Pages

15. 8. 2015

Yankee Candle Haul & Giveaway - video

Velká letní soutěž o svíci Yankee Candle

Krásný večer,
ze záhadného důvodu jsem zapomněla sdílet na blogu video, ve kterém vyhlašuji soutěž o svíci Yankee Candle - Serengeti Sunset. Soutěž poběží až do 30. srpna, do 22.h. Poté vylosuji výherce.

Jak se do GA zapojit? 
  • soutěž je pro čtenáře mého blogu, kteří jsou registrováni přes GFC
  • odebírejte můj kanál na YouTube ZDE 
  • pokud se vám soutěž líbí, dejte videu like
  • do komentáře přímo pod video na YT napište svůj email, abych vás mohla kontaktovat a také napište jakou vůni Y.C máte nejraději..

Hodně štěstí ve hře! :-)



18 komentářů:

  1. Ty svíčky jsou moc hezké,i kdyžja osobně doma žádnou nemam
    terina98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, jak jsem psala v podmínkách GA, soutěžní jsou pouze komentáře pod videem na YouTube, ne zde na blogu, nedalo by se to pak losovat randomem, díky za pochopení.

      Vymazat
  2. Já teď v létě nejvíc miluju černé třešně , ale vybrat jednu je strašně těžký
    Petra.souckovaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, jak jsem psala v podmínkách GA, soutěžní jsou pouze komentáře pod videem na YouTube, ne zde na blogu, nedalo by se to pak losovat randomem, díky za pochopení.

      Vymazat
  3. Moje nej vůně je Home Sweet Home. :) sunshine@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. El, jak jsem psala v podmínkách GA, soutěžní jsou pouze komentáře pod videem na YouTube, ne zde na blogu, nedalo by se to pak losovat randomem, díky za pochopení.

      Vymazat
  4. woow, to je vůně :) cítím to až sem :)
    giveaway se nezčastním, ale výhercům přeju všechno nejlepší :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No.1 :-), jak jsem psala v podmínkách GA, soutěžní jsou pouze komentáře pod videem na YouTube, ne zde na blogu, nedalo by se to pak losovat randomem, díky za pochopení.

      Vymazat
  5. Video moc fajn! Ovšem vybrat 1 vůni od yankee candle? Přemýšlím půl hodiny a o prsa vyhrál medvídkový soft blanket. Za ním hned midnight jasmin. Petra.jane@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuji moc. Prosím tě, jak jsem psala v podmínkách GA, soutěžní jsou pouze komentáře pod videem na YouTube, ne zde na blogu, nedalo by se to pak losovat randomem, díky za pochopení.

      Vymazat
  6. mne momentálne krásne vonia LEATHER, škoda, že nie je v inej podobe ako len vôňa do auta. klvacova.b@azet.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také ji miluji, ale v USA se prodává i jako svíce :-), pokud chceš soutěžit, jak jsem psala v podmínkách GA, soutěžní jsou pouze komentáře pod videem na YouTube, ne zde na blogu, nedalo by se to pak losovat randomem, díky za pochopení.

      Vymazat
  7. Zatím jsem vyzkoušela jen levandulový vosk, je to špička :)

    OdpovědětVymazat
  8. Najúžasnejšia a najzaujímavejšia vôňa pre mna je Child Wish 😊.... Krásny blog a skvele videá!!! Verím ze nevadí ak budem tykať, a preto : si velmi šikovná 😉...
    Rita.kolesarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rituš, děkuji moc :-)! Tady si všichni tykáme :-), ale jak jsem psala v podmínkách GA, soutěžní jsou pouze komentáře pod videem na YouTube, ne zde na blogu, nedalo by se to pak losovat randomem, díky za pochopení.

      Vymazat
    2. Ano, ano uz som sa zapojila komentárom aj pod videom ;), dakujeeeeem a tesim sa na ďalšie video... Momentálne mám doma 3 mesačného synčeka a k tvojim videám si vždy s radosťou sadám vecer, ked mi zaspí :).

      Vymazat
  9. Musím říct, Ajo, že díky tvým videím jsem podlehla i já YC :-D Šla jsem do obchodu očichat vůně o kterých říkáš, že sis je oblíbila. Jelikož to byla moje první zkušenost s YC, tak jsem byla více než nadšená...a bohužel peněženka zaplakala: 12 vosků, 1 velká svíce a 1 aromalampa :-D ...objevila jsi ve mně novou závislost :-))))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.