Pages

21. 9. 2015

BACK TO SCHOOL - AUTUMN - NEWIN for TEENS

Nicolčiny oblíbené kousky - podzimní haul

Dnes mám pro vás novinku a malý experiment :-). Na Instagramu jste si hodně psali o Haul z Primarku, kde jsem malé pořizovala nové věci na podzim/zimu, protože přes léto prakticky ze všeho vyrostla. Chtěla jsem natočit video, ale protože se často v komentářích objevuje, že jste věci neměli možnost si pořádně prohlédnout, rozhodla jsem se, že Haul udělám zde na blogu, formou New-in postu a k Primarku přidám i další naše oblíbené obchody Zara Kids, F&F..... Věci jsou pro malé a větší slečny, ale věřím, že svoji inspirace můžou najít i větší holky :-)...


Velkou radost jsem měla, když mi Nikča sama od sebe řekla, že se jí líbí jednobarevná trička bez potisku a obrázků, juchůů, asi mi ji v porodnici nevyměnili :-D.... Základem dětského šatníku a samozřejmě i toho pro dospělé, by měly být jednobarevné "basics" v neutrálních barvách, které vytvářejí základ, tj. stavebnici, kterou pak lze kombinovat i s výraznějšími kousky.

Nakoupily jsme svetry, mikiny, trička s krátkým a dlouhým rukávem (jednobarevné), spodní nátělníky, spodní prádlo, úpletové legíny, botičky, kabátky a hodně teplou bundu - parku. 

Začnu od svetříků a mikiny z Primarku. Jako barevný základ jsme vybraly světle šedou, černou a smetanovou, barvy, které se dají (nejen) vzájemně mixovat.

 U šedého svetříku se nám moc líbí krajkový spodní lem a u smetanového zase pastelový detail okolo krku.




 Vše na fotu je z Primark-u.
Smetanový huňatý kabátek vypadá o dost lépe v reálu, není až tak fotogenický :-D. Je teploučký a i roztomilý, hezky dlouhý, takže Nikče nepotáhne na záda.


 Skořicový kožíšek "křivák" je ze Zara Kids a byl také z jiné cenové kategorie, než Primark. Ale je mimořádně dobře padnoucí a velmi kvalitní an první pohled.
 Župan se zajícem se nám hrozně líbil a bohužel už měli vyprodanou největší dětskou velikost, jinak bych ho koupila i sobě :o)))...

 Dostávám se k prvním botám, velmi bytelným a zároveň lehkým, moc se nám líbí jejich světlá (ale zase ne moc :-) ) barva, která bude skvěle doplňovat zbytek outfitu. Na fotu vpravo ještě netrální bílá trička, šedivý termo nátělník a úpletové legíny (vše Primark).


 Tmavší část outfitu tvoří černé basics (trička), pletené legíny a červená kostkovaná sukně, kterou si koupila i má 27-letá sestra, já už mám velmi podobnou z loňské kolekce Lindexu :-) #kostkyforever



 Zhora - vysoké pogumované kozačky - Zara Kids, černé lakované kotníčkové kozačky, pletené legíny a rukavičky - vše Primark.

Khaki parka je z F&F, koupily jsme ji během dnů Marianne se slevou (jupí), má velmi kvalitní materiál a je hodně teplá, jako bonus krásné zlaté doplňky.



 Zleva - vysoké holínky Zara Kids, lakované černé kotníčkové kozačky Primark, zlaté kožené sportovní boty - Zara Kids, šedé kotníčkové a sportovní boty (na tělocvik) - Primark.

 Ještě pár doplňků - ale důležitých - vše Primark.
Osobně miluji dlouhé úpletové kabátky, tento máme už od loňska, ale Nikča ho měla na sobě 1x, protože bylo studené září. Hrozně moc se mi tento styl svetrů líbí i na dospělých.

 V šatníku malé princess nesmí chybět chlupatková vesta, která vypadá fantasticky prakticky ke všemu od riflí až po romantické šaty. Navíc, úžasně hřeje! :-)
Tato je z F&F.

Vestičku jsem pro účely focení zkombinovaly se skinny jeans z Primarku, ve světle meruňkové barvě. Materiál je silnější bavlna s elastanem, hezky sedí i hřejí :-).

 Oblečení z dětské Zary, můžete on-line nakupovat ZDE KLIK, aktuální kolekci Primarku sledovat ZDE KLIK a oblečení z F&F ZDE KLIK.

Přípravu foto postu jsme si s Nikčou fakt užily, hrála si na to, že fotíme do Elle nebo jiného časopisu, hahah :o))). Určitě budu moc ráda, když mi napíšete do komentářů, zda se vám takovýto nový formát článků líbí. Pokud ano,  připravím něco podobného i pro větší holky :-). 

Krásný podzim Ája & Mátová tyčinka :-D.




42 komentářů:

  1. Mnohem lepší než Elle 👌🏾!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :o)))) děkujeme moc, to bude mít Nikča radost! :-)

      Vymazat
  2. týjo, Nikča má teda super vkus! :-) třeba ten skořicový křivák nebo kožíšek teda, to jsem v sestřenčině škole na žádným "dítěti" neviděla, no vlastně, ani ne na ženách v mém okolí :( ale toto je můj styl, takže to velmi kvituji :) a ten šedý svetr se spodní krajkou chci taky a nemůžu ho nikde najít :(

    OdpovědětVymazat
  3. Krasnej clanek..moc se mi libi! 👍😊 Ale uz mi chybi i videa 😢 Ale jinak moc krasny holky! A vyborny styl! 👌😊

    OdpovědětVymazat
  4. No super! Jak nápad na článek tak všechny kousky. Nejvíc se mi líbí ty kotníkové světlé boty na zavázání a pak ten křivák ze Zara Kids. Určitě bude Nikolce všechno moc slušet :)

    Bella z Belliny tajnosti - můj tajný, 100% autentický deníček o všem, co nemohu běžně řešit s ostatními

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se Vám to povedlo, já sama bych si takové oblečení užila( a to už jsem velká):-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, některé věci bych si také vybrala, kdyby se prodávaly větší :-D. Moc děkujeme :-)!

      Vymazat
  6. Zaječí župánek u mě vede a určitě by se mi líbil i článek pro velké holky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásný, Nikča už je přece jenom větší holčička, takže chápu, že trička se zvířátky už jí tolik neberou. V Zara kids bych si vybrala vždycky, jen ty ceny mě celkem odrazují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkujeme :-), pár triček se zvířátky by se určitě našlo i u nás :-D. V Zaře je to fajn, když jsou slevy. Za plnou cenu nakupujeme jenom když víme, že by ve slevách už neměli naši velikost.

      Vymazat
  8. Ty věci pro děti ze Zary jsou úžasné :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, úplně souhlasíme, Zara je podle mne nás nejlepší :-), ale chce to počkat na slevy...

      Vymazat
  9. Anonymní22/9/15

    Dnešní článek se mi opravdu líbil, brala bych některé kousky i pro sebe. Včetně bot! Ájo, nebudeš zas dávat oblečení po Nikči na MMB? Protože to jsou fakt super kousky a jestli fakt roste tak rychle --- tak si brousíme zuby :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc a na MMB určitě budeme vkládat, a to hodně věcí, už to nemáme kam dávat :-D, jen musíme najít čas to nafotit a změřit a tak dále :-), papa A+N.

      Vymazat
  10. To je paráda, krásný fotky, a krásné oblečení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkujeme, to jsi nás potěšila :-)

      Vymazat
  11. Tak to je úžasný! Nikča má opravdu vytříbený vkus. S tím F&F kabátkem jste mě teda nahlodaly, ten se mi tak moc líbí, že ho pokusím Anetce sehnat taky :-) Jinak ti závidím Ájo, že Nikča nemusí mít všude kreslené postavičky. U nás zatím platí, že co nemá na sobě motiv oblíbené hrdinky z pohádky, tak to se naší slečně nelíbí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko, moc děkujeme a neboj, Anetka z toho vyroste, Nikča říká, že nejpozději v 10ti, haha :o)))), pa A+N.

      Vymazat
  12. Výborný článek, moc se mi líbil. Oblečení je nádherně nafocené. Takových článků bych brala víc i s Vaším oblečením Andrejko. A je fakt, že bych brala i některé Nikolčiny kousky =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, moc děkujeme :-), mám v plánu brzy udělat něco podobného i pro větší holky :-D, papa.

      Vymazat
  13. Super článek! Nikča má skvělý vkus po mamince :)

    OdpovědětVymazat
  14. Áji a Niky, moc pěkný outfit, Už se moc těším až pojedu do Primarku. Je mi 15 a mám dost drobnou postavu, takže mám z dětských kolekcí minimálně polovinu všeho oblečení :DDD. Tu poslední "chlupatou" vestu z FF mám taky a moje 16-ti letá spolužačka také. Je strašně příjemná a roztomilá. Svetřík Niky, určitě nos je strašně moc pěkný, já jsem si podobný styl také zkoušela, ale moc mi neseděl :( Všechno oblečení máš moc krásné. Hlavně ten župánek <3 Odkud prosím je? Krásný večer a Nikolce pěkné kombinování Kája xoxo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kájo, moc ti děkujeme :-), tak to jsme příbuzné přes chlupatou vestu :-D, je vážně super! Měj se krásně, Ája a Nikča.

      Vymazat
  15. Moc pěkný věci!! Ta bundička ze Zary je úžasná! :)
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj:-)
    super článek, řeknu ti, že já jako učitelka na střední škole bych si vzala každý z těch nafocených modelů klidně do práce a myslím, že bych dostala i dost komplimentů:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Andrejko moc hezké věci jsi pořídila moc se mi líbí všechny boty a ta kostkovaná sukně ,ale všechno je moc hezké a dá se to parádně kombinovat . Úplně jsem si připomněla jak jsem s dcerkou taky tak nakupovala do školy a podobně jsou to krásné chvilky a moc si je Andrejko užívej :) s malou šikulkou :)

    OdpovědětVymazat
  18. Paradni nakupy! Libilo by se mi to i pro mne-dospelaka. Hledam pro sebe takovy svetro-kabatek,nema nekdo tip,kde koupit pro dospelaka?

    OdpovědětVymazat
  19. Krásná inspirace i pro "větší" holky! :D :) Super! Srdečně zvu tebe i všechny tvé čtenářky ke mně na blog. Mimo jiné na giveaway o filtrační konvici Brita se třemi náplněmi a dvě vstupenky na veletrh ForGastro & Hotel. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  20. Achjooo, já chci taky být menší a mít za mamku taky takovýhleho módního sponzora!!! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní27/9/15

    Teda to je pecka! Nosila bych všechno! Jen kdyby to prodávali na větší slečny (podstatně větší) :-) Nikča bude úplná hvězda. Krásný podzim holky!

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělý článek, určitě bych uvítala další takové! Jste obě úžasné!

    OdpovědětVymazat
  23. Já to říkám pořád, že chci jednou holčičku. A tento článek mě v tom akorát ujistil :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Moc krásné věci :)) povedený článek!

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.