Pages

19. 10. 2016

TOP BEAUTY UDÁLOST ROKU - VÁNOČNÍ TISKOVÁ KONFERENCE SEPHORA


V Sephoře nakupuji přes 10 let. Když jsem začínala s blogem, můj top "beauty blogger sen" byla spolupráce právě s tímto kosmetickým impériem. A i když jsem s tím nepočítala, můj sen se splnil! :-) Mezi mé absolutně NEJ blogerské zážitky patří dvakrát ročně účast na tiskové konferenci Sephora, kde se prezentují novinky, ať již Sephora brandu, tak exkluzivních značek, které tvoří významnou část portfolia a všichni beauty nadšenci je beze vší pochybnosti znají :-). O jarní tiskové konferenci jsem psala ZDE KLIK.

Vánoční tisková konference pro novinářky a blogerky proběhla v říjnu v luxusních prostorách Kaiserštejnského paláce na Malé Straně. Noc před konferencí už jsem nemohla pořádně spát, tak moc jsem se těšila. Nejen na novinky, ale také na všechny blogerky a milé slečny a paní ze Sephory :o)))).... #jakomalá



Snažila jsem se pro vás co nejvíce nafotit a také jsem si pročetla všechny tiskové zprávy, abych alespoň rámcově zjistila a informovala, v jakých cenových relacích se budou novinky pohybovat, protože vím, že vás to bude určitě zajímat :-). Všechny novinky by se měly objevit v průběhu října a listopadu. Přesnější info bohužel nemám. Taky se omlouvám trošku za kvalitu fotek. Ač jsem se hodně snažila, béžové tapety, parkety a kombinace žlutého světla s denním, je krajně nepříznivá konstelace pro focení čehokoliv. Ale pojďme se podívat, co na nás v malostranském paláci čekalo :-)...


Prostory byly naprosto úžasně vyladěné a do posledního detailu propracované. Už u vchodu se objevily nádherné dekorace, ze kterých jsme byly opravdu paf...




Nejprve se podíváme na exkluzivní značku Sephora, protože ji mám osobně nesmírně ráda a po loňské vánoční limitce jsem nezřízeně doufala, že se objeví stejná vůně (kdo mne sleduje déle, viděl produkty v mnoha videích a ví, že jsem naprosto milovala vůni limitky). Bohužel vůně letošní limitky je té loňské jen "podobná". Stala se jí vůně bavlníkového květu ze standardní kolekce. Co se oproti loňsku ještě více vylepšilo, je design produktů, který je velmi elegantní a sofistikovaný. Barevné spektrum limitky tvoří růžovo-béžová kombinace, což je moje srdcovka :-)


Začnu od toho, co vás bude zajímat asi hodně, jak vás znám :)))) a tím je Adventní kalendář na fotu níže. Prodávat se bude za 1190,- Kč. Jeho retro design je naprosto dokonalý!


Jak vidíte, obaly tělové limitky jsou prostě dokonalé :-). Ceny začínají od 110,- Kč, například za krém na ruce, či koupelové konfety. Pěna do koupele je za 220,- Kč.



Novinkou v sortimentu jsou tzv. koupelové "infuze", nebo-li koncentrovaný koupelový výtažek v jednorázovém balení. Můžete koupit i dárkové sady. Moc se mi tento nápad líbí!


Absolutní rozkošnost jsou podle mne koupelové kačenky. Ideální dárek pro ženu od 3-90 let :-)!


Ani dekorativní kosmetika a štětce značky Sephora nezůstavají pozadu. Ve vánoční limitce můžete koupit cestovní sadu a sadu oboustranných štětců, ceny se pohybují 450 - 490,- Kč. Osobně štětce Sephora řadím mezi své nejoblíbenější, protože i po letech používání a praní, stále vypadají jako nové! 



Dárková balení na zakoupené produkty mají elegantní, chic-retro design. Zajímavou kapitolou jsou v každém případě paletky! Kvalita pudrových produktů Sephora šla závratně nahoru a zcela určitě některé paletky mohou konkurovat svou kvalitou dražším high end brandům. Osobně se mi nejvíce líbil tento "trojúhelník"... :-) Ceny paletek se orientačně pohybují od 150,-  - 1190,- Kč za megapaletky.




Jak víte, miluju plátýnkové masky Sephora. Proto mne velice zaujala dárková skládací "harmonika", kde obdarovaný najde výběr top masek pro různé partie. Osobně bych nad takovým dárkem zajásala :-).


Podíváme se na zoubek Benefitu. Mám neskutečnou radost, že se mi do rukou dostal Adventní kalendář #jupí :-), který dokonce hraje!! Už ho mám doma a rozhodně plánuji ho každý den otevírat na Instastories :-). Bude se prodávat za krásných 1450,- Kč  a obsahuje miniaturky top bestsellerů. Osobně mám obecně u všech produktů dekorativky nejraději cestovní balení, protože kdo by se chtěl přes den v kabelce vláčet s produkty v plné velikosti. 



Mezi novinky Benefitu patří i sérum na regeneraci očního okolí, se slibně znějícím názvem :o)))  Firm It Up (1090,- Kč). Za povšimnutí rozhodně stojí kouzelné retro dárkové sady Benefit (ceny 1150 - 1450,- Kč). V sadách je povětšinou produkt zdarma, což je super.


Řadíte-li se mezi sběratele a nadšené příznivce benefitích tvářenek jako já :-), můžete se těšit v lednu na nový přírůstek, s názvem Galifornia. Troufám si říct, že takový odstín tu ještě nebyl! Na první pohled oranžová se mění do nádherně zdravé růžové. Věřím, že takový odstín se nám všem bude v lednu náramně hodit :o)))!



Značka MUFE přichází s naprosto skvostně vypadajícím rozjasňovačem. Odstíny duhové a narůžovělé mi dokonale vyhovují, a tak se nemůžu dočkat. V prodeji budou 2 odstíny, za cenu 1190,- Kč. Nad tímto rozjasňovačem se rozplývaly naprosto všechny blogerky, bez výjimky! #musthave


Jako skalní fanoušek značky Urban Decay jsem nemohla dospat kvůli nové paletce Ultimate Basics a věřím, že hodně z vás už ji má možná doma :-).... Pokud ještě ne, tak určitě neváhejte, jsou  to nádherné a neobvyklé odstíny ve skvělé kvalitě!




Doma mám již vánoční sadu krémů na ruce od korejské značky TONYMOLY. Krémy fantasticky voní po vánočním cukroví, višních a mandlích (350,- Kč). Takový dárek jistě potěší úplně každého.


Dvě top osobnosti českého beauty světa se spojily, aby uchopily svatý grál, vánoční limitku Too Faced (nápověda, jedna ruka patří youtuberce Lou z GTL a druhá Rendy z blogu Ordinary Life... :-)... Paletky Grand Hotel Cafe a Chocolate Shop se budou prodávat za 1250,- a 1550,- Kč. Po loňském sběsilém shánění doporučuji koupit asap. Do ČR přijde velmi omezené množství kusů. Zkoušela jsem pigmentaci stínů a je z kategorie "nadpozemská"... .-)






Ve vánočním portfoliu TF jsou skvělé miniaturní dárečky a sady, ceny začínají od 300,- Kč. Takový dárek musí potěšit každého. Na obalu je i políčko pro vzkaz obdarovanému, což je totálně "kjůůůt".


NARS přichází s luxusní a sofistikovanou limitkou, která vznikla ve spolupráci s legendární Sarah Moon. V nabíce je nová tvářenka, tři ultra matné rtěnky a v neposlední řadě paletka tvářenek, rozjasňovače a rtěnky s názve True Story (1290,- Kč). Své NARS úlovky nezapomeňte sdílet na Instagramu s hastagem viz foto níže :-)


Sada tekutých rtěnek NARS Velvet Lip Glide patří k mým velkým favoritům. Rtěnky nemají matný finish, spíše saténový, ale upřímně po mánii matných rtěnek mi to připadá jako příjemná změna, rtěnky velice dobře drží a skvěle rty vyživují. Sadu Velvet Lip Glide koupíte za úžasných 1150,- Kč. Teoreticky by se sada dala rozdělit třeba mezi šest kamarádek, ale to už vám nechci radit :-D. Odstíny, jak již se stalo standardem NARS, jsou naprosto úchvatné, originální, chic a ženské.






Mým velikým koníčkem je skin care a exkluzivní brandy Sephora jako například Strivectine, Eisenberg či Rexaline jsou produkty špičkové kvality a má pleť je miluje :-).

Rexaline přináší nový, vysoce účinný krém na oční vrásky. Také noční masku. Produkty můžete koupit ve výhodné sadě za 1790,- Kč.



Noční sérum Strivectin Overnight peel už znáte ode mne z videí. Nyní přibyla i nová slupovací maska, která má mít ohromující vypínací účinky. Odstín i obal masky je metalicky stříbrná, což vypadá velmi futuristicky :-)



Novinka, která mne zaujala ze skin care asi nejvíce je Eisenberg proti-vráskový krém, který se prodává i ve variantě bez oleje! Tím se bleskově katapultoval na můj wishlist :o))). Anti-age krémy bez oleje, to je něco, co na trhu chronicky chybí! Cena 1990,- Kč a varianta na sušší typy pleti je za 2490,- Kč.



Mezi novinkami se objevila i nová řada značky Helena Rubinstein. Je založena na vysoké koncentraci vitamínu C. Na tu jsem se raději ani nepodívala, neboť na vitamín C mám kontaktní alergii, tudíž přípravky, které ho obsahují nemůžu používat....


Roztomilost, která neunikla mé pozornosti. Kultovní parní krém Steamcream :-). Bude k dostání za cenu necelých 500,-Kč. Věřím, že na sušší typy pleti je skvělý a obaly jsou nepřehlédnutelné!



Rozhodně jsem vám musela vyfotit maxi balení úžasného designu kouzelné vůně Miu Miu.
Ten obal se prostě povedl!


Značka Atelier Cologne se řadí mezi tzv. "niche" vůně. Což je přesně něco pro mne, protože se mi líbí vůně netypické, které nejsou úplně "mainstream". Vůně Atelier Cologne jsou založeny na citrusech ( a dalších složkách). Ceny jsou, jako u všech "niche" vůní, vyšší, okolo 4.000,- Kč. 


Svůj dnešní mega-post zakončím krásnými charitativními králíčky. Jejich cena je 290,- Kč a 100,- Kč z každého ušáka půjde na charitativní konto. Je hezké myslet o Vánocích na ty, kteří jsou v nouzi. Pominu-li fakt, že Sephora plyšáček je vážně roztomilý i stylový (a také měkkounký).


Snad se vám dnešní fotoreport líbil a dozvěděli jste se info, které jste hledali. Určitě mi dejte vědět v komentářích, co vás zaujalo, o co napíšete Ježíškovi, popř. jestli již něco z novinek máte doma :o)))


14 komentářů:

  1. Teda, to bylo vycerpavajici :-D Moc dekujeme! Myslim, ze ne jenom pro me je tento post dost inspirativni :-) uz se bojim, kolik zase utratim :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo :o)))) Mám radost, že se článek líbí. Z novinek mám také slušný wishlist :-D.

      Vymazat
  2. Musím uznat, že Sephora má letos opravdu nádhernou vánoční kolekci! Určitě se na něco podívám a možná pořídím někomu něco na Vánoce :) Adventní kalendář se také povedl, ale obávám se, že bude rychle vyprodaný. No a MUFE rozjasňovač? Ten vypadá naprosto božsky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MUFE rozjasňovač byl jedna z top věcí celé konference, je úchvatný a cena ještě relativně dostupná (jsou i o dost dražší a ne tak hezké). Také si myslím, že Adventní kalendář bude rychle pryč.

      Vymazat
  3. Prostě nádhera, pěněženky zapláčou :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Prej top osobnosti české beauty sféry :)) Tos mě teda pobavila :)) Díky za připomenutí té krásy! Těším se, až to všechno vtrhne do prodejen :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle byl naprosto luxusní článeček :) a moje karta se už klepe strachy :(. Já bych snad potřebovala všechno. Moc mě zaujal krém od Eisenberg, myslím, že na mé koupelnové poličce by mu to velice seklo :) :).

    OdpovědětVymazat
  6. Králíček je super, určitě si jednoho vezmu, a taky adventní kalendář, jen se nemůžu rozhodnout mezi Sephora a Benefitem, obě dvě značky mám ráda ale kalendář chci jenom jeden (takhle, chci oba, ale dovolím si mít jen jeden:-)) Mimochodem doufám, že budou dostupný i na e-shopu. Děkuji za pěkné fotky a spoustu informací.

    OdpovědětVymazat
  7. Super reportáž, moc bych si přála adventní kalendář, jen nevím, jestli Benefit nebo Sephora, omrknu obsah.

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé shrnutí, já bych byla jako v ráji :)). A jsou to opravdu krásné novinky a kolekce, akorát já se tu kosmetiku ted snažím docela dost omezit a dopoužívat alespon většinu toho, co mám doma. Takže nové stíny, tvářenky, rozjasnovače či bronzery nepřipadají v úvahu :). Brala bych ale nějakou fajn rtěnku na každodenní nošení a nový pudr.

    OdpovědětVymazat
  9. Mě by zajímalo odkdy budou ty adventní kalendáře v prodeji.. Ten se mi fakt líbí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Hmm, asi vám neřekli, jestli Vánoční Too Faced limitky budou na eshopu, co..? :) Ten grand hotel vypadá skvěle a ta cena je taky parádní.. Jen to v Brně zase neseženu.. :(

    OdpovědětVymazat
  11. Pobezim pro Eisenberg :-) celkove mam s touto znackou dobre zkusenosti, pro mastnou plet muzu jeste doporucit Complex Anti Age, ma okamzity vypinaci efekt, je bez sulfatu a parabenu a hlavne nezhorsuje akne. Potom jeste maji vyborny krem na krk a dekolt, diky kteremu je po cca mesicnim pouzivani muj krk viditelne hladsi a pevnejsi :-) Proste Eisenberg je u nas dostu opomijeny, ale je to urcite znacka, ktera stoji za pozornost. Jinak moc hezky clanek, chvalim :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Novinky vypadají nádherně. Aspoň má zas Ježíšek pár tipů :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.