Pages

6. 11. 2016

OBLÍBENCI ŘÍJEN - VIDEO


Krásné nedělní odpoledne :-),

venkovní pošmourné počasí úplně neláká k procházkám, a tak doufám, že třeba někoho z vás potěší nové video. Hodně často se u všech videí ptáte na to, kolik co stojí a kde to koupit a také, co mám ve videu za rtěnku, líčení atd. U každého videa toto vše pro vás píšu do infoboxu pod videem. Pod obrazovkou videa je malý rádek "více informací" a na ten stačí kliknout a věřím, že najdete odpověď na vaše otázky :-).

Napište mi do komentářů, jestli se vám také v říjnu zbláznila pleť??? Mně ano :o)))


6 komentářů:

  1. N, že by se mi pleť přímo zbláznila, ale taky pociťuju malou změnu. Zvlášť okolo rtů mám takový svědivá suchá místa. Díky za tip na odličovací mléko, vyzkouším ho. A zaujal mě podle tvého popisu i ten lak na nehty.

    Simple living: Co jsem splnila z letního úkolníčku

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ajo, moc díky za video, opět skvělé! Mám podobný problém, pupinky by byly ještě v normě, ale pnutí kůže kvůli vysušení je des. Já to řeším jednou přidanou hydratační vrstvou v péči a termální vodou v práci na stole (tam mám taky Serozinc), v kabelce a samozřejmě doma😊 Díky za tip na Spirulinu, už dlouho chci zkusit něco z těch zelených zázraku, tak teď si mě přesvědčila😊

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný video, moc a moc ti děkuju! Hodně jsi mi totiž pomohla. Stále hledám přípravky na můj typ vlasů - tedy mastné u kořínků a suché u konečků. Neustále vymyslím nové varianty kondicionérů a šampónů, ale je jich málo, které stojí za to. Takže veliký dík! Jinak pleť mám taky mastnou a změna v říjnu u mě proběhla taková, že mám víc akné a mám sušší ruce a dlaně. Takže docela podobné. Snad se to brzo uklidní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní10/11/16

    Ahoj Ajo, si úžasná! ...Nevím jestli jsem slepá nebo blbá :-), možná obojí, ale já nevidím to...více informací..

    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Ájo, opět super video a pro mě (jako vždy) skvělý relax a abych nezapomněla děkuju taky za video o YC, aspoň teď vím, které vůně objednat a které za to až tak nestojí. Moje pleť na obličeji je i v zimě mastnější, pupínky se mi docela vyhýbají, ale asi to bude tím, že už jsem si přišla na to co mi vyhovuje a co ne. Co mě ale trápí s příchodem chladného počasí každoročně jsou vysušené ruce, takže mažu a mažu :-) Jinak bych ještě dodala ke kokosovému oleji, že je skvělý, ale pozor na ucpávání pórů. Kokosový olej totiž patří k olejům, které jsou na stupnici komedonicity vysoko.

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní12/11/16

    Ani ja nevidim "vice info". Nevim jestli to nebude tim, ze koukam pres mobil??

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.