Pages

5. 9. 2016

OBLÍBENCI SRPEN - August FAVS - video


Ahoj, vítejte v září :-)! Nevím proč, připadá mi, že letošní léto uteklo mnohem rychleji, než v předchozích letech. Po mnoha měsících mám pro vás Oblíbence měsíce formou videa, snad to některým z vás udělá radost. Samozřejmě, mám v plánu i nadále spíše postovat na blogu, ale pokud mi čas dovolí, občas nějaké video určitě bude :-)
Napište mi, jaký přípravek anebo produkt budete mít spojený s letošním létem :-).
Hodně štěstí v novém školním roce :-)!

5 komentářů:

  1. Ahoj Ajo,moc děkuji za skvělé video. Opět plné skvělých produktů, které mám hned chuť koupit :-) ...jako první se chystám na make-up od Clinique...na Tvé doporučení jsem si pořídila už více produktů, a nikdy mě nic nezklamalo... Přeji Ti pěkný večer a už se těším na další skvělé videa a články...vždy mi zlepší celý den :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ájo, z tvých videí mám vždycky velkou radost a nějaké produkty už jsem si na tvé doporučení koupila. Včera jsem zrovna narazila na recenzi knihy Zázračný úklid a šup, ty už o ní taky mluvíš. Nevím, jestli si jí budu kupovat, každopádně základní věci z ní už se snažím nějakou chvilku praktikovat a nehromadit doma věci, které jsou zbytečné, teď ještě "zkusit" protřídit ten šatník a budu spokojená :-) To je u mě vždy kámen úrazu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Docela přemýšlím nad hydratační řadou Hempz, ale teď testuji Alternu. Chtěla bych se jen zeptat, jak lze zjistit, zda je oční sérum Clarins účinné, když zároveň používáš nový Lancome krém - tedy když používáš dva nové produkty najednou, jak lze potom říci, které je účinné? Třeba jsem to pochopila blbě a jeden z nich zkoušíš déle a druhý jsi přidala a výsledky potom byly lepší. Jak se díváš na kombinování produktů různých značek při jedné pleťové rutině? Video bylo moc příjemné, jako vždy;-))

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě se chystám na knihu a zaujalo mě i to sérum proti pigmentovým skvrnám.

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní14/9/16

    Jo ma ho sice kazda youtuberka, ale v Cechach nenataci nikdo videa s luxusní kosmetikou jako Ty a hlavne Tobě verim, ze Ty produkty jsou vazne dobry. Takze toc prosim dal.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.