Pages

25. 11. 2013

ROZBALOVÁNÍ LISTOPADOVÉHO LADYBOXU

ROZBALOVÁNÍ LISTOPADOVÉHO LADYBOXU

 

 

 

Moc Vás zdravím po krásném a posledním, 
před-adventním víkendu, což mne opravdu udivuje. Ani se mi nechce věřit, že přesně za měsíc bude Štědrý Den!

Jako každý měsíc pro Vás mám video, ve kterém rozbaluji nový Ladybox. Tento měsíc se nesl ve znamení naprostých novinek. Tedy alespoň pro mne osobně, je většina značek v listopadovém Ladyboxu novinkou, na které si moc ráda "posvítím" a určitě na některé produkty udělám podrobnější recenzi.

Z obsah listopadového Ladyboxu asi nebyl největší "trhák roku", za sebe ho hodnotím jako jeden z lepších, kromě jediného výrobku si všechny ostatní ponechám pro sebe :-)

Jak jste na tom Vy, přišly Vám jiné produkty a jak jste spokojené??? Určitě mi napište, budu mít radost :)!



10 komentářů:

  1. Super tvé videa me moc baví krásné líčení, drdol,i obsah krabičky vypadá dobře, u nás zasněžené bílé ráno krásný dnešní den.pa Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné dobré ráno Alčo, hrozně moc děkuji! U nás sníh naštěstí zatím není, ale obávám se, že se to kdykoliv změní :D. Jinak tato edice Ladyboxu obsahovala spíše produkty na péči o pleť, což mne osobně baví více a myslím, že je to i důležitější, než šminky, jelikož když je pleť ve špatném stavu, tak ji nezachrání ani kufr líčidel :D Měj se moc prima!! :)

      Vymazat
  2. já mám pocit, že stejně na ty preference moc nekoukají... konkrétně teď si hodně lidí stěžovalo na tužky, že mají uvedeno černou a dostali hnědou a obráceně. peeling byl myslím jenom jeden tak jako tak... minule zase třeba na personalizaci vůbec nehleděli, i když zrovna ta Catrice rtěnka a plátýnková maska si o to říkaly... každopádně já to mám poctivě vyplněné a zatím jsem to měla tak půl na půl, něco se trefili, něco ne :(
    chybí mi ještě personalizace na vlasy, těch výrobků tam taky mívají dost a taky si to myslím zaslouží.
    jo a mrkni na složení toho peelingu, taky teda nic moc :( zkoušela jsem ho, docela pěkně voní a je příjemný, ale neměla jsem po něm takový pocit jako třeba po čistítkách od Lushe, kdy mám fakt jemnou a na pohled i dotek vyčištěnou pleť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, myslím, že Ladybox asi personalizuje jenom některé produkty, ne všechny. To víš no, krabičky krásy jsou trochu sázka do loterie a je to produkt spíš vhodný pro nás, večné "testovačky" :D. Mně osobně docela štvou takové ty extrémní reakce na netu, typu "tento měsíc stál za ....", přijde mi to jako na základce. Dospělý člověk přeci musí dopředu počítat s tím, že ta firma nečte myšlenky lidí, a že každý měsíc nemůže být posvícení. Já raději nikdy nečekám zázraky a spíš se nechám přijemně překvapit :-)

      Vymazat
    2. přesně, přesně. je to vždycky sázka do loterie, jeden měsíc někomu sedne, jinému ne a naopak. já třeba osobně radši boxy pečující, někdo zase na to nadává a chce dekorativku. ale extrémní jsou oba tábory, jak ty "stálo to za...", tak "zajděte si do drogérky, když vám to tak vadí"... snažím se to nečíst a dělám si svůj vlastní názor :) a docela se mi osvědčuje Exchange, třeba jak teď zase dali ten Antiac, tak se mi ho podařilo získat za nějaké starší věci, už jsem měnila hodněkrát, to je dobrý systém.

      Vymazat
    3. Přesně tak, moje řeč, většina věcí se dá vyměnit :-) a kdo chce mít vše 100% dle svých představ, může jít do drogérie, naprostý souhlas! :-)

      Vymazat
  3. Ahoj Ájo, předem chci poděkovat za super videa, která mě asi z největší části přiměla k zakoupení předplatného na Ladybox:) Můj první byl říjnový, kdy jsem byla teda hodně nadšená a využila všechny produkty. Co se týče listopadového, tak musím říct, že je pěkný, ale určitě to nadšení už odpadlo, říjnový byl opravdu pecka. Takže když se má srovnávat, tak určitě chápu negativní recenze na Facebooku, jinak si ale myslím, že tyhle druhy kosmetiky využije opravdu každý. Kdybych brala prodejní cenu výrobků, tak listopad je skoro o polovinu "levnější" než říjen. Ale už dost o srovnání:) Tužku jsem v preferencích měla napsanou černou, přišla černá, takže super, nedivím se, že někoho špatný odstín naštve. Dál krém na ruce a peeling na obličej využije opravdu každý a značky jsou nové, takže ráda objevím a vyzkouším. Na druhou stranu gelový deodorant LSS zná myslím opravdu každý, přidání tohoto výrobku do Ladyboxu jsem fakt nečekala, nenadchne, neokouzlí..:) Naopak co bych čekala a co by bylo pecka, by bylo plné balení Steamcreamu, nebo alespoň menší vzorek v plechovce, škoda.. No a mystery products od Salcury závidím, já dostala olivové mýdélko Kiss my face, ten Derma Spray si asi pořídím, už jsi ho nějak výrazněji vyzkoušela, má nějaký extra účinek? Děkuji za odpověď a přeju hezké první zimní dny:) Luci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, děkuji moc za milý komentář :-)! Nejsem si jistá, ale myslím, že Ladybox asi nemůže personalizovat 100% produktů, jsou závislí zřejmě na tom, co jim dodají partneři pro ten který měsíc. Je jasné, že každý měsíc nemůže být posvícení, ale s tím jsem do toho šla a raději si nedělám přehnaná očekávání. Ale zatím se mi fakt nestalo, že bych si řekla, že to "byly vyhozené peníze". Vždy jsem vše spotřebovala nebo dala sestrám a tenhle produkt mne baví, je to zážitek a člověk se má na co těšit. Derma Spray je opravdu super, alespoň ten na akné :D, ten druhý, na exémy používám na sušší místa na těle, protože naštěstí na exémy netrpím ... Krém na ruce mi připadá bezva, stejně tak peeling, "dežodorant" i Steamcream, mohlo by ho být sice více, ale na druhou stranu ta nabídka 1+1 zdarma v eshopu také není k zahození, zvláště před svátky :-). Ty plechové krabičky jsou opravdu skvostné! :-)
      Tak uvidíme, čím nás LB překvapí na Vánoce, ale něco mi říká, že to bude hezká nadílka :-)

      Vymazat
  4. Ještě k té personalizaci, chápu, že všechno nejde dělat "přesně podle požadavků" (pozn. já sama jsem do dotazníku napsala, že nemusím rtěnky a lesky obecně a když, tak nevýrazné barvy, a v říjnu jsem dostala krásnou růžovku od Catrice - asi jako všichni ostatní, odstín 060 - a jsem z ní nadšená), takže když mají od jednoho odstínu hafo kousků, chápu. Ale co jsem tak četla, tak ty tužky byly dvě (černá a hnědá) a ten, kdo chtěl černou, občas dostal hnědou a kdo chtěl hnědou, občas dostal černou...takže v tomhle případě to opravdu nechápu...možná je ale složité se na té malé tužtičce dopátrat odstínu v malinkých písmenkách:D Určitě si nemyslím, že to byly vyhozené peníze, Ladybox není jenom o produktech, ale o tom nadšení a těšení se, přesně jak říkáš, je to spíše o tom "zážiku":) Na vánoční boxík se určitě těším, tajně doufám, že ten listopadový "průměr" bude vynahrazený právě pod stromečkem:)

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní12/12/13

    hi!,I really like your writing very much! proportion we communicate
    extra approximately your post on AOL? I need a specialist on
    this space to solve my problem. May be that is you! Taking
    a look ahead to look you.

    Feel free to surf to my blog: อาหารเสริมผิวขาว

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.