Pages

11. 5. 2015

NAROZENINOVÁ GIVEAWAY

Krásný večer vám všem :),
na konci dubna to byly dva roky, od doby, kdy jsem zveřejnila první článek na mém blogu.
Což je samo o sobě důvodem k oslavě, možná i proto, že na přelomu roku jsem musela blog nečekaně a NE-dobrovolně přejmenovat z "Bjůtepedia" na "Bjůtylajf", bylo to hodně mrazivé překvapení, spojené s nepříjemnostmi a velkým smutkem, kdo píše blog, tak ví, že po určité době je to vaše "dítě". Spousta čtenářů mne nemohlo dohledat, některé jsem díky tomu nadobro ztratila, ale jak se říká, co tě nezabije, to.... a navíc show must go on... :-). 
Ani ve snu jsem nečekala  6. místo v Blogerce roku 2014 (ještě jednou 1000x děkuji za vaše hlasy). Toto vše mi opět potvrzuje, že věci se dějí v rovnováze a asi nelze přijímat v životě jenom ty hezké věci, ale je potřeba překonávat různé zkoušky... a hlavně se nevzdávat při cestě za svými sny, ano, nevzdávejte se příliš brzy! Hodně často jsem vám toto chtěla sdělit a teď je snad dobrá příležitost.

Tuto Giveaway berte jako mé poděkování za vaši přízeň, podporu a loajalitu. Moc si toho vážím,
protože v posledních měsících jsem bohužel neměla na blog a můj kanál na YouTube tolik času, kolik bych si přála. Chtěla bych v první řadě odměnit ty, kteří se na blogu, Instagramu i YouTube nejvíce aktivně zapojují, komentují atd.

Co bude v Giveaway?
Úplně vše, co vidíte na fotu :-)! Střední housewarmer ve vůni Tarte Tatin, protože se mi z jarní  kolekce CAFÉ CULTURE líbí nejvíce. Voní jako jako letní varianta Red Apple Wreath a taky trošku jako Home Sweet Home. A o to mi právě jde, abyste se cítili na mém blogu, YouTube a Instagramu jako doma :-). 

Ceny budou dvě:
 1. cena: svíce Tarte Tatin a 2 votivy z kolekce CAFÉ CULTURE
2. cena : zbylých 6 votivů na obrázku a 3 vosky k tomu

Jak se do Giveaway zapojit?
1. být pravidelným čtenářem, registrovaných přes GFC
2. odběratelem mého kanálu na YouTube
3. komentovat až do 31.5. včetně videa a články (nové)
4. pod tento článek mi prosím napište, jaké příspěvky/videa vás nejvíce baví a jaké byste chtěli
na blogu/YT mít
5. nezapomeňte uvést svůj email! :-)

Kdo vyhraje?
1. cena : odběratel/čtenář s nejvyšší počtem komentářů
2. cena: odběratel/čtenář, který potěšil mé srdce nejvíce v uplynulých dvou letech.

Moc si přeju, aby vám Giveaway udělala radost!






47 komentářů:

  1. No jupí, ted už se tedy určitě můžeme těšit i na Yankee video.. Sice jsem to poslední viděla právě dnes, ale i tak.. Mrzí mě nedostatek času za všechny čtenáře/sledovatele, ale myslím, že nám to vynahrazuješ dost na obsahu.. V poslední době samá delší videa, takže juchám :)

    JInak jak jsem již psala před pár dny na IG (kristyna.gabrielova).. moc gratuluji k uplynulým dvěma letem a přeji, at tě to ještě moc a moc let baví :)
    Nejvíc mě baví videa celkově - nenechám si ujít ani jedno. Největší radost mám pak z kosmetiky (at už jde o spotřebováno, novinky nebo recenze) a yankee videí. Ale moc ráda např. do ted vzpomínám na tvé video, co jsi si balila na dovolenou (resp. co jsi měla v koupelně na dovolené). Takových "videorad" klidně víc. No a taky mám moc ráda vlogy, i když je jinak nevyhledávám, u tebe mě baví moc. Mžná je to tím, že je umíš tak skvěle nadávkovat a není jich příliš - když už nějaký je, stojí za to :)
    Na blogu mě zase nejvíc baví outfity.. Ráda bych zase nějaký článěk např. s výběrem outfitů za poslední měsíc/čtvrt rok..

    kristyna.gabrielova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ájo, moc Ti přeji vše nejlepší, ať Ti blog klape dál a píšeš stále víc a natáčíš více videí, samozřejmě tak, jak Ti zdravíčko a čas dovolí, Tvůj blog i kanál jsou pro odběratele relax tak potřebny v naší uspěchané době. Připravila jsi nám moc krásnou soutěž a nejen vítězům určitě udělá radost, vždyť všichni rádi hrajeme a soutěžíme. Nejradši mám videa Spotřebováno a Novinky a nákupy , také toutoriály a samozřejmě Top produkty za uplynulý rok .

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduju uz vse davno :)) v prvni rade ti chci gratulovat 💐💐 a myslim si,ze to dotahnes jeste dal. Popravde kdyz jsem te nasla,nechapala jsem,ze nejsi jeste "tolik slavna" a zacla jsem te sledovat uz kvuli yankee candle😃 to miluju. Takze mam rada videa o YC, hauly (i jidelni) a pak kdyz se venujes nejake oblasti a vsechno tam vysvetlis (treba to o korektorech) takze dekuju!💋🍓

    Cathyna.freedom@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ajo,
    krásné věci, kdo vyzkoušel, uzná, že YC je závislost.
    Mám ráda Spotřebováno a Nákupy a novinky, Haul a Unboxing.
    Co bych u Tebe ráda viděla by byl nějaký vlog s Nikolkou nebo ranní, večerní rutina.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky Ají, to jsou krásne dárečky, pro me je Yankee srdcovka, musím se priznat, ale zacala jsem je milovat a ,,sbírat" po tvém prvním videu o Yankee zimní novinky 2013 :-) Takže tomu jsou 2 roky, co jsem do nich blázen.....id tebe nejvíce miluji novinkove a nakupní videa a empties... Preji mnoho uspechu v praci na blogu, youtube a osobním zivote. Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi od tebe všechny články a videa, nejradši mám tvoje oblíbence, máš toho hodně vyzkoušeného a tak víš, o čem mluvíš. Přivítala bych více článků o pečující kosmetice a péči o pleť po 30.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já Tvůj blog objevila až nedávno, a to díky Zoeva kolekci zlatorůžových šteců :-) Po shlédnutí videorecenze na ně, jsem byla tak mile překvapena, jak příjemně se ve videu vyjadřuješ a jak z videí úplně srší pozitivní nálada a domácí pohoda, že jsem během pár dní viděla snad všechny Tvá videa. Díky Tobě jsem si pořídila i svojí první Yankee svíčku! Tímto bych Ti chtěla moc poděkovat, že věnuješ čas tak super blogu a moc Ti přeji, ať se Ti daří v životě i blogování. P.S. vždyycky. když si vezmu do ruky Golden rose štětce, děkuji Ti, že jsi je tak skvěle doporučila, protože opravdu stojí za to! Km.Lucy9@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Ájo, ten čas letí jako bláznivý. Vzpomínám si, jak jsem tvůj blog navštívila poprvé. Věřím, že bylo smutné přijít o něco, co si dlouho budovala. Ačkoliv říkáš, že si kvůli tomu o některé čtenáře přišla, tak si jich naopak hodně zase získala, třeba právě mě :) A paradoxně tomu přispěla právě ztráta blogu původního. Takže na všem špatném se vždy dá najít něco pěkného :)
    Na "Bjůtylajf" mě baví všechno, nedá se to konkretizovat. Všechny články a videa jdou krásně ruku v ruce a společně vytváří tu duši tvého blogu. A to se mi líbí! :)
    Přeju ti, ať to dál všechno šlape podle tvých představ a děláte si Beautylife vzájemně radost! :)
    Pěkný den, Darina

    OdpovědětVymazat
  9. Přiznáme se, že jsme Tebe a tvůj blog objevily teprve nedávno, ale ty a on (ten tvůj blog :D), oba jste naprosto skvělí, ve videích vypadáš jako sympatická, v pohodě ženská, moc nás bavíš a milujeme jakékoli články a videa.

    Přes GFC sledujeme jako: Nara blog
    Na YT: Nara blog
    e-mail: narablog54@gmail.com

    Držíme dále palce, jak s blogem, tak s osobním životem, ať se Ti jen daří!

    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. V první řadě gratuluji ke krásným druhým narozeninám blogu.Sleduji tě nejvíce na Instagramu, už jsem si na tvůj popud koupila nejednu kosmetickou a Yankee lahůdku. Nedávno jsem začala sledovat tvoje videa. Jsou super, přínosná a poučná. Díky tobě, tvým zkušenostem, radám a recenzím se čtenářkám moc často nestává, že by při nákupu hlavně kosmetiky šláply vedle a vyhazovaly peníze za nekvalitní nebo nefunkční produkty. Moc mě baví tvoje nákupy, novinky a oblíbenci, i rubrika spotřebováno je super a v neposlední řadě mě moc baví rozbalování Yankee balíčků.Tvoje videa jsou moc milá a příjemná, moc hezky se posloucháš a hlavně jsi nádherná ženská. Takže super přínosné a cenné rady od krásné, milé a přirozené holky jsou tím nejlepším, co nám čtenářkám a posluchačkám můžeš dát. A tato krásná soutěž k tomu je velmi příjemným bonusem. Přeji ti ať tě práce pro nás stále baví a ať jsi co nejdéle ozdobou naší blogosféry. Krásný den Adriana
    Groschlova@spspraha.cz

    OdpovědětVymazat
  11. a samozřejmě hlava dubová...email..Jarmila.80@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Myslím, že by ti YC měli platit nějakou provizi, protože masivně rozšiřuješ řady závisláků:-))
    Zatím se mi od tebe líbila všechna videa, takže za mne - dělej taková, která baví tebe, ta energie se potom přenáší i do výsledku. Co by zajímalo mne - tvoje aktuální vlasová i pleťová péče, protože tvoje tipy fungují bezvadně i na mou pleť. Už jsem ti někam psala - Uriage, je pro mne super objevem, stejně tak Kerastase. Bez tvého doporučení jsem neměla moc důvěru investovat, myslela jsem si, že kosmetika nic moc nedělá, ale opak je pravdou, jen člověk musí používat kvalitní produkty, určené pro svůj typ pleti. Přičemž drahé nerovná se vždy kvalitní. Jde to vidět i u tebe, v jednom videu chválíš Ziaju a Clarins.
    A také YC haul by mohl být,...
    Jen mne trošku mrzí, že na blogu v poslední době moc neraaguješ na komentáře, ale je mi jasné, že asi nemáš moc čas.
    Přeji ti už jen štěstí a radost z tvého blogu.
    marketa.michnova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. GFC: Terka Černá
    YT: Terka Černá
    Hlavně o kosmetice. :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní12/5/15

    Ahoj Ájo, děkujeme Ti za krásnou giveaway. Mne osobně moc potěšila. Díky Tobě jsem zjistila co to vůbec Yankee Candle je a od té doby jsem závislákem.
    Mne se od Tebe líbí všechna videa, nenašla jsem ani jedno, které bych musela vypnout. Asi je to hodně o sympatii. Ty jsi prostě ženská, která je mi od prvního pohledu sympatická. A to je důležité! Je spousta fajn blogerek, které mají kvalitní články, ale když si je pustím, nedá se to poslouchat. Ty jsi tak trochu andělíček, zvládáš všechno dohromady. Dělat kvalitní články, recenze a ještě k tomu z tebe vyzařuje báječná energie a pohoda.
    Nejraději ale přece jen mám videa o Yankee Candles, to mám pak inspiraci k nákupu :).
    Tak ať se Ti daří :).
    GFC:Lucie Katrňáková
    YT: Lucie Katrňáková
    Email: luciekatrnakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Ájo,
    GW ceny jsou naprosto luxusní, předem gratuluji výherkyním ..... a má odpověď na otázku? Mám ráda všechno, protože mám ráda tebe :) pro mne jsi TOP mezi blogerkama, těším se na jakékoliv video/fotku.

    Přeji hodně úspěchů jak v osobním, tak profi a blog životě, měj se krásně a hodně sledovatelů. Míša Š. (mich.silhava@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, už jsem ti to jednou psala na IG, musela jsem si k tobě najít cestu, tak nějak k tobě dozrát a dospět nebo co :-D tvůj blog když to ještě byla Beautypedia jsem vždycky měla v povědomí ale vlastně na něj nikdy nezavítala...až letos mě pohltil IG a tam jsem našla i tebe a postupně si tě moc oblíbila, mám moc ráda nákupy a novinky a vlastně všechny druhy recenzí, vždy sedím s tužkou a papírem a dělám si poznámky co si nutně potřebuju pořídit :-D
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ájo, naprosto úžasná soutěž! Jsem moc ráda, že i přes to, co tě s blogem potkalo, sis k tomu našla znovu cestu a nehodila flintu do žita. Tak nějak díky tobě jsem propadla Yankee Candle a moc jsem si je zamilovala, ráda se tedy do soutěže zapojím. Je to od tebe opravdu štědré, věnovat do soutěže takové krásné dary!
    Sleduji tě na Instagramu, Facebooku i Youtube a také tady na GFC.
    blueberrypink@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, i já jsem Tě po změně názvu musela chvíli hledat, ale kdo chce, ten si Tě zase najde! Já mám ráda na blogu reporty z Avonu a videa se mi líbí všechny! :) Líbilo by se mi více outfitů, už dlouho žádný nebyl...nebo nějaký lookbook...:)
    k.trnovska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Ájo, úvod si napsala moc hezky, je třeba si uvědomit, že se pro některé věci musí bojovat a nevzdávat to! :) Jinak u tebe naprosto miluji YC hauly a novinkové videa :). Co bych ráda viděla, je třeba nějaký vlasový upgrade, vím z Instagramu, že jsi nějak měnila barvičku a moc ti sluší! :)
    laleitr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ha nevím jestli se to předtím zveřejnilo, ale já stejně zapomněla dodat email. Tak ještě jednou. YC miluju od Vánoc a mám teď doma asi 20 vosků. Svíčky jsme ještě nezkoušela, ale věřím, že jsou úžasné taktéž. Nejraději ale mám ty vánoční.

    email - volsickak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Milá Ájo,
    poznala jsem tě díky YC a tím to všechno začalo. Jen těžko napsat, co mě baví nejvíce, protože mě baví spotřebováno, vlogy, recenze, YC, fotky ...Aja mě baví čím dál víc. Je to celkově o osobnosti člověka , který vstoupí do vašeho života a dokáže jej změnit, což se stalo mě. Stala se ze mě YC závislačka, která se v pokročilém věku začala líčit a umí dceři vybrat kosmetiku, která jí nadchne a diví se, kde to ta máma objevila. Určitě se těším na recenze YC a uvítala bych video o chemickém peelingu. Také se moc těším na fotky na Insta. Je hodně milé, že reaguješ na naše komentáře, což musí byt velmi časově náročné. Přeji Ti hodně úspěchů v blogerství i youtuberství a štěstí v osobním životě. (vl.sebkova@seznam.cz) P.S. Nevím, co je GFC.

    OdpovědětVymazat
  22. Úžasná Giveawa Ájo :) Blog sleduji už dlouho přes GFC jako Lucie Martináková a na YT jako Lucie M. Co na blogu miluji nejvíc? Rozhodně videa a je vesměs jedno o čem přesně jsou, jsi totiž tak milá a sympatická a tvůj projev mi sedí tak, že můžeš mluvit o čemkoli a já budu jen napjatě poslouchat. Ale když už bych měla nějaká videa jmenovat, tak určitě nákupy a novinky, oblíbenci, spotřebováno, různé nákupní hauly - hlavně Yankee Candle, jsem totiž naprostá závislačka :D no atd. atd... to by jsi můj komentář četla do zítřka. P.S. Touhle Giveaway jsi se mi úplně trefila do noty a jak koukám na tu fotku pod titulkem, tak si říkám, že bych měla doplnit zásoby :)

    Zaměřeno na: ASTOR + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  23. Milá Áji, moc pěkná dárkorozdávačka! Sleduju tě jako Hanele či hani_jani (dělá si to se mnou trochu, co chce), na YT pod plným jménem (tuším), mail je korektorka.hj{zavináč}gmail.com. Jak už jsem psala na IG, od tebe by mi stačilo i video, jak žehlíš :-D Nejradši mám globální přehledová videa (korektory už jsou legendární) a líčení, ráda bych zhlédla více pleťové péče. Těším se a přeju hodně sil a nápadů a co nejmíň protivů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuji moc, žehlení asi jen tak nebude :-D, ale nikdy neříkej nikdy, že? :D, možná by to byla sranda :o)))

      Vymazat
  24. Milá Andrejko je moc těžké vybrat jaké máš dělat videa, protože všechny jsou od tebe moc hezké mají štávu :) pěkně a srozumitelně vše popisuješ a videa jsou různorodá a mám prostě ráda všechny a hlavně vždyt víš hrozně ráda vidím, že je líp a daří se ti. Co se týče svíček to je jasný je to krásná závislost a nevadí mi za to dát tu vyšší cenu když jsi našetřím a nějakou koupím , krásně to voní a ještě mám radost . Tvoje nabídka do soutěže jsou jedna vůně krásnější než druhá :) mějse krásně a mj email dvanilka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danuško, moc a moc děkuji, měj se krásně :-)!

      Vymazat
  25. Zase parádni soutěž (deny.jandova@seznam.cz). Aji, všechna videa jsou super a dělají mi krásnějši den (nejen mně)! Není videa od tebe, které by bylo nudné a nebylo by super, takové video prostě není. Tvoje články jsou také super a o IG ani nemluvím;-). Jsi pro mě každodenní inspirací a zpříjemňuješ mi den! Chci jen řict DĚKUJI, za všechno, co pro nás děláš! Vím, že ti blog bere hodně času, ale to co děláš deláš skvěle! Nejlépe ze všech!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, hrozně moc děkuji, to jsi mě fakt povzbudila do další tvorby :-)!

      Vymazat
  26. Andrejko, krásná giveaway, nemám slov :) Já mám nejradší hauly s Yankee Candle a "spotřebováno" videa, vždycky skvěle popíšeš, jak Ti který produkt vyhovoval a já mám chuť běžet do krámu :D Sleduji Tě na IG (tterezak), na YT a GFC (Tereza K), email je kolarikova.t@gmail.com.

    OdpovědětVymazat
  27. Ájo, Tvoje videa mám moc ráda pro jejich opravdovost. A ty o Yankee jsou velmi kvalitně popisovány. Ráda bych vyhrála, ale i kdyby ne....přeji to komukoliv. Krásný den. Na YT i GFC Tě sleduji jako Michaela Vaňková.
    Siraelxy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Jelikož nejsem zrovna letní palič,tak se GA nezúčastním, ale chci poblahopřát k 2 letům blogu (✿◠‿◠)

    OdpovědětVymazat
  29. ahoj, chci ti taky moc poprat, hlavne jsem byla rada, ze i kdyz na tebe byli lidi zli ( ohledne zmeny jmena blogu) ze jsi to prekonala zalozila novy blog a jedes dal, hodne takove sili ps to video predposledni video fakt super
    jinak yankee mam doma jedu, palim vetsinou zima az jako v lete moc ne ale kdyz ted porad chcije a chcije tak pro ne 😂
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsi zlatá :-), jj, člověk musí jít za tím, kam ho srdce táhne a nenechat se zlomit, i když je to někdy sakra těžké :/. Počasí je teď na pálení svící ideální :-D!

      Vymazat
  30. Blahopřeji k narozeninám blogu, já Tě sleduji spíše na YT, mám dost čtení ze školy, tak raději poslouchám..:D Na Tvé rady vždy dám a koupím nebo naopak nekoupím se nějaký produkt..:) Nejraději mám spotřebované produkty a Yankee Candle haul:) Paja.BArosova(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlínko, děkuji moc, to mě těší, no upřímně, také mne více baví videa, než články, protože mám pocit, že jich je už opravdu hodně...

      Vymazat
    2. Přesně tak, přečlánkováno:D A z videa více čiší osobnost člověka a energie, kterou do nich dává a tím se přenáší na ostatní:) A Ty se navíc skvěle posloucháš:)

      Vymazat
  31. Jéé, super video a úžasné ceny v giveaway! Třeba se jednou poštěstí :). Mně se nejvíce líbí Oblíbenci a Spotřebováno :). Přeju ať se daří na blogu a a youtube a samozřejmě i v soukromém životě :).

    OdpovědětVymazat
  32. Mám ráda měsíční oblíbence a tvoje rady a v neposlední řadě povídání o YC ;)
    Já bych zařadila více článků o dekoru :-)
    gfc: Péťa K.; yt: Petra Kovarik; mail: petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, budu o tom uvažovat, dekor mne baví :-)

      Vymazat
  33. Ahoj Ájo :) gratuluji k Tvému úspěchu a moc ti přeju aby se ještě léta tvého blogování jen násobila :) nejvíc se mi líbí videa co se týče péče o pleť, protože jsi jediná blogerka, kterou sleduji a můžu se ztotožnit s tvým typem pleti - takže si vždy poznamenávám, co vyzkoušet příště na ten můj mastící se čumáček :D pak se mi také líbí videa o yankee candle, jen škoda že ještě nikdo nevynalezl jak vůně přenášel elektronicky ;) a jako poslední by se mi od tebe líbilo třeba video draw my life :)
    Měj se hezky,
    Markéta
    marketfejtova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. 1) Ájo velká GRATULACE
    2) Líbí se mi vše, proto čtu a koukám na videa
    3) Nejraději mám svíčková videa a videa o kosmetice, až díky tobě jsem přišla na kosmetiku URIAGE a jsem spokojený uživatel této kosmetiky :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.