Pages

16. 9. 2015

Urban Decay - VICE 4 Palette - NEW IN


Krásný den,

dnes tu máme kosmetickou událost roku!! Pro všechny fanoušky značky Urban Decay bude jistě dobrou zprávou, že na trh bude brzy uvedena paletka Vice4, která je volným pokračováním předchozích Vice limitek. Zatím se mi ještě nepodařilo nikdy Vice sehnat, takže doufám, že letos budu mít konečně štěstí! :-)

Jaké budou odstíny Vice4? Čeká na nás 20 odstínů zcela nových stínů z řady Eeyshadow, a to jak jemné, tak i výraznější temné odstíny. Kouřové, neutrální, matné, metalické a žhavou novinkou je odstín Deadbeat, který se nepodobá ničemu, co zatím Urban Decay kdy uvedl na trh. V této paletce prostě najdete vše, včetně velkého zrcátka, oboustranného štětečku a praktického pouzdra ve stejném designu.

Inspirace pro Vice4 vzešla z očního stínu jménem Oil Slick. Úžasně tmavé a strukturované odstíny olejové skvrny, která stála za vznikem původního odstínu (oil slick), jsou vsazeny do Vice4, která tak přináší okouzlující paletu  barev a různorodých finišů. Od hebkých matných, třpytivě metalických až po odstíny s mikroskopickým třpytem. Já myslím, že to zní úžasně! Věřím, že se po paletce jen zapráší, stejně jako tomu bylo v uplynulých letech. 

Navíc, každý stín v paletce Vice4 obsahuje patentovaný Pigment Infusion System, což je unikátní směs přísad, která k sobě pevně váže pigmentové částice, výsledkem je fantastická výdrž barvy a neuvěřitělná barevnost i třpyt, který neslábne, supersnadné nanášení, co více si přát, že? :-)

 









Vice4 je k dostání ve vybraných parfumeriích Sephora od poloviny října 2015 za doporučenou maloobchodní cenu 1600 Kč.

Jak se vám paletka líbí??? Mně hrozně moc, už jsem viděla i video recenci u americké youtuberky Tati, na kterou se můžete podívat ZDE.


14 komentářů:

  1. Wau, tak to jsou barvičky přímo pro mě :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to jsem si pomyslela, když jsem ji poprvé viděla. Líbí se mi, že je tam hodně teplých odstínů a ty rozdílné finishe jsou také úžasné :-)

      Vymazat
  2. Vypadá moc hezky jak obal,tak vnitřek.

    OdpovědětVymazat
  3. Odstíny jsou krásné, ale ten obal (u všech Vice), mě nějak nechává chladnou...

    OdpovědětVymazat
  4. Výrazné barvy už moc nenosím - max. jako oživení nude líčení (barevná linka, nebo jednu kontrastní barvu do ohybu,...). Na to mi stačí pár mono stínů. Také mě zarazila rozdílná textura stínů s Naked a jednoho mona, které mám. Po zakoupení Naked 3 jsem si říkala - a ta máslová textura je jako kde??? Ale teď jsem si koupila jeden moondust a to je jiné kafe - nehledě na tu naprosto unikátní měňavou barvu (mám Soltice). No Vice paletku nechám jiným. Já raději zainvestuji třeba do čokolády od TF.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, monostíny UD se mi také zdají kvalitou o level výše, než ty, které jsou v paletkách....

      Vymazat
  5. Mě se strašně líbí její obal! Ze stínů bych si určitě vybrala spoustu favoritů, ale potřebuju jí vidět na živo, abych zjistila, jestli jí potřebuju nebo se nadále spokojím se všema Naked paletkama, co mám :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je nádherná! Mě osobně zaujala velmi a už se těším až pro ni poletím :-D Naopak oproti UD Smoky, která mě tentokrát vůbec nezaujala :(

    OdpovědětVymazat
  7. Bože, ten design! Ten mě uchvátil hned. A barvičky jsou super, akorát jsem si nedávno pořídila úžasnou barevnou paletku Electric od UD, tak chvíli si dám s paletkami zas pohov. :-)

    Bella z Belliny tajnosti - můj tajný, 100% autentický deníček o všem, co nemohu běžně řešit s ostatními

    OdpovědětVymazat
  8. Je krásná, odstíny jsou perfektní, ale asi ne pro mou barvu očí. Já stále číhám na Smoky, tak třeba na narozky ji dostanu :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.