Pages

11. 11. 2013

SHOPPING HAUL - GERMANY II.


NÁKUPY V NĚMECKU - DÍL 2.

 

Moc Vás všechny zdravím,

a děkuji za Vaše tipy a super reakce na 1. díl "nákupního seriálu". 

Dnes mám pro Vás pokračování včerejšího videa. Snad se Vám bude hodit :-), určitě mi napište další Vaše názory a zkušenosti s tím, co a kde výhodně v Německu nakoupit.

Opět mám nějaký technický problém s vložením videa, tak na něj prosím přejděte přes odkaz videa KLIK




31 komentářů:

  1. vanilkovou colu si dávám (v plechovce) v naší oblíbené pražské burgrárně Tom's Burger na Staroměstské, hrozně mi chutná. taky mají fialovou Fantu, hroznovou, tu teda miluju ještě víc, pila bych ji každý den!
    malinový sprcháč a Palmolive mě zaujaly, to jsem vůbec nevěděla, že dělají i prostředek na mytí. za kolik byl, prosím? i když určitě to bude zase nějaká směšná cena oproti našim Jarům a Purům...
    mini laky taky využívám, nebo teda spíš přítel, já teď už nemám ofinu, tak moc nelakuju. cestovní Elnett pro něj určitě nakoupím!
    jinak máslo kupujeme to jihočeské od Madety, vyhrálo myslím i v dTestu, chuťově to s německým porovnat nemůžu, ale myslím, že v porovnání s ostatníma je na tom hodně dobře. a naši nakupují ve Spenceru, tam je teda naprosto vynikající, občas si koupí i to jejich solené a celkově už potraviny kupují jen tam (mimochodem šunku taky mají v takových dělených obalech, výborný nápad!). já bych ráda, ale bohužel si to finančně dovolit nemůžu, ale občas si taky něco dopřeju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, díky moc za tip!!! Staroměstskou mám hrozně blízko, takže tam nepochybně velmi brzy zajdu!! Hroznová Fanta zní výborně, já miluji vše, co je "Grape" :-)
      Palmolive stál něco přes 1 Euro, můžu se juknout na účtenku, ale voní tak fantasticky, že mám na něm doslova závislost, já jsem cvok přes vůně, jak sis asi všimla :D.
      Jihočeské máslo taky kupuji, ale je dost drahé. Chuťově je ale fakt lepší to německé, alespoň tedy podle mne, je podobné těm z farmářských trhů ... Do Spencera na potraviny juknu, sice ho mám u nosu, ale jídlo jsem tam kupovala snad jenom 2x, tak to Ď za radu :-)

      Vymazat
    2. doufám, že tam na něj narazím, prože tu vůni musím vyzkoušet :)
      je fakt, že to Jihočeské není levné, ale nám vydrží celkem dlouho, jsme doma jenom dva a já ho ani moc nejím, takže jednou za měsíc ho koupím a nevadí mi ta cena tolik, radši si připlatím. teď jsem ho nesehnala a musela jsem koupit nějaké jiné a je to katastrofa!
      Spencer opravdu doporučuju, ale bude to asi nápor na peněženku, mají tam opravdu spoustu dobrot, ale ceny jsou bohužel vyšší. ale často mají slevy, třeba když tomu končí datum spotřeby, ale těm věcem se podle mě nic nestane, tak proč to nevzít. mají výborné i sýry a uzeniny, různé sladkosti, sušenky, hotové omáčky, indickou kuchyni, polévky v plechovkách (moje polední záchrana vždycky :)... no musíš to jít omrknout ;)

      Vymazat
    3. jo a dneska jsem viděla vanilkovou Colu v Palladiu! jednak je tam dole naproti Manufaktuře stánek s americkýma věcma (JellyBelly, plechovky s colama atd.), ale tam to bude asi drahé, ale v trafice jsme ji tam normálně koupily, půl litrovku (nasazená trafiková cena 29), ale mají je tu!

      Vymazat
  2. Opět super příspěvek hned bych jela moc me zaujalo snad vše jelikož mám taky děti a domactnost tak jsem to mela fakt jak seriál na pokračování ale co mi fakt hlava nebere jsou ty ceny u všech výrobků o tolik levnější to je nefer,takže jen tak dal moc příjemnép podivani,dnes si uzij večer a tesim se na nějaké FOTA či video z večeru,pa Alca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, moc děkuji!! Dle toho, co píšou čtenářky a kamarádky, tak asi fakt stojí za to jednou za čas udělat v Německu velký nákup. Dnešní večer byl náááááááádherný, určitě budou fota a možná i video :-)

      Vymazat
  3. Sandra S.12/11/13

    Andrej, videa jsou opět suprová a děkuji moc za další tipy na nákupy. Já jezdím poměrně často do Německa a také tam rádi nakupujeme :) :) Z dětské kosmetiky kupuji zase Penaten, tem mi voní asi o něco více než ten Bübchen (nevím zda jsem to teď dobře napsala :) ) a dcerka má po něm krásně jemnou pleť. Aviváže taky nakupuji a Softlan je opravdu nejlepší, s tím musím souhlasit. Velmi mě zaujal ten jar, ten určitě musím vyzkoušet a houbičku také :)
    A jinak musím hned příští týden zajít do Douglesu na ty laky, vypadají fantasticky :) A já jsem pro za taková videa.

    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandři, moc díky, Penaten je také super, ten jsem kupovala, když byla Nikča ještě batole :-). Jo a ty laky P2 mají v DM-ku, nevím, zda-li jsem to neřekla nepřesně. V Douglasu mají laky ANNY, ale ty jsou o dost dražší a teda drží fakt hůř, než ty levné P2 :-)

      Vymazat
    2. Sandra S.13/11/13

      Andrej, děkuji tak to jsem to nějak popletla, ale do DM musím stejně na ten korektor :) :) :) Ještě jsem chtěla jednu radu, ten korektor pod oči se dává pod make-up a nebo už na make-up? V tomhle nějak tápu :( Nebudete dělat nějaké video s postupem jak si udělat dobře make-up :) ? Já ten Penaten používám od narození dceru dosud a je tím tak hezky načichlá, že je k sežrání :) :) :)

      Sandra

      Vymazat
    3. Sandři, korektor v každém případě až na make up, nikdy ne naopak! :-) Ty dětské vůně jsou úžasné, souhlasím!!! :) JJ, videa s tutorialem budou, jen nevím, kdy se k tomu dostanu :D

      Vymazat
  4. Andrejko děkuji za inspirativní video;-).Já byla též minulý týden se sestrou v Německu,takže mám čerstvé dojmy.POtraviny a drogerii tam nakupuji poměrně často.Ta kvalita je vážně strašně znát.Aviváže voní,prací prášky super,tablety do myčky,atd.atd.Z potravin nejčastěji nakupuji sladkosti pro děti(ne že by se s tím cpali pořád,ale občas se musí zahřešit;-) ),sýry,cereálie ...Mohla bych dlouho pokračovat.Vím,že se rozhodně vyplatí nakupovat vše pro miminka,od kosmetiky,přes dětské příkrmy,pleny a pod.No zkrátka tam jezdím ráda:-)))).Jo a náhodou jsme vlezly do Kiku a to jsem žasla.Jen ta nádherná vánoční dekorace!!!!Určitě tam ještě jednou do vánoc zajedu.
    Mějte se krásně s Nikolkou.Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlínko, moc děkuji!! :-) Kik už zmiňovalo více čtenářek, takže tam se stoprocentně příště podíváme. Občas tam zajdu i u nás ... Těším se, až v Drážďanech bude vánoční výzdoba :-). Můžu se zeptat, do jakého místa jezdíte?? Děkuji .. :-)

      Vymazat
    2. My jsme z východních Čech,máme to nejblíž do Zittau,Görlitzu-vůbec nevím jak se to píše,němčinu já vážně ne e:-))))).Drážďany máme trochu dál.Ale kdo ví,třeba se tam někdy také vydáme.
      Posílám pozdrav z Krkonoš.

      Vymazat
  5. Anonymní12/11/13

    jsem ze severních Čech a do Drážďan jsem začala primárně jezdit kvůli sunaru atd... cenový rozdíl mezi privátkou dm v Německu a u nás považuju za prvotřídní zlodějnu... a takhle bych mohla pokračovat, drogerie, potraviny i to oblečení se vyplatí... když ne kvůli ceně, tak to vynahradí široký výběr, a lepší dostupnost všech velikostí...přesně jak píšeš, DM, kiko, Muller a jak už někdo uváděl jinde, tak TK max, karstadt, hmko, mango, zara, obrovký výběr kvalitních bot (do čech to nevozí, protože tady lidi pořád kupují spíš levně než kvalitně),... a když už něco zlevní, tak je to znát a ne jako u nás směšných 20% (triumph při SSV - Sommerschlusverkauf zlevňuje třeba o 70% :))
    Zkrátka, mě to tam prostě baví :)
    blog chválim jen tak dál... Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji moc za super tipy, určitě příště zařadím do shopping tůry oblečení a boty, možná když uvidím lepší výběr a nižší ceny, tak mne to začne třeba i bavit :D

      Vymazat
  6. Videa o nakupování se mi moc líbila, děkuji. Jen mám depku, že nebydlím poblíž Německa a prostě jak to tu vedem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. El, moc děkuji! Mám naprosto identické pocity..... :/

      Vymazat
  7. tomu sa hovori paradny nakup!

    Pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH,75ml tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  8. Video se mi moc líbí. Vzhledem k tomu, že bydlíme kousek od hranic, tak do Německa jezdíme často. Hlavně nakupovat potraviny a drogerii. Jejich prášek a máchadlo mají opravdu jiné složení než ty, které se prodávají v ČR. A ohledně Hariba, máš správný pocit, že je lepší. Pro "východní" evropu jsou jiné normy než pro "západní" a i v Haribu jsou rozdíly stejně jako u drogerie.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuji! Tak to jsem ráda, že nejsem "paranoidní" :D, nemůžu si pomoct, ale prostě podle chuti, vůně a dalších parametrů mám pocit, že jak potraviny, tak i ty čistící prostředky jsou zkrátka a jednoduše lepší :-). Určitě tam budu pravidelným hostem :-).....

      Vymazat
  9. Anonymní14/11/13

    Ahoj Andrejko, super :-). Já jsem taky původem ze SVČ... Dresden v dosahu cca 30 minut, takže jsem tam za svobodna bývala 3 x do týdne, jenom můžu souhlasit... Jinak určo doporučuji Altstadt, kde se vždy parádně zaparkuje, nemusíte se bát, že se nesežene místo :-)... A na zpátečce na "dobrůtky" REAL U11 nebo směr Banewitz... Příště zkuste i Elbepark, je po dálnici dál, než Altstadt a je na něj přímo sjezd... Pa Pa a Pa Iva Vrátná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, děkuji hrozně moc! Tipy od Tebe na cokoliv jsou vždy super, takže se tam příště rozhodně zastavíme!!! :-) Krásný večer!

      Vymazat
  10. Anonymní14/11/13

    PS: KIK je v Německu v Heidenau, je to po cestě na Dresden opět je to sjezd U 11 a cca 5 minut zpět směr Pirna :-), na křižovatce na REAL se zahne místo doprava, doleva a jede se zástavbou... Pa Iva V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Panečku, vidím, že bys to našla i poslepu :D, to je parádní, ještě jednou díky :)!!

      Vymazat
    2. Anonymní19/11/13

      Dobrý den,
      po dlouhé době jsem se dostala zase video na vašem blogu. Mám moc ráda blogerky, které točí videa. Předem musím říct, že je vidět, že se v kosmetice vyznáte a proto jsem také zajdu. Ale už jednou jsem psala svůj dojem na vaše videa. Doufala jsem, že se to trochu zlepšilo, ale bohužel ne. Opravdu musim říct, že jsem během těch videí o nakupování trpěla a to tím. Mluvíte strašně ale strašně pomalu, hodne omáčky okolo a ty podstatné vlastnosti výrobku o kterém mluvíte prostě zaniknou.....
      Pokud srovnam Petru z lovelyhair nebo Luxylady2, která nebloguje hodne dlouho, tak to se opravdu srovnat nedá... (obsah toho videa, čas za který zvládnout shrnout to podstatné)
      Nechci být hnusná nebo něco v tomhle smyslu.
      Přemýšlela jsem ještě co mě tak nějak na těch videích a fotkách ruší a přišla jsem na to, že na mě působíte až moc uměle (barva vlasů, všechno je až moc " vystajlované").
      Je mi to líto, že to musím takhle říct.
      Asi se tento komentář vám nebude líbit, možná ani vašim fanynkám. Jen málokdo je schopen dneska někomu říct, co mu vadí, aby ten člověk mohl být lepší.
      Třeba vám to k něčemu bude. Přeji hodně štěstí

      Vymazat
  11. Týjo, máš moc příjemný hlas, jsem ráda, že jsem na Tebe narazila :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj super blog:-) jsem novou čtenářkou:-)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní12/12/13

    magnificent issues altogether, you simply won a emblem new
    reader. What may you suggest about your publish that you made some days ago?
    Any certain?

    Here is my website: อาหารเสริมผิวขาว

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní27/12/13

    Thanks very nice blog!

    Visit my web site: moshi monsters gifts

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní22/1/14

    My brother suggested I might like this website. He was totally right.

    This post actually made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this info!

    Thanks!

    my blog post code de triche gta 5 sur xbox

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.