Pages

3. 2. 2017

VALENTÝN A NOVINKY V LUSH + kam zmizel můj peeling na rty????!!!!


Dnes mi došlo, že už minimálně pět týdnů v kuse mrzne (možná i déle) a sama na sobě pozoruji, jak mne tohle počasí vyčerpává. Je pravdou, že bílou zimu jsme si všichni asi přáli, i když tedy mohla přijít už na Vánoce a třeba o trošku dříve skončit :-))). V každém případě mne pohled na zasněženou krajinu uklidňuje a inspiruje. 


Věc druhá je mít dostatek energie na fungování v běžném životě :-)))). Jedna z metod, která mi v tomto nečase neskutečně pomáhá, jsou svíčky a především napuštěná vana, ideálně s nějakou vonnou anebo ještě lépe, hezky zbarvenou koupelí. 

Jak víte, už delší dobu trvá moje spolupráce s Lush a díky pravidelným akcím v obchůdku v Palladiu si tam už připadám skoro jako doma :-)... Navíc, asi jsem byla v minulém životě pes, protože jedna z mála věcí, která mi jdou myslím docela fakt dobře, je identifikace vůní...

Líbí se mi moc, že Lush myslí na životní prostředí a neustále inovuje, přichází s novými nápady, postupy, technologiemi a vonnými kompozicemi.


Začnu s technologickou novinkou, která mne nadchla. Lush začal používat označení "SK", což neznamená Slovensko, ale označení "samo-konzervační". Jako příklad můžu uvést med. Respektive, cokoliv dáte do medu, zaručeně se nezkazí. Jako dcera včelaře s tím mám trošku zkušeností :o))). Na obalu také vidíte zeleně označené komponenty, což jsou látky, organicky se vyskytující v přírodě. Černě označené jsou složky, které vznikají další modifikací organický látek (snad to píšu srozumitelně..) ?!



A vrhám se na letošní valentýnskou kolekci, která je jední slovem úžasnáááá. Jako vždy, velmi inovativní!  V kolekci najdete balistiky, oleje a pěny do koupele, také masážítka, to vše v novém a originální designu. Zaujaly mne velmi i nové vonné koupele. Vše je promyšleno do posledního detailu, a to je to, co na Lush miluju! V dnešním článku najdete výběr toho, co mne z kolekce oslovilo nejvíce....



Moc se mi líbí nápad s dvěma srdíčky, do sebe vzájemně zapadajícími s názvem Two Hearts Beating As One :-). Tento koupelový olej můžete použít na dvě koupele nebo jak potřebujete :-)


Velkou senzací je srdíčkový balistik Cupid který vytváří při rozpouštění dechberoucí efekt andělských křídel....




Novinkou je pěna "beruška". Oříškem je červené barvivo, které nelze získat prakticky jiným způsobem, než karmínovou červení, která se vyrábí běžně z brouků. Lush vyvinul velmi temně oranžovou. Beruška Ladybird nádherně voní po pelargoniích a peprmintu (to je něco pro mne, samozřejmě!) .... Můžete ji použít klidně i na více koupelí, i když je trošku morbidní berušku "drtit" .... :o))))



Jako každý rok, největší hitem je pěnová koupel s levandulovou vůní a vzhledem jednorožčího rohu. Jednorožci jsou v kurzu a možná to bude i kvůli oblibě pěny Unicorn Horn...  


Jedna z věcí, která mne absolutně nadchla je porcovatelné, na váhu prodávané, mýdlo s názvem Love you, love you lots ... foto níže myslím nepotřebuje komentář :))))))


Dostáváme se k velmi zajímavému artiklu, kterým jsou masážítka. Kdybych měla vybrat jen jeden, jediný produkt, z valentýnské kolekce, bylo by to právě masážítko Love Spell, jehož vůně je přesně podle mé DNA. Kdyby se Love Spell prodávalo jako parfém, koupím snad rovnou 5 balení. Tu vůni vážně miluju! Kosatec, citrónová myrtha a šípkový sirup vás vynesou do ráje, aspoň to tvrdí v Lush :o))))....




Součástí kolekce jsou, jako každý rok, balzámy a peelingy na rty "The Kiss". Peeling na rty obsahuje srdíčka. Moje recenze tohoto produktu je taková, že u nás doma zmizel za dvě hodiny.... důvodem bylo to, že ho Nikča snědla :o))))). Nemohla odolat sladce žvýkačkové chuti. Tudíž na recenzi se musíte zeptat jí, já mohu hodnotit pouze prázdný obal :-D!






Je vážně velká škoda, že v ČR není více Lush prodejen. I když vy, kteří to máte do Prahy daleko, nepochybně výrazně ušetříte :o)))). Všechny produkty z valentýnské kolekce (a nejen ty, nýbrž kompletní sortiment) si můžete koupit v eshop Lush.
Jako každý rok i letos můžete produkty koupit v naprosto nádherných dárkových baleních.


Určitě mi napište do komentářů, co vás z valentýnské kolekce Lush 2017 zaujalo, respektive, pokud máte nějakého "all time" favorita, určitě mi napište tip, co zkusit :-)

29 komentářů:

  1. Anonymní4/2/17

    Ahoj, mě nejvíce zaujala bomba Rose bombshell. Článek je krásný. Pěkný den, přeje Kája.

    OdpovědětVymazat
  2. Kéž bychom my mimopražští ušetřili :D My nakupujeme na eshopu a když už se platí poštovné, tak se toho přece musí vzít hodně, ať se to vyplatí! :D Mě z Valentýnské edice nic nezaujalo, když jsem objednávala, sice jsem chvilku měla v košíku tu jednorožčí pěnu, ale radši jsem vsadila na jistotu :) Přece jen to objednávání je problém v tom, že vůně člověk střílí naslepo podle popisku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, podle popisku se vážně špatně vybírá... Jednorožec je bestseller, takže pokud máš ráda levanduli, tak je to myslím bez rizika :-). Děkuju za milý komentář! :-)

      Vymazat
  3. Anonymní4/2/17

    Lush naprosto zbožňuju, i když o trochu víc produkty v lahvičce nebo krabičce než ty do koupele. Všelijaké balistiky a pěny jsou skvostné, ale je mi vždycky hrozně líto, že stál ten výrobek třeba 150,- a za pár minut je fuč. A ačkoliv koupel je příjemná, tak je prostě zážitkem spíš pro oči než cokoliv jiného.

    Každopádně teď mám doma spoustu výrobků z vánoční kolekace, chytla jsem výprodej a to bylo jiné nakupováníčko :-) a je mi jedno, že na Santasaura se dostane tak v březnu :-).

    Mezi stálice, co kupuju určitě patří Big, Boom!, Mask of Magnaminty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji 🌷🌷🌷, také používám obvykle celé jaro vánoční kolekci Lush :o))))

      Vymazat
  4. Lush je pro mě oáza pohody a relaxace. Napuštěná , krásně vonící je má pohoda. Krásný den.

    OdpovědětVymazat
  5. Je to opravdu nádherná limitka. :) Já už vyzkoušela Unicorn Horn a Cupid a byla jsem z toho naprosto nadšená!
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  6. Ach, s velkou chutí jsem si tenhle článek přečetla a prohlížela si fotky! Jako milovník mýdel a věciček do koupele mě tento článek opravdu nadchl!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc jsi mě potěšila, děkuji 🌷🌷🌷🌷🌷

      Vymazat
  7. Ájo, úplně si mě navnadila. Musím si do lushe zajít a něco si tam koupit. Nejvíc mě zaujalo masažítko Love Spell takže si tam pro něho určitě zajdu a jinak to máš velmi krásně napsané❤��


    OdpovědětVymazat
  8. Lush mám strašně ráda, ale jelikož nebylím v Praze tak nakupuji přes e-shop. Vždy si vyberu něco podle intuice a zatím jsem nikdy nebyla nespokojená :) Tvůj blog je velmi zajímavý a má krásný desing. Jsem velmi začínající blogger a na blogu mám pouze jeden post. Prosím, udělej si čas a podívej se na můj blog. Budu velice šťastná :)

    OdpovědětVymazat
  9. Limitka je krásná, ostatně jako vždy, ale já jsem zatím s výrobky Lush neměla moc dobrou zkušenost, navíc, objednávat po internetu pár kousků + poštovné, to se moc nevyplatí, ale aspoň jsem se pokochala krásnými fotkami a barvičkami a věřím že v obchodě to musí být jako v cukrárně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, vybírat namátkově zrovna u vůní není ideální a pošta není zadarmo... tak třeba někdy :-)

      Vymazat
  10. Já ještě dopotřebovávám Santasauruse a je skvělý...také mám v zásobě dvě bomby 404 a na ty se také těším, ale nechávám je na výjimečnější přiležitosti:D zbytek nenávratně zmizel...ale Ty to asi chápeš?!?:DDDDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Santasaurus je geniální :-)!!! Naprosto chápu. Ale už se mi také stalo, že jsem si tak dlouho šetřila nákup, až přestal vonět a od té doby už nic doma "nesuším" :-D...

      Vymazat
  11. Proč nemůže být Lush i v Brně :O :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně na toto jsem se ptala :o)))), nikdo neví.....

      Vymazat
  12. Ahoj Ájo, z Lushe jsem nikdy nic neměla, do obchodu se nedostanu a na eshop jsem koukala kolikrát, ale já nevim co bych tam zkusila a nějak se líp rozhoduji podle čichu a tak, nejraději když si to můžu osahat a tak :) ale hezky jsi nás provedla v článku obchůdkem :) jako bych tam byla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím, také vybírám "čichem" :o))), moc děkuju za milý komentář 🌷🌷🌷

      Vymazat
  13. Mne sa najviac zapáčil Unicorn Horn, ale vždy je rýchlo vypredaný a tak som sa k nemu vôbec nedostala okrem toho je super aj Rose Bombshell, no tá je tiež vypredaná :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem netušila, že už je to vyprodané ... :o)))

      Vymazat
  14. Super článek. Strašně se mi líbí ty Unicorn Horn bomby do koupele. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Možná je i lepší, že blízko nemám Lush, protože by moje peněženka fakt brečela! :D
    ................................................................................................................................................................................
    Znám tě už moc dlouho a jsi mi hrozně milá a sympatická a hodňoučká (až je mi úplně blbý psát ti tohle, jak jsi miloučká! :D ) ! ♥ Mám tě moc ráda!!! ♥♥♥
    Mám také blog a je to něco, co miluju, a tak by mě nehorázně potěšilo, kdyby ses na můj blog podívala! Moc by mě zajímal tvůj názor!
    Uděláš mi tím největší radost na světě!
    Přeji ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů!
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.