Pages

26. 5. 2015

OBLÍBENCI - DUBEN/ April Favs - video


Krásný večer moji milí, 

květen se blíží ke konci (a propos, také máte pocit, že se v poslední době výrazně zrychlil čas  ??),
a tak jsem zde s videem Oblíbenci za duben, můžete mi říkat "fofrník" :-D. 26.5. zřejmě začnu slavit jako své druhé narozeniny, jelikož jsem se včera otrávila, bohužel doslova, mořskými plody v jedném renomované restauraci :-(.......  Už jste někdy řešili reklamaci v restauraci? Já ještě ne a jsem na to zvědavá :-)...

Mimochodem, v neděli budu ukončovat soutěž o Yankee Candle a mám pocit, že se sešlo pod článkem hrozně málo odpovědí, tak to vypadá, že snad ty svíce nechcete?? :o)))

Pokud se chcete do Giveaway zapojit, máte ještě čas do konce týdne, podmínky ZDE KLIK.

Budu se těšit na vaše komentáře. Někdo mi psal, že nereaguji na komentáře na blogu, v poslední době. Ano, je to pravda a důvod je ten, že mě jako lavina zaplavují každý den emaily s nejrůznějšími dotazy, a i když mě vaše důvěra těší, rozhodla jsem se, že na emaily budu odpovídat, až když mi zbyde čas po zodpovězení komentářů zde, myslím, že je to fér. Po emailu chtějí většinou stejně rady hlavně ti, kteří mi nikdy žádný komentář na blog nenapsali.... to jen technická poznámka :-).

 Hezké dny, Ája.

PS. produkty, které zmiňuji ve videu:
Yankee Candle - Wild Sea Grass, Tarte Tatin, Aloe Vera
LUSH - šampuk New:
https://www.lushcz.cz/shop/product/category/path/147_148/tuh-ampony
Batiste - suchý šampon:
http://www.batistehair.com/hint-of-color-light-blonde.aspx
Vichy Normaderm:
http://www.parfums.cz/vichy/?f=1-1-223-3177
Avon - Nutra Effects - zmatňující pěna
Sephora - čistící a zmatňující maska:
http://www.sephora.cz/znacky/made-in-sephora/expertni-masky-sephora/pid3625.html
Uriage - maska Roseliane - Dr. Max nebo www.docsimon.cz
Clarins - Super Restorative Total Eye - Sephora, Douglas
Astor - Perfect Stay 24 h powder
L'Oreal Infallible Matte - 24h - DM, Rossmann atd.
Bobbi Brown - Skin Smoothing Pore Perfector:
http://www.bobbibrowncosmetics.com/product/14012/35284/Skincare/Correct-Perfect/Skin-Smoothing-Pore-Perfector/SS15
Too Faced - stíny Natural Matte
Sally Hansen - Miracle Gel - 190 Pinky Rings
Salon Gel Polish - Kook a Mango
Avon - Gel Finish - lak na nehty
Zoella Soap  Opera:
http://www.feelunique.com/brands/zoella-beauty
The Body Shop - Body Butter
NasoDrill - nosní lázně:
http://www.nasodrill.cz/
vůně Chanel Mademoiselle:
http://www.parfums.cz/chanel/coco-mademoiselle-toaletni-voda-pro-zeny1x-plnitelna-2x-napln/
Robin S. Sharma - Mnich, který prodal své Ferrari:
http://www.martinus.cz/?uItem=68476&gclid=Cj0KEQjwkIurBRDwoZfi1bGCxocBEiQAmcs-eo8x7fwjqW9LdKDC_43VFTxCwxjadD3IlSz6MPO8gAAaAqRX8P8HAQ
Robin S. Sharma - Kdo bude plakat, až tady nebudeš:
http://www.martinus.cz/?uItem=140199

30 komentářů:

  1. Ze šampuků jsem zkoušela Seanik, Jumping Juniper, Ultimate Shine a Godivu. Všechny mi přišly svými účinky stejné, jen Godiva mi trhala vlasy kvůli přítomnosti kondicionéru. Ale vždycky mám doma aspoň jeden šampuk na střídání s klasickými, klidně i výživnějšími, šampony :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No panečku, ty jsi úplný šampukový expert! Děkuji za tip Godivu raději vynechám :-)

      Vymazat
  2. Jako vždy skvělé video :-) Jsi prostě dokonalá :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/tag-sedm-smrtelnych-hrichu-krasy.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-), dokonalá ne, ale svá ano :-)...

      Vymazat
  3. Video je super, mám tvoje videa strašně ráda :-)) Jsi na nich strašně milá a krásná ;). Jinak za knížku ti tleskám! Tyhle typy knížek jsou super, úplně je miluju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo, děkuji hrozně moc :-). Tento typ knížek miluji a čtu je min. 10 let, jsou pro mě obrovskou inspirací a těší mne, že nás je evidentně více :-).

      Vymazat
  4. K tomu komentáři o tvém nekomentování se hlásím já. Doufám, že se tě to nějak nedotklo - nemyslela jsem to zle.
    Při zhlédnutí tvých videí si říkám, že je dobře, že nebydlím v Praze. To bych musela jít vyloupit banku - naštěstí v Ostravě není ani Lush, Bodyshop, Sephora neprodává UD a myslím, že ani Too faced.
    Mým objevem za duben jsou laky na vlasy obecně. Myslela jsem, že slouží jen k zafixování účesu, ale díky tobě jsem zjistila, že s nimi lze vytvořit objem, takže nemusím vlasy tak často mýt. A vůbec co takhle článek či video o péči o vlasy? Já jsem se teď po třetím porodu psychicky připravovala na šílené padání vlasů a ono kupodivu nic. Skoro mi nepadají. Možná je to tím, že piju zelený ječmen a užívám Biosil, nebo možná tím, že jsem si tentokrát nenechala nasadit hormonální antikoncepci. Nevím, každopádně je to super nelovit ve vaně chuchvalce vlasů a vypadat jak oškubané kuře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, vůbec se mne to nedotklo, protože je to pravda. Avšak důvodem není to, že bych byla líná lemra, ale bohužel jsem se nechala strnout do odpovídání na miliardu dotazů, který mi každý den chodí na email, a protože docela hodně lidí ani nepoděkuje, navíc ani nekomentuje veřejně, tak jsem se dost zamyslela nad tím, do čeho dávám svůj čas. Vážím si času svého i druhých...
      Ano laky jsou na mastné vlasy spása :-). Na samostatné video o vlasech se chystám, chtěla bych ho udělat podobně, jako péči o pleť. HAK je jed a strašné svinstvo, vlasy mi po ní sice nepadaly, ale vážně jsem z toho onemocněla, už nikdy více. Zelený ječmen je samozřejmě skvělý :-)!

      Vymazat
  5. Můj nejobíbenější šampuk je Godiva, já šampuky používám vždycky v létě, není nic lepšího na cestování! :-) Jinak jsem moc ráda, že doporučuješ Wild sea grass, už mám na ní dlouho zálusk :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, podívám se na něj :-). Tu svíci mám již 3.ks, je ale opravdu hoodně silná, tak pozor :o)))

      Vymazat
  6. zdravím Ájo , díky za další tipy , zkušenosti .... ♥
    Ze šampuků máme doma Montalbano... dcera si chválí... , musím si pořídit svůj .) ať dcera nebrble ... vyzkouším taky na padání vlasů...
    Knížky jsou super... a vzpomínám jak jsem obdivovala "pražáky":) ... svého času co jsme pobývaly v Praze víc jak doma... jak jsou sečtělí....a čtou všude.... v metru, tramvaji...venku...
    těším se na další články, videa... ať se daří

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laďko, děkuji za pozdrav a komentář a také zdravím i Káju, doufám, že jste v pořádku, holky :-). Na ten šampuk se podívám, děkuji za tip! :-)

      Vymazat
    2. díky Ájo... bojujeme .., ale jsme doma... to je hlavní.... každé pondělí Brno :( léčba..
      je třeba si dělat radosti :) a to nám i kosmetika dělá

      Vymazat
  7. Dříve jsem si brala knihu všude sebou (ikdyž jsem věděla, že ji na párty jisto jistě nevytáhnu).. :D Ale po tom, co jsem na VŠ zavalená odbornou četbou, jsem ráda za dny, když nic číst nemusím..! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to úplně chápu :-D

      Vymazat
    2. Těším se však na léto, až si budu moci přečíst něco "oddechového", nějakou romantickou slátaninu, která se ale bude číst sama a nebude se u toho muset myslet..! :D

      Vymazat
  8. Perfektní video, pouštěla jsem si jej včera před spaním a pak usnula šťastná a spokojená, protože jsem se rozhodla snít o novinkách Yankee Candle na které jsi mě nalákala :) A taky jsi mě nahlodala k pořízení nějakého šampuku od Lush a ujistila jsem se, že nutně potřebuju něco od Zoelly :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, děkuji, to mne pobavilo i potěšilo :-). Od Zoelly je podle mne nejlepší taštička na šminky, protože ta "neubývá" :-D

      Vymazat
  9. Aji, videa o kosmetice jsou prostě nejlepší (moje peněženka už tak nadšená není:-D, ale je potřeba dělat si radost). Jo a moc Ti to sluší;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-). Brzy budou další soutěže na blogu, tak si třeba tvoje peněženka na chvíli odpočine :-). Měj se moc hezky..

      Vymazat
  10. Tak opět si mě nejvíce pobavila tím koncem :-D já vím, že tě to musí štvát, dáš si práci s videem a mně se nejvíc líbí pokažené záběry, ale prostě to vždycky vítězí, vidět, že blogerka je také jen člověk a holt přeřeky jsou lidské :-) jinak se asi kouknu na ten miracle gel lak, sice jsem teď po dlouhé době "jen tak pro zajímavost" zkusila obyčejný lak a ne ten gelový od SH zapékací, a jsem z toho naštvaná, po dvou dnech ošoupané špičky, na to jsem si už odvykla :-D ale ten miracle gel se mi líbí, tak uvidíme :) a také se mi líbí, že jsi dala tipy na knížky, to jsem moc ráda, že budu mít inspiraci ke čtení, kouknu se po zkouškovém, v poslední době mě zajímají totiž hlavně skripta :-D a knížku jsem naposeldy četla Stoletý stařík, který vyskočil z okna a zmizel a je výborná, vtipná, doporučuji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, já se vůbec nedivím, abych se přiznala, tak mne taky na většině videí nejvíce baví nepovedené scény :-D, klidně jich tam budu dávat víc, když mám blbej den, tak je materiálu více, než dost :o)))). Miracle Gel upozorňuji zdaleka nedrží tak dobře jako Salon Gel Polish, tak abys nebyla zklamaná. Je tedy stopro lepší, než obyč lak, ale gel je gel ... :-). Děkuji za tip na knížku, už mi ji někdo doporučoval, že je skvělá, podívám se po ní :-)...

      Vymazat
    2. To zklamaná budu určitě, ale spíš jsem myslela kvůli výberu odstínů a výdrži aspoň pěti dnů :-) ale gelu zůstanu věrná nadále, teď jak už začíná být hezky ho začnu dávat i na nohy, na to se těším, jak budu mít klid :-) knížka tě určitě nezklame, já se momentálně ještě chystám na třetí Bridget Jones, Zlodějku knih, Ztráty a nálezy a určitě bych si na něco ještě vzpomněla, ale to je až na léto všechno no :-))

      Vymazat
  11. Další super video :). Moc Ti to tam sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkné video,ale ten konec je nejlepší.Ráda sleduji tipy na YC,jsem do nich blázen.U tebe najdu vždy inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  13. Jo, čas letí jako blázen :( Ted mi to přijde o to víc, že naše cácorka zítra slaví třetí narozeniny.. Šílený.

    Hurá, jdu koukat, nemůžu spát, tak bezcílně surfuju, tenhle informační tok mě určitě vyčerpá dostatečně! :))

    Tu otravu si neumím ani představit, už když jsem to četla na IG. Člověk by si řekl, že nebude riskovat a takovéhle věci si dá opravdu jen na vyhlášených místech - a když ani to není záruka.. Počkám si hold na dovolenou u moře. Hlavně že jsi v pořádku :)

    OdpovědětVymazat
  14. Teprve dnes jdu video zkouknout, už se mooc těším - moje peněženka už méně :) pokaždé potřebuji alespoň polovinu produktů které ukazuješ :)))

    OdpovědětVymazat
  15. Další krásné inspirační video. Všechno samé lahůdky. Akorát ty suché šampony nesnáším, raději si vlasy obden umyji. Knížky, které ukazuješ neznám a budu to muset napravit, vlastně i to nošení knížky s sebou v kabelce. Dřív jsem hodně četla v tramvaji, ale od doby, kdy jezdím převážně autem, je to horší a doma poslední dobou nějak pořád čas. Máš pravdu, ten čas tak neskutečně letí. Jinak, jako vždy ti to moc sluší a přípravky, které používáš, jak je vidě fungují na 100%, pže máš krásnou pleť. Nevěřila bych, že máš problém s akne, takže jsi sama důkazem účinnosti tebou propagovaných a doporučovaných ptoduktů👍

    OdpovědětVymazat
  16. Kolem té masky chodím v Sephoře už dlouho, takže když ji u tebe znovu vidím, tak jsem jasná. Nechápu jak to děláš, ale vždy mám pocit, že něco potřebuji - a to jsem si myslela, že hodně věcí znám a prakticky není na české scéně někdo jiný, kdo by mě navnadil ke koupi. Ty vždy! Děkuji za super tipy a já jdu nakupovat :)
    Jinak TF paletka se ihned zařadila mezi oblíbené, je to poklad. Víc takových.

    OdpovědětVymazat
  17. Andrejko,video je super :) Děkuji za tip na knížku.Krásné dny.Monika

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.