Pages

18. 6. 2014

30 DAYS OF BEAUTY - TAG

30 DAYS OF BEAUTY - Instagram challenge


Moc vás všechny zdravím! :-)

Dnešní post jsem připravila pro všechny čtenáře, kteří nesledují můj Instagram. Nedávno jsem se ptala na Facebooku, jestli by vás bavila fota z 30-ti denní beauty challenge, která na Instagramu momentálně "frčí". Odpověděli jste, že ano, ale nakonec jsem se rozhodla, že fota dám přímo na blog, pro přehlednost.

Jen se omlouvám, že kvalita fotek je prachbídná, jelikož je vše foceno mobilem, nicméně, berte tento post spíše "šmírovací", než klasickou recenzi atp., tak snad i nižší kvalita fotek bude stačit.

30-ti denní challenge spočívá ve 30ti úkolech, které jsou rozděleny do po sobě jdoucích dnů. Měla jsem obavu, že nebudu stíhat pravidelně a ano, nestíhám :-D. Zatím jsem žádný den nevynechala, přestože některé úkoly byly docela časově náročné, třeba "night make up look".

Takže zde je tabulka s úkoly na jednotlivé dny a pak už jen vložím po sobě jdoucí fota. Den 17. (včera) byl pro mne nejhorší, jelikož úkol byl - "no make up" foto :-). Zjistila jsem to až v 9.h večer a docela jsem se zhrozila, jelikož jsem si týden nestihla umýt vlasy :-D. Každopádně, můj gesicht znáte už z tutoriálů, takže se snad neleknete :-D.

1. den - oblíbená rtěnka


2. den - každodenní make up produkty


3. den - oblíbené přípravky na nehty


4. den - oblíbený účes



5. den - denní líčení




6. den - nejoblíbenější štětce


7. den - péče o pleť (zde vidíte moji cestovní variantu :-)

 


8. den - svaté make up grály  

 

9. den - make up organizér







10. den - oblíbený make up - základ




11. den - péče o vlasy



12. den - večerní líčení


13. den - parfém(y)


14. nejoblíbenější make up paletka


15. den - nejoblíbenější řasenka


16. nejoblíbenější (hydratační) krém


 17. den - no make up (nebo-li nahej obličej a já přidávám jako bonus týden nemyté vlasy :D)

JJ, chtělo by to aspoň odstranit červený oči, ale bohužel, když jsem se o to pokusila, mobil zahlásil: "zařízení nenalezlo žádný obličej" :-D :-D..   


Protože je fotek 17, nestihnu ke všem napsat popisky, ale pokud by vás některé produkty zajímaly, ptejte se klidně v komentářích - odpovím (resp. ažažaž... :-)))).....

Budu moc ráda, když mi napíšete, jestli chcete ještě pokračování této "challenge", každopádně na Instagramu budu pokračovat :-).

Mějte se krásně a brzy se můžete těšit (nebo netěšit :-) na nové video.

Ája


17 komentářů:

  1. Mě zaujala řasenka Too Faced, zrovna dneska jsem na ni viděla recenzi na youtube, jako že neplánovaně :) A taky mě zaujalo, že ti foťák nenašel žádný obličej, no ještě, že můj foťák tak chytrý není a podobné hlášky si nechá pro sebe :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, můj mobil je fakt regulérně drzej :-))))) anebo upřímnej.... :-D. Řasenu Too Faced vřele doporučuji, pakliže máš ráda hooodně výrazné řasy. Paradoxně, na těch fotkách, kde mám denní a noční look, jsem použila jinou řasenku ("tajnou", kt se bude prodávat až v létě někdy.. ). Jo a ještě - Too Faced docela rychle vysychá, ale možná to bude tím, že já si dávám 3-4 vrstvy :-D.....

      Vymazat
  2. Anonymní18/6/14

    Tyhle ocumovaci posty me hrozne bavi! Zatim jsem narazila na tenhle tag jen u Tebe a u Rendy.. Skoda! Jinak tedy jsi vyrazna atraktivni kocka i bez makeupu! Zavidim!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoooj. Tahle výzva se mi moc líbí! Tobě to strašně moc sluší a i bez makeupu!!! (opravdu, ... kéž bych měla tvou odvahu.. a obličej :P) Moc ti to sluší a jsi šikovná, sleduju tě sice chvilku ale určitě jsi mě mile zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní18/6/14

    Líbí se mi make-up organizér. Kde se taková věcička dá koupit???

    OdpovědětVymazat
  5. Mne sa moc paci suflikovy organizer, je tam vsetko krasne vidiet a zaroven to nezabera tolko miesta ako mne ked mam vsetko na jednej ploche. Tiez ma zaujima ako si robis ten drdol, ja som si uz kupila ten tvar na drdol ale vobec neviem ako sa do neho pustit, myslim ze na leto je to uzastny uces.
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Áji, moc se mi líbí Tvůj oblíbený účes (je dělaný klaicky s donutem??) :) A jinak mě strašně láká Chocolate bar, ale pořád ještě odolávám... :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Aji, prosím ťa chcem sa ťa spýtať, ako si nastavim na svojom blogu aby sa z neho nedal kopírovať obsah ako to máš ty na svojom blogu ( blokované pravé tlačitko myši) viem že sa to nastavuje niekde v HTML ale neviem ako, ďakujem

    OdpovědětVymazat
  8. Sluší Ti to i bez nalíčení :) A i Tvoje běžné denní líčení by pro mě bylo vrcholem umění, já si s tím tolik nehraju (jsem líná, věčně nestíhám a asi bych to ani nezvládla) :D A přimlouvám se za to, abys dávala fotky i na blog, protože Instagram jde nějak mimo mě :)

    OdpovědětVymazat
  9. Andrejko tenhle "šmírovací" post je supr. Chci pokračování :). Ta řasenka je ze sephory? Krásná jsi i bez makeupu!

    OdpovědětVymazat
  10. Tak hlaska ze nebyl rozpoznan zadny oblicej me totalne rozsekala :-D To by me zajimalo co by to zahlasilo u me :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Určitě chceme pokračování! Já bych ztroskotala u večerního líčení - mám to stejné jako přes den, maximálně tmavší rtěnka

    OdpovědětVymazat
  12. mně se tenhle tag strašně líbí, ale protože třeba u večerního líčení, oblíbené paletky atd bych neměla co dát, tak jsem se na to vykašlala. stejně mám raději to šmírování u druhých :D

    OdpovědětVymazat
  13. jéééj, ty máš tu čokoládovo-mobilovú paletku od too faced :)

    OdpovědětVymazat
  14. Je to výborný nápad! v Létě se na něho asi taky vrhnu :))

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní22/6/14

    kéž už bude video o stravování :(

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to je super. Myslím, že tenhle tag jednou vyzkouším.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.