Pages

6. 10. 2016

PODZIMNÍ NOVINKY Z DROGÉRIE - ÚLOVKY A ÚLETY - VIDEO


Po dlouhé době se v drogérii objevily novinky, které mají téměř high end kvalitu a jsem z nich opravdu nadšená! Proto jsem se rozhodla natočit video, ve kterém vše shrnu :-). Mluvím o značkách Essence a Trend It Up, která se prodává v DM drogériích a dříve byla již k sehnání v Německu. Některé Trend It Up produkty používám momentálně každý den a věřím, že sbírku ještě rozšířím o pár drobností.

Zaujalo vás něco z novinek nebo už jste si něco pořídili?? 



7 komentářů:

  1. Děkuji za pekne shrnutí :-) značka Trend it up me tedy hodně překvapila a moc me zaujaly produkty na oboči, bronzer a rozjasnovac. Něco si urcite pořídim.
    Jako vždy ti to moc sluší :-)
    Pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Terez, rozjasňovač i pudr na obočí teď používám každý den a jsem z nich nadšená. Některé produkty se povedly méně, ale celkově se mi Trend It Up jeví jako obrovský posun k lepšímu, co do dostupnosti špičkových produktů za příjemnou cenu :-)

      Vymazat
    2. Anonymní6/10/16

      Mam lak na nehty v bordó barvicce a je uzasnej! A dle Tve recenze dokupim asi i bronzer ;-)
      Dekuji za fajn video
      Terka

      Vymazat
  2. Anonymní6/10/16

    Tak tohle video od tebe je super, protože když řekneš že ten produkt z drogerie je fakt dobrý, určitě je super. V pátek se DM těš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Také se přidávám k pochvalám za skvělé video a myslím, že když máš srovnání s high end, pak určitě chválené drogerkové produkty budou stát za to. Na Trend it up jsem moc zvědavá, zaujaly mě hlavně stíny a laky na nehty. Moc jsem chtěla tu bázi pod rtěnku, ale pokud říkáš že na ní rtěnka spíše nedrží, budu ti věřit a holt škudlit na MAC :-) Co se bází pod rtěnku týče - tekuté matné rtěnky jsou teď hodně v kurzu, ale rty vysušují, nechtěla bys na toto téma udělat článek? Myslím ve smyslu, jak dostat rty do kondice, oblíbené balzámy, srovnání primerů pod rtěnku, vzhled/ výdrž/ kondice rtů s matnou rtěnkou bez primeru X s ním apod. - jen takový nápad, moc by mě to zajímalo :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.