Pages

13. 4. 2013

FASHION EVENT OF THE YEAR - JIMMY CHOO OPENS BOUTIQUE IN PRAGUE

 

 

Módní údálost roku 2013 v ČR - otevření butiku JIMMY CHOO :)

Také milujete Pařížskou ulici a její ojedinělou atmosféru :)? O něco méně "ojedinělá" je bohužel atmosféra v okamžiku, kdy se rozhodnete vstoupit do některého z butiků na české "Champs Elyseés" .... :o))). Většina butiků je tzv. "franšíza", tzn. majitel butiku má licenci na prodej některého luxusníhu brandu, ale bohužel, tím "světovost a luxus" končí a přístup k zákazníkovi zůstává,  ve vetšině obchodů na Pařížské, velmi "tuzemský" a s prominutím zavánějícím neochotou. Samozřejmě, občas se Vám poštěstí narazit na výjimku a pak se cítíte jako "vážený" zákazník, osobně jsem ale příliš takových příjemných zkušeností na této "adrese" nezískala...

Nyní, díky vstupu společnosti Jimmy Choo na náš trh, a to formou přímého zastoupení, máte možnost zažít opravdu jedinečný zážitek při návštěvě butiku, a to, aniž byste cokoliv "nakupovali"! Vše je výjimečné, luxusní a zároveň přívětivé, promyšlené do posledního detailu. Výběr lokality butiku je perfektní, jedná se o rohový dům, tzn. "značka" ideál :o))). Design interiéru je velmi minimalistický, moderní, s retro prvky. Barevným základem je béžová, která vytváří jemný, útulný a elegantní podklad, na kterém vyniknou kovové doplňky a třešinku na dortu tvoří naprosto fantastické, křištálové osvětlení, v moderním závěsovém designu. Doporučuji návštěvu butiku už jen kvůli tomuto nevídanému osvětlení!! :)

Další plusové body butik získává  jednoznačně díky báječnému, přátelskému a pohodu vytvářejícímu personálu, který pro pochopení významu  pojmů "úsměv na tváři" a "náš zákazník, náš pán", nemusí otevírat slovník cizích slov :o)))). Měla jsem to štěstí, že se mi při představení sortimentu a butiku věnovala přímo jeho manažerka, mladá a šarmantní dáma. Přestože má mnohaleté zkušenosti s "luxury brands", je mimořádně milá, skromná a empatická; přičemž její odborné znalosti, týkající se historie firmy, technologie výroby i materiálů, jsou ohromující! :)

Ale dost už bylo slov, pojďme se podívat na malou "exkurzi":

PRVNÍ PŘEKVAPENÍ NASTALO UŽ PŘI OTEVŘENÍ OBÁLKY... DESIGN POZVÁNKY MNE OPRAVDU OHROMIL, V POZITIVNÍM SLOVA SMYSLU... :)

V oficiální katalogu je, kromě dalších kontinentů,  seznam všech obchodů v Evropě a mne moc potěšilo, že Praha předběhla některé evropské metropole, jako je například Vídeň.... :)







Jak vidíte, obchod je impozantní už zvenku, ale to největší překvapení na zákazníky čeká uvnitř..... Fota interiéru vkládat nebudu, protože pochybuji, že by dostatečně a komplexně zachytily jedinečnost interiéru i celkovou atmosféru tohoto místa...







Přestože jsem jednoznačně "kabelkový maniak", v butiku Jimmy Choo mne překvapivě naprosto uchvátily boty!!!
A troufám si říct, že tato značka přináší na náš trh přesně to, co zde chybělo, luxusní a dokonale vypracovanou obuv na každodenní nošení,  chic a nadčasovou, která nestojí přibližně stejně jako "mírně ojeté auto" :o)))), jak to vidíme v některých ostatních obchodech v "sousedství" ... Nejen, že zde skvěle nakoupíte, ale jako bonus si zboží odnesete v exkluzivní taštičce, která už sama o sobě mi připadá jako umělecké dílo, posuďte sami:


Pudrové odstíny zbožňuji a kvalita stuhy a papíru je nepopsatelná! Taštičky například od Gucci či LV vypadají vedle této, náznakem, omlouvám se za "hrubost" :o)))),  jako "chudí příbuzní"...







Krásný detail uvnitř tašky mne opravdu dostal :o). Pojďme se podívat, co mne zaujalo v aktuální kolekci .. :o)

KATALOGY V SUPER-LUXUSNÍM PROVEDENÍ BUDU MÍT DOMA URČITĚ HOOODNĚ DLOUHO...




JEDNOZNAČNĚ DÁVÁM NA "WISH LIST" :)
JEDNODUCHÁ KLASIKA S MODERNÍMI PRVKY, V ULTRAMODERNÍ, TRENDY BARVIČCE

VELMI POVEDENÁ, ZMODERNIZOVANÁ KLASIKA, ÚŽASNÉ JSOU ÚDAJE O VÝŠCE PODPATKU, TLESKÁM!!



PLÉDY A SLUNEČNÍ BRÝLE, JAKÉ JSTE JEŠTĚ NEVIDĚLI :)




JEDEN Z NEJPOVEDENĚJŠÍCH KOUSKŮ, KTERÝ JSEM VIDĚLA, PSANÍČKA S ŘETÍZKOVÝM ZAPÍNÁNÍM, DOKONALOST SAMA.......

DALŠÍ SKVOST, KTERÝ BOHUŽEL NA FOTU NEVYNIKNE, PSANÍČKA, KTERÁ JSOU VYTVOŘENA Z LAMINÁTOVÝCH DÍLKŮ, OPRAVDOVÝ KLENOT
ZÁVĚREM EXKLUZIVNÍ BALERÍNKY, KTERÉ MAJÍ GUMOVOU, PROTISKLUZOVOU PODRÁŽKU S LOGEM, DEFINITIVNĚ SE KVALIFIKUJÍ NA MŮJ "WISH LIST" :O))))



Je toho ještě hodně, ale pro základní představu myslím stačí, z návštěvy obchodu jsem nadšená a okruh svých oblíbených značek tímto rozhodně rozšiřuji o další brand, který založil "švec" princezny Diany.... JIMMY CHOO.


Už jste se byli v pražském butiku Jimmy Choo podívat??? 
Jaké jsou Vaše dojmy?  Popřípadě, vlastníte již nějaký výrobek této značky??? Děkuji za Vaše komentáře :).

MÉ HODNOCENÍ BUTIKU:

Lokalita:




Produkty:




Personál (ochota, vstřícnost):




Personál (odborná znalost, kompetentnost):

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.