Pages

12. 8. 2015

Victoria's Secret HAUL + jak nakupovat v ofic. eshopu - video



Hezký letní večer :-),
na dnešek jsem si pro vás připravila video, o které jste si hodně psali. Nechtěla jsem ho příliš odkládat, protože na oficiálním eshopu probíhají nyní veliké výprodeje, takže abyste to stihli :-).

Veškeré info je vypsané v infoboxu pod videem a najdete je v eshopu v sekci "Customer Service". 

Dejte mi vědět, zda-li jste už někdy v oficiálním eshopu nakoupili a jakou máte zkušenost :-).


12 komentářů:

  1. Super video, díky za tipy:) hned mám chuť si něco objednat, když ten eshop projíždím <3 :D
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní14/8/15

    Skvělé info. Ve VS jsem nakupovala taky jen osobně a tohle mě přesvědčilo nakoupit si v e-shopu :). A máš pravdu, že kvalitně se mu nic nevyrovná.... Koupila jsem si dost drahou značkovou podprsenku a vydržela tvarově 2 měsíce a VS mám x let a všechny jako nové!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ájo, ako tradične, úžasný článok. Web VS okukujem už 3roky, ale vždy ma na tom desilo, že neviem koľko bude stát ešte DPH. príp. clo v ČR. Už teraz sa k tomu snáď odhodlám, škemrám po add2cups a tých úžasných flanelových pyžamkách.
    A ešte máme aj rovnakú veľkosť vršku, to je super, že si spomenula, lebo som si nebola istá či je to A u nich možné, keď tu mám B.
    mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bych to zkusila :-), add2cups mám A namísto B nebo i někdy C zde, v EU

      Vymazat
  4. Video je perfektné a teda všetky podrpsenky aj nohavičky sú nádherné! Super výber! Idem hneď mrknúť na VS:) Ďakujem!

    www.fromlenka.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní20/10/15

    Ahoj,zkoukla jsem tvé video a moc pěkné :-) jen jestli by jsi mi mohla prosím napsat kolek je to poštovné cca peněz za takový balíček,jaký jsi si objednala ty, děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní3/11/15

    Ahoj, ešte iba nedávno som objavila Tvoj blog, veľmi sa mi páči a určite ho budem sledovať naďalej :) Aj toto konkrétne video bolo pre mňa užitočné. Mám však otázočku, nie len na teba, prípadne aj na niekoho iného, kto by vedel poradiť. Ak si objednám z Victoria s Secret budem musieť platiť okrem poštovného aj clo a DPH? Prípadne je tam nejaká čiastka, až nad ktorú sa to platí, alebo je to všetko zahrnuté už v tej cene poštovného čo je cca 30 USD a nemusím teda rátať s ďalšími nákladmi? Vopred ďakujem za všetky odpovede :) Všetkým želám pekný deň :)

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj prosim ta aka je cena cla?

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji moc za super haul. Já bych si tuto značku ale asi nikdy nekoupila a to hlavně jen proto, že je docela dost drahá... Nicméně třeba se mi to někdy poštěstí a budu si to moci také pořídit :) Já jinak vymetám ve svém volném čase docela dost sekáče

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.