Pages

19. 5. 2015

NOVINKA - MIXA ŘADA NA PROBLEMATICKOU PLEŤ - 3 x HURÁ!

MIXA Anti-Perfection pro citlivou pleť se sklonem k akné

Krásný večer moji milí, 

dnes mám pro vás novinku, která doslova "made my day" :-)! Po dvou letech mého blogování nepochybně víte, jak moc miluji Mixu, videa o spotřebovaných produktech myslím hovoří za vše :-).

Jako blesk z čistého nebe mi přistála informace, že Mixa uvádí na trh novou řadu péče o pokožku obličeje, která je jako šitá na míru mé pleti, hallelujah!!! Mám upřímnou radost, takže vám to jdu rovnou vše naprášit. Novinka by se měla objevit každým dnem. 

Na jakém principu řada funguje a co od ní můžete očekávat? Podívejme se, co o nové řadě říká výrobce... 
 
Produkty řady Anti-Imperfection jsou obohaceny o ZINC PCA pro důkladné čistění pleti a odstranění přebytku kožního mazu a nedokonalostí. Vysoce anti-oxidační zinek zbaví vaši pleť nečistot, které ji zatěžují, a brání vzniku zánětů.

MENŠÍ RIZIKO ALERGIÍ


Řada byla vyvinuta tak, aby bylo minimalizováno riziko podráždění a alergií. Hypoalergenní
a nekomedogenní složení neobsahuje alkohol, parabeny ani jiné látky, které by mohly způsobovat podráždění. Tolerance produktů byla testována na citlivé pleti se sklonem k nedokonalostem.
Reaguje Vaše pleť negativně na znečištění, mastí se vám a tvoří se pupínky? Řada Anti-Imperfection od značky Mixa je ideální volbou pro pleť se sklonem k nedokonalostem. Složení micelární vody, čisticí pleťové vody a gelu je obohacené o anti-oxidační zinek, který dokonale pročistí póry a redukuje nedokonalosti den po dni. Klinická studie, které se účastnilo 42 žen, prokázala úbytek pupínků o 50 % již za 4 týdny. Ženy používaly řadu pravidelně 2x denně po dobu 4 týdnů. Pleť je dokonale vyčištěná, zmatněná a bez nedokonalostí.
NA JAKÉ PRODUKTY SE MŮŽEME TĚŠIT? :)

Micelární voda pro zmatnění

Je vhodná pro citlivou a smíšenou pleť. Fyziologické pH 5,5 respektuje přirozenou ochrannou bariéru pleti. Hydratačním účinky glycerinu pleť chrání před vysušováním a zklidňují ji.





Čisticí pleťová voda

Pleťová voda jemně odstraňuje nečistoty a make-up z pleti. Stahuje póry, zmatňuje a redukuje pupínky den po dni. Ráno a večer aplikujte čisticí vodu pomocí vatového tampónu na čistou pleť. Pleť je okamžitě vyčištěná.

Čisticí pleťový gel
Čisticí pleťový gel bez obsahu mýdla jemně odstraňuje nečistoty a přebytek kožního mazu. Odličuje pleť, čistí póry a redukuje nedokonalosti. Ráno a večer napěňte gel v ruce s pomocí malého množství vody, krouživými pohyby jemně vmasírujte a pečlivě opláchněte. Pleť působí svěže a příjemně.

  DD – tónovací ochranná péče
 
Tónovací DD krém (Dermo-Defense cream) pleť sjednocuje a zmatňuje. Rychle se vstřebává, nezanechává mastný film a neucpává póry. Navíc díky OF15 poskytuje ochranu pokožky před UVA a UVB zářením a přitěžujícími faktory, které způsobují nedokonalosti. Univerzální odstín krému je vhodný pro všechny odstíny pleti. Každé ráno krém jemně vmasírujte krouživými pohyby na vyčištěnou pleť. Po použití je pleť vyživená, sjednocená a hladká. Díky zmatňujícímu efektu působí bezchybně a „naze“.

Určitě vás budou zajímat ceny, doporučené prodejní ceny jsou tyto:
Micelární voda: 199,90 Kč

Čisticí pleťová voda: 129,90 Kč

Čisticí pleťový gel: 129,90 Kč

DD krém: 199,90 Kč

 Tak co, sdílíte mé nadšení nebo jste skeptičtí? Co byste rádi vyzkoušeli?







30 komentářů:

  1. To je skvělé, to ráda vyzkouším :-) Mixa mi předtím moc neseděla, ale tohle by bylo skvělé :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/co-dela-hevi-hevikem.html

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá velmi zajímavě a určitě něco z té řady vyzkouším 😉

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle sice není řada pro mě, mám spíš suchou pleť, ale určitě budu informovat sestřičku, takže díky za tip, a jinak já mixu také miluji, je to skvělá značka , mají skvělé ceny, jen tak dál.
    http://terrybeautybook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, tak to je paráda! Z toho mám vážně radost a určitě to vyzkouším, protože je to přesně na moji pleť! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  5. Mixu jsem ještě nezkoušela, ale tohle rozhodně musím zkusit :) Líbí se mi, že v tom není alkohol, což v hodně přípravcích na problematickou pleť je.

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím vše, co jsem od Mixy měla, mi vyhovovalo, takže určitě po něčem mrknu :) Zaujala mě hlavně micelárka, i když nejdřív jsem chtěla vyzkoušet tu novou modrou od Garnieru. Tak nevím :D
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  7. Popravdě velice mě zaujal ten dd krém tak možná ho koupím. Jsem ráda za novinky, Mixa je mi sympatická ale dosud byla spíše pro suchou pleť

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. kdy bude video o stravování ? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je parada! Urcite vyzkousim micelarku a cistici gel,u DD si asi pockam na tvoji recenzi,protoze mam take mastnou plet a jiz nekolikrat se mi stalo,ze kdyz jsem si koupila neco podle tveho doporuceni,tak mi to vyhovovalo take :-) takze od te doby co te ctu jsem obcas vycurana,nektere veci uz naslepo nekupuji a pockam na tvuj nazor,nez dany vyrobek vyzkousim :-) mixu mam rada,tak snad nas tato rada nezklame :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Hm, to by mohlo být fajn. Mám rozšířené póry a sklon k tvorbě komedonů, přestože se mi pleť nijak nepřiměřeně nemastí, v zimě bych spíš řekla, že je sušší. Takže něco neagresivního, co by zvládlo stáhnout a vyčistit póry by se hodilo. Asi zkusím to tonikum a dd krém zní fakt zvláštně. Jsem zvědavá, jestli přijde nějaká značka i s ff nebo aa :-))

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem měla kdysi 6% krém a micelární vodu a byla jsem nadšená, pleť jsem měla fakt super. Takže jsem si to v DM koupila v akci znovu ještě s CC krémem, ten jediný z těch tří teď ještě dodělávám a nevím teda - tentokrát vůbec mi to nějak nepomohlo a docela mám problematickou pleť :( + ten CC krém kvůli SPF používám jen na den a je na mě docela mastný a někdy se mi pak drolí make-up.. Něco takového se mi stalo s krémem z Oriflamu, ten byl na aknózní pleť pro dospělé - poprvé super, tak jsem si ho koupila znova a napodruhé už mi tak skvělý nepřišel.. Teď mám v zásobě Laidbare a Clarins, na ty jsem hodně zvědavá, takže na tuto Mixu si prozatím asi nechám zajít chuť, i když recenze mě určitě budou zajímat, kór od tebe ;)

    OdpovědětVymazat
  14. tak to vypadá moc dobře, obaly krásné, snad by i účinek mohl být fajn. Mixu jsem již zkoušela, byla jsem spokojená, ted jsem měla i vzoreček krému s olejovou složkou a byl luxusní...
    Takže za mě Mixa super, počkám si na recenzi od Tebe..:-)))

    OdpovědětVymazat
  15. Zrovna nedávno jsme se v drogerii rozčilovala, proč tak všemi chválená značka nemá svou řadu na mou problematickou plet...a voalááá! To musím vyzkoušet a objevila jsem to právě tady díky tomuto článku, takže naprosto super. Asi udělám zátah na drogerii :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Super, těšim se, určitě vyzkouším!!!!

    OdpovědětVymazat
  17. Mixu micelárku mám v zásobě, tak doufám že nezklame :)
    LENNY MALI in Denmark

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Andrejko :) zrovna dnes jsem koukala na mixu a kouknu sem a tady článek od tebe :) totiž dělají se mi červené žilky a hodně pupínky a tak jsem zvědavá na tu micelárku a krém jako recenzi od tebe :) měj se hezky pa

    OdpovědětVymazat
  19. Ájo, děkuji za skvělý článek. Mám problém s pletí, tak určitě tyto produkty vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  20. Super, toto mě strašně potěšilo :) Určitě vyzkouším, především micelárku!

    OdpovědětVymazat
  21. To je skvělá zpráva! A kde ses to dozvěděla? A kdy bude v prodejnách?

    OdpovědětVymazat
  22. Mixu mám ráda, používáme s dcerou micelárku, krém na ruce a krém anti redness, jsme spokojeni, určitě vyzkoušíme i tuto řadu, nedříve asi čistící gel. Opět zajímavé info :).

    OdpovědětVymazat
  23. JUpí!
    Mixu taky můžu, ted bych nedala ani ránu bez jejich nejnovějšího krému na obličej a v oblibě mám výroblů uričtě víc.
    Momentálně jsem najela na zelenou Biderma řadu, ale úplně nadšená nejsem - tohle musím každopádně zkusit. Minimálně čistící gel, DD krém a časem určitě i micelárku, ty mám jen ted doma asi ještě 3 v zásobě.. Skvělá zpráva, díky za zprostředkování!

    OdpovědětVymazat
  24. Ten čistící pleťový gel vyzkouším! Mě celkové Mixa vyhovuje, mám micelárku a ten hydratační pleťový krém a nemůžu si je vynachválit, i když kamarádce jsem ten krém doporučila a prý se z něj celá osypala :D. Tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  25. Jelikož mám mastnou a problematickou pleť, tak jsem nadšená :). Chtěla bych vyzkoušet čistící pleťovou vodu a DD krem.. Micelárku mám od garnier a jsem s ní spokojená.

    OdpovědětVymazat
  26. Čisticí pleťovou vodu BEZ ALKOHOLU si určitě koupím! Dneska jsem se dívala v DM a zatím nic, snad se objeví brzo.

    OdpovědětVymazat
  27. Řada vypadá výborně. Pár věcí (odlič.řada) jsem od Mixy jsem vyzkoušela a velká spokojenost👌

    OdpovědětVymazat
  28. Ooo... dobré zprávy! Určitě si zajdu pro ten čistící gel (a ještě když je s pumpičkou, kdo by to nebral, že..) :)!

    OdpovědětVymazat
  29. A nevi se kdy uz budou v prodeji?protoze chodim se koukat skoro obden a zatim nic :-D

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, zkus kouknout sem, měli by to brzy naskladnit http://www.bezvavlasy.cz/mixa/, ptala jsem se na to..

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.