si já sama pravděpodobně nevybrala. Avšak výsledek mne mile překvapil. Jilted je chladná, růžovo-jahodová s modrým opalescentním nádechem. Mrs. Mia Wallace - typický odstín á la 90-tky, avšak ve finále není tak hnědý, jak byste čekali. 

Co bych rtěnkám vytkla - jsem asi rejpal trošku, nicméně bych čekala, že "comfort matte" bude více matný. Dále "cream" má trošilinku tendenci rozpíjet se, pokud nepoužijete konturku a zejména ve vyšších teplotách (a horko bylo, když jsem se fotila, takže vidíte sami)....



Závěr - i přes drobné mušky jsem, v pozitivním slova smyslu, ohromena. Svoji sbírku určitě rozšířím, ale budu se držet určitě v množinách "comfort matte" a "mega matte". Jak se Vice lipsticks zdají vám? Máte už nějakou v kabelce nebo na wishlistu?? :-) Jaký odstín vás láká anebo byste mi doporučili??

P.S. z toho častého psaní mně už šíleně bolí za krkem, haha :-D

P.P.S. #LipstickIsMyVice


31 komentářů:

  1. Vypadají na rtech fantasticky :) Moc se mi líbí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :-), jsem z nich vážně nadšená!

      Vymazat
  2. Děkuji za recenzi, super. Rtěnky vypadají úžasně, Menance přidávám na svůj wishlist, tu musím mít :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :-). Menance je fakt unikátní odstín!

      Vymazat
  3. Náhodou podle mě se fotky na rtech fakt povedly :) Je to určitě lepší než jen tak na ruku, ale sama se přiznám, že na rtech taky nefotím :D Rtěnky jsou nádherné, ty obaly opravdu vylepšily. Bohužel moc rtěnková nejsem, takže si nejspíš žádnou nepořídím, bála bych se, že bych ji moc nepoužívala. Odstíny jsou na mě hodně výrazné, ale nezlobila bych se nějakou takovou krásku dostat :D Kdo ví, třeba bych se i naučila rtěnky používat vzhledem ke kvalitě a k tomu, že bych se nemusela furt kontrolovat v zrcadle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, děkuju moc :o)). Já právě vždycky oceňuju u ostatních holek swatche na rtech, to je úplně něco jiného, než na ruce... Mně přišly takové hodně výrazné barvy, ale když se podíváš na IG třeba k Mie nebo Rendy, tak ty mají mnohem více nude odstínů. Tak v těch 100 barvách se nedá nevybrat. Proto se držím těch matných, protože je jistota, že nikde necestují :o))

      Vymazat
  4. Musím si nějakou pořídit! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Náhodou - kdybys neupozornila na nedostatky, ani bych si jich nevšimla. Časem určitě nějakou pořídím, četla jsem na ně jen chválu. Ale budu muset vybírat z e-shopu, protože u nás stojan UD není, což je škoda, já rtěnky ráda kupuji osobně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :-) To chápu, osobní výběr je vždycky nejlepší. Ale poradím ti, když se podíváš na feelunique.com, tak tam jsou swatche na rtech, na různých barevných typech, což je super. Akorát tam rtěnky vycházejí na o dost vyšší cenu, takže kupovat u nás..

      Vymazat
  6. Krásne =) ale pre mňa cenovo nedostupné.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní19/7/16

    Ja sa chystám do Prahy aj s finančnou výbavou :))a snažila som sa vybaviť a predpripraviť manžela na trpezlivosť, že ma bude dllllho čakať preď Sephorou :D Mám Wish list, nakoľko tieto značky na SR proste niesú...načo :-/ A určite ako prvé idem na tieto rúže, len sa obávam, že najkrajšie odtiene budú vypredané...
    Ďakujem za úžasný článok, keby ste len tušili koľko vecí som si na základe Vašich recenzii kúpila a som max spokojná, ďakujem za to!
    Od nahrievacích nátačiek, cez Dior rozjasňovač, make up Estee Lauder, balzam Bobbi Brown, Mac rúže máme prevažne rovnaký vkus tie ktoré píšete ja buď dávno mám, ale rozmýšlam, že akoto že ich nemám :)), nočný krém Lancome Visionnaire, Havlikova Apoteka - Grófkino sérum,...bože ani sa nechcem zamýšlať ďalej :)) Ja viem, je veľa beauty bloggerov, ktorí sú tiež fantastickí, ale vy my proste sedíte s výberom, to čo sadne Vám sadne prevažne aj mne a aj to je dôvod prečo na Vás veľmi dám.
    PS: A áno na vzhľade produktov veľmi záleží! To úplne súhlasim :)

    Ešte raz ďakujem za krásnu recenziu.

    Jana KS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, děkuji, hrozně moc jste mě potěšila :-)!

      Vymazat
  8. Tomu říkáš nedokonale nalicene rty??? Vždyť je to perfektní!👍 Rtenky udělaly dojem. 😊

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní19/7/16

    Dobrý den Ájo,
    článkem jste mi nasadila brouka do hlavy, chystám se do Prahy na nákupy pro rtěnky M.A.C /nemám ještě ani jednu:)/ a vypadá to, že spíše zkusím tyhle od UD. Zaujala mě řada "sheer shimmer", jako žlutou blondýnu mě perleťové rtěnky rozzáří. Preferuji rtěnky s dlouho výdrží, které přežijí i noční směny, tak jsem zvědavá.
    PS: Mockrát děkuji za modrý pigment M.A.C! Přeji hezký den. Gábina V.

    OdpovědětVymazat
  10. Teda to jsou barvičky! Jilted a Menance mě teda docela dostaly! Asi se po nich budu muset poohlédnout :)

    http://www.verustyle.cz/2016/07/dermo-kosmetika-la-roche-posay.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, rozhodně se podívej, ale pozor, je to fakt sběratelská závislost :o)))

      Vymazat
  11. Design mají docela pěkný a i barvy jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vzhledově jsou opravdu krásný a odstín tilt mě moc zaujal.

    Simple living: Proč jsem (skoro) paleo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím konstatovat, že mne jich zaujalo v reálu mnohem více, achjo :o))))

      Vymazat
  13. Krasne fotky, náhodou ty swatche jsou perfektní!

    OdpovědětVymazat
  14. Zatím jsem si žádnou nepořídila, ale moc se mi líbíodstín Amulet, protože je to rtěnka spíše krémové konzistence a ty já mam úplně nejraději. Z rtěnek, které se objevily v článku se mi asi nejvíce líbí odstín Jilted:) Přeji krásný den :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jednu z řady Comfort matte mám a za mě síla :) Předchozí řady rtěnek se mi moc nelíbily skrz nabízené odstíny, tady jsem si ale spravila chuť :) .

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.