Pages

10. 5. 2015

SPOTŘEBOVÁNO/EMPTIES - ZIMA + JARO video

PRŮVODCE MOU POPELNICÍ :)

Krásný nedělní podvečer,
po hooooodně dlouhé době jsem se dostala k tomu, abych natočila video o produktech, které mi dělaly milou společnost v posledních více než 6ti měsících. Osobně věřím, že nejvěrohodnější recenze jsou právě až po dopotřebování produků. Pokud si věc chci koupit znovu, je jasné,
že výrobek je skvělý :-). Samozřejmě, pleť i vlasy každého jedince jsou úplně jiné, a tak doufám, že nebudu hanit nějakého vašeho oblíbence :-). 

Otázka dne :-). Jaký fixační sprej na make-up byste doporučili? Ideálně zmatňující. Předem děkuji za případné tipy....



12 komentářů:

  1. Skvělé video :-)

    Zvu tě na blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/maminko-ja-se-vcelicek-nebojim.html

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Ájo, jako obvykle super video, vždy se moc těším na každé další povídání hlavně proto, že jsi upřímná ohledně recenze produktů.Máš moc příjemný kultivovaný projev a rozhodně budu ráda, když videí bude přibývat.Díky , že to pro nás děláš. A líčení opět naprosto úžasné. :-) Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal mě suchý šampon Dove. Měla jsem i Schaumu a přišla mi dobrá, výdrž takhle zpětně moc posoudit nemůžu, protože suchý šampon používám jen výjimečně. A těším se na článek o padání vlasů, na podzim jsem myslela, že budu brzo plešatá :D Sice už je to lepší, ale furt to není ono. A se spotřebováno určitě pokračuj, jsou to má nejoblíbenější videa :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tím koncem si mě pobavila před pondělním vstáváním do práce nejvíce! :-D jinak tato videa mě baví moc, právě proto, že ta konečná recenze po spotřebování produktu je nejplnohodnotnější :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hned jdu mrknout ♥ videa to je moje

    OdpovědětVymazat
  6. Ájo super video, tenhle tip videí mám hrozně ráda, a ty je děláš opravdu dobře, věci komentuješ, rychle ,stručně, ale člověk hned ví co si koupit a co jsou vyhozené penízky, za mě palec nahoru.
    http://terrybeautybook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Ájo, opět perfektní video, tahle jsou má nejoblíbenější, taky proto, že dost používáš pečující lékárenskou kosmetiku. Vypadávání vlasů mě na podzim a v zimě trápilo taky poprvé v životě a vůbec jsem si s tím nevěděla rady. Navíc jsem 2 hodiny po umytí měla vlasy jako slité olejem. Nakonec jsem zvolila návštěvu trichologa Lukáše Rosbacha, taky na popud Péti Lovelyhair. Poradil mi vyhnout se šampónům se silikony, které ucpávají vlasové váčky a vlasy tak odumírají a silikony dávat jen do délek. Moc jsem tomu nevěřila, ale po 4 měsících, kdy si silikonovým šaponem umyju vlasy tak maximálně jednou za měsíc, a to jen proto, že není jiný po ruce, mi během mytí vypadne maximálně 10 vlasů (proti asi 100 dříve), nemám vlasy všude na oblečení a plný hřeben po každém česání. Zároveň mám pocit, že mám vlasy hustší, pevnější a méně se mastí, ale mastivost byl můj problém vždy, tak to mě tolik netrápilo. Koupila jsem si sice jeden šampon od Kapydermu u Lukáše v salonu, ale ten jsem dopotřebovala a používám jiné - Bione regenerační šampon Cannabis, Natura Siberica rakytníkový (dřívější složení), Elseve Arginin Resist X3 light verze atd.. Zároveň jsem omezila suché šampony, protože ty údajně vlasy obalují opravdu hodně a ne zcela se dají vymýt. Sice občas po něm sáhnu, když si nestíhám umýt vlasy, ale snažím se to nepřehánět. Tak snad se ti boj taky podaří vyhrát :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super video, mě tato popelnicová videa děsně baví. Hlavně proto,co sama říkáš, že po spotřebování celého, nebo více balení je tvá recenze naprosto fundovaná a kvalitní.Jsem ráda, za recenzi fixátorů make-upu od UD, hodně mě překvapila. Měla jsem v plánu si jeden z nich pořídit, takže jsem obzvlášť ráda za upřímnou recenzi, byly by to vyhozené peníze. Tak mám ve hře ještě fixátor make -upu od MUFE, na který jsem viděla dobré ohlasy na IG, ale vyzkoušený ho nemám. Já zatím fixuji Make-up thermálními vodami Bioderma nebo Avene a určitě vyzkouším i tebou doporučovaný Uriage. I když vím, že to nejsou plnohodnotné fixátory make-upu, tak mě na lehkou fixaci a osvěžení zároveň vyhovují.

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkná "popelnice" :) už několik měsíců si říkám, že udělám objednávku u Ziaji, ale pokaždé dám přednost jiným výrobkům... konečně mě Tvoje video nakoplo a objednávka na Růžové 10 je komlpetní :), "kozí krém na ruce" je naprosto dokonalý, tak vyzkouším i doporučovanou masku a spoustu dalšího

    OdpovědětVymazat
  10. Máš můj obdiv, tohle skladovat. Video mi zpříjemnilo den, díky.
    Akce na Isodense v lékárnách už skončila, teď běží nová na opalováky 1+1 zdarma myslím. Čekala jsem jestli náhodou ve spotřebovaných produktech nebude i něco z jasmínové ředy od Ziajy, kterou jsi ukazovala v haulu. Nakonec ti nevyhovovala, nebo ses k ní ještě skrz zásoby neprobojovala?

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Aji, tyhle videa jsou pro mě NEJ, vždy z nich vznikne nákupní seznam a nikdy není krátký:-D. Na odlakovače na nehty jsem teď narazila přímo v prodejnách Dermacol a pro jistotu jsem si vzala rovnou 3 :-D. Moc ti to sluší a máš teď dokonalou pleť;-).

    OdpovědětVymazat
  12. Ájo, super video, mě osobně přesně tyhle videa baví, navíc ty máš krásný projev. Jen taková maličká výtka, s některými produkty jsi tak rychle mávla před obrazovkou :D a navíc jsi neřekla konkrétní název, zrovna u L'oreal šamponu (ač vím, že jsi zmínila, že není k sehnání u nás) a zelené Gliss kur kúry na vlasy, které mě moc zaujaly, že jsem si musela vracet video zpět.:)
    Jinak moje zatím první a jediná zkušenost s fixačním sprejem na make-up je se sprejem od Avonu, a musím říct, že ač plno jejich produktů mám moc ráda, tak zrovna tohle se jim nepovedlo, měla jsem pocit slepeného obličeje :D jako bych si nastříkala lak na vlasy na obličej..Takže dál jsem nezkoušela jinou značku, a fakt by mě zajímal ten efekt sprejů na make-up a příště bych ráda šla na jistotu, takže bych brala taky nějaký dobrý tip na fixační sprej :)
    Hezký den. Klára :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.