Pages

4. 5. 2015

NOVINKY A NÁKUPY - duben 2015 video

JAKÉ JSOU MÉ BEAUTY OBJEVY ZA DUBEN?

Krásný podvečer vám všem!
Duben uběhl šílenou rychlostí a přinesl spoustu povedených kosmetických novinek.
O těch nejzajímavějších jsem pro vás natočila video a mám také v plánu
napsat detailnější recenzi na produkty, které považuji za "must have".

Ráda bych také připravila v dohledné době tutoriál na líčení, mám už i představu jaké, 
ale moc by mne zajímalo dozvědět se přímo od vás, co byste chtěli vidět. Určitě mi vaše přání napište do komentářů. Pokud jste v dubnu objevily nějakou opravdu skvělou novinku, kterou jsem nezaregistrovala, ráda se od vás inspiruji :-).

7 komentářů:

  1. Skvělé video :-)

    Zvu tě na svůj blog :)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se.html

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mne by bylo super udělat líčení s barevnou linkou nebo celkově nějak letní...Inspirace není nikdy dost :)

    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
  3. Já nesouhlasím s tím, že pigmentace u paletky The Nudes je dobrá. Možná tak 3 odstíny, ale jinak je to vcelku bída nebo průměr :) ale pravda je, že odstíny jsou po nanesení dost podobné.
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  4. zrovna dneska jsem si vybírala krém s vysokým faktorem, protože se sluníčkem moc kamarádka nejsem a už jsem dvakrát po opalování měla alergii. vybrala jsem zrovna tento od LRP, tak jsem ráda, že ho chválíš a jsem na něj zvědavá ještě víc :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Ájo,již delší dobu sleduji Váš blog a dnes výjimečně píši.Jsem moc ráda za tipy a triky pro nás "starší" 39+,které máme děti a chceme se líbit, líčit atd..ale nejsme nebo nemáme čas blogovat,sdílet, "likekovat apod..Ale velmi ráda bych se zeptala na tip pro krém na oční okolí,který opravdu funguje .-)) a nepálí po něm oči. Již jste uváděla Uriage, Ziaja, HR,Lancóme apod..Budu moc ráda za Vaši odpověď.Děkuji mnohokrát a přeji jen to nejlepší a mnoho úspěchů E.

    OdpovědětVymazat
  6. Teď jsi mě nahlodala, už jsem si plánovala koupit Naked 2 a teď to ještě budu muset zvážit :D A k Tvému dotazu na rtěnky: já je v poslední době nepoužívám vůbec a naopak spíš vytahuji lesky :) A moc se mi líbí i BB od Garnier, na zimu si ho možná pořídím :) A oříškové máslo musím mít za každou cenu, měla jsem kakaové a bylo super, ale ta vůně mě brzo omrzela.

    OdpovědětVymazat
  7. Včera jsem doháněla resty. Tvoje videa miluji. Jen mám potom vždy pocit, že zase něco potřebuji, jak jinak :) Takže Bobbi těš se!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.