Pages

10. 9. 2015

DNY MARIANNE - MÉ TIPY NA NÁKUPY + VÍTEJTE NA NOVÉM BLOGU


Moji milí,
po menší pauze vás opět vítám na Beautylife. Jak vidíte, můj blog má nový "outfit". Přiznám se, že starý design blogu mne už deptal natolik, že jsem raději natáčela videa, než psala. Těší mne, že design mého blogu je přímo od dvorní blogo-návrhářky Zoelly (předpokládám, že nemusím představovat :-).

S novým vzhledem blogu nastala opravdová úleva. Asi jako když uděláte jarní úklid anebo vánoční. Ano, blíží se Vánoce. Je to divné, že? Ještě před 14 dny bylo parné léto. Září bylo odjakživa špatným měsícem pro obchodníky, protože začíná školní rok. Řekla bych, že se tato situace zásadně změnila, když se objevily "Dny Marianne". Dokonce si myslím, že by se mohlo i říkat "před Dny Marianne"a po "Dnech Marianne", haha.

Dnešní článek nechci pojmout jako průvodce slevami, ty si myslím každý může najít v brožurce u časopisu. Kdo by chtěl ještě více detailů a obrázků, jukně na tento článek k Rendy Ordinary Life.

Mám pro vás šíleně moc fotek, dnešní post bude pro negramotné :-D. 

Chci vám totiž ukázat, co si já osobně pořizuji opakovaně v parfumériích, čili spíše dražší značkové přípravky. Některé z nich jsem si koupila vícekrát a pár z nich používám už třeba 10 let, jako například některé produkty od Clinique anebo Benefitu.

V seřazení fotek nehledejte žádnou logiku nebo strukturu, protože tam bohužel chybí :-D. Chtěla jsem rozdělit produkty dle značek, použití, obchodů, ale v průběhu focení jsem si vzpomněla několikrát na něco "dalšího", takže to bude dnes takový kosmetický brainstorming anebo spíše brainwashing :-D.

 Začnu od hlavy :-). Určitě jukněte v Douglas na Alterna CC cream, který miluji k zbláznění. To samé Perfect finishing texture spray, který je něco mezi lakem a suchým šampónem, božsky voní
a jedním slove LOVE. K nákupu 1 produktu Alerna je dárek (asi objemový sprej).

 Pro mne nejlepší lak na vlasy je T&G Extreme hold hairspray a dále solný sprej a Sculpting powder, mám cca 5. balení. V Douglas bude na produkty T&G sleva 50% - neber to :-)...
Zde mé nejoblíbenější produkty Clarins - bleskově: samoopalovací pěna, je fantastická, vytváří krásnou a sytou, přirozenou barvu a vydrží velice dlouho. Pro mne nejlepší samoopalovací produkt. Oční krém Super Restorative Total Eye - o něm jsem mluvila v mnoooha videích. Už jsem si koupila třetí balení. Spíš si ho nekupujte, je totiž návykový :-D.... Sérum Mission Perfection je perfektní po opalovací sezóně. Spotřebovala jsem už polovinu balení a skvrnky jsou mnohem méně vidět, must have. Hydratační fluid na smíšenou pleť je unikátní v tom, že obsahuje zmatňující složky, ale zároveň je hezky hustý a božsky voní. Instant Concealer - další must have, jukněte na má videa :-)...
Nová kráska Joli Rouge - je dlouhodržící a zároveň hydratuje. Jestli chcete dokonalou nude barvu, zvolte č. 705, jako mám já. Nejlepší nude rtěnka, kterou mám doma. 

Z dekorativky Clarins miluji tyto Ombré oční stíny a makeup Everlasting Foundation. Při nákupu nad 1500,- Kč dostanete taštičku se 4 miniaturami. Při menším nákupu jsou různé taštičky.
 Lancome - krém Visionnaire je nejlepší multifunkční krém, jak vidíte, už jsem spotřebovala dvě balení. Je dokonalý, nikdy jsem po  něm neměla pupínky. Prázdná balení schovávám, protože budu psát recenzi. Pokud je vám 30+ plus, s tímto krémem nemůžete šlápnout vedle.

Bleskově Sephora - všechny masky, výživný krém na ruce, kontury na rty a jumbo tužky jsou úžasné. Poté, co jsem brutálně strhala černou a oční masku Glamglow, jsem dostala od Lukáše v Sephora Smíchov 2 vzorečky - zelenou a bílou Glamglow a vidíte, jak to dopadlo :-D. Ta maska je dokonalá. Kdybych si měla vybrat jedinou na celém světě, tato by mi stačila. Ale pozor, nic pro sušenky :-)... K nákupu Glamglow dostanete další cestovní variantu jako dárek k nákupu.

Další velkou (a zajímavou) kapitolou je Clinique.  Jak víte, Clinique používám už více než 10 let. Clinique exfoliační tonikum 2 je pro mne absolutní must have. To samé DDG - gel, nikoliv lotion, které mi na mastnou pleť úplně nevyhovuje. Řada Anti-blemish je skvostná, a to i na tělo, pokud trpíte na akné jinde, než na obličeji. Úžasné novinkové krémy SMART (soothing, moisture, anti-age, repair, treatment - to vše se skrývá za názvem této řady). Lze je zakoupit na jakýkoliv typ pleti a také je určena pro jakýkoliv věk. Proč? Protože řada SMART je chytrá a působí jen tam, kde je potřeba :-).



Co můžete získat k nákupu? Máte dvě možnosti: a) zelená taštička níže, nákupu na 990,- Kč na všech místech, kde se prodává Clinique (990,- Kč je po slevě, na to pozor :o)), b) taštička barevná - k nákupu nad 490,- Kč, pouze v buticích Clinique.

Z dekorativky jukněte na nové Skinny sticks, které se nemusí ořezávat a jsou dokonale pigmentované. Jen pozor, šroubujte ven jen to, co potřebujete, tuhu nelze zatočit zpět dovnitř :-). Na očích fantasticky vypadají nové barevné řasenky Chubby lash, největší výběr barev je samozřejmě v buticích Clinique, v parfumeriích asi neseženete všechny dostupné odstíny.
Recenzi, kterou jsem psala na Midnight Recovery Concentrate už jste asi četli minulý měsíc. Tento produkt se vážně povedl. Na obrázku je ještě tělové mléko, které je mimořádně výživné a můj oblíbený sprchový gel-olej s vůní koriandru.... nesmírně miluji tuto vůni a vůbec vůni zeleniny v kosmetice :-). K nákupu Kiehl's nad 1050,- Kč dostanete taštičku s miniaturami nejprodávanějších produktů. Kiehl's má opravdu velké vzorky i cestovní balení, takže to rozhodně stojí za to. Taštička má hodnotu cca 800,- Kč.
V Douglasu bude sleva - 30% na kosmetiku Bourjois. Určitě vřele doporučuji rtěnky Rouge Edition, zejména ty Velvet. Další méně dostupnou značkou, na kterou bude sleva -20% je NYX. Skvělá je HD podkladová báze, HD korektor a kleštičky na řasy, i když ty nepoužívám moc často.  Od Inglotu mám moc ráda rtěnky, hlavně tyto úzké. 
Sehnat Bobbi Brown se slevou bývá oříšek. Během dnů Marianne máte jedinečnou šanci v Douglasu. Pokud zajdete do butiku na Smíchově, nedostanete sice slevu, ale krásný dárek k nákupu v podobě miniatur. Mé nejoblíbenější produkty jsou: odličovací olej, makeup s kapátkem Intense Skin Serum, ultra výživný hydratační krém Extra Rich Repair Eye Cream. Kdo máte rádi avokádový oční krém od Kiehl's, tak tento je ještě výživnější, naprosto úžasný na noc. Kultovní balzám na rty už znáte ode mne z videí i blogu. Za mne absolutně nejlepší balzám, jaký jsem kdy vyzkoušela. 1 balení mi vydrží rok. Pokud sháníte podkladovou bázi bez silikonů, zaručeně skvělá je Skin Smoothing Pore Perfector, voní nádherně po levanduli. Dekorativní kosmetika BB se vyznačuje mimořádnou pigmentací, tvářenky a rtěnky jsou podle mne lepší, než MAC.
 Znovu a znovu si kupuji tyto "samozabarvovací" produkty Dior. Lesk, balzám na rty a tvářenka dokonale prozáří i ten nejunavenější obličej, momentálně používám každý den :o))))....
Znáte písničku "how deep is your love"??? :-D Ano, vidíte správně 4ks Better Than Sex Mascara. Opět skladuji kvůli sólo recenzi. Je božská na jakékoliv řasy, ale bohužel dost rychle vysychá. Svůj život už si neumím představit bez Bulletproof Brows v odstínu Universal Brunette. Balzámová rtěnka Color Bomb obsahuje výtažky z chilli papriček, pořádně pálí a zvětšuje trošku objem rtů :-). Paletky stínů Natural Eyes jsou mé nejoblíbenější, kdybych si mohla vybrat jen jedinou paletku na světě, tak by to byla Natural Eyes. Využijete ji i jako bronzer a rozjasňovač. 
CO DODAT <3
Poudre Compacte Radiance osobně považuji za top pudr z parfumérie. Toto je již 4.balení :-). Vedle nešlápenete ani s kultovními YSL produkty na rty. Miluji jejich design.
Značku EL jsem v poslední době trošku míjela, i když dříve tvořila většinu mého skin care vybavení. Na mastnou pleť, která potřebuje prevenci proti vráskám můžu vřele doporučit oil-free variantu Advanced Time Zone a úžasné krémy Revitalizing Supreme. Z dekorativky vše s označením "Double Wear". K nákupu je v buticích EL taštička s miniaturami produktů :-).
Paletku Naked Basics jsem dostala na otestování. Nikoliv však od zastoupení UD, ale od Rendy. Když blogerka blogerce věnuje svoji oblíbenou paletku stínů, znamená to opravdu hodně :-). Děkuji tisíckrát, kámo! :-D.  
Naked 2 je podle mne nejuniverzálnější paletka v parfumériích (nikomu neberu jiný názor). Má jen tu nevýhodu, že je poměrně těžká na to, ji nosit s sebou. Proto mám mono-stíny, které mají úplně fantastickou pigmentaci a i méně práší, než Naked Basics. Oční kajalové tužky v odstínu Perversion a Obsessed jsou nejlepší v "tužkové" kategorii. UD má skvělé báze pod oční stíny. Dodělávám právě Anti-age a koupila jsem si nedávno odstín Eden, který je žlutý a fantasticky vyzmizíkuje vše červeno-modro-fialové okolo očí. Řasenka Perversion je za mne nejlepší řasenka na světě. Na rozdíl od BTS vydrží 2x déle. Jinou už nechci ani nehledám.
Last but not least, moji miláčkové od Benefitu. Báze POREfessional sice nějaké ty silikony obsahuje, ale trvám na tom, že je božská. Už jsem spotřebovala 4 velká balení, toto mám na cesty. Erase paste je podle mne nejvíce krycí korektor anebo spíše kamufláž z parfumérií. Řasenka They'r real byla mou BFF před 2 lety a ráda se k ní vracím. High brow je odřená chudinka dole na fotu :-), skvěle projasňuje jak pod obočím, tak ve vnitřním koutku, dá se s ní i konturovat nos anebo nakreslit waterline na spodním víčku. Miluji tvářenku Rockateur, podle mne sluší úplně každému. Bez Gimme brow a Speed brow si neumím představit své líčení a makeup život!. Speed brow používám už od roku 2005! :-D.

Některé z vás mi psaly, že si nemůžete dovolit skin care z parfumérie, tak pro vás tady mám tip na velmi kvalitní kosmetiku z lékárny. Osobně můžu po 10-ti letech používání doporučit Vichy Normaderm, celou hydratační řadu a proti-vráskový Liftactive. Super je oční sérum, které podporuje i růst řas :-). K nákupu nad 690,- Kč je dárková taštička plná vzorků, na výběr máte tři varianty, tak jukněte :-)....



Jestli jste dočetli dnešní článek až sem, tak máte bobříka za statečnost :-D a zároveň jste ti nejbáječnější čtenáři, jaké si mohu přát :-).

Letos bych si ráda pořídila během dnů Marianne nějaké oblečení pro sebe a Nikču. Kosmetiky mám myslím dost :-D. I když, Renča mi říkala, jak úžasný je korektor NARS, a že prý má už čtvrté balení a k nákupu je super dárek :o))))) #jinakjsemnormalni

Co máte v plánu vy?? Prožíváte dny Marianne anebo vás to nechává úplně lhostejnými? Láká vás něco z produktů na fotkách? Určitě mi napište, jsem zvědavá! :-)






38 komentářů:

  1. Ahoj, děkuji za skvělé tipy. ☺ Celý týden jsem si říkala, že bys něco takového mohla vytvořit. V článku je myslím malinkatá chybička. U prvních produktů má být místo Clinique napsané Clarins. Přeji dobrou noc. ☺
    Lucie Masaryková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc, to není "malá chybka", ale "fatal error", jsem fakt ráda za tvé upozornění, už je to pryč. Nejhorší je, že člověk své vlastní chyby nevidí :-D. Mám radost, že se ti článek líbí :-).

      Vymazat
  2. Keďže som sa rozhodla pomaly prejsť na kvalitnejšiu kozmetiku, veľmi sa mi hodí tento zoznam. Po mnohých veciach z neho už dlhšie túžim, takže tvoje recenzie mi padli vhod :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dny Mariane si užívám každoročně s dcerou a dnes už i s vnučkou.Plánujeme s předstihem.V pátek vyřídím u nás ve městě Rossman,DM,Teta,knihkupectví/dárky na vánoce/,lékárny a v so nebo ne vyrážíme směr Praha.I když jsou třeba různé výhodnější akce v průběhu roku,ne vždy mám čas zajet do Prahy a tak si tento týden užíváme,já se zásobím základní kosmetikou,pořídím dárky na smršť narozenin a svátků, které jsou u nás ještě do vánoc a mám pár tipů i na oblečení,pokud budu mít štěstí.Škoda,že i moje peněženka/nebo karta/ má svoje dno,určitě bych to dokázala roztočit daleko víc.Díky za dobré tipy.S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sofie, také už se vrhám na vánoční dárky :-), letos si chci Vánoce užít fakt v klidu a mít vše zabalené už v listopadu, no uvidíme, jak to dopadne. Užijte si s vnučkou nákupy :-)

      Vymazat
  4. Paradni a uzitecny clanek. Wow, ty te peci teda fakt davas, mazec, tolik produktu vyzkousenych:) Chtela jsem mrknout na nivy design, ale na mobilu se mi to ukazuje obyc jako mobilni verze kurnik, tak musim pak na pc:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc, je fakt, že jsem článek dávala dohromady docela dlouho :-D. Skin care mne baví hrozně moc, to je teda fakt. To víš, nejsem jako ty, s krásnou pletí i bez makeupu :-)!

      Vymazat
    2. No však to jde taky vidět, super článek a určitě se mu v případě potřeby zase vrátím. Šablona moc pěkná, už koukám na pc, jen pozor, když dáváš hodně štítků, tak to na úvodní stránce překrývá napis komentáře.
      No tak asi jo, já jsem fakt nikdy nepotřebovala něco používat, tak jsem nic nekupovala, že. I teď nepotřebuji, ale už musím, jelikož cítím, že ta pleť už je napnutá, potřebuje prostě výživu, tak se snažím.. A díky tobě používám teď Uriage a jsem hrozně spokojena!

      Vymazat
    3. Děkuju za upozornění, to je teda fakt s těmi štítky a pěkně mně to štve :/.... snad to nějak vyřešíme. To mám radost, že jsi s Uriage spokojená, Isofill je super. :-) Navíc si myslím, že když člověk začne s anti-age přípravky až když má vrásky a spol., tak už je pozdě. Vrásky neodstraní nic... myslím si no.

      Vymazat
  5. Anonymní11/9/15

    Jak jsi došla na ten nový design? Je placený? Nebo stahovaný? :) Prosím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šmarjá :-D, placený samozřejmě!! Nejsem žádný pirát :-)

      Vymazat
  6. Báječný a užitečný článek :) Hlavně ty fotky, to je pastva pro oči. Nad tou Naked 2 uvažuji už dlouho, budu si ji muset také pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :-), Naked 2 je super, teda když ti nespadne na zem, jako mně :-D

      Vymazat
  7. Ty jo - někdy mám pocit, že bych potřebovala dva obličeje, abych mohla vyzkoušet vše, co chci :-))
    Prosím ten CC od Alterny je lepší než Kerastase (myslím ten zelený Termique), nebo používáš oboje najednou?
    Já budu testovat něco málo z péče Clinique - Marionnaud měli dekorativku vybrakovanou a já tu taštičku prostě chtěla. Tak jsem zvědavá - hlavně na hydratační overnight masku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám je současně, Kerastase více hydratuje, ale Alterna vlasy úplně promění k nepoznání. Pro mne objev letošního roku určitě....

      Vymazat
    2. Hm - to jsem asi slyšet nepotřebovala :-)) No tak až budu objednávat, přihodím do košíku. Děkuji za odpověď.

      Vymazat
  8. Hezký den Andrejko moc se mi líbí tvůj nový vzhled blogu má šmrnc,moc hezky máš článek napsáný a myslím, že by si každá vybrala to svoje z těch různých značek . Mě moc láka a ráda bych něco vyzkoušela od YSL na rty a korektor pod oči musím napsat ježíškovi,ale asi to nevyjde jelikož bude poprvé vnoučátko :) tak penízky půjdou na něj. Něčím jsi radost udělám musím být přece šmrcovní babi :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danuško, hrozně moc gratuluji k vnoučátku, to jsou super zprávy :-) a děkuji moc za milá slůvka :-). Papa

      Vymazat
    2. Moc děkuji :) krásný víkend

      Vymazat
  9. Mě mrzí, že v Brně to nemáme ta vymáklí jako v Praze...ale v Praze nákupy stojí za to ;).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek a fotky, Ájo!! Já jsem zatím přes oběd byla v Sephoře pro Clarins (2 nové rtěnky :)) a krém) a 2 štětce Sephora, ale i tak jsem tam nechala dost peněz, a tažení bude pokračovat :D Jdu ještě do ostatních parfumerií, Kiehl´s, Tety... :D Pak něco z oblečení když by mě zaujalo (mám v plánu F&F, Orsay, H&M - tam chci určitě ponožky do balerínek, i když teď na zimu no... :D Z toho co zmiňuješ mě zaujal ten CC krém od Alterny a make-up od Bobbi. Každopádně doufám že natočíš video s tvými úlovky! :) Jo a design blogu je moc fajn!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, to máme podobný plány. Já chci taky nějaké základní věci ještě, ponožky, trička, tílka, hlavně pro malou. Děkuju moc za pochvalu blogu :-). Určitě, video bude :-)

      Vymazat
  11. Super článek, určitě využiju tvoje tipy na pečující kosmetiku, protože mám podobný typ pleti i věk. Jinak Dny Marianne mě nechávají v klidu, vždycky jsem si takhle koupila kvůli slevě věci, které nepotřebuji, takže letos jsem si koupila akorát boty, po kterých jsem toužila, ušetřila jsem 600 a to mi stačí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já jsem taky byla taky v klidu, ale dost jsem se nakazila od kamarádek :-D. Vloni jsem si taky myslím koupila jen boty pro sebe a malou, ale letos tomu dávám na frak :-D.

      Vymazat
  12. Tak přesně tenhle článek jsem potřebovala, moc děkuji za všechny tipy! Přemýšlela jsem totiž, že si konečně koupím nějakou značkovou kosmetiku, ale byla jsem docela ztracená, co si vybrat :) takže opravdu moc děkuju za tento článek!:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  13. Krásný to tady ted je,moc se mi to líbí :)
    Ale jsem to oslintala nad těma fotkama skvělých produktů,no lákačka jak má být, jenže mě letos dny MA uniknou, jsem v práci,dnes i 24h a není kdy vyrazit. V neděli už to bude pěkně probraný, takže vyrazím ve dnech po MA,k kdy snad další slevy budou,mám v plánu koupit dáreček kamarádce, něc od EL,nejspíš paletku a nebo rtěnku :) Sobě jsem chtěla pořídit sérum od Kiehls, tak snad až na Vánoce,jak si zmínila,už se blíží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji moc, věřím tomu, že určitě budou i nějaké akce po DM.... :-)

      Vymazat
  14. Anonymní12/9/15

    Dobrý den, skvělý článek, s dcerou (13 let) máme odkoukaná za krátký čas všechna Vaše videa kvůli její bezpečnosti jsme tu nastaveni jako "anonym", tak to se omlouvám. Dnes se chystáme do Douglasu, moc Vám děkujeme za krásný článek a tipy. Já ve 40 letech doslova nevím, kde začít... Jste velikou inspirací pro nás obě. :-) Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivano, moc děkuji, pozdravujte malou slečnu :-)

      Vymazat
  15. Moc pěkný článek,zase smršť informací,to já ráda čtu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, určitě teď bude více článků, když už má konečně blog nový design ... :-)

      Vymazat
  16. Ake su nazvy tych mono tienov, ktore mas od Urban Decay? Prave z toho isteho dovodu by som si ich chcela kupit, ale neviem sa rozhodnut, ktore odtiene su tie prave... Nadupany clanok, tento rok ma DM bohuzial minuli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jukni na červencové oblíbence - video, tam o tom mluvím :-)...

      Vymazat
  17. Ten nový design blogu mi hned padlo do oka. Skvělá volba :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Nový design blogu je super, ale co chci hodně moc pochválit, je obrovská energie, elán a nadšení, které přímo čiší z toho jak píšeš :-) super super super! je vidět, že nový vzhled blogu ti opravdu dodal novou krev do žil :-) jinak na dnech marianne jsem nebyla, s kosmetikou se domů už ani nevejdu a na fronty nemám nervy, stačilo, když mi kamarádka poslala fotku fronty v hm a v pandoře na čerňáku a už to mi stačilo :-D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.