Pages

26. 11. 2016

ZIMNÍ SKIN CARE NEOSTRATA - když běžná kosmetika nestačí - GIVEAWAY


Neustále mi od vás chodí emaily, abych napsala nějaký souhrnný článek o kosmetice NeoStrata, kterou zde na blogu, už od jeho založení (i ve videích) zmiňuji velice často. Je to jediná značka, která dle mého názoru funguje opravdu zázračně, co se týká "oprav" a korekce pleti. Především ve smyslu jizviček po akné, zmírněnění skvrn po slunění či těhotenství, výrazné redukci vzhledu pórů, zmírnění tvorby akné (hlavně cyst), vyhlazení a prevenci vrásek a celkového zpevnění pleti, rysů obličeje, krku a dekoltu.  De facto řeší téměř většinu pleťových problémů a poškození. Seženete ji bez lékařského předpisu. Avšak doporučuji před prvním použitím alespoň konzultaci s kožním lékařem, mě doporučila poprvé NeoStratu lékařka po IPL ošetření, v roce 2009. Takže mám již 7 let zkušeností s touto úžasnou kosmetikou. 


NeoStratu v posledních několika letech pořizuji, kvůli cenám a jednoduchosti nákupu, online v eshopu Notino.cz, což jak asi víte, je bývalý eshop Parfums.cz. Osobně na Notinu kupuji i třeba spreje VS a další, u nás hůře dostupné značky. Za několik let jsem byla vždy spokojená s kvalitou i servisem, takže můžu doporučit. Proto když mne eshop NOTINO oslovil, zda bych pro vás chtěla udělat nějakou soutěž teď před Vánoci, byla jsem nadšená! Dnes je výherní cenou poukaz na nákup v hodnotě 1.000,- Kč. Vybrat si můžete samozřejmě nejen Neostratu, ale i cokoliv jiného. Pravidla GA na konci dnešního článku.. :-)

Rejuvenační a anti-ageing účinky NeoStraty nastávají díky tomu, že intenzivní exfoliací je pleť nucena rychleji se obnovovat a produkovat více kolagenu. Pokud se Neostrata začne používat předtím, než pleť výrazněji stárne, tj. před 30. rokem, zaručuju vám, že na první vrásky si počkáte ještě hodně dlouho :-).

Pro specifické potřeby jednotlivých typů pleti má NeoStrata několik produktových řad: 
Resurface (tmavě modrá) na normální a smíšenou pleť,
Restore (tyrkysově zelená) na suchou, citlivou, atopickou pleť i rosaceu,
Refine (světle modrá) na mastnou pleť a akné,
Targeted Treatment (jasně zelená) na speciální ošetření,
Skin Active (tmavě modrá) je řada omlazující,
Enlighten (žlutá) na rozjasnění pleti a pigmentové skvrny.

O NeoStratě už jsem psala v prvním článku o skin care a také ZDE , ZDE, ve videu Můj  boj s akné , ve videu o mé  skin care, v článku  podzimní péče o pleť, také v mnoha dalších videích, v produktech roku, spotřebováno, atd. Pokud by vás to zajímalo, zadejte do vyhledávacího pole zde na blogu "neostrata" a vygeneruje se vám nespočetně odkazů. 

Jediná nevýhoda a zároveň obrovské riziko spočívá v tom, že pleť se díky intenzivní exfoliaci stává enormně citlivou na sluneční záření a hrozí velmi vysoké riziko narušení rovnoměrné pigmentace a vzniku pigmentových skvrn. Což  NeoStratu činí prakticky nepouživatelnou v slunečně aktivní sezóně ( cca tj. duben - říjen).

Značku NeoStrata vyvinuli dva špičkoví dermatologové, Dr. Yun a Dr. Van Scott. Fenomenální účinnost spočívá v neustálé inovaci a unikátní synergii, která vzniká díky složkám AHA (alfa hydroxy kyselin), PHA (poly hydroxy kyselin), PHA (bionické kyseliny) a acet-aminocukrů. Tyto složky se objevují i u jiných značek, zkoušela jsem vše možné, ale efekt má NeoStrata naprosto nejlepší a proto se k ní neustále vracím už 7 let.
Ve dnešním článku vám chci představit, jaké produkty používám neustále dokola, opakovaně. Nutno říct, že jsem vyzkoušela, troufám si říct, většinu produktů ze vzorků. Můj výběr bude myslím vyhovovat vám, kdo máte pleť mastnější nebo smíšenou, ale některé produkty, které používám, se rozhodně i velmi hodí na pleť suchou a to zejména Restore řada, která je určena na zklidnění pleti po chemickém peelingu a je velice šetrná, výživná a obnovující. S touto řadu rovnou začnu :-).

Bionic Face Serum je nažloutlé, tekuté, mírně gelové a vysoce hydratační sérum. Obsahuje Poly Hydroxy kyseliny,  glukonolakton a bionické kyseliny, výrazně zklidňuje pleť, redukuje začervenání a působí proti vráskám. Toto sérum miluju, protože skvěle doplňuje můj nejoblíbenější Face Cream Plus (který je z řady s nejvyšší koncentrací kyselin). Sérum používám nyní ráno i večer po čištění, jako podklad pod krém na obličej, krk i dekolt.

Bionic Face Cream, z řady Restore je můj, pro dny suché pleti,  absolutně nejoblíbenější noční krém. Ale můžete ho klidně použít i na den, pokud máte spíše sušší pleti. Tento krém miluju pro jeho jedinečnou konzistenci. Při vytlačení z tuby je jakoby tuhý, ale na pleti taje (trošku jako když nahřejete ztuhlé sádlo nebo máslo z ledničky), rozpustí se do konzistence vysoce hydratačního gel-oleje. Neznám příjemnější krém na noc! 


Můj absolutně největší favorit celé péče je  NeoStrata je Face Cream Plus. Krém je také hutnější a okamžitě se vstřebá, jeho konzistence není tak "vosková" nebo jak to mám nazvat :-), když ho vytlačíte z tuby. Obsahuje 15% kyseliny glykolové, ale přestože mám dost citlivou pleť, vůbec mne nedráždí. Tento krém je určen na póry a vrásky, dělá absolutně hedvábnou a sjednocenou pleť. Moje kožní lékařka mi potvrdila, že pokud krém používáte opravdu denně, jeho účinky jsou po 2 měcích srovnatelné s efektem chemického peelingu středního stupně. Měla jsem z řady Resurface i silnější, tj. 20% krém, ale fakt nebyl zdaleka tak účinný jako Face Cream Plus a nechápu to!



Další obrovský favorit  je speciální krém na krk a dekolt Triple Firming Neck Cream . Jednoznačně nejúčinnější krém na krku a dekolt, jaký jsem kdy měla. Nově je zařazen do řady Skin Active ( a má modrý obal). Krk a dekolt bývají často  opomíjená místa, což je veliká škoda. Kůže na krku a v dekoltu je jiná, než na obličeji a tento krém je navržen speciálně pro potřeby těchto partií. Musím se přiznat, že trošku totoho krému používám i na hřbety rukou (na noc). Výsledky uvidíte a ucítíte už od prvních aplikacích. 


Poslední můj mnohaletý a neustále zmiňovaný produkt je  Ultra Smoothing Lotion.  
Je ideální pro mastnou pleť a také pro aknózní pokožku na těle. Obsahuje 8% kyseliny glykolové a 2% kyseliny citrónové. Ta fantasticky působí na redukci rozšířených pórů. Tento produkt je jediný, který se odvážím používat občas i v létě na noc, zvláště, když se vrátím třeba od moře a pokožka se doslova dusí odumřelou vrstvou buněk. Je svělé jako prevence vzniku retenčního akné a cyst. Ultrasmoothing Lotion je zároveň i velmi "ekonomická" varianta, protože za cca 950,- Kč máte 200ml přípravku na obličej (přestože se může použít i na tělo).


Nakonec musím říct, že jediné, co mi z produktů NeoStrata nevyhovuje, jsou oční krémy. Měla jsem jich několik a nevyhovaly mi. Pro moji pleť jsou málo hydratační a výživné, bohužel. Na mém wishlistu najdete i další přípravky NeoStrata, výhledově mne hodně láká řada SkinActive a také treatment na nehty. Co by mohlo přibýt, dle mého názoru, je krém speciálně určený na ruce.

Ještě upozornění, NeoStratu nepoužívejte, když budete v zimě na horách. I v zimním období používejte na den krém s vysokým SPF. Osobně podle potřeb pleti NeoStratu kombinuji i s tradiční kosmetikou, hydratačními krémy a aroma-oleji.

A teď už k dnešní Giveaway :-). 

1) do komentáře napište, v jakém eshopu Neostratu nakupuji a jak se jmenoval dříve a co byste rádi vyzkoušeli anebo doporučili jako vámi oblíbený NeoStrata produkt.  Uveďte váš email.
2) soutěž je pouze pro čtenáře, registrované přes GFC (google friend connect), tj. v poli mého blogu "pravidelní čtenáři" kliknete na tlačítko "+". Pod tímto profilem napíšete komentář.  Pokud se objeví komentář jako "anonymní" nebude počítán jako platný a kvůli sčítání soutěžních komentářů bude smazán.
3) soutěžit můžete až do úterý 29.11. do 22.h, pak vylosuji vítěze na random.org a vyhlásím zde na blogu

Snad se vám dnešní speciální post i soutěž líbí, přeji vám všem nádherný a klidný Advent 2016! <3 <3 <3



50 komentářů:

  1. Ahoj Ájo, Neostratu nakupuješ v eshopu Notino.cz (dříve Parfums.cz). Od Neostraty jsem dříve používala Problem dry skin cream, s ním jsem byla spokojená, ale po tom, co zvedli cenu z 350 na 650, jsem si našla náhradu, přeci jen spotřeba na tělo byla velká.
    Email: paeonia.cr(zavináč)centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Super soutěž, takhle před Vánocemi se to hodí. :) Značku NeoStrata jsi nakupovala na Parfums.cz a nový název eshopu je Notino.cz. Zaujal mě produkt Ultra Smoothing Lotion, jelikož mám mastnou pleť a rozšířené póry, takže by to pro ni mohlo být fajn a určitě bych to ráda vyzkoušela.
    GFC: Klára Svojanovská, e-mail: Klarka.Svojanovska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za krásnou předvánoční soutěž..:-) . Kosmetiku NeoStrata nakupuješ na eshopu Notino.cz, který se dříve jmenoval Parfums.cz. Ráda bych vyzkoušela řadu SkinActiv, hodně mne zaujal krém na krk a dekolt Triple Firming Neck Cream.
    email. radegastka13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Neostratu nakupuješ na notino.cz, dříve se eshop jmenovat parfums.cz. Se značkou zkušenost nemám ale zaujal mě NeoStrata Refine - pleťový gel pro problematickou pleť:)
    GFC: ZdeňkaM
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezká GA. Eshop se nyní jmenuje Notino dřívější Parfums. Kosmetiku NeoStrata vůbbec neznám, takže ráda vyzkouším cokoliv ( až na oční stíny ;-)).
    Barthova.m@email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Áji, děkuji za super článek.Kosmetiku Neostrata kupuješ na Notino.cz, dříve se eshop jmenoval Parfums.cz. Kosmetiku Neostrata používám a mám moc ráda Face Cream plus.
    Dále bych ráda vyzkoušela Ultra Smoothing Lotion a nebo jakýkoliv jiný výrobek z řady Resurface.
    janavavrova@centrum.cz
    Mějte se s Nikčou krásně a užívejte si předvánoční čas.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj. Kupujes na Notino.cz ( driv Parfums.cz ) . Na noc pouzivam v zime Face cream plus ;-). Laka me Ultra Smoothing Lotion... ( Lalova.P@seznam.cz )

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, produkty od značky NeoStrata kupuješ na Notino.cz (dříve Parfums.cz). Mě nejvíce zaujal produkt Ultra Smoothing Lotion, ráda bych ho vyzkoušela. ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Gfc eva richterová
    Drive parfums ted se jmenuje notino
    Rada bych vyzkoušela SkinActiv
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní26/11/16

    Super soutěž,produkty kupuješ na notino.cz (parfums.cz).
    Ráda se zůčastním a ráda bych vyzkoušela řadu na akné a mastnou pleť Refine :) email - renata.lemonova0000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Na Neostratu jsem přišla díky Tobě a jsem za to hrozně ráda, mám sérum z řady Targeted a krém z řady Resurface - Cream plus a je to opravdu super :-) Nakupovala jsi na Notinu - dříve Parfums.cz
    lákalo by mě ještě to mléko :-)
    petrajarosova8@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj:-D značku NeoStrata kupuješ na notino.cz (dříve na parfums.cz) a mě nejvíce láká vyzkoušet Face Cream Plus.
    terezakuc.kuca@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Eshop byl dříve parfums.cz, teď je to notino. Na tvé doporučení bych ráda vyzkoušela právě Face cream plus.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Příjemná soutěž :)
    Produkty kupuješ na eshopu Notino.cz (dříve Parfums.cz)
    Ráda bych vyzkoušela něco z řady na mastnou a aknózní pleť..
    janca.holikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkná soutěž.
    Kupovala jsi na notino.cz - dříve parfums.cz.
    Nejvíce se mi zamlouvá Bionic Face Cream , který bych moc ráda vyzkoušela.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. 1. Nakupuješ na notino.cz, dříve parfums
    2. Asi bych zkusila Ultra smoothing lotion
    Evusak1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Krásný večer Ájo, skvělý článek ostatně jako vždy. ;) NeoStratu nakupuješ na Notino.cz (dříve Parfums.cz)
    V článku mě zaujal Face Cream Plus, bude potřeba si jej zakoupit. 🙊
    Email: nela.segarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, Neostratu kupuješ na Notion.cz, což je bývalé parfums.cz. Hrozně moc bych chtěla vyzkoušet Face cream plus, protože ho tak hrozně moc chvális:-) A tímhle článkem si mě naladila i na Triple firming neck cream. Barbora.starynec@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Hezký den Aji, kosmetiku NeoStrata nakupuješ v eshopu Notino.cz (bývalý eshop Parfums.cz). Děkuji za super článek, taky bojuji s nedokonalostmi pleti a jizvami po akné. Nikdy jsem o těchto produktech neslyšela, nejvíce mě zaujal krém Face Cream Plus, pro citlivou pleť.
    vercadvorska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj,
    eshop se jmenuje Notino.cz a dříve to bylo parfums.cz. Sleduji tě jako Hanka Blažková a můj email je hanicka.cica@seznam.cz. Asi bych nejraději vyzkoušela řadu Restore pro citlivou pleť.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Super clanek! ;-) A dekujeme za krasnou soutez. Produkty Neostrata kupujes na www.notino.cz drive se shop jmenoval www.parfums.cz ;-) Nejvice by me asi Face Cream Plus :-) a to kvuli porum.
    klara.klara3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní27/11/16

    Neostrata výrobky kupujete na notino.cz, čo bol skôr parfums :))
    ešte som nič nevyskúšala, ale veľmi by sa mi hodil Triple Firming Neck Cream

    17monika6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Andrejko,
    Neostratu nakupuješ na Notino.cz( dříve Parfums.cz)
    Já tuto značku nikdy neměla, co mě jenvíce zaujalo a chtěla bych vyzkoušet je NeoStrata Face Cream Plus.
    Ajo, zajímá mě, Neostratu používáš tedy celé zimní období nebo si dáváš pauzičku? Jestli je lze dlouhodobě používat?( samozřejmě ne přes léto)
    Jarmila.80@seznam.cz
    Jinak přeji krásnou první adventní neděli..;-)

    OdpovědětVymazat
  24. Přes GFC sleduji jako Klára Odehnalová.
    Produkty kupuješ na notinu, dříve se jmenovalo parfums. Žádný z produktů jsem neměla možnost vyzkoušet, ale nejvíce mě zaujal asi Bionic Face Cream, protože mám neskutečně suchou pleť a už ani nevěřím tomu, že bych našla nějaký produkt, který by mi pomohl.
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj :)
    Musím tedy uznat že tohle je doslova bomba soutěž, takže je jasné, že i já se prostě musím zapojit a zkusit štěstí :P Rovnou tedy začnu odpovídat na dané otázky.
    1) dané věci od této značky nakupuješ na Notino.cz který se přejmenoval z dřívějšího názvu a to Parfums.cz (který se mi tedy líbil více, ale to je jedno)
    2) ráda bych vyzkoušela produkt z řady Restore Bionic Face cream, jelikož žádný noční krém nemám a dle tvé recenze je tento nejlepší asi se všech. A ostatním bych obdarovala maminku :)
    moravcova.anetka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, Aji.. produkty kupuješ na stránce Notino.cz, dříve se stránka jemovala Parfums.cz
    Vyzkoušela bych řadu Refine na mastnou pleť.
    Email- Onderkova.Bara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Nakupuješ na Notino.cz, dříve Parfums.cz. Ačkoliv mám pleť různou, ale většinou nromální až mastnou, často sem tam pupínek, nejvíc mě láká ten noční krém Bionic Face Cream. Chtěla bych na noc něco výživnějšího a z toho, co doma mám, mi nic úplně nevyhovuje. Mail 6naire@seznam.cz. I Tobě krásný Advent, já upřímně úplně zapomněla, že už začíná, ale díky Tobě si dnešek užiju víc a už zapaluji aspoň svíčku na nočním stolku :)

    OdpovědětVymazat
  28. gfc-Jana Svobodová
    janulka.9@seznam.cz
    Ahoj Ájo, nakupuješ tuto značku na Notino.cz,dříve Parfums.cz.Moc ráda bych vyzkoušela něco na smíšenou až mastnou aknozní pleť,protože mám teď pokožku velmi špatnou (změna prostředí,jiná voda,stres...).Přeji krásnou první adventní neděli.:)

    OdpovědětVymazat
  29. Jedná se o nákupní portál Notino.cz, přejmenovaný z Parfums.cz, mým už několikaletým problémem je začervenání, rozšířené žilky a červené skvrnky po akné, takže bych ráda vyzkoušela sérum Bionic face serum, třeba by pomohlo...petab2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Sleduji přes GFC pod tímhle profilem
    littlegem@seznam.cz
    Neostratu nakupuješ na Notino.cz, dřív Parfums.cz... Ještě jsem od nich nic nezkoušela, ale podle tvého popisu mě zaujala ta Ultra Smoothing Lotion, protože na cystické akné občas trpím.

    OdpovědětVymazat
  31. Nádherná soutěž :) Moc ráda se zúčastním :) Nakupuješ aktuálně na Notino.cz :) Ovšem předtím se eshop jmenoval Parfums.cz :) Musím přiznat, že mě zaujala ta řada, která se zaměřuje na mastnou pleť a akné, protože v tomto směru ráda zkouším nové věci, protože jsem nenašla ještě nějaký, co by mi s pletí udělalo zázraky :) Líbí se mi řada, která poskytuje omlazení pleti, přemýšlím, že jej pořídím mamince :)

    Sleduji tě přes FB i GFC jako Michaela Machalíková

    Můj email: misa.machalikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Ajo, kosmetiku NeoStrata kupujes na Notino.cz, drive pod jmenem Parfums.cz
    Kosmetiku NeoStrata jsem jeste nikdy nezkousela. Přiznám se, ze jsem netušila, ze ji prodává Parfums, tedy ted uz Notino, takze děkuji za výborný tip.
    Zaujalo me sérum Bionic face sérum, určitě se na nej podívám.
    Jinak sleduji te uz x let přes GFC jako Lucie Pitis.
    Lucie.pitis@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, Neostratu nakupuješ v eshopu Notino.cz, dříve Parfums.cz. Ráda bych vyzkoušela tebou zmiňovaný Ultra smooting lotion, vypadá úžasně a mé pleti by mohl pomoct. Také přeji krásný advent.
    t.zilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Zdravím Ájo! Neostratu nakupuješ na Notino.cz (dříve Parfums.cz). Mě nejvíc zaujaly produkty, které mají zmírnit rozšířené póry. Ty určitě plánuji vyzkoušet - nejvíc asi Ultrasmoothing Lotion.
    deenov@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Ájo, Neostratu kupuješ na Notino.cz , což byl puvodně e-shop Parfums.cz, Neostratu jsem nezkoušela , ale zaujala mě řada Restore :-)
    terezkaaa.h@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. ahoj, neostratu kupuješ na notino.cz což bylo dříve parfums.cz Osobně zatím tuto kosmetiku neznám, ale opravdu bych chtěla vyzkoušet něco, co doporučuješ, že konečně funguje! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahojky:) Neostratu nakupuješ na eshopu Notino.cz bývalý parfums.cz
    Chtěla bych vyzkoušet řadu na akné, kterým po vysazení HA velmi trpím a už nevím co s tím:(

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Ájo :)
    Neostratu jsi dříve nakupovala na parfums.cz, nyní na Notino.cz. Ráda bych vyzkoušela především Ultra Smoothing Lotion, neboť trpím rozšířenými póry a bohužel mám stále aknózní pleť.
    Hezký večer, petrahulcikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. ahoj, wau, úžasná súťaž. Tú kozmetiku zatiaľ nepoznám.
    Nakupuješ ju cez Notino.cz (predtým Parfums.cz)
    katka65@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, super souhrnný článek, ten tu o této značce chyběl! Nejvíce mě zaujal ten krém s 15% kys. glykolovou... a parfums.cz se přejmenovalo na notino.cz. ;) k.trnovska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Anonymní28/11/16

    Ahoj Ájo, moc díky za článek. Tuto kosmetiku jsem nikdy nezkoušela a osobně mě láká Ultra Smoothing Lotion, protože se svými póry jsem už hodně dlouho ve válce :-) Kosmetiku NeoStrata nakupuješ na Notino.cz, jehož původní název byl Parfums.cz. zuzimay@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  43. Hezký den Ajo.
    Neostratu jsi dříve kupovala na Parfums.cz a nyní je to Notino.cz.
    Nejvíce mě zaujalo to sérum,protože moje pleť už není z nejmladších.
    marcela.lisecko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Neostratu kupuješ na Notino.cz
    Neostratu jsem ještě nezkoušela, ale chtěla bych vyzkouše řadu na akné.

    OdpovědětVymazat
  45. Nejraději nakupuješ neostratu na notino.cz, dřívější parfums.cz a já bych ráda vyzzkoušela krém na dekolt, protože si myslím, že tato část těla si zaslouží větší péči :) Děkujeme za soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  46. Ajo,kosmetiku kupuješ na Notino.cz, dříve Parfums.cz, chtěla bych vyzkoušet skoro vsechno, ale nejvíc mně zaujal Ultra Smoothing Lotion. Mám problémovou smíšenou až mastnou pleť.. Ja budu s pupínky bojovat snad i v důchodu :). Moc ráda čtu tvůj blog, už mám za sebou i pěknou řádku nákupů na tvoje doporučení a musím říct, že zatím to vždy byla trefa do černého, asi máme podobný typ pleti.. Až na to, že ja uz mám bohužel par vrásek. Tvoje čtenářka spolujmenovkyně Andrea Slejskova.a@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. jej, já si ani nevšimla, že se parfums přejmenovalo :-D Odpověď na otázku tedy je: Neostratu nyní nakupujete na Notino.cz, dříve to bylo Parfums.cz
    Nejvíce mne zaujal NeoStrata Restore regenerační krém s hydratačním účinkem, škoda těch očních krémů, osobně s touhle značkou zkušenosti nemám.
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. ahoj :-) kupuješ na notino.cz což je dřívější parfums.cz, od neostraty bych asi nejradši vyzkoušela bionic face serum...a taky ten neck cream, nejde prostě vybrat jen jeden produkt
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj ajo :)
    Neostrat kupujes na notino.cz dřívější parfums.cz. ja bych si přála ultra smoothing lotion kvůli me mastné pleti.

    Petra.neubauerovaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Produkty značky NeoStrata jste nakupovala na Parfums.cz nyní Notino.cz., od této značky jsem zatím nic nezkoušela a nejvíc mě zaujal NeoStrata je Face Cream Plus. stepanka.konvalinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.