Pages

21. 8. 2015

KIEHL'S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE - REVIEW

KIEHL'S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE RECENZE - festival olejů

Před pár dny jsem s velkým překvapením zjistila, že v organizéru, kde mám své každodenní skin/body care routine produkty, je cca 7 přípravků na bázi oleje!! Neuvěřitelné! Ještě před rokem by mne ani ve snu nenapadlo, že oleje můžou být naprosto skvělé i na mastnou pokožku. Vítám vás tedy v nové rubrice "festival olejů", kde vám představím postupně své favority :-).

Značku Kiehl's jsem si poprvé koupila v roce 2000 při mé první návštěvě USA. Upozornila mne na ni moje kamarádka, s tím, že ji údajně používá Madonna. Měla jsem proto velkou radost, když se tento brand objevil i u nás. Je trošku škoda, že se dá zatím koupit pouze v jediném butiku v Praze, ale třeba se to změní :-). O otevření pražského butiku psala Rendy, ZDE, pokud by vás zajímalo, jak prodejna vypadá nyní, mohla bych o tom napsat někdy příště....

Naprosto miluji retro obaly Kiehl's a celkovou koncepci jak prodeje, tak produktů. Je mi moc sympatická Kiehl's "vzorečková politika", což v praxi znamená, že přijdete do butiku a můžete si říci o de facto jakýkoli vzorek. Není to úžasné? 
Midnight recovery concentrate jsem měla v hledáčku už hodně dlouho. Vlastně od doby, kdy se začal prodávat. Trochu mne ale odrazovala představa, že budu aplikovat "olej" na svoji mastnou pleť. Nicméně, Rendy z blogu ORDINARY LIFE, mě tak trošku nakopla, jelikož má také mastnější pleť a z tohoto olejíčku byla nadšená.

Co přípravek obsahuje a co výrobce slibuje? 
V první řadě bych chtěla říct, že přes 2000 recenzí najdete ZDE, pro případ, že by vám nestačila ta moje :-). Když jsem byla v butiku, sérum Midnight recovery concentrate bylo vystaveno mezi top 3 bestsellery, které se u nás prodávají, což myslím také o něčem vypovídá. 

Elixír olejů pracuje zatímco vy spíte :-), dodává pleti vláhu a vytváří omlazený vzhled po probuzení. Obsahuje Squalane, pomněnkový olej, Omega-6 a také esenciální olej z levandule. Složení je z 99,8% organického původu a nebsahuje parabeny. Balení je recyklovatelné a nádherné - dodávám já! :-)


Nanáší se tak, že 2-3 kapky aplikujete večer na vyčištěnou pleť. Jemně je vtlačíte v oblasti tváří, čela, brady, pak rozetřete rovnoměrně na celý obličej a krk, já ho používám i na dekolt. Může se používat jako "sérum" pod krém, ale lze ho použít i zcela samostatně jako noční péči. Mně se velmi osvědčilo před nanesením pokožku zvlhčit  termální vodou (používám hlavně Uriage). Následně ještě používám další péči. 

Subjektivní pocit - olejíček je hodně tekutý a jakoby "suchý", ihned se vstřebá, voní relaxačně, velmi jemně a luxusně.
Výsledek - po několika týdnech je moje pleť vyhlazená a jakoby pevnější, působí odpočatě. Záměrně píšu "působí", protože jsem neměla dovolenou už rok a půl :-D... Mohu zodpovědně prohlásit, že mi přípravek nezpůsobuje ani pupínky nebo zhoršení rozšířených pórů, juchů. Velkou výhodu vidím v tom, že olejíček prakticky neubývá. Bohatě stačí 2 kapky. Nevím, jak dlouho mi balení vydrží, ale odhaduji to min. na 6-9 měsíců.

Už si bohužel nevybavuji úplně přesnou cenu. Cena je okolo 1.090,- Kč/30ml v ČR,  v Británii cca se prodává okolo 36,- GBP. Než jsem si pořídila plné balení, měla jsem několik vzorečků, abych si byla jistá tím, že mi produkt neudělá na pleti paseku. Takhle ostatně postupuji vždy před nákupem jakékoliv kosmetiky.

Na Instagramu bylo hodně dotazů na to, zda se prodává Kiehl's v nějakém eshopu. O žádném bohužel nevím, v některých evropských (hlavně západních) zemích, funguje oficiální on-line prodej, ČR mezi tyto země nepatří. 

Máte s Kiehl's produkty nějaké zkušenosti?? Co byste chtěli vyzkoušet? Dejte mi vědět v komentářích :-), moc ráda si to přečtu!

16 komentářů:

  1. Moc užitečná recenze, děkuji :) A super tip s tou termální vodou, to určitě zkusím. Od Kiehl´s jsem ještě nikdy nic neměla, takže tohle sérum bude první :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Barčo, věřím, že budeš spokojená! :-)

      Vymazat
  2. Anonymní21/8/15

    Skvělá recenze. Od této značky bohužel nic nevlastním, sice by mě to lákalo, ale v Praze nebydlím....takže až někdy, nebo až vyrazím za hranice. Zde se bohužel high-endy prodávají jen v Praze, v Německu, Anglii atd.pomalu v každé vesnici v lékárně...Máme se hooodně co učit.
    Mě by spíše zajímal tvůj pobyt v USA. Líbilo se mi tvé motivační video, tak věřím, že USA by bylo velmi zajímavé. Hezký víkend, Janča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jančo, děkuji moc :-), ono je to spíše o kupní síle obyvatelstva..... Německo, Anglie, tam jsou vyšší příjmy i malých městech. USA bylo samozřejmě super, o tom žádná a doufám, že se tam zase brzy dostanu :-).

      Vymazat
  3. No jo Praha,... Já bych ráda jejich avokádový oční krém, ale zatím nevím, jak se k němu dostat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si udělej někdy výlet, ne? Mají otevřeno celý týden a určitě ti dají vzorečky, abys to mohla vyzkoušet. Měj se hezky :-)

      Vymazat
    2. Hm - tak za pár let, až budou děti větší ;-)) Bydlíme na opačném konci republiky, takže 4 - 5 hodin po dálnici tam a to stejné zpět, pokud nebude zácpa ovšem. Třeba udělají e-shop.

      Vymazat
  4. Na tohle sérum si dělám zálusk už dlouho, ale teď jsem ještě slyšela o tom skvělém séru od Estee Lauder Night repair...nemáš s ním taky zkušenosti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, mám, používala jsem ho, ale nikdy jsem neviděla žádný moc výsledek. Ale teď je inovované, tak třeba bude lepší :-)

      Vymazat
  5. Značka Kiehl´s je mi hodně sympatická a doufám, že jednou od nich něco vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě můžu jen doporučit, zatím nebyl produkt, který by mne zklamal.

      Vymazat
  6. Měla jsem loni Midnight recovery concentrate v tom velkém vzorečku a bohužel hrůza! Na mé pleti to nedělalo nic, ale vůbec nic. 2 kapky jsem nanesla večer, před spaním, a i po 6. hodinách jsem lepila a byla mastná, a to mám suchou pleť. Zkoušela jsem s květinovou vodou, termální vodou, nic nepomohlo a stále stejný efekt, nakonec jsem se zbytkem vzorečku odličovala :(

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní19/1/16

    Olej je uzasny ale za me uz ne.... bohuzel je testovany na zviratech: http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/kiehls/_/Midnight-Recovery-Concentrate

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Ajo, prosím,poradila bys mi. Mám také hodně mastnou pleť a ráda bych investovala do kvalitní kosmetiky, ještě jsem nenašla tu pravou. Mám bohužel mastnou a hoodně citlivou pleť, perionální dermatitidu a kolem očí hodně suchou pleť. Sháním kvalitní oční krém bez parfemace a nějakou péči na pleť, krém, sérum, cokoli. Značka Kiehls mě zaujala. Budu ráda za Tvou radu. Pa Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní26/5/17

      Pro mastnou a citlivou pleť s periorální dermatitidou rozhodně nedoporučuju Kiehls. Mám smíšenou pleť a rozšířené póry v T-zoně. Po půl roce používání Kiehls konkrétně řady Ultra facial, která mi byla doporučena v prodejně, se moje pleť výrazně zhoršila. Póry byly zanesené a ucpané, začalo se mi tvořit akné, pleť se stala citlivou a svědila, kolem úst se mi vytvořila dermatitida. Momentálně pracně vracím dohromady pomocí kosmetičky a kosmetiky SynCare. Takže za mě už nikdy. Předražené nic, plné chemie. Kdybych si poctivě přečetla složení už v obchodě, minimálně bych ušetřila x tisíc.

      Vymazat
  9. Anonymní5/11/16

    Kiehls patri pod loreal a loreal testuje (i pro Kiehls)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.