Pages

28. 10. 2016

AJA NA KOŠTĚTI - PRANÍ, ÚKLID, ČIŠTĚNÍ, DOMÁCNOST ??! - video

Krásný sváteční den vám všem :-)!
Po vážnějším tématu "Proč pozitivní myšlení nefunguje (někdy)", mám pro vás zase úplně jiné téma. Jen bych chtěla dodat, pro ty, kdo mi píšou, abych na článek navázala videem, už jsem také dříve, natočila, podívat se na něj můžete ZDE. 

Téma uklízení je myslím blízké nám všem :o))). Ať už v negativním, tak v pozitivním smyslu. Moc vám děkuji za všechny skvělé tipy, které mi píšete do komentářů pod videem. Všechno si zapisuju! 

Jako na potvoru se mi včera rozsypalo žehlící prkno :o))). Pokud někdo máte tipy na úklid nebo jaké žehlící prkno je podle vás nejlepší, napište mi to do komentářů! Krásné volné dny :-)

20 komentářů:

  1. Anonymní28/10/16

    Ájo, naprosto boží video!!!Tohle člověk na youtube moc nenajde, pro mě tisíckrát lepší než 100+1 recenze na tentýž produkt, jak vidim u spoustu bloggerek. Chci se zeptat, jak často uklízíš? Nemyslím ten bežněj úklid večer, ale větší úklid- prach, vytírání apod.? A provádíš nějaký velký vánoční příp, jarní úklid? Užij si volný den a těšim se na příští video Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Lucko :-). Uklízím úplně každý den, odhaduji tak 30-60 minut asi (počítám do toho i vše okolo prádla). Větší úklid (koupelny, důkladněji podlahy atd. cca 1x týdně). 1x měsíčně hloubkový úklid, takže už pak nemusím až tolik řešit vánoční, jarní atd. Spíš se snažím uklízet pro-aktivně, než re-aktivně :o))), pokud to jde. A mám fantastickou paní, která mi občas pomáhá :).

      Vymazat
  2. To máš na všechny ty prostředky snad speciální místnost :) A taky přemýšlím, jak dokážeš všechno stihnout. Práce, dcera, youtube a blog a k tomu každý den praní a uklízení. Máš můj obdiv.

    Simple living: Střípky mých dnů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc a moc děkuji :-). Nestíhám vše ale tak, jak bych si představovala.. nicméně, myslím, že žít se u nás dá :-D.

      Vymazat
  3. Anonymní29/10/16

    Milá ajo.díky za pěkné video. Moc se mi líbilo. Z vlastní zkušenosti mohu doporucit značku Frosh.je čistě ekologická. Mají úklid. prostředky zalozene na bazi octa.cimz se vse krásně leskne a dezinfukuje.
    Dále mají tekutý mýdla.prášky.avivaze....Ja to kupuji v Rakouskou. V Německu budou mít.I zde uz jsem nejake produkty zaznamenala.
    Ahoj Lenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Leni. Frosh už jsem také měla. Ocet je super, používám ho na nerezové plochy hlavně.

      Vymazat
  4. Anonymní29/10/16

    Taky se hluboce klaním, ačkoli se v uklízení nevyžívám, a přestože máme jen byt 80m2, zvu si paní na úklid dvakrát měsíčně :-), stejně mě to bavilo sledovat.
    Největší pomocník (s naší zlatou pomocnicí) je krom vysavače myčka a sušička, ta je u nás doma zcela nově a jede taky skoro denně (dva věčně ušmudaný kluci a zvířátka v domě :-) ).
    Doporučit za sebe můžu hlavně český Orange Sanitol na všechno, zvlášť na podzim a zimu je jeho vůně božská! Navíc ekologický (i kvůli nám, co v tom bytě žijeme, včetně zvířat). Aviváže miluju od Dedry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za tipy, to se vždy hodí a já ráda zkouším na úklid nové věci :-).

      Vymazat
  5. Anonymní29/10/16

    Jiz rok pouzivam zehlici system Miele a uz bych klasickou zehlicku nechtela, je to parni system, je to Miele, takze cena je vysoka, ale bez komentaru nejlepsi vec na zehleni! Urcite stoji za povsimnuti. Clanek byl pro me prinosny, zrovna potrebuji udelat nakup uklidovek, tak vyzkousim tve tipy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda to blíže prozkoumám :-), moc děkuji za tip!

      Vymazat
  6. super video, dik za tipy. ja krom jiňeho mam rada docela dost vyrobku z rad: w5,denkmint :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, moc děkuji a W5 už mám na nákupním seznamu, protože mi o W5 napsalo spousta holek do komentářů, takže na tom rozhodně něco bude! :-)

      Vymazat
  7. Anonymní2/11/16

    Ahoj,nedávno jsem objevila tento hadřík.Jsem nadšená,opravdu funguje a bez chemie. Oli.
    www.nanoclean.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní2/11/16

    Super video, od Tebe mě baví úplně každé :)
    http://blinddatebylucie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Ja doporucuji z DM cistic na trouby. Je tak skvely, ze nam vycisti dokonce i krb od sazi. A stojipres ticet korun. A dokonce cokoli pripalim v hrnci (minule jablka na pyre) tak to tim jen postrikam, necham pusobit. Pak se to rozpusti jedna basen!

    Misa

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní4/12/16

    Ahoj, ja si ted kupovala toto prkno https://www.decodoma.cz/Zehlici-prkno-PERFEKT-Brilanz.html a je opravdu prakticke a mohu doporucit ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hrozně moc děkuju, mám fakt radost!!! Hezký Advent <3

      Vymazat
  11. Ja jsem dlouho laborovala s prostredky na cisteni koupelny. Nakonec se mi osvedcily tyto https://eshop.dipro-koupelny.cz/cistici-prostredky/koupelnove-cistice-ravak/

    OdpovědětVymazat
  12. Valounek13/6/21

    Tenhle článek jsem měla číst před tím, než jsme přestavovali kuchyň. Bohužel jsem si vybrali sice pěkné, ale na úklid naprosto nepraktické obkladačky. Holt trendy jsou jedna věc a ta praktická stránka je věc druhá. No ale naštěstí jsem pak dostala od manžela k Vánocům parní čistič, tak s tím se ty obklady čistí poměrně dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Za mě je super značka lavon. Objevila jsem ji zhruba dva roky zpátky přes kamarádku, když jsem sháněla dezinfekce. Která samozřejmě nikde nebyla a když byla, tak ty ceny byly úplně nesmysl. A jí zrovna přišel balík plný dezinfekce za normální cenu a ještě měli na skladě. Tak jsem objednala taky. :) A od té doby ve mě teda mají věrného zákazníka. ;-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.