Pages

4. 11. 2016

Yankee Candle MEGA Speciál - Co jsem vypálila za rok??! VIDEO

Krásný večer moji milí :-), často mi píšete o videa na téma Yankee Candle a zatímco jste psali, schovávala jsem po celý rok prakticky vše, co se u nás vypálilo, abych pro vás natočila velký speciál, kde zrecenzuji co nejvíce svící ve skle :-). Připojila jsem i pár tipů na to, jak se o svíce starat, doufám, že se Vám video bude líbit :-)!

Napište mi do komentářů, jaká je vaše nejoblíbenější vůně v tomto ročním období, jsem zvědavá, klidně pište i tipy na jiné značky, než YC, ráda se inspiruju :-).

Pěkný víkend! <3


8 komentářů:

  1. Já jsem si pořidila 16 podzimních vůní ve formě vosků a zrovna mi tu hoří vůně Honey Glow. Parfemace je moc pěkná a příjemná, ale cítím ji jen po příchodu do místnosti (20 m2), jinak ji bohužel vůbec neregistruji. Doufám, že ostatní vůně budou intenzivnější a těším se hlavně na Cinnamon Stick.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cinnamon Stick je mnooohem silnější, než Honey Glow. I na mne to bylo moc, že jsem při prvním pálení vosk zhasla :o)))

      Vymazat
  2. Terka6/11/16

    Ahoj Ajo, diky za video. I ja se na haul YC rada divam a inspiruji. Zrovna mam po nakupech. Takze ted palim ve skle Honey Glow. Mam tu jeste ve skle pripravenou Snow in love a letos poprve Angel's Wings. Dale jsem nakoupila par vosku do aromalampy, aktualne Cranberry Pear, pak mi tu ceka Vanilla Cupcake a vanocni Cranberry Ice, Sugared apple a Christmas memories :)
    Co se tyce jinych svici, mam vyzkousenou pouze Rituals... Voni hezky, ale neni prilis intenzivni. YC je moje srdcovka. Vypadaji nadherne, maji velkou skalu vuni, kazdy si vybere tu svou a navic, sklo se po vyhoreni da vyuzit na spoustu zpusobu :)
    Krasnou nedeli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář, já jsem zase v životě neměla žádnou svíci od Rituals, docela jsem se právě bála, že to nebude cítit, tak mám asi dobrou intuici :o))... Hezké vůně sis vybrala, ty jsou docela silné, kromě Snow in love, tak ve skle moc silná není, raději mám vosk, zrovna včera jsem ho pálila :-). Měj se krásně!

      Vymazat
  3. Voskům YC jsem nikdy nepřišla na chuť, vždycky měly všechny v pozadní takový stejný smrad. A to mě bohužel odradilo i od koupi svíček.

    Simple living: Co jsem splnila z letního úkolníčku

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, ďakujem za super video. Tiež som milovníkom sviečok a skúšam všetko možné, ale vždy sa vraciam k Yankee Candle, sú fakt najlepšie a ešte aj krásne vyzerajú 😊 Zaujímalo by ma, aké máš skúsenosti s voskami, lebo vždy o nich hovoríš aké sú intenzívne, ale ja mám pocit, že ich cítiť len na začiatku. Potom na tretie zapálenie už necítim žiadnu vôňu. Alebo ich zle používam? Budem vďačná ak mi napíšeš tvoju skúsenosť, alebo to, ako ich používaš a možno zistím, že to robím celý čas zle. Ďakujem za odpoveď 😊

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní23/11/16

    Ahoj, ďakujem za super video, som absolutne potešená, že natáčaš práva takéto videá, lebo zbožňujem sviečky a vždy sa vraciam práve k Yankee Candle. Zaujímalo by ma, ako používaš vosky, keď vždy spomínaš aké sú intenzívne, pretože ja ich po troch zapáleniach vôbec necítim, iba keď sa prikloním k lampe 😄 a vždy ma to zarazí že prečo mi to už nevonia. Alebo robím niečo zle a neviem o tom? ďakujem za odpoveď 😊 Niki

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, moc děkuji za videa YC, také jsem velký nadšenec. Je zvláštní, že mi nějaká vůně přímo smrdí a za pár týdnů se jí pro změnu nemůžu nabažit. Mám to teď s Icicles, ještě před pár dny jsem říkala, že tuhle nikdy a teď je doma cítit všude. Prostě jí miluju. Máš to také tak s některými vůněmi?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.